nightice
19 Oct 2005, 06:03 PM
Exorcist
19 Oct 2005, 11:30 PM
По принцип всички субтитри ще бъдат съобразени с версията намираща се на
disney.
Би трябвало да отговаря на Shadow.DVDRip.
Относно грешки и неточности,всеки такъв фиидбек е добре дошъл
Целта е, с течение на времето да се изчистят.В конкретния случай, би ли ми казал точните забележки за редовете, които цитира. Ако става въпрос,за липсата на такива като номерация, това е поради факта, че не съдържаха реплика.Само описание на звуци, чуващи се в определена сцена от филма.
Разбира се, възможно е да си имал в предвид и нещо друго, което с радост бих узнал.
idonkov
20 Oct 2005, 09:18 AM
Здравейте. И аз реших да помогна малко с превода, така че започнах третия сезон. Засега преведох първата серия, а втората съм на път да я завърша.
Моля да ме извините, ако има грешки, но ми е за първи път.
А между другото ще помоля някой да ми прати английските субтитри за втория сезон на имейла. Благодаря предварително.
idonkov
20 Oct 2005, 09:38 AM
Аз хубаво ви помолих да ми пуснете субтитрите за втори сезон, ама забравих да спомена имейла:doh:: idonkov@abv.bg.
tzani
20 Oct 2005, 03:15 PM
Цитат(idonkov @ 20 Oct 2005, 10:18 AM)
Здравейте. И аз реших да помогна малко с превода, така че започнах третия сезон. Засега преведох първата серия, а втората съм на път да я завърша.
Моля да ме извините, ако има грешки, но ми е за първи път.
А между другото ще помоля някой да ми прати английските субтитри за втория сезон на имейла. Благодаря предварително.
Браво ! А каде е превода на 1-вата серия??
idonkov
21 Oct 2005, 08:13 AM
Субтитрите са тук
ЕПИЗОД 1.
Благодаря на Живко за субтитрите на втори сезон. :cheers:
yordanov
21 Oct 2005, 09:22 AM
Здравейте, бях помолил да ми пусне на e-maila субтитрите на 2 сезон на Blake's 7 на EN, на e-maila е: yordanov@abv.bg. Но никой не посмя да го направи. Отново най учтиво Ви моля, ако не ви затруднява да ми пусните субтитрите на втори сезон на горе опоменатия e-mail. МНОГО БЛАГОДАРЯ!
ИЗКАЗВАМ СВОИТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ И ИЗПРАТЕЛИ СУБТИТРИ НА СЕЗОН 2. БЛАГОДАРЯ ВИ!
ПОЗДРАВИ
ЙОРДАНОВ
Exorcist
23 Oct 2005, 02:23 AM
2 серия от сезон 2 е завършена и всеки момент трябва да бъде качена.
Идва ред на 3.Освен и аз да се включа към прозбите да ми пратите субтитрите за сезон 2 на ENG.
Ей така, за да ги имам, а не да се налага да ги търся. Ще съм ви задължен fatamorgan@abv.bg
П.С.след края на серията си припомнете този надпис:"Не стреляйте по бедния преводач, той толкова си може"!
Exorcist
25 Oct 2005, 09:31 AM
Пак ще се наложи да цитирам
Цитат
Благодаря на Живко за субтитрите на втори сезон.
idonkov
28 Oct 2005, 09:05 AM
Така и не можах да намеря този четвърти сезон.
Ще съм ви благодарен, ако някой ми каже от къде мога да си го изтегля.
Не съм сигурен дали е излязъл все още, но мисля, че ми се беше мярнало някъде, че някой е гледал някакви серии от него.
bigbo
28 Oct 2005, 09:11 AM
Четвърти сезон още не е излезнал на DVD
Exorcist
28 Oct 2005, 10:33 AM
Цитат(idonkov @ 28 Oct 2005, 10:05 AM)
Така и не можах да намеря този четвърти сезон.
Ще съм ви благодарен, ако някой ми каже от къде мога да си го изтегля.
Не съм сигурен дали е излязъл все още, но мисля, че ми се беше мярнало някъде, че някой е гледал някакви серии от него.
