rexxxxx
27 Mar 2006, 08:50 PM
Сриалчето е много добро покрай аватара на the_creator_pz се зарибих и ги изгледах 2 та сезона за няма и седмица - препоръчвам го на всеки.
AZDEAZ
18 Apr 2006, 11:44 AM
Пиша, за да извадим от забвението темата и за да ви кажа,че съм почнала да превеждам 11 серия и че ще довърша сезона. Така че, тези които са загубили надежда вече, да не се отчайват и да не бързат да изтриват филма от харда си.
1/4 от серията е готова и продължавам да превеждам. Утре би трябвало да е готова.
darkslde
18 Apr 2006, 06:30 PM
:clap: :clap:
deank
18 Apr 2006, 07:43 PM
Благодаря, AZDEAZ!
AZDEAZ
19 Apr 2006, 01:00 AM
Серията е готова -
Rescue me - 1x11Скоро следва нова.
Цитат(darkslde @ 18 Apr 2006, 07:30 PM)
:clap: :clap:
![clapping.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/clapping.gif)
Цитат(deank @ 18 Apr 2006, 08:43 PM)
Благодаря ви и аз. Радвам се, че сте доволни.
MartineZzZ
19 Apr 2006, 01:08 AM
AZDEAZ
29 Apr 2006, 04:23 PM
Забавих се със следващата серия, но великденските празници объркаха малко плановете, а след това се разболях. Но вече съм добре и продължавам.
martinnest
20 May 2006, 03:00 PM
Съвсем го занемарихте този сериал.
AZDEAZ
21 May 2006, 07:54 PM
Така е, но не е защото съм го забравила, а защото почнах работа и времето ми е кът. Тази седмица ще съм свободна и ще гледам да ги свърша двете серий.
MartineZzZ
22 May 2006, 04:32 PM
След 5-6 дена почва новия 3-ти сезон,така,че тепърва ще се появяват фенове на сериала.Все пак едно е сериала да се излъчва в момента,а съвсем друго да е в пауза.Хората ще се зарибят убеден съм!Но пък и ние трябва да поработим над това.
Които вече е фен знае,че си заслужава,така,че нека да разкаже насам-натам.Убеден съм,че и още преводачи ще се появят.
А и още нещо - почти всички сериали завършиха и до есента не остана почти нищо за гледане (говоря за сериали които се излъчват на момента).Така че Rescue Me печели яко по точки.А има и за какво!
При нас е бъдещето!
![wink.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/wink.gif)
Нужно е само малко да поработим за това "бъдеще",а после то ще работи за нас,т.е. сериала ще стане хит и в БГ!
AZDEAZ
28 May 2006, 03:07 AM
Ето ги дългообещаваните от мен титри. Знам, че много се проточи, но започнах работа и няма как. Важното е, че все пак се натутках.
Rescue me 1x12
MartineZzZ
31 May 2006, 01:44 AM
Благодарим ти,AZDEAZ! Дори и да е бавничко не е проблем.Важното е,че превода си върви!
Третия сезон също върви вече.Тази вечер е епизод 3х01 и определено Rescue Me се очертава като сериала който много от нас ще следят в следващите няколко месеца.
butamuh
1 Jun 2006, 03:48 AM
Гледам втория сезон dvd-то не е особено скъпо, ако не изскочи до седмица-две из тракери с все субтитрите ще го поръчам. Ако има и някой преводач да му се е наточил, да казва, ще ускоря процедурата.
MartineZzZ
1 Jun 2006, 10:40 AM
Цитат(butamuh @ 1 Jun 2006, 03:48 AM)
Гледам втория сезон dvd-то не е особено скъпо, ако не изскочи до седмица-две из тракери с все субтитрите ще го поръчам. Ако има и някой преводач да му се е наточил, да казва, ще ускоря процедурата.
Не те разбирам какво точно искаш да кажеш..??!!
Искаш да си купиш ДВД-то и да направиш рипове? Ако е така,то знай,че ДВДрип на 2-ри сезон има.Ако очакваш от ДВД-то да вземеш англ.субтитри - няма нужда,има ги вече.
С други думи няма за какво да купуваш ДВД-то.Нищо няма да извлечеш от него!БГ субтитри на него едва ли ще има,така,че полза никаква!
Иначе превода ще потръгне,убеден съм.
AZDEAZ и
the_creator_pz са супер сериозни и кадърни преводачи,но и те си имат собствени грижи.Въпреки всичко предполагам,че като се поосвободят ще се включат.То всъщност
AZDEAZ не се е "изключвала" де!
