Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Link: Blake's 7
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
tonikakrasteva
остава да помолим и за превод на останалите серии
bigbo
Цитат(tonikakrasteva @ 16 May 2005, 06:46 PM)
остава да помолим и за превод на останалите серии
*

Ми то мисля, че се подразбира, че и останалите ще ги преведа dry.gif
Carlos
BigBo човече кажи ми моля те по-слух ли правиш титрите или имаш английски защото аз бая от отдавна търся английски титри и досега не съм намерил.Ако имаш английски титри би ли ми ги искам да помогна малко в случай че се намери свободно време smile.gif
bigbo
Цитат(Carlos @ 18 May 2005, 12:44 PM)
BigBo човече кажи ми моля те по-слух ли правиш титрите или имаш английски защото аз бая от отдавна търся английски титри и досега не съм намерил.Ако имаш английски титри би ли ми ги искам да помогна малко в случай че се намери свободно време smile.gif
*

Ми че с DVD-то си вървят и перфектни английски титри smile.gif
rumenivanov
Браво! clapping.gif Чакаме и другите. :licklips:
Buccaneer
Мерси много bigbo.Давай в същият дух clapping.gif :clap: clapping.gif .
tonikakrasteva
biqbo направи невероятно бърз и качествен превод на първите две серии ,възхитена съм.Огромно БЛАГОДАРЯ
Buccaneer
Дано не е много нахално, но да си питам - да чакаме ли скоро още субтитри?
bigbo
Цитат(Buccaneer @ 1 Jun 2005, 10:12 AM)
Дано не е много нахално, но да си питам - да чакаме ли скоро още субтитри?
*

Не е нахално, но напоследък ми се струпа страшно много работа, а и сега ми се очертават три дена извън София, така че може и да се позабавят, но със сигурност ще се появят, не съм се отказал :lol_2:
haris
bigbo, страхотна работа вършиш, човек. Това ми беше един от любимите сериали навремето и сега го гледам отново с кеф. Само ако имаш английските титри, много те моля, дай линк за тях, че просто нямам търпение.
bigbo
Линк не мога да ти дам, защото съм ги теглил от мулето, но дай мейл и ще ти ги пратя.
Killa-g
bigbo, качи му ги направо тук, ако му трябват на човека wink.gif
angelboy33
Някой може ли да ми каже от каде да изтегля сезони 3 и 4? smile.gif
cloud
А втори къде се намира?
moon_70
Ако някой знае линк за другите сезони, моля да го даде!
bigbo
Втори сезон го има ТУК и ТУК, другите още не са излезнали май.
moon_70
А субтитри ще има ли за останалите серии
bigbo
Ще има, разбира се, както виждаш всяка седмица пускам нови dry.gif
w777
10x :balayka: :balayka: :balayka:
christot
Макар че е банално, и аз ще го кажа:

БЛАГОДАРЯ!

Само като си спомня какво беше, когато го даваха този филм... Несъмнено сега съм такъв, какъвто съм благодарение на него. И тогава за това съм си мечтал - един ден да до имам и да мога да го гледам.

Преводът е страхотен - точно както го помня - с онова особенно чувство за хумор, което е запазена марка на сериала.

И макар ефектите да са безнадежно остарели, новите филми така и не могат да се доближат по дух до "Седморката на Блейк"

P.S. А забелязахте ли, че в Епизод 2 на Сезон 1 заместник-командира играе и в Star Wars 4?
Aries
Откъде могат да се намерят английски субтитри за този сериал?
ARTU
Здравейте! Възхитен съм от превода! Спомням си времето, когато нищо не бе в състояние да ме отлепи от малкия екран и "Блейк"... Затова и упорито търсех и накрая намерих четирите сезона... Но за съжаление имах само английския диалог sad.gif
Зарадвах се, когато видях превода на първите три серии, а после и останалите от първи сезон... Само че се оказа че не пасват на моите .avi файлове. Доколкото разбирам субтитрите са за 25 FPS, а моите май са 29 sad.gif Как могат да се преобразуват като за моите епизоди?
haris
Цитат(Aries @ 1 Aug 2005, 12:44 PM)
Откъде могат да се намерят английски субтитри за този сериал?
*

За първия сезон ги получих от bigbo (10x), за 2-ри и 3-ти ги намерих с мулето, за 4-ти все още никъде ги няма.

