the_creator_pz
15 Mar 2007, 07:28 PM
Аз лично ще чакам DVDRip-а и тогава евентуално бих се позанимавал. Защото ще стане като с Nip/Tuck за чийто 3-ти сезон така и никой не настрои субове за DVDRip релийза на SAiNTS а не за вас но аз лично предпочитам качественото и субтитрите ми трябват не за да гледам нещото а за архива
.
@milena dobreva
А ти не знам дали си мернала правилата но тук е форум за субтитри на БЪЛГАРСКИ и всички ние пишем на БЪЛГАРСКИ, защото така трябва, така че моля те не пиши вече на "чатърица"...
tanju_rizov
15 Mar 2007, 10:58 PM
Здравейте!Искам да попитам скоро ще има ли субтитри за 3-ти сезон!Поздравявам преводачите за чудесната работа досега!
Kotki
18 Mar 2007, 11:52 PM
Ей отказахте човека да почне и трети сезон значи
opa
19 Mar 2007, 12:41 AM
Цитат(the_creator_pz @ 15 Mar 2007, 07:28 PM)
Аз лично ще чакам DVDRip-а и тогава евентуално бих се позанимавал. Защото ще стане като с Nip/Tuck за чийто 3-ти сезон така и никой не настрои субове за DVDRip релийза на SAiNTS а не за вас но аз лично предпочитам качественото и субтитрите ми трябват не за да гледам нещото а за архива
.
Относно Nip/Tuck - ами защо не ги нагласи ти, като никой не го е направил?
az_avr, не виждам проблем. Ако ти се занимава - давай, имаш френски за тайминг
az_avr
19 Mar 2007, 12:57 AM
Цитат(Kotki @ 18 Mar 2007, 11:52 PM)
започнах първия епизод, но тук е доста по-трудно - има много разговорни изрази, отделно Томи така бързо ги бръщолеви
, връщам по няколко пъти репликите, за да ги чуя. плюс, нямам колонки, с които да си увелича звука. ще видим докъде ще го докарам, засега съм на има няма 20%.
lazardel
29 Mar 2007, 06:39 AM
Цитат(az_avr @ 19 Mar 2007, 01:57 AM)
Цитат(Kotki @ 18 Mar 2007, 11:52 PM)
започнах първия епизод, но тук е доста по-трудно - има много разговорни изрази, отделно Томи така бързо ги бръщолеви
, връщам по няколко пъти репликите, за да ги чуя. плюс, нямам колонки, с които да си увелича звука. ще видим докъде ще го докарам, засега съм на има няма 20%.
Поздравления,ще има кой да гледа и с това качество.
Kotki
29 Mar 2007, 12:30 PM
Чакаме нови субтитри с нетърпение, дано не си се отказал.
Благодарности за последните няколко епизода
deni_avr
23 Dec 2005, 07:44 AM
незнайно по какви причини с предишния си ник ( az_avr ) не мога да пиша във форума. както и да е. първият епизод на 3 сезон го преведох без около 10 реда, които така и не успях да чуя и разбера. опитах да поискам помощ тук, но както казах не се получи. качила съм превода на сайта. ако иска някой нека го редактира и попълни липсващите редове. извинявам се предварително. за тези, за които тези редове не са фатални - приятно гледане!
az_avr
13 Apr 2007, 08:23 PM
гледам, че форумът се е оправил вече...
Както писах - 1 епизод на 3 сезон е качен на сайта. Не успях да преведа около 10 реда ( може и по-малко да са ). Извинявам се за което. Превъртах ги многократно и така и не успях да ги чуя и разбера добре. Не мисля, че е фатално, но все пак ако някой има желание нека ги редактира и попълни, за да се получи цялостен превод.
Започнах 2 епизод и ще гледам да го довърша до края на другата седмица, след което ще направя пауза, тъй като захванах и друг превод.
та така
RoLLaRe
13 Apr 2007, 11:42 PM
Лелее супер си. Благодаря ти много
Субовете са перфектни както винаги
RoLLaRe
16 May 2007, 01:32 AM
Хора вижте какво открих в чуждите тракери! Намерих още няколко серии от BiA, обаче само тази можах да сваля. Навсякъде някакви умряли торенти.
И понеже имам възможност я качих тук:
Rescue.Me.S03E13.HDTV.XVID-BiA
Kotki
16 May 2007, 05:59 PM
А някой ще се занимава ли със следващите епизоди на този наистина уникален сериал?
az_avr
17 May 2007, 12:54 PM
ох, аз имам огромното желание да се занимавам, но напоследък нямам време дори за себе си. започнала съм втори епизод, но както казах, времето ми е кът. сериалът наистина е уникален. ще опитам почивните дни да свърша нещо.
Kotki
17 May 2007, 01:32 PM
Когато - тогава, мерси за последните няколко серии които преведе, а сериала е наистина уникален!
az_avr
2 Jun 2007, 09:11 PM
ох, когато тогава, ама хич не му се види края. съжалявам, хора. нищо не съм превела.