Да, така е.За съжаление още ги няма на ДВД.По приницип ,няма проблем да се свалят от външни източници и да се качат някъде.Аз процедирих по подобен начин с последната серия на сериала.И после горко съжалих за това.Разочаровщ финал
idonkov
1 Nov 2005, 10:59 AM
Преведените субтитри за втората серия от трети сезон са качени
ЕПИЗОД 2.
booker
1 Nov 2005, 08:23 PM
Цитат(idonkov @ 1 Nov 2005, 11:59 AM)
Преведените субтитри за втората серия от трети сезон са качени
ЕПИЗОД 2.
Браво за 3 сезон !
Обаче какво стана с 2 сезон , има само 2 епизода преведени. Който ги превежда , ще даде ли проценти за прогрес ?
Мерси предварително!
Buccaneer
2 Nov 2005, 10:42 PM
Цитат(Exorcist @ 19 Oct 2005, 11:30 PM)
По принцип всички субтитри ще бъдат съобразени с версията намираща се на
disney.
Би трябвало да отговаря на Shadow.DVDRip.
Относно грешки и неточности,всеки такъв фиидбек е добре дошъл
Целта е, с течение на времето да се изчистят.В конкретния случай, би ли ми казал точните забележки за редовете, които цитира. Ако става въпрос,за липсата на такива като номерация, това е поради факта, че не съдържаха реплика.Само описание на звуци, чуващи се в определена сцена от филма.
Разбира се, възможно е да си имал в предвид и нещо друго, което с радост бих узнал.
Упс, малко със закъснение ще отговоря защото бях забравил за тази тема и сега виждам поста ти.Значи за празните редове не е голям проблем, макар че по добре изобщо да не присъстват защото някои програми се шашкат.Проблема е, че от 2 скача директно на 5, а на ред 177 не знам какъв е проблема обаче SubRip изписка за такъв при конвертирането.DivXG400 не иска да ги пусне, обаче той се е капризен, с ffdshow тръгват.Ако искаш ще ти ги пратя на мейла оправени.
tonikakrasteva
3 Nov 2005, 08:09 AM
Първо искам да Благодаря на всички,който са се потрудили за субтитрите на този прекрасен сериал .Наскоро свалих от SAb.bz 3 сезон 2 епизод,но имам проблем с отварянето на филма ако някой знае дали мога да го сваля от друго място или какъв е проблема. Ще съм безкрайно благодарна ако дадете съвет
ivan75
3 Nov 2005, 04:23 PM
Цитат(tonikakrasteva @ 3 Nov 2005, 09:09 AM)
Първо искам да Благодаря на всички,който са се потрудили за субтитрите на този прекрасен сериал .Наскоро свалих от SAb.bz 3 сезон 2 епизод,но имам проблем с отварянето на филма ако някой знае дали мога да го сваля от друго място или какъв е проблема. Ще съм безкрайно благодарна ако дадете съвет
Тук ще намериш целия 3 сезон :59: .
http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=3260...5b94b3e344c6091
tzani
9 Nov 2005, 03:06 AM
Има ли напредък состаналите субтитри???
tzani
27 Nov 2005, 06:35 AM
Нещо май го зарязаха преводачите този сериал
Много жалко,наистина.
Ако некой все пак реши да преведе нещо...
Благодаря предварително!
Exorcist
27 Nov 2005, 11:21 PM
Аз лично ,смятам да продължа 2 сезон.Но, не мога да се ангажирам с конкретни срокове,защото имах прекалено много работа,като успях и да изтрия, по невнимание ,на половина преведения 3 епизод,където си взех бележка и се опитвах да синхронизирам по-добре титрите.Това вече си е играчка,осебенно,когато нямаш опит.Надявам се, да успея скоро ,да продължа заниманието
tzani
27 Nov 2005, 11:37 PM
Благодаря ти предварително! :clap:
idonkov
28 Nov 2005, 09:56 AM
И аз леко бях възпрепятстван последните седмици, но до края на седмицата (ако успея :typing: ) се надявам да пусна субтитрите на 4 серия от третият сезон.
haris
1 Dec 2005, 01:58 AM
Някой да има представа откъде мога да си сваля 1-ва серия от четвърти сезон, защото само тя ми се губи?
tzani
1 Dec 2005, 03:11 AM
Цитат(haris @ 1 Dec 2005, 02:58 AM)
Някой да има представа откъде мога да си сваля 1-ва серия от четвърти сезон, защото само тя ми се губи?