Така или иначе не остана какво да се гледа,а епизод 3х01 беше доста интересен макар и без субтитри.Ще го бъде!
the_creator_pz
1 Jun 2006, 04:37 PM
Алп някой има субтитри за DVDRip-а на 2-ри сезон за релийза на TOPAZ да ги постне тук...
butamuh
2 Jun 2006, 04:12 AM
MartineZzZ, има бе, риповете са колкото искаш ама извади ако имаш DVDR рип като тоя на EMERALD примерно, с който няма да има грижи нито за субтитри, нито за нищо...е вярно към 17гб ама всичко си е на място...няма лошо и divx да има ала дали и субтитри ще напасват? А дано... и нали знаеш, ако харесваш...купуваш.
MartineZzZ
3 Jun 2006, 01:45 PM
Цитат(butamuh @ 2 Jun 2006, 04:12 AM)
MartineZzZ, има бе, риповете са колкото искаш ама извади ако имаш DVDR рип като тоя на EMERALD примерно, с който няма да има грижи нито за субтитри, нито за нищо...е вярно към 17гб ама всичко си е на място...няма лошо и divx да има ала дали и субтитри ще напасват? А дано... и нали знаеш, ако харесваш...купуваш.
Да пукна,ама пак не те разбирам...
![blink.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/blink.gif)
Искаш да кажеш,че на оригиналното ДВД ще има БГ субове???Или очакваш от там да вземеш перфектни английски от които да се направят български?
EMERALD предполагам е рилийз група,но не съм я чувал,също така и рипа от 17 ГБ ми е непознат...Аз имам същия рип като на
the_creator_pz -TOPAZ.
Субтитри за него търся от няколко дена,но не намирам нещо.Всъщност това е странно!
butamuh,прощавай,че не зацепвам,предполагам,че съм изфирясъл вече от толкова сериали
Иначе си напълно прав - като нещо те кефи си го купуваш.Стига да имаш възможност разбира се.RESCUE ME определено си заслужава да си го купи човек,но в случая не зацепвам ползата от това.Освен перфектното качество и ДВД екстрите разбира се...
loginame
3 Jun 2006, 09:11 PM
а има ли го някъде 2-ри сезон качен?
the_creator_pz
3 Jun 2006, 11:33 PM
В първия пост съм дал линкове и към 2-та сеозна, линка към втория е може да не работи добре защото тракера чат пат "изплясква" и не работи много добре
Al_Capone
14 Jun 2006, 11:45 AM
Имам 3те нови серии самоче лошото е че немога да ги сложа никаде в БГ пространството и затова ето линк към чужд торент ако някой иска да си ги свали
От isoHunt
ssandino
21 Jun 2006, 07:44 PM
Абе къде има английски субове за втори сезон? Във фором има само за първия епизод...
the_creator_pz
22 Jun 2006, 01:23 AM
Никъде няма аз за DVDRip-а търся... ама без успех. Дано да изплува нещо защото сериала е дяволски добър....
Johnny_Bravo
12 Jul 2006, 08:08 PM
ако някой иска мога да кача някъде тези серии:
rescue.me.301.ws.dsr-dimension.[VTV].avi
rescue.me.302.ws.dsr.xvid-dimension.[VTV].avi
rescue.me.303.ws.dsr.xvid-dimension.[VTV].avi
rescue.me.304.ws.dsr-dimension.[VTV].avi
rescue.me.305.ws.dsr-dimension.[VTV].avi
Rescue.Me.S03E06.WS.DSR.XviD-DIMENSION.avi
това е до момента... като излезнат още ще кача и тях... само кажете къде да качвам
ssandino
12 Jul 2006, 09:52 PM
Качвай, качвай, таман се чудя какво да гледам.
Johnny_Bravo
12 Jul 2006, 10:24 PM
Цитат(ssandino @ 12 Jul 2006, 09:52 PM)
Качвай, качвай, таман се чудя какво да гледам.
![smile.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)
само кажи къде... или ако си от София мога да ти ги драсна на едно ДВД (Free) и ти да ги качиш някъде...
