Цитат(bibobibop @ 21 Aug 2005, 01:17 AM)
бтв , Деанк ти добре си критикуваш като съм кьорав ко да правя

да не ми е виновен друг ?

Само да знаеш, че аз въпреки всичко ще преведа епизода, както аз си зная. Вероятно ще преведа и 2х06.
Деян

2x05 exerts:
----------------
1) "Повече от пациентите ни са умиращи от интензивната радиация"
2) "Има подсилен Райдър циклично спиращ да презарежда"
3) "Още няколко теста и ... почти казвам че те пращаме в къщи"
4) "Просто че се опитам да свърша моята част от този план"
5) "знам че е трудно да се повярва но това съобщение се е разпростяло из цялата флота"
6) "деца на злоупотребяващи родители често се страхуват да не предадат това оскърбление на техните собствени деца"
7) "Трябва да запазим способността да забременяваш в перфектно състояние"8) "Кали изстреля курщум без позволение оставяйки в опасност неините спътници"
9) "Тя беше жизнена, живееща личност на кораба ми за почти 2 години"
10) "Да бъдеш на повърхността и да се биеш с Тостерите разтройващо е за всички нас" (може би структурата на изречението до голяма степен е повлияно от начина по който се изразява един от героите в Звездни Войни - Йода)
...
11) "Мислех че беше само слабо ранен / имаше парче от шрапнел забило се в аортата му"
12)
"Играя религиозните карти"13) "Новините дойдоха по радиото"
14) "Той е корава стара птица"
15) "Направи силни аргументи и "Астрална Кралица " ще първия отзовал се кораб и няма да правят нищо друго освена да взимат заповеди от теб"
16) "Симптоми вклучващи силни умора и гадене Това е само няколко дена на добро физическо състояние След това умиране на стомашената и чревната тъкан причина за масивна диария, чревно кървене, и загуба на течност"
17) "Насочете се към планините над обкръжаващата радиация и просто се покрийте"
18) "и ако има някой .. който иска самоубийствено ходене до Кобол моля да отиват."
19) "Те правят разработват проучване за Човеко/Тостерски отглеждани програми"
20) "Какво се опитват да направят ? Да ми тропнат някое силонско дете ?"
21) "Ще взривя мозъкът и ще започна да работя да влезна въте"
22) "Много жени с твоята история предшестват носенето на тяхно собствено бебе"
и т.н.
Това не е TOP-20, но оставям на bibobibop да ги подреди подходящо. Вече не съм сигурен дали субтитрите не са превеждани с някоя програма. Какъвто и да е варианта, мнението ми е, че това е подигравка с реномето на subsunacs.net.
Понеже това е форум на свободните мнения, бих искал да споделя, че филма от драма се превръща в комедия.
Phrase that made my day:
"Тогава ще ги опражим заедно"