Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Rescue Me
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
the_creator_pz

Rescue Me

Драма, Комедия 1 сезон
FX, 2004

Премиера: 21 юли 2004
Ден на излъчване: вторник

Връзки:
FX Networks
TV.com
IMDB

Сериите:
Rescue Me Season 1@torrents.linkos.bg
Rescue Me Season 2@arenabg.com
Rescue Me Season 3@data.bg

Theme Song : The Von Bondies - C'mon C'mon

Резюме:
Това е една история за взаимоотношенията в 62 Пожарна команда в Ню Йорк. За личните и емоционални битки на членовете му, в света след 11 септември 2001. Сериала се фокусира върху Томи Гавин, старши пожарникар в командата, чийто живот е пълна бъркотия от опита да се справи със страха и стреса от работата му, както и от раздялата със съпругата му Джанет. Томи се мести в къща на отсрещната улица, за да е близо до трите им деца и да я държи под око. Стреса от работата му се изразява в разговори с мъртвия му братовчед Джими Кийф, бивш пожаникар, както и преследващите го спомени от хора, умрели пред очите му.

СУБТИТРИ:
Rescue.Me.S01E01.Guts
Rescue.Me.S01E02.Gay
Rescue.Me.S01E03.Kansas
Rescue.Me.S01E04.DNA
Rescue.Me.S01E05.Orphans
Rescue.Me.S01E06.Revenge
Rescue.Me.S01E07.Butterfly
Rescue.Me.S01E08.Inches
Rescue.Me.S01E09.Alarm
Rescue.Me.S01E10.Immortal
Rescue.Me.S01E11.Mom
Rescue.Me.S01E12.Leaving
Rescue.Me.S01E13.Sanctuary

Rescue.Me.S02E01.Voicemail
Rescue.Me.S02E02.Harmony
Rescue.Me.S02E03.Balls
Rescue.Me.S02E04.Twat
Rescue.Me.S02E05.Sensitivity
Rescue.Me.S02E06.Reunion
Rescue.Me.S02E07.Shame
Rescue.Me.S02E08.Believe
Rescue.Me.S02E09.Rebirth
Rescue.Me.S02E10.Brains
Rescue.Me.S02E11.Bitch
Rescue.Me.S02E12.Happy
Rescue.Me.S02E13.Justice
AZDEAZ
Готова е и втора серия. Линк към нея в първия пост на темата. Приятно гледане. Сериала става все по-добър.
the_creator_pz
Готова е и трета серия. Дабвен е линк в първия пост!!! Приятно гледане.
godzi
някой няма ли да си каже личното мнение за сериала ?
the_creator_pz
Добавен линк към 4-ти епизод!!!
AZDEAZ
Е, не ни дръжте в невидение. Харесва ли ви сериала или не?! hmm.gif С такъв мерак го правим за вас, пък вие да си мълчите така. smile.gif Не ни оставяйте така позорно само ние двамата да си пишем. :lol_2:
butamuh
На мен ми хареса, утре ще пускам да гледам втория сезон, то се е видяло...няма съмнение добра работа вършите, стига и да си я довършите tongue.gif

edit За втория сезон английски намерил ли е някой?
joni_
Сериала е доста добър
тук можеби е мястото да спомена ,че сериала съвсем скоро ще почне да се излъчва по AXN wink.gif
MartineZzZ
Несъмнено вършите добра работа.Не мога да кажа дали ми харесва защото все още не съм почнал да го гледам.В момента гледам други сериали,а пък и изчаквам да се преведат повечко серийки преди да го почна.Освен това все още не съм си дръпнал всички епизоди.
Въпреки всичко тематиката е интересна и съм убеден,че сериала ще ми допадне.Евала затова,че се организирахте!Продължавайте все така,интереса е налице!Благодаря!
djdobo
Ет още едно място от където може да се дръпне сезона.........http://bt.data.bg/torrents/details.php?id=18645&hit=1
the_creator_pz
Добавен линк към 5-та серия!!! Очаквайте 6-та около неделя/понеделник.
opa
Гледах пилотния епизод.Струва си smile.gif
the_creator_pz
Добавен линк към 6-та серия!!! Седма очаквайте към сряда-четвъртък. А следващите може и да се забавят защото до 15-ти съм в сесия и трябва и да се учи... smile.gif
deank
Цитат(AZDEAZ @ 23 Jan 2006, 11:21 PM)
Е, не ни дръжте в невидение. Харесва ли ви сериала или не?!  hmm.gif С такъв мерак го правим за вас, пък вие да си мълчите така. smile.gif  Не ни оставяйте така позорно само ние двамата да си пишем.  :lol_2:

Ами като ви видях така да се 'мъчите' smile.gif реших да го дръпна. Утре сутринта ще се е дръпнал 1-ви сезон и ще гледам преведените епизоди.

Тогава ще ви кажа какво мисля, а вие да не вземете да се откажете, че ако вземе да ми хареса - какво ще правя!

Успех!

Дидо
:ph34r:
butamuh
За втория сезон английски намерил ли е някой? Че тамън стана интересно :native:
the_creator_pz
За съжаление има само за 2x01 през март или април се очаква излизане на 2-ри сезон на DVD, та в това ми е надеждата за продължаване на работата иначе...
the_creator_pz
Добавен линк към 7-ми епизод!!!
the_creator_pz
Добавен линк към 8-ма серия!!!