Това значи ли че имаш 4-ти сезон???
И ако да, можеш ли да дадеш некакъв линк???
haris
1 Dec 2005, 06:08 PM
Цитат(tzani @ 1 Dec 2005, 03:11 AM)
Цитат(haris @ 1 Dec 2005, 02:58 AM)
Това значи ли че имаш 4-ти сезон???
И ако да, можеш ли да дадеш некакъв линк???
Да, имам го четвъртия сезон, но без 1-вата серия. Свалих си го от локалния сървър. Качеството обаче не е много добро - TVRip или нещо подобно. Но в крайна сметка и на това съм доволен, при положение, че друго за момента няма, а нямах търпение да видя как ще завърши...
tzani
2 Dec 2005, 02:06 AM
Цитат(idonkov @ 28 Nov 2005, 10:56 AM)
И аз леко бях възпрепятстван последните седмици, но до края на седмицата (ако успея :typing: ) се надявам да пусна субтитрите на 4 серия от третият сезон.
idonkov Благодаря за 4-та серия :clap:
Ще очаквам с нетърпение и другите! :licklips:
veliko69
6 Dec 2005, 11:10 PM
Някой може ли да ми каже дали има вече готови субтитри за целия 2 сезон?
nightice
9 Dec 2005, 05:54 AM
nightice
18 Dec 2005, 10:02 PM
Някакво развитие по субтирите за 2 сезон,дайте инфо please! :coool:
Exorcist
19 Dec 2005, 11:37 AM
Ето ти, инфото.За мой срам,трябва да призная,че успях за втори път да изтрия целия превод на 3-та серия.Сега започнах от начало за трети път. :evil2: Така е, когато човек не знае с какво да експериментира.
А разни данъчни и ревизии ми изядоха голяма част от свободното време.Обещавам, съвсем скоро да са готови за пореден и надявам се, последен път субовете за 3 серия.С възможно най-добро стиковане на времето за появяване и скриване на репликите.
idonkov
20 Dec 2005, 04:31 PM
Субтитрите за пета серия от третият сезон са качени. Шеста серия съм я започнал, но едва ли ще я довърша до нова година тъй като няма да съм в града по празниците. Очаквайте я най-късно до средата на януари.
Съжалявам, ако субтитрите ми не са от най-перфектните,
но толкова са ми възможностите, а и както вече отбелязах ми е
за първи път.
Засега весела коледа и приятно изкарване на празниците. :newyear:
vasko66
25 Dec 2005, 03:59 AM
Велики сте !!! чакам с нетърпение превода на този сериал...
alfiza
28 Dec 2005, 10:17 PM
Със английския ми е за първи път, така че ако има известни нередности с превода на 3-та сериа на 2-сезон ,моля да ме извините.
Ще се надявам да го одобрите за да мога да продължа спокойно с превода надругите серии от филма.Вече съм го качил. Весели празници.
Exorcist
29 Dec 2005, 09:38 AM
Браво за превода, но защо не драсна един ред поне, че имаш намерение да го превеждаш, за да не започвам пак да си играя отначало. :confused_xmas:
Можех спокойно да започна 4 епизод и така да стане по бързо.А сега се оказа,че съм си хабил времето напразно и без това вече ми е за 3 път.
todorrrrr
9 Jan 2006, 07:04 PM
Цитат(angelboy33 @ 16 Jul 2005, 04:58 PM)
Някой може ли да ми каже от каде да изтегля сезони 3 и 4?
ot dc.data.bg
stoyo5
10 Jan 2006, 06:36 AM
Цитат(idonkov @ 20 Dec 2005, 04:31 PM)
Субтитрите за пета серия от третият сезон са качени. Шеста серия съм я започнал, но едва ли ще я довърша до нова година тъй като няма да съм в града по празниците. Очаквайте я най-късно до средата на януари.
