Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Bones
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
slon4ik
Леле,Eve гледам тази сутрин излязла 12 серия от втория сезон.А ти се мислеше,че остава малко.Не се притеснявай!Ние сме търпеливи и ще продължим да се радваме на твоя труд.Лека работа по-нататък! tongue.gif tongue.gif clapping.gif
EveDallas
Цитат(slon4ik @ 1 Feb 2007, 06:28 AM) *
Леле,Eve гледам тази сутрин излязла 12 серия от втория сезон.А ти се мислеше,че остава малко.Не се притеснявай!Ние сме търпеливи и ще продължим да се радваме на твоя труд.Лека работа по-нататък! tongue.gif tongue.gif clapping.gif

А, знам че е излязъл 02x12, но поне малко остана от първи сезон. Аз това имам предвид wink.gif

И не забравяйте труда на Оги, той свърши поне половината работа, ако не и повече. Надявам се по-нататък и някои от преводачите на Angel да се включат в превода, тогава вече ще стане по-бързо.

Освен това, тия серии с по над 900-1000 реда просто ме разбиват. Да бяха по 500-600 реда нямаше да има проблеми...
krystal
Страхотни сте, благодаря smile.gif
EveDallas
Преводът на 20-ти епизод е готов, трябва само да бъде редактиран.
Надявам се това да стане тази вечер и утре ще го имате.

След това ще започна 21.
EveDallas
Субтитрите са качени и чакат одобрение.
Надявам се, че ще стане скоро.
slon4ik
Вече са на първа страница.Благодаря Eve!
RoseRed
Супер мерси много smile.gif
toshepernik
Английски субтитри за 2х12.
EveDallas
Превода на 21-ви епизод е готов, трябва му само една редакция. Тази вечер ще го кача.

Започвам 22.

Огииииии?! Там ли си? Какво става? Превеждаш ли нещо?
†Silent_Sin†
Цитат(EveDallas @ 19 Feb 2007, 05:01 PM) *
Превода на 21-ви епизод е готов, трябва му само една редакция. Тази вечер ще го кача.

Започвам 22.

Огииииии?! Там ли си? Какво става? Превеждаш ли нещо?

Бих ви помогнала за превода, обаче за съжаление нямам много време, а и има термини, които не разбирам... Иначе сериалчето е върха! Продължавайте в същия дух! smile.gif
fiuri
Преведох 19 ти епизод и сам го пратила на EveDallas за редакция.
RoseRed
Fiuri smile.gif супер си
fiuri
От мен Сезон 2 епизод 2 прогрес 50% w00t.gif
slon4ik
Цитат(fiuri @ 7 Mar 2007, 04:23 PM) *
От мен Сезон 2 епизод 2 прогрес 50% w00t.gif

Супер си!Има ли ги в арената серийте от втори сезон?Сега като я няма Zamunda човек не знае от къде да тегли.
RoseRed
Пробвай isohunt
fiuri
Готова съм с 2x02 само да я прегледам и ще я пратя на EveDallas за редакция. Тя почти е готова с 19та, така че скоро ще можете да гледате и двата епизода. rock.gif
EveDallas
Готова съм с редакцията на 19-ти епизод, но има вероятност да съм пропуснала някоя и друга правописна грешка. Пратих субтитрите на fiuri да ги качи на сайта.

А за най-нетърпеливите аз ще ги кача тук. Надявам се, че fiuri няма нищо против.

Приятно гледане.
letavia
БЛАГОДАРЯ Ви момичета. Страхотна работа както винаги. Радвам се, че fiuri се включи в превода, но съм сигурна, че Eve е два пъти по щастлива, че дойде помощ, която за съжаление аз например не можах да окажа.

Успех с превода по-нататък!!!
cassandra
Леле, невероятни сте всички, а вече ми е ясно,
че всичко ще е ОК щом и fiuri се присъедини. Така ми се ще да ви помогна
момичета, но за съжаление не ми остава достатъчно
физическо време, за превода на такъв прекрасен, но и тежък за превод сериал.

