Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Link: Blake's 7
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
nightice
Вси4ко това зву4и много добре. :clap: :clap: :clap:
rock.gif rock.gif rock.gif
Exorcist
По принцип всички субтитри ще бъдат съобразени с версията намираща се на disney.
Би трябвало да отговаря на Shadow.DVDRip.
Относно грешки и неточности,всеки такъв фиидбек е добре дошъл tongue.gif
Целта е, с течение на времето да се изчистят.В конкретния случай, би ли ми казал точните забележки за редовете, които цитира. Ако става въпрос,за липсата на такива като номерация, това е поради факта, че не съдържаха реплика.Само описание на звуци, чуващи се в определена сцена от филма.
Разбира се, възможно е да си имал в предвид и нещо друго, което с радост бих узнал. wink.gif
idonkov
Здравейте. И аз реших да помогна малко с превода, така че започнах третия сезон. Засега преведох първата серия, а втората съм на път да я завърша.
Моля да ме извините, ако има грешки, но ми е за първи път. unsure.gif
А между другото ще помоля някой да ми прати английските субтитри за втория сезон на имейла. Благодаря предварително.
idonkov
Аз хубаво ви помолих да ми пуснете субтитрите за втори сезон, ама забравих да спомена имейла:doh:: idonkov@abv.bg.
tzani
Цитат(idonkov @ 20 Oct 2005, 10:18 AM)
Здравейте. И аз реших да помогна малко с превода, така че започнах третия сезон. Засега преведох първата серия, а втората съм на път да я завърша.
Моля да ме извините, ако има грешки, но ми е за първи път.  unsure.gif
А между другото ще помоля някой да ми прати английските субтитри за втория сезон на имейла. Благодаря предварително.
*

Браво ! А каде е превода на 1-вата серия??
idonkov
Субтитрите са тук ЕПИЗОД 1.
Благодаря на Живко за субтитрите на втори сезон. :cheers:
yordanov
Здравейте, бях помолил да ми пусне на e-maila субтитрите на 2 сезон на Blake's 7 на EN, на e-maila е: yordanov@abv.bg. Но никой не посмя да го направи. Отново най учтиво Ви моля, ако не ви затруднява да ми пусните субтитрите на втори сезон на горе опоменатия e-mail. МНОГО БЛАГОДАРЯ!

ИЗКАЗВАМ СВОИТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ И ИЗПРАТЕЛИ СУБТИТРИ НА СЕЗОН 2. БЛАГОДАРЯ ВИ!
ПОЗДРАВИ
ЙОРДАНОВ
Exorcist
2 серия от сезон 2 е завършена и всеки момент трябва да бъде качена.
Идва ред на 3.Освен и аз да се включа към прозбите да ми пратите субтитрите за сезон 2 на ENG. clapping.gif
Ей така, за да ги имам, а не да се налага да ги търся. Ще съм ви задължен fatamorgan@abv.bg
П.С.след края на серията си припомнете този надпис:"Не стреляйте по бедния преводач, той толкова си може"! blink.gif
Exorcist
Пак ще се наложи да цитирам
Цитат
Благодаря на Живко за субтитрите на втори сезон.
idonkov
Така и не можах да намеря този четвърти сезон.
Ще съм ви благодарен, ако някой ми каже от къде мога да си го изтегля.
Не съм сигурен дали е излязъл все още, но мисля, че ми се беше мярнало някъде, че някой е гледал някакви серии от него.
bigbo
Четвърти сезон още не е излезнал на DVD sad.gif
Exorcist
Цитат(idonkov @ 28 Oct 2005, 10:05 AM)
Така и не можах да намеря този четвърти сезон.
Ще съм ви благодарен, ако някой ми каже от къде мога да си го изтегля.
Не съм сигурен дали е излязъл все още, но мисля, че ми се беше мярнало някъде, че някой е гледал някакви серии от него.
*

Да, така е.За съжаление още ги няма на ДВД.По приницип ,няма проблем да се свалят от външни източници и да се качат някъде.Аз процедирих по подобен начин с последната серия на сериала.И после горко съжалих за това.Разочаровщ финал tongue.gif
idonkov
Преведените субтитри за втората серия от трети сезон са качени ЕПИЗОД 2.
booker
Цитат(idonkov @ 1 Nov 2005, 11:59 AM)
Преведените субтитри за втората серия от трети сезон са качени ЕПИЗОД 2.
*

Браво за 3 сезон ! clapping.gif Обаче какво стана с 2 сезон , има само 2 епизода преведени. Който ги превежда , ще даде ли проценти за прогрес ? hmm.gif Мерси предварително!
Buccaneer
Цитат(Exorcist @ 19 Oct 2005, 11:30 PM)
По принцип всички субтитри ще бъдат съобразени с версията намираща се на  disney.
Би трябвало да отговаря на Shadow.DVDRip.
Относно грешки и неточности,всеки такъв фиидбек е добре дошъл tongue.gif
Целта е, с течение на времето да се изчистят.В конкретния случай, би ли ми казал точните забележки за редовете, които цитира. Ако става въпрос,за  липсата на такива като номерация, това е поради факта, че не съдържаха реплика.Само описание на звуци, чуващи се в определена сцена от филма.
Разбира се, възможно е да си имал в предвид и нещо друго, което с радост бих узнал. wink.gif
*