Съжалявам, ако субтитрите ми не са от най-перфектните,
но толкова са ми възможностите, а и както вече отбелязах ми е
за първи път.
Засега весела коледа и приятно изкарване на празниците. :newyear:
Няма за къде да бързаш - Бавно но славно, а за качеството на субтитрите, остави другите да преценят. Все пак правиш превод и на който не му харесва да си ги направи сам. Нали така
maniaroot
10 Jan 2006, 09:48 AM
The current user account limit (10,000) has been reached.
Now you can sign up using an invitation.
heron
10 Jan 2006, 03:18 PM
Направих превод за Сезон2-Еп.4_Horizon.
Изпратен е за одобрение.
Heron
heron
10 Jan 2006, 04:55 PM
Вече е качен.Enjoy.
10x на Exorcist за предоставените материали!
Heron
heron
11 Jan 2006, 02:55 PM
Както и очаквах промъкнали са се неточности в субовете ми
за S2E04.Сбъркан е още първия ред ,първата цифра вместо 0
е единица-която всъщност е от горния ред и е номер.
Т.е.напесано е-- - 100:01:02,000 --> 00:01:06,000
А трябва да е --- 1
00:01:02,000 --> 00:01:06,000
Някои редове са много дълги например №4 .
Някои времена се застъпват и други.
Благодаря за забележките- ще си взема поука.
Не получих критика по съдържанието и стила на превода,
но никога не е късно.Приемам за сега,че е задоволителен.
heron
mizar
12 Jan 2006, 09:59 AM
Благодаря за суб.на 2х4,но последните 10 минути не са преведени?
heron
12 Jan 2006, 10:32 AM
Получила се е грешка в архива.
Бях направил някои промени.
После по недоглеждане съм изпратил черновата.
Довечера ще го постна отново.
heron
heron
12 Jan 2006, 10:25 PM
Уф!Най-после всичко е наред.
Вече мога спокойно да се занимавам с превода на еп.6.
Още веднъж извинявайте за объркването.
Heron
yordanov
24 Jan 2006, 03:25 PM
От тук можете да дръпнете 4-ти сезон (е рипван е от VHS):
http://www.nine.cult.bg/tt/details.php?id=...d8ed129fbd1efef :clap:
Exorcist
24 Jan 2006, 03:56 PM
Цитат(yordanov @ 24 Jan 2006, 04:25 PM)
От тук можете да дръпнете 4-ти сезон (е рипван е от VHS):
http://www.nine.cult.bg/tt/details.php?id=...d8ed129fbd1efef :clap:
Да, забелязах съществуването му и това към момента е най-доброто качество,което може да се намери.Предполагам, ще възникнат проблеми със субтитрите,защото едва ли има готови такива на какъвто и да е език.
nightice
24 Jan 2006, 04:16 PM
А дали изобщо го има на нещо по добро от VHS-rip?
kadir
24 Jan 2006, 05:45 PM
През март трабва да излезе DVD-то на 4-ти сезон
Exorcist
24 Jan 2006, 06:15 PM
Цитат(kadir @ 24 Jan 2006, 06:45 PM)
През март трабва да излезе DVD-то на 4-ти сезон
Чудсено
До тогава, точно би трябвало да приключи превода на 2 и 3 сезон.
Ако, има ентусиаст,който може да направи субове по скрипт, но без да има готов таймкод, може да се пробва за съществуващия сега релийз.
Аз ,ще дам адреса със скриптовете за целия 4 сезон
oberon3
26 Jan 2006, 07:52 PM
Някой да знае какво стана с сайтчето:
http://store5.disney.com/Video/Serials/Bla...78)/Season%202/Parvona4alno se otvaria6e s gornia link, posle s:
http://193.24.240.45/Video/Serials/a sia ne moga nikade da go nameria...
oberon3
26 Jan 2006, 07:54 PM
Много благодаря за субтитрите, чакам с нетърпение суб за новите епизода а горния въпрос го задавам тук, защото от тук го научих този сайт
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.