Един приятел се върна скоро от Португалия и ми донесе целия сериал на DVD дискове.
Един друг приятел ми е дал от много време видеокасети със сериала записвани някога от телевизията с БГ звук.
Това което имам желание да направя е: да сложа БГ звука и БГ субтитри в тези DVD-та и да ги пусна след това тук да ги теглят тези които го искат.
Проблемите свързани с това мое желание са:
- трябва ми някой желаещ на който да му давам БГ звука във вид на MP3 и португалските субтитри, за да им ползва готовия тайм-код и да направи БГ субтитри от БГ звука.
- ако се намери и някой който да знае и да може как да се филтрира шума от БГ звука, за да може след това да се сложи и него в DVD-тата.
Самите DVD-та са общо 6 на брой, като във всяко едно има по три серии и са във формат DVD9 (около 6,8-7,5GB). Поради тази причина ще ги разделя по две серии във всяко едно DVD и ще станат общо 9.
Надявам се да се намерят хора които сериозно да се отзоват на молбата ми за помощ при преправянето на тези DVD-та.
Edit:
Ето как върви процеса с писането на субтитрите до момента:
Португалски субтитри - Verano Azul S01E01 - haq - преведени - Предстои линк за BG суб.
Португалски субтитри - Verano Azul S01E02 - haq - преведени - Предстои линк за BG суб.
Португалски субтитри - Verano Azul S01E03 - haq - преведени - Предстои линк за BG суб.
Португалски субтитри - Verano Azul S01E04 - haq - преведени - Предстои линк за BG суб.
Португалски субтитри - Verano Azul S01E05 - haq - преведени - Предстои линк за BG суб.
Португалски субтитри - Verano Azul S01E06 - haq - преведени - Предстои линк за BG суб.
Португалски субтитри - Verano Azul S01E07 - haq - преведени - Предстои линк за BG суб.
Португалски субтитри - Verano Azul S01E08 - haq - в процес
Португалски субтитри - Verano Azul S01E09 - haq - преведени - Предстои линк за BG суб.
Португалски субтитри - Verano Azul S01E10 - не
Португалски субтитри - Verano Azul S01E11 - не
Португалски субтитри - Verano Azul S01E12 - не
Португалски субтитри - Verano Azul S01E13 - не
Португалски субтитри - Verano Azul S01E14 - не
Португалски субтитри - Verano Azul S01E15 - не
Португалски субтитри - Verano Azul S01E16 - не
Португалски субтитри - Verano Azul S01E17 - не
Португалски субтитри - Verano Azul S01E18 - не
Португалски субтитри - Verano Azul S01E19 - не
___
Субтитрите до момента: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0