Insaneboy
12 Jul 2006, 11:42 PM
Сериалът е много хубав, страшно ми хареса, за нула време изгледах първия сезон. Много търсих песничката от края на сериала, та ето я:
Вижте прикачените файлове
opa
13 Jul 2006, 04:05 AM
Цитат(Insaneboy @ 13 Jul 2006, 12:42 AM)
Сериалът е много хубав, страшно ми хареса, за нула време изгледах първия сезон. Много търсих песничката от края на сериала, та ето я:
Вижте прикачените файловеЕ, песента от 13ти епизод според мен няма нищо общо с това ... 38 сек е. А иначе песента се казва Rubyhorse - Fell on Bad Days.
btw, чакам AZDEAZ да се появи някоя вечер да и дам субовете да преведе това, което не съм и най-накрая субовете за 1ви да са завършени...
Johnny_Bravo
13 Jul 2006, 08:56 AM
http://store2.data.bg/johnnybravoo/Rescue.Me.S03/тук съм качил епизодите от трети сезон... без първи епизод... защото нещо местенцето недостига
сега ще регна още един юзър и ще продължавам да качвам там....
ето тук ще кача първи епизод и следващите които излезнат
http://store1.data.bg/johnnybravoooo/
Insaneboy
13 Jul 2006, 04:28 PM
Цитат(opa @ 13 Jul 2006, 04:05 AM)
Вижте прикачените файловеЕ, песента от 13ти епизод според мен няма нищо общо с това ... 38 сек е. А иначе песента се казва Rubyhorse - Fell on Bad Days.
btw, чакам AZDEAZ да се появи някоя вечер да и дам субовете да преведе това, което не съм и най-накрая субовете за 1ви да са завършени...
Сега ако кажеш къде я има...
smallworld
13 Jul 2006, 05:38 PM
Цитат(Insaneboy @ 13 Jul 2006, 05:28 PM)
Цитат(opa @ 13 Jul 2006, 04:05 AM)
Сега ако кажеш къде я има...
Според мен опа говори за някаква песен на края на 13 епизод, а ти за песента, която пускат в края на всеки епизод, когато дават credits...
Insaneboy
13 Jul 2006, 06:08 PM
ми май така става да
не знам откъде му е дошла тая идея за песента от края на 13ти обаче...
shturek
14 Jul 2006, 02:31 PM
Сериалът е невероятен!Страхотна работа сте свършили!Браво!Ако преведете и новите сезони-цена нямате!
darkslde
14 Jul 2006, 05:24 PM
нямат субтитри
the_creator_pz
18 Jul 2006, 11:41 PM
Почнал съм работа по вече прочулия се 13 епизод на 1 сезон, не искам да давам точни срокове кога ще стане... но ще тази година :4: след като стане вие първи ще разберете....
opa
20 Jul 2006, 06:31 PM
Браво... поне малко чети постовете от седмица и нещо са на 90% ако не и повече...ама явно AZDEAZ няма да ги довърши. Прикачвам ги ти ги доправи - че някои неща не успях да преведа.
the_creator_pz
21 Jul 2006, 12:19 AM
Ако тръгна да оправям тези ще ми отнеме повече време, пък и аз пипам повечко тайминга там където съм аз вмомента ти си с 40 реда отгоре... така че ще довърша моите и ще пусна тях... когато станат на около 30% съм криво-ляво....
opa
21 Jul 2006, 12:39 AM
Цитат(the_creator_pz @ 21 Jul 2006, 01:19 AM)
Ако тръгна да оправям тези ще ми отнеме повече време, пък и аз пипам повечко тайминга там където съм аз вмомента ти си с 40 реда отгоре... така че ще довърша моите и ще пусна тях... когато станат на около 30% съм криво-ляво....
Щом казваш...само нз кфо толко го пипаш то важното е и интрига да има...а мойте така съм ги направил насякъде си се четат и нарочно не сам слял още редове...
http://subsunacs.net/get.php?id=22101
the_creator_pz
25 Jul 2006, 10:34 AM
"Буквите" най-накрая са готови, само трябва да минат един спел чек и една редакция и до довечера ще ги имате.
Относно превода на "opa" : имаш 44-45 непреведени реда само 4-5 от които са заради хокея, на доста места си карал буквално, ня някой просто не видял какво пише защото "raise" не е "състезание" и "you live" не е "ти си тръгна" но все пак похвално че си се потрудил, но да беше се напънал още малкои поне според мен не трябваше да ги качваш в търсачката, но това е мое мнение айде пък по някое време като съм готов ще ги прикача и тук.
