Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Bones
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
EveDallas
Супер си, ogi_dogi! Мен чак ме е срам да кажа, че още не съм готова с 12. Но съм на 60 % така че скоро ще стане.

Започвам да ги редактирам.
sHmAtI
някой знае ли от къде мога да сваля 10 епизод на 2 сезон
Tennousei
Аз за съжаление нямам никаква възможност да се занимавам вече със субтитри .. но пък що се отнася до епизодите, ако ги няма навреме - разчитайте на мен ... smile.gif

Bones Season 2 Episode 10 - "The Headless Witch in the Woods"

Приятно гледане...smile.gif

P.S. Seed има само от 12h до 20h всеки ден от понеделник до петък и от 12h до 16h в събота, така че който иска да го гледа да сваля до като е време smile.gif
EveDallas
Аз съм почти готова с редакцията на 14-ти епизод, и след малко ще го кача за одобрение. До утре сутринта би трябвало да е на site-a.
cassandra
Искрени благодарности на EveDallas за 14 епизод,
както и на всички преводачи, че превеждат
този толкова прекрасен филм :clap:
Всички вие имате 200000х clapping.gif :clap: clapping.gif :clap: clapping.gif :clap: от мен
ogi_dogi
Започвам превода на 15 епизод.
Очаквайте скоро. :59:
EveDallas
Цитат(ogi_dogi @ 2 Dec 2006, 07:56 AM)
Започвам превода на 15 епизод.
Очаквайте скоро.  :59:
*

Значи аз да се не излагам, ще се опитам до утре да съм готова с 12-ти. Че то срамота, вече толкова време се мотая с него...
EveDallas
Преводът на 12 е готов, единствения проблем са 3 мин в началото, където липсват субс. Ще направя каквото мога, за да се разбира за какво става дума, но...като се има предвид колко много приказват в тоя сериал. Като цяло се надявам да го направя тази вечер, утре да се редактират и да ги кача на site-a.

След това ще започна 16-ти епизод.
ogi_dogi
EVE какво става с 12 епизод?
Няма ли да го качваш?
Ей хора, няма ли някой да помогне да довършим първи сезон? unsure.gif
Остана малко.
EveDallas
Ами още чакам tym да го редактира. Не ми се ще да го пускам така, защото съм сигурна, че има още грешки. Надявам се да стане до 1-2 дни..

А явно ние ще си превеждаме до края. Остават още 8 серии. Ама докато ги свършим сигурно ще свърши и 2 сезон и ни чакат още 22 серии....
EveDallas
Субтитрите за 12 са качени и чакат одобрение.
EveDallas
Явно има нещо гнило, защото субтитрите за 12 епизод още не са одобрени. Ще почакаме до утре и пак ще ги качим. Само щеше да е хубаво да знам какъв в проблема.
woozy
Ако си спазила всички правила за качване на субтитри(на1-ва страница ги пише),трябва да ги пуснат скоро.. biggrin.gif
RoseRed
Незнам дали е от помощ, но мернах някъде, че е сменен начина на ъплоад на субс нещо през imdb или такъв линк.
EveDallas
Ами не знам какъв е бил проблема, можеха да пратят един е-мейл и да кажат нещо, да не се чудя. Но ги качихме отново. Дано тоя път всичко е наред.
RoseRed
Качени са току що го изгледах
ogi_dogi
EVE субтитрите за 15 епизод са готови. clapping.gif clapping.gif
Действай! Почвам 17 епизод.
Ти напредваш ли?
EveDallas
Много си бърз, браво! Страхотна работа! Друго просто не знам какво да кажа! clapping.gif

Ще се опитам утре да ги кача.

Аз имам едни реферати да подготвям и не ми е оставало много време, така че почти не се напреднала, може би съм на 15 % От утре ще имам малко повече време.
ogi_dogi
EVE искам само да кажа, че наближават празници
и може би 17 епизод ще бъде готов след "влизането ни в Европейския съюз" sad.gif
cassandra
Хиляяядиииии благодарности :clap: за субтитрите
:clap: clapping.gif :clap: clapping.gif :clap: clapping.gif
EveDallas
Цитат(ogi_dogi @ 13 Dec 2006, 02:49 PM)
EVE искам само да кажа, че наближават празници
и може би 17 епизод ще бъде готов след "влизането ни в Европейския съюз" sad.gif
*

Е, кой колкото време има! Аз само се надявам да успея да преведе 16 епизод преди "влизането ни в Европейския съюз" tongue.gif Но имам още само една седмица, после ми се очертава малко пътуване насам-натам и празници...и просто няма да имам достъп до компютър много много....
slon4ik
Благодаря за 15 епизод!Сериала е супер!Дерзайте!
tym
ЧНГ!