Цитат(ARTU @ 2 Aug 2005, 02:43 PM)
... Само че се оказа че не пасват на моите .avi файлове. Доколкото разбирам субтитрите са за 25 FPS, а моите май са 29  sad.gif Как могат да се преобразуват като за моите епизоди?
*

Може би имаш версията, която не е DVDrip, а другата (сериите от по 120-130mb). Аз имах същия проблем и трябваше да ги преправям със SubtitleProcessor, за да паснат.
pipo5
Еххх, благодаря ти. Позволявам си да го направя отделно, защото май най-възхитени сме хората, които по времето на първото му излъчване, сме били невръстни юноши (teens biggrin.gif ).
Благодаря още веднъж!
booker
Хей, БигБо! Да не си на море?Спря до 9ти епизод на 1ви сезон. Ще преведеш ли и другите епизоди? Айде,успех! rock.gif
yordanov
БРАВО, ПРЕВОДА Е ПЕРФЕКТЕН. АКО НЕ Е МНОГО НАХАЛКО- КОГА ЩЕ МОЖЕМ ДА СЕ НАСЛАДИМ НА ПЕРФЕКТНИЯ ПРЕВОД И НА ДРУГИТЕ СЕРИИ?
И МЕЖДО ДРУГОТО НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ОТКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ 3 И 4 СЕЗОН? МОЛЯ АКО НЯКО ЗНАЕТЕ ТАКЪВ ЛИНГ МИ ГО ПРАТЕТЕ НА E-MAIL: yordanov_73@yahoo.com.
ПП. МОЛЯ ОБЯСНЕТЕ МИ КАК ДА ТЕГЛЯ ОТ http://www.sab.bz- НЕ ИСКА ДА МЕ РЕГИСТРИРА, ПОМОГНРТЕ МИ?!
bigbo
Цитат(booker @ 21 Aug 2005, 07:42 PM)
Хей, БигБо! Да не си  на море?Спря до 9ти епизод на 1ви сезон. Ще преведеш ли и другите епизоди? Айде,успех! rock.gif
*

Да, бях на море, но вече се върнах, така че продължавам с превода smile.gif
Anubis
Цитат(angelboy33 @ 16 Jul 2005, 03:58 PM)
Някой може ли да ми каже от каде да изтегля сезони 3 и 4? smile.gif
*

SAB Season 3 DVDRIP
Anubis
Цитат(bigbo @ 23 Jul 2005, 05:33 PM)
Втори сезон го има ТУК и ТУК, другите още не са излезнали май.
*

No torrent with ID 2729.
Grumpi
Нещо не намирам в мулето английските субтитри, така че моля някой да ми ги пусне на мейла.

Мерси предварително!

Втория сезон в SAB вече не е активен, но ако го ресийднат, ще осигуря денонощен сийд. Имам първите три сезона на харддиска и скоро няма да ги махам.
bigbo
Първи сезон е готов, скоро ще почна и втория cool.gif
delfinbg
Тук има и трите сезона http://nine.cult.bg/tt/torrents.php?search...gory=0&active=1
а в САБ-а има за момента 1 и 3.
booker
BigBo , браво за субтитрите ! Айде чакаме вече 2рия сезон ! :-)
Grumpi
BigBo, мерси много, човече!!!! Как се върнах обратно в 1984 година не е истина!
Red Devil
10x
yordanov
МИЛИОН БЛАГОДАРНОСТИ, ТИ СИ НАЙ- ВЕЛИКИЯТ !!!!!!!!
idonkov
Повтарям се, но БЛАГОДАРЯ отново. Винаги съм искал да имам този сериал. Чакам с нетърпение превода на втория сезон. rolleyes.gif
booker
БигБо , докъде си бе ,човек ? Питам за 2рия сезон,че голяма тълпа се е събрала и крещи - Къде са субс за 2рия сезон !? biggrin.gif Осведомявай ни във форума какъв е прогреса в проценти ! Айде , успех ! clapping.gif Обаче съм много нахален, а? tongue.gif
bigbo
Цитат(booker @ 9 Sep 2005, 12:35 AM)
БигБо , докъде си бе ,човек ? Питам за 2рия сезон,че голяма тълпа се е събрала и крещи - Къде са субс за 2рия сезон !? biggrin.gif Осведомявай ни във форума какъв е прогреса в проценти ! Айде , успех ! clapping.gif
*