Упс, малко със закъснение ще отговоря защото бях забравил за тази тема и сега виждам поста ти.Значи за празните редове не е голям проблем, макар че по добре изобщо да не присъстват защото някои програми се шашкат.Проблема е, че от 2 скача директно на 5, а на ред 177 не знам какъв е проблема обаче SubRip изписка за такъв при конвертирането.DivXG400 не иска да ги пусне, обаче той се е капризен, с ffdshow тръгват.Ако искаш ще ти ги пратя на мейла оправени.
tonikakrasteva
Първо искам да Благодаря на всички,който са се потрудили за субтитрите на този прекрасен сериал .Наскоро свалих от SAb.bz 3 сезон 2 епизод,но имам проблем с отварянето на филма ако някой знае дали мога да го сваля от друго място или какъв е проблема. Ще съм безкрайно благодарна ако дадете съвет
ivan75
Цитат(tonikakrasteva @ 3 Nov 2005, 09:09 AM)
Първо искам да Благодаря на всички,който са се потрудили за субтитрите на този прекрасен сериал .Наскоро свалих от SAb.bz 3 сезон 2 епизод,но имам проблем с отварянето на филма ако някой знае дали мога да го сваля от друго място или какъв е проблема. Ще съм безкрайно благодарна ако дадете съвет
*

Тук ще намериш целия 3 сезон :59: .
http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=3260...5b94b3e344c6091
tzani
Има ли напредък состаналите субтитри???
tzani
Нещо май го зарязаха преводачите този сериал hmm.gif Много жалко,наистина.
Ако некой все пак реши да преведе нещо...
Благодаря предварително! smile.gif
Exorcist
Аз лично ,смятам да продължа 2 сезон.Но, не мога да се ангажирам с конкретни срокове,защото имах прекалено много работа,като успях и да изтрия, по невнимание ,на половина преведения 3 епизод,където си взех бележка и се опитвах да синхронизирам по-добре титрите.Това вече си е играчка,осебенно,когато нямаш опит.Надявам се, да успея скоро ,да продължа заниманието smile.gif
tzani
Благодаря ти предварително! :clap:
idonkov
И аз леко бях възпрепятстван последните седмици, но до края на седмицата (ако успея :typing: ) се надявам да пусна субтитрите на 4 серия от третият сезон.
haris
Някой да има представа откъде мога да си сваля 1-ва серия от четвърти сезон, защото само тя ми се губи?
tzani
Цитат(haris @ 1 Dec 2005, 02:58 AM)
Някой да има представа откъде мога да си сваля 1-ва серия от четвърти сезон, защото само тя ми се губи?
*

Това значи ли че имаш 4-ти сезон???
И ако да, можеш ли да дадеш некакъв линк???
haris
Цитат(tzani @ 1 Dec 2005, 03:11 AM)
Цитат(haris @ 1 Dec 2005, 02:58 AM)
*

Това значи ли че имаш 4-ти сезон???
И ако да, можеш ли да дадеш некакъв линк???
*

Да, имам го четвъртия сезон, но без 1-вата серия. Свалих си го от локалния сървър. Качеството обаче не е много добро - TVRip или нещо подобно. Но в крайна сметка и на това съм доволен, при положение, че друго за момента няма, а нямах търпение да видя как ще завърши...
tzani
Цитат(idonkov @ 28 Nov 2005, 10:56 AM)
И аз леко бях възпрепятстван последните седмици, но до края на седмицата (ако успея :typing: ) се надявам да пусна субтитрите на 4 серия от третият сезон.
*