Beniu
25 Jul 2006, 10:58 AM
Браво,чакам ги с нетърпение.Сериалът е много добър,надявам се че ще започнете превода и на 2-ри сезон,когато имате възможност.Благодаря.
the_creator_pz
25 Jul 2006, 12:11 PM
Хайде дерзайте, мисля че се получиха добре, и пак казвам ако някой намери английски субове за DVDRip-а на 2-ри сезон да ги закача тук за да може работата по сериала да продължи.
Вижте прикачените файлове
opa
25 Jul 2006, 06:30 PM
Цитат(the_creator_pz @ 25 Jul 2006, 11:34 AM)
"Буквите" най-накрая са готови, само трябва да минат един спел чек и една редакция и до довечера ще ги имате.
Относно превода на "opa" : имаш 44-45 непреведени реда само 4-5 от които са заради хокея, на доста места си карал буквално, ня някой просто не видял какво пише защото "raise" не е "състезание" и "you live" не е "ти си тръгна" но все пак похвално че си се потрудил, но да беше се напънал още малкои поне според мен не трябваше да ги качваш в търсачката, но това е мое мнение айде пък по някое време като съм готов ще ги прикача и тук.
хахахах мда видях ги... тъпи грешчици от моя страна. Накрая е станало бързата работа срам за майстора, а за първата и аз не мога да си го обесня.. :evil2: Там дето казва, че е golden...евала аз го писах златен и се смях, ама го оставих така. Не можах да го измисля
Само, че прочети имаше тема за как се правят субтитри - на диалог тире се слага само на 2рия ред и доста има по 3 реда. Иначе GJ
the_creator_pz
26 Jul 2006, 02:33 PM
За феновете и изобщо заинтересуваните към сериала хора ще кажа, че актьора изпълняващ главна роля който е и създател и продуцент на сериала е получил номинация за награда Еми за най-добра мъжка роля в драматичен сериал, също искам да каже че FX са "поръчали" и 4-ти сезон който ще се заснеме в началото на 2007 и ще се излъчи някъде през второто 4-месечие на 2007... а за нас остава само да чакаме и да се радваме на този страхотен сериал...
Johnny_Bravo
26 Jul 2006, 08:25 PM
тук ще качвам всичко което излиза:
http://store2.data.bg/johnnybravoo/Rescue.Me.S03/до момента съм качил до 8-ти еп.
rescue.me.301.ws.dsr-dimension.[VTV].avi
rescue.me.302.ws.dsr.xvid-dimension.[VTV].avi
rescue.me.303.ws.dsr.xvid-dimension.[VTV].avi
rescue.me.304.ws.dsr-dimension.[VTV].avi
rescue.me.305.ws.dsr-dimension.[VTV].avi
Rescue.Me.S03E06.WS.DSR.XviD-DIMENSION.avi
Rescue.Me.S03E07.WS.DSR.XviD-DIMENSION.avi
Rescue.Me.S03E08.WS.DSR.XviD-DIMENSION.avi
`FuckThePolice`
29 Jul 2006, 01:05 AM
Сериала е много добър...Изгледах 1-я сезон за една нощ още преди около 1 месец....сега се надявам на преведенки 2-ри и 3-ти или поне с английски субс
Гледах че търсите песента...не става ли въпрос за Von Bondies - C'Mon C'mon
vaskopv
2 Aug 2006, 01:40 AM
във FOROM.COM има вече английски субтитри за 2-рия сезон, DVDRip-a на TOPAZ.
Честито!
PlexarN1
4 Aug 2006, 12:55 PM
значи ще чакаме добрите хора да го преведат ако имат желание
the_creator_pz
5 Aug 2006, 03:17 AM
Абе то желание има, времето е кът
Mana
9 Aug 2006, 10:38 AM
е тука съм превел на първи епизод 100 реда, ако някой му се занивама ... аз заминавам други ден и няма да имам време.
иначе като се върна, ако има желаещи мога да продължа превода
AZDEAZ
9 Aug 2006, 10:46 AM
Аз сутринта го почнах.
the_creator_pz
9 Aug 2006, 01:00 PM
Имам преводи на 2x05 и 2x06 на "miro" които смятам да редактирам тези дни и да ги пусна, а за останалите ще видим
а за ентусиастите които искат да превеждат, моля да се свържат или с мен или с AZDEAZ за да не стават обърки и да правим едно нещо по няколко пъти, изгледайте добре преведените до сега серии вижте какъв е езика и всичко останало защото сериала е много добър и си заслужава вниманието. Не правете нещата просто ей така... зщаото няма смисъл... Като ще правим нещо поне да е щогоде като хората
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.