Още не съм го почнал, защото имам да довършвам един друг сериал, като го започна, ще пусна тема rolleyes.gif
yordanov
Здравейти, на този линк: http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=406670, прочетох нещо доста интересно относно сериала Седморката на Блейк, т.е че ще има продължения, ако някои знае нещо по въпроса да пише. Също ме интерисува дали някоя филмова компания като Александр, Диема и прочие няма да се наеме да ги издаде на DVD, защото в Англия Вече ги има.
foxer
Здравейте,
Нещо чува ли се за преводите на 2 и трети сезон smile.gif
Нямам търпение да излезнат за да ги гледам :clap:
praetorian
дайте инфо за прогрес
delfinbg
Цитат(praetorian @ 28 Sep 2005, 10:23 PM)
дайте инфо за прогрес
*

погледни малко по нагоре какво казва bigbo
Цитат
Още не съм го почнал, защото имам да довършвам един друг сериал, като го започна, ще пусна тема rolleyes.gif
*

Излишно е да пълним темата с ОФТОПИЦИ, ако някой друг желае да превежда нека помогне на bigbo , а ние останалите ще чакаме smile.gif
Все пак те го правят за нас tongue.gif
yordanov
Бигбо разбираме натовареността ти и поетия ангаджимент за превода на другият сериал по които работиш, но поне пиши колко е останало до краия на сериала с които си се захванал и кога евентоално ще започнеш втория сезон? ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ :clap: :clap: clapping.gif
Buccaneer
Едно БЛАГОДАРЯ и от мен на bigbo за първият сезон.Надявам се скоро да видим също толкова качествен превод и на другите сезони.
yordanov
Здравейте, някои може ли да ми пусне на e-maila субтитрите на 2 сезон на Blake's 7 на EN, а e-maila е: yordanov@abv.bg. МОЛЯ ВИ smile.gif clapping.gif rolleyes.gif
nightice
Понеже наскоро се появи един SUB. за първата серия от втория сезон пуснат от LU, искам да попитам дали ще има още към този сезон ,а и как напредват нещата
от към Seson 3 ? rock.gif rock.gif rock.gif
Exorcist
Ще има преводи и на останалите епизоди от 2 сезон. Но, моля за малко по-голям толеранс от време, защото превода се осъществява вечер. За съжаление ,не разполагам с много свободно време и искам превода да придобие поне малко вид за пред хора. Най-съществен е фактът, че все пак сега изучавам трудното изкуство на превода.
За 3 сезон bigbo ще има грижата.
Втора серия е със статус 75% към момента. cool.gif
Buccaneer
Превода на първата серия от S2 също е доста добър, така че благодаря и на Exorcist, имам само един въпрос.За кой рилийз е правен?Питам защото забелязах, че е 23,976.Аз имам два варианта на S2 - някакъв Junkman_TVC и някакъв Shadow.DVDRip.И двата са еднакви на практика - с еднакво качество, резолюция и са на 25 кадъра.Не, че не пасват идеално и за моите рилийзи , обаче ми е интрересно.
Има и малко проблеми в субтитрите - в началото между 1 и 5 ред и при 177-ми ред, но не е нещо непоправимо, все пак сега се учи момчето rolleyes.gif .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.