И още веднъж, едно гигантско благодаря на пракрасните преводачки wink.gif
fiuri
Започвам 3ти епизод - на 25 % съм. rock.gif

2ри е качен на сайта.
fiuri
3ти епизод е готов. tongue.gif
Пратих субтитрите на EveDallas за редакция
cvetka69
Браво бе fiuri страхотни сте двете с EveDallas голямо благодаря clapping.gif
fiuri
Ето за по-нетърпеливите субтитри за 3, 5, 6, 7, 9 епизоди: cool.gif
Във всеки има по няколко не преведени реда, пратила съм всичките на EveDallas за редакция, и чак когато тя ги редактира тогава ще ги кача на сайта. w00t.gif
slon4ik
biggrin.gif rolleyes.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif Благодаря!
letavia
fiuri СТРАХОТНА КАКТО ВИНАГИ clapping.gif clapping.gif clapping.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Only_you
Благодаря smile.gif
cassandra
fiuri винаги съм се чудела на скоростта ти на превод,
но ти вече ме убиваш wink.gif

BTW: Тук има много готино подфорумче за Bones - http://supernatural-bg.free.bg/cgi-php/php...94e954a0c0d723f
black_ram
Този сериал е невероятен!
Ако някой има субс за 01х22 , ще бъда благодарна , ако ги качи тук, дори и на английски.
EveDallas
Субтитрите за 01х22 скоро ще бъдат готови и тогава ще ги кача. Скоро да се разбира като 2-3 дни. Остават ми още 300 реда, така че...
fiuri
Ето суб за 02х04 . cool.gif
krystal
Благодаря!
fiuri
Ето буквичките за 02х12 w00t.gif
EveDallas
Преводът на 01х22 най-после е готов. Съжалявам за забавянето. Остава да му се спретне една бърза редакция и утре ще го пусна.

От утре се заемам и с редакцията на епизодите от 3 до 7.
cassandra
Едно голяямо благодаря wink.gif
fiuri
3ти и 4ти епизод са качени на сайта. tongue.gif
letavia
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ НЕ СЕ ОТКАВАТЕ ОТ ПРЕВОДА clapping.gif yahoo.gif party.gif
katq_elfi
Знаете ли от къде мога да си сваля 1ви сезон че в арената и замунда няма сиид? Някаде другаде има ли го сериалчето много искам да го гледам а да почна от 2ри сезон не върви.
cassandra
Ами от тук - http://isohunt.com/download/13777928/bones
Нищо, че е от международен, аз свалям с доста висока скорост,
пък и сега сийдвам, само че ще трябва да си ограничиш максимално от настройките
на торент клиента глобалната ъплоуд скорост и ще стане доста бързо wink.gif

П.С. Много благодаря, че не се отказвате от сериала
katq_elfi
Много благодаря вече се бях отчаяла party.gif thanks.gif
fiuri
2x05 е качен на сайта. cool.gif
cassandra
Едно огроооомно "Благодаря!" за fiuri wink.gif
fiuri
13 ти и 14 ти епизод са готови и са в процес на редакция вероятно до ден-два ще ги кача на сайта. 15 ти е в процес на превод около 5%. wink.gif
fiuri
2x06 е качен на сайта. biggrin.gif
rimini
Къде са качени 13 и 14?
fiuri
13, 14 и 15 са в процес на редакция .
fiuri
Jull е качила на сайта 16 ти и 17 ти епизод.
Всички други до 18 ти включително са готови и в момента се редактират от EveDallas като до 2-3 дни ще кача 7 ми и 13 ти епизод. cool.gif
fiuri
7ми, 9ти и 13 ти са качени на сайта. Скоро и другите. smile.gif
†Silent_Sin†
Браво!!!Страшни сте...Сериала е страхотен и труден за превеждане, поне според мен, но Вие се представяте отлично, продължавайте в същия дух! И благодаря за качествените субтитри...На мен лично всички тези термини са ми трудни за превод...А, вие с е справяте много добре!
EveDallas
14-ти и 15-ти епизод са редактирани и съм ги пратила на fiuri.

И тук да спомена още веднъж, че това най-вероятно няма да е окончателната редакция. Има някои грешки и тук-там непреведени думи. Всичко това ЩЕ бъде оправено.
nimmer
и да благодаря, и да попитам - 10-ти и 11-ти епизод къде са? blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.