някой знае ли дали са излезли вече англ. събове за 3-ти сезон? ако има такива нещата ще са далеч по-лесни и бързи.
и за пореден път - извинявайте
RoLLaRe
17 Jun 2007, 11:56 AM
Цитат(az_avr @ 2 Jun 2007, 10:11 PM)
някой знае ли дали са излезли вече англ. събове за 3-ти сезон? ако има такива нещата ще са далеч по-лесни и бързи.
Ето
английски субтитри:
ЦЪК. Обаче субтитрите са за rescue.me.s3.ws.dsr-dimension. С гадното качество. Но определено ще са от помощ
Така, излезна и
ДВДРип на трети сезон. Заповядайте:
Rescue.Me.S03.DVDRip.XviD-WATЗапочна
четвърти сезон:
Rescue.Me.S04E01.DSR.XviD-NoTVRescue.Me.S04E02.DSR.XviD-NoTVRescue.Me.S04E03.DSR.XviD-NoTVАаа и
az_avr не се извинявай. Няма за какво, ти си вършиш работата перфектно. Когато, тогава. Ние сме ти много благодарни
az_avr
27 Jun 2007, 11:21 AM
Ах, чудесно! Започвам още сега от работа, а ще сверявям с филма вкъщи (тук няма как да го пусна). Благодаря! Има ли някой започнал вече 2 епизод? Аз го започвам ако няма друг желаещ. А за ДВД Рип-а субтитри има ли готови?
RoLLaRe
27 Jun 2007, 03:22 PM
Браво супер
Субтитри няма за сега. Или поне аз не намирам
az_avr
9 Jul 2007, 11:29 PM
този път тия субтитри ми взеха здравето, но са готови. имат нужда от редакция по отношение на тайминга най-вече. едва ли някой ще наеме, но и така стават, мисля.
за търпеливите от вас - приятно гледане.
RoLLaRe
11 Jul 2007, 11:50 PM
az_avr
13 Jul 2007, 09:26 AM
Започвам и следващия епизод. Отново не искам да давам срок. По-бавно ще е - англ. субтитри са кофти направени, но по-добре бавно отколкото хич
thankyou
18 Jul 2007, 07:58 PM
<#thank#>
the_creator_pz
20 Aug 2007, 09:18 PM
За съжаление английски субтитри за DVDRip Релийза на WAT все още няма... и аз лично мисля да ги изчакам преди да съм се захванал да правя нещо по 3-ти сезон
`FuckThePolice`
12 Sep 2007, 10:06 AM
Нещо го занемарихме тоя сериал май ;(
az_avr
8 Oct 2007, 11:09 AM
аз си продължавам работата по 3-ти сезон, макар че доста се забавих поради лични ангажименти. 3 епизод ще бъде качен довечера или утре. интересувам се живо, обаче, дали няма свестни субтитри за останалите епизоди на сезона. настоящите са просто ужасни.
след 3-ти епизод, подхващам 4-ти и се надявам да не се забавя толкова.
az_avr
13 Oct 2007, 10:45 PM
Субтитрите за 03х03 са добавени. Извинете за поредното забавяне, както и за някои собствени интерпретации в превода. Няколко реплики ме затрудниха. Продължавам си с 03х04, ще опитам да свърша по-бързо. Ако отнякъде изскочат свестни субтитри за 3-ти сезон, моля пишете, че тези ми удължават значително работата. Благодаря
За малкото останали - приятно гледане
LorD DemoniC
14 Oct 2007, 03:04 PM
Цитат
Ако отнякъде изскочат свестни субтитри за 3-ти сезон, моля пишете, че тези ми удължават значително работата. Благодаря
http://www.tvsubtitles.net/tvshow-91-3.html
smallworld
14 Oct 2007, 03:49 PM
Тези определено не са от свестните!
az_avr
14 Oct 2007, 06:40 PM
е, аз ползвам точно тези. не знам да има други. трудничко е, защото от всеки 2 реда правя 1, понякога изтривам редове, та добавям нови и така. но ще бутаме напред бавно и славно
LorD DemoniC
14 Oct 2007, 07:18 PM
Цитат(smallworld @ 14 Oct 2007, 04:49 PM)
Тези определено не са от свестните!
Кай за кой релийз пък ще намерим свестни
smallworld
14 Oct 2007, 10:32 PM
Рилийзът е същият, но проблемът е, че таймингът е отврат. Дени е писала над теб защо.
az_avr
4 Dec 2007, 09:50 PM
4 епизод е качен на сайта.
Djaklin
7 Jan 2008, 12:33 PM
Здравейте хора.Какво става със субтитрите на 3-ти и 4-ти сезон?Някой заел ли се е с превода?Много ще съм благодарна и не само аз разбира се.Чакам с нетърпение да си продължа маратона с това леко филмче.
lazardel
7 Jan 2008, 09:56 PM
Готови са.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.