П.С. Нещо май си пиша само аз в темата... blush.gif , нищо де, сваляйте пък после ще говорим wink.gif
MartineZzZ
Цитат(the_creator_pz @ 6 Feb 2006, 06:45 PM)
Добавен линк към 8-ма серия!!!

П.С. Нещо май си пиша само аз в темата...  blush.gif , нищо де, сваляйте пък после ще говорим wink.gif
*

Ми,така кажи де.Веднага почвам да пиша щом трябва rock.gif

Евала,че ме светна за това сериалче.Почнах го и съм много доволен до тук.Тъкмо се бях натъжил,че съм изгледал всички хубави сериала...Благодарско за превода!!!
arris
добре е сериала мислех че след няколко епизода от началото ще се сбози или ще стане като сапунка ама се спрява добре засега има и доста инстина в него не е просто някаква измислица сценария smile.gif
darkslde
последните 2 серии,които гледах бяха много образователни smile.gif
ценностната ми система е тотално разбъркана
вече имам нови цели в живота smile.gif
хехехехе smile.gif
nikiiv
Сериала е страхотен, човече, просто нямам думи.
Благодаря ти за превода
fireted
И аз се включвам,засега в гледането на първи сезон,а по-късно може и с превод на някоя серийка.
На мен със сигурност ще ми хареса и ще ми е интересно,дано и на вас също.
Благодаря на the_creator_pz за начинанието.
joni_
Сериала е страхотен clapping.gif
Силно се надявам ,че скоро ще има суб за останалите епизоди на 1 сезон :59:
AZDEAZ
Ще има, гаранция. the_creator_pz ще се погрижи за това.
the_creator_pz
Хора последния ми изпит е утре и после сериала е изцяло мой!!! biggrin.gif
Ще гледам възможно най-бързо да ги "мина" и останалите серии, че после трябва да почвам Boston Legal smile.gif
Al_Capone
Човече много 10х за субтитрите. Сериала си го бива. Сто процента има много хора които са ти благодарни (като мене ) за работата по него.
Al_Capone
Сигурно не е тук мястото да питам, но знае ли някой кога ще излиза 3-ти сезон. 10х предварително.
the_creator_pz
Очаква се около юни ако не се лъжа, но защо потвърдено не мога да кажа, малко сори че субовете за 1x09 се бавят но до вторник ще ги имате!! smile.gif
ogi
Цитат(the_creator_pz @ 26 Feb 2006, 07:26 PM)
Очаква се около юни ако не се лъжа, но защо потвърдено не мога да кажа, малко сори че субовете за 1x09 се бавят но до вторник ще ги имате!! smile.gif
*

10x
Al_Capone
Много 10х. Те май ще закъснеят с него заради новия им сериал Thief.
darkslde
някой да има идея къде ги има сериите
че ги нямам всички,а nine.cult-a нещо го е хванала липсата
the_creator_pz
Някой ги беше качил в торентите на 2лв(без ДДС).бг но не знам дали още има сийд, че то там всичко е.....
butamuh
darkslde, аз ги пазя все още и двата сезона...да пише ЛС, който иска ftp да му пусна
darkslde
ти хубаво ще ми пуснеш фтп
ама с моята скорост (8кб-не питай :evil2: )
ще ги доизтегля 478362487328 дена sad.gif
да видим от 1ви март новите ми тарифи и тогава ще си говорим за фтп
иначе благодаря за отзивчивостта :clap:
the_creator_pz
Ето ги и най-накрая историческите субтитри за 1x09 добавен линк в първия пост!!!
MartineZzZ
Ееее,жив да си!Голям да порастнеш!Имаш една бобена чорба от мене :lol2:
AZDEAZ
Тази 9-та серия е много забавна. Незабавно да я гледата, ще се забавлявате искрено.
joni_
Мерси за буквичките

а иначе съвсем скоро ще кача целия 1 сезон в Линкос :59:
AZDEAZ
Това, ако го направиш ще е страхотно, защото след като торента за сериали се прецака няма друг БГ тракер, от където да се теглят серийте, а си заслужава сериала.
the_creator_pz
Като ги качиш кажи да се джойнна във сийда, ама недей да прекръстваш файловете че ще си играя 100 часа, остави както си бяха в nine.cult-a smile.gif
joni_
Аз ги дърпам в момента от TVtorrenst.ком ,дано там да са така както бяха в nine.cult-a
arris
Цитат(AZDEAZ @ 28 Feb 2006, 11:37 PM)
Тази 9-та серия е много забавна. Незабавно да я гледатe,
*

мисията изпълнена smile.gif

по аxn са само на еп4 няма да им давате да ва минат нали smile.gif
AZDEAZ
Няма да им се дадем. Аз сега превеждам 10. Така че да се надяваме, да влезем отново в ритъм както преди.
darkslde
:clap: w00t.gif
благодаря smile.gif
жив и здрав
AZDEAZ
Ей, доживяхме да направя титрите за 10 серия.
Rescue me 1x10
joni_
Страшна :clap:
MartineZzZ
Огромно БЛАГОДАРЯ за субовете!Сериала е най-свежото което е излизало напоследък!
Beniu
Много хубаво сериалче,големи Благодарности на the_creator_pz и AZDEAZ че го превеждат за нас и имаме възможноста да му се насладим. :clap: clapping.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.