Извинявам се за забавянето,но нали знаете, празници са и всеки е зает с нещо около семейството. EveDallas е леко възпрепятствана в момента, но най-вероятно ще бъде отново на линия другата седмица.
prison break rocks
Ч.Н.Г НА ВСИЧКИ!
Искам да ви попитам какво стана с епизодите на сериала от 2-ри сезон? Някъде преди 1-2 месеца спряха да го качават и нямам ни най-малка представа дали е в почивка или прoсто са го спряли.
Ще ви бъда наистина благодарна,ако получа отговор. smile.gif
letavia
ЧНГ и от мен smile.gif Не знам ти кой епизод си свалила последно от 2 сезон, но аз последния епизод, който свалих е 11. В tv.com пише че следващия епизод (12 епизод) ще бъде излъчен на 24 януари, т.е при нас по тракерите би трябвало да го има на 25.01. Дано съм ти била полезна.

Благодаря на преводачите за прекрасната работа, която вършат. Успех с превода и през новата година!
slon4ik
Като преглеждах написаното за втори сезон ми направи впечатление,че има субтитри за всички серии от първи сезон - английските,а така също и за втория сезон.Не знам защо са публикувани там.Чакаме с нетърпение новите прводи!Успех!
RoseRed
Защото сериала е сложен и само 2-ма превеждат сега са и празници. Когато имат време тогава. Ако не бяха те нямаше и до тук да си ги гледал/а.
ogi_dogi
За много години на всички!
Ето и субовете за 17 епизод на S1 :clap:
Ако някой иска може да направи редакция.
Незнам дали EVE е на линия.
RoseRed
Мерси много smile.gif
slon4ik
Благодаря за буквичките!Изненада ме!А какво става с 16 епизод?
EveDallas
Съжалявам, че има забавяне от моя страна. На линия съм и обещавам тази седмица да редактирам двата епизода на ogi_dogi. А за 16-ти се страхувам, че ще трябва да почакате малко повечко. Имам страшно много да уча и просто се чувствам виновно, ако превеждам, а не уча. Така че по-малко от време на време...

Иначе огромни благодарности на ogi_dogi за бързата работа и за това, че толкова сериозно подходи към превода. :clap:
slon4ik
Още вчера изгледах 17 епизод и ми се стори,че субтитрите са си на място.Мисля,че почти няма да се налагат корекции.Благодаря на всички за труда и успех на Еve в ученето! :59: :clap: tongue.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
EveDallas
Цитат(slon4ik @ 9 Jan 2007, 10:04 AM)
успех на Еve в ученето! :59:  :clap:  tongue.gif  clapping.gif  clapping.gif  clapping.gif
*

Мерси smile.gif

Качих 15, чакат одобрение, сега ще погледна и 17-ти.

След това бавно и полека ще продължа с 16-ти.
Only_you
desita, искам да те попитам от кой сайт намираш английските субтитри на Bones втория сезон , за да търся и аз там ... защото след 9ти епизод ги нямам smile.gif Мерси smile.gif
Only_you
Сезон 2 Епизод 10
slon4ik
Не дадохте линк за субтитрите на английски.
Only_you
Прикачени са като файл ... wink.gif
letavia
Ето го и 11 епизод smile.gif
ogi_dogi
Здравейте фенове на Bones! rock.gif
В момента 18 епизод е на 50%.
Надявам се, че скоро ще ви зарадвам. :clap: clapping.gif :clap: clapping.gif
letavia
clapping.gif :Bow: :thumbup: :59: :clap:
RoseRed
wub.gif
EveDallas
Редактираните субтитри за 17-ти епизод са качени и чакат одобрение.
slon4ik
:clap: :clap: Супер!Върхът си!!Чакам да ги одобрят и веднага ще гледам серията.Благодаря!!! :clap:
EveDallas
FYI: не съм зарязала превода на 16-ти епизод, но ме е чак срам да кажа, че съм на 20 % Имайте търпение...ще стана! Когато стане...Sorry.
deank
Моля Ви, не правете по няколко теми за едно и също нещо. Темата за сериала е тази, а всички останали които някой реши да отвори ще бъдат изтрити.

В първото съобщение на темата има написано достатъчно, затова не задавайте хиляди въпроси, на които има отговор.

Деян
:ph34r:
ogi_dogi
Ето субовете за 18 еп.
EVE, направи редакция, защото на няколко места има непреведен текст, но като цяло са готови.
Приятно гледане на всички rock.gif
EveDallas
Оги, съкровище си!

Заемам се след малко с редакцията.
EveDallas
Редактираните субтитри за 18-ти епизод са качени и чакат одобрение.

От вторник ще имам малко повече време и тогава вече ще дам малко газ на превода wink.gif
EveDallas
Оги, аз съм почти готова с 16-ти епизод, днес ще го довърша.
Ти сигурно си започнал 19-ти, значи аз до продължа с 20?

Айде, още малко остана. wink.gif
EveDallas
Субтитрите за 16-ти епизод са качени и чакат одобрение.

Започнах 20-ти.

Този път редовете са малко по-малко, така че мисля, че превода ще стане относително бързо. При всички положения много по-бързо от 16-ти епизод. rolleyes.gif Пак се извинявам за огромното забавяне.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.