idonkov Благодаря за 4-та серия :clap:
Ще очаквам с нетърпение и другите! :licklips:
veliko69
Някой може ли да ми каже дали има вече готови субтитри за целия 2 сезон?
nightice
idonkov, Благодаря ти и аз за 4-та серия от третия сезон!
rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
nightice
Някакво развитие по субтирите за 2 сезон,дайте инфо please! :coool: rock.gif
Exorcist
Ето ти, инфото.За мой срам,трябва да призная,че успях за втори път да изтрия целия превод на 3-та серия.Сега започнах от начало за трети път. :evil2: Така е, когато човек не знае с какво да експериментира.
А разни данъчни и ревизии ми изядоха голяма част от свободното време.Обещавам, съвсем скоро да са готови за пореден и надявам се, последен път субовете за 3 серия.С възможно най-добро стиковане на времето за появяване и скриване на репликите.
idonkov
Субтитрите за пета серия от третият сезон са качени. Шеста серия съм я започнал, но едва ли ще я довърша до нова година тъй като няма да съм в града по празниците. Очаквайте я най-късно до средата на януари.
Съжалявам, ако субтитрите ми не са от най-перфектните,
но толкова са ми възможностите, а и както вече отбелязах ми е
за първи път. unsure.gif
Засега весела коледа и приятно изкарване на празниците. :newyear:
vasko66
Велики сте !!! чакам с нетърпение превода на този сериал...
alfiza
unsure.gif Със английския ми е за първи път, така че ако има известни нередности с превода на 3-та сериа на 2-сезон ,моля да ме извините.
Ще се надявам да го одобрите за да мога да продължа спокойно с превода надругите серии от филма.Вече съм го качил. Весели празници.
Exorcist
Браво за превода, но защо не драсна един ред поне, че имаш намерение да го превеждаш, за да не започвам пак да си играя отначало. :confused_xmas:
Можех спокойно да започна 4 епизод и така да стане по бързо.А сега се оказа,че съм си хабил времето напразно и без това вече ми е за 3 път.
todorrrrr
Цитат(angelboy33 @ 16 Jul 2005, 04:58 PM)
Някой може ли да ми каже от каде да изтегля сезони 3 и 4? smile.gif
*

ot dc.data.bg
stoyo5
Цитат(idonkov @ 20 Dec 2005, 04:31 PM)
Субтитрите за пета серия от третият сезон са качени. Шеста серия съм я започнал, но едва ли ще я довърша до нова година тъй като няма да съм в града по празниците. Очаквайте я най-късно до средата на януари.
Съжалявам, ако субтитрите ми не са от най-перфектните,
но толкова са ми възможностите, а и както вече отбелязах ми е
за първи път.  unsure.gif
Засега весела коледа и приятно изкарване на празниците. :newyear:
*

Няма за къде да бързаш - Бавно но славно, а за качеството на субтитрите, остави другите да преценят. Все пак правиш превод и на който не му харесва да си ги направи сам. Нали така wink.gif smile.gif
maniaroot
The current user account limit (10,000) has been reached.
Now you can sign up using an invitation.
heron
Направих превод за Сезон2-Еп.4_Horizon.
Изпратен е за одобрение.
Heron
heron
Вече е качен.Enjoy.
10x на Exorcist за предоставените материали!
Heron
heron
Както и очаквах промъкнали са се неточности в субовете ми
за S2E04.Сбъркан е още първия ред ,първата цифра вместо 0
е единица-която всъщност е от горния ред и е номер.

Т.е.напесано е-- - 100:01:02,000 --> 00:01:06,000

А трябва да е --- 1
00:01:02,000 --> 00:01:06,000

Някои редове са много дълги например №4 .
Някои времена се застъпват и други.
Благодаря за забележките- ще си взема поука.
Не получих критика по съдържанието и стила на превода,
но никога не е късно.Приемам за сега,че е задоволителен.
heron
mizar
Благодаря за суб.на 2х4,но последните 10 минути не са преведени?
heron
Получила се е грешка в архива.
Бях направил някои промени.
После по недоглеждане съм изпратил черновата.
Довечера ще го постна отново.
heron
heron
Уф!Най-после всичко е наред.
Вече мога спокойно да се занимавам с превода на еп.6.
Още веднъж извинявайте за объркването.
Heron biggrin.gif
yordanov
От тук можете да дръпнете 4-ти сезон (е рипван е от VHS):
http://www.nine.cult.bg/tt/details.php?id=...d8ed129fbd1efef :clap:
Exorcist
Цитат(yordanov @ 24 Jan 2006, 04:25 PM)
От тук можете да дръпнете 4-ти сезон (е рипван е от VHS):
http://www.nine.cult.bg/tt/details.php?id=...d8ed129fbd1efef :clap:
*

Да, забелязах съществуването му и това към момента е най-доброто качество,което може да се намери.Предполагам, ще възникнат проблеми със субтитрите,защото едва ли има готови такива на какъвто и да е език.
nightice
А дали изобщо го има на нещо по добро от VHS-rip?
kadir
През март трабва да излезе DVD-то на 4-ти сезон
Exorcist
Цитат(kadir @ 24 Jan 2006, 06:45 PM)
През март трабва да излезе DVD-то на 4-ти сезон
*

Чудсено clapping.gif
До тогава, точно би трябвало да приключи превода на 2 и 3 сезон.
Ако, има ентусиаст,който може да направи субове по скрипт, но без да има готов таймкод, може да се пробва за съществуващия сега релийз.
Аз ,ще дам адреса със скриптовете за целия 4 сезон
oberon3
Някой да знае какво стана с сайтчето:

http://store5.disney.com/Video/Serials/Bla...78)/Season%202/

Parvona4alno se otvaria6e s gornia link, posle s:

http://193.24.240.45/Video/Serials/

a sia ne moga nikade da go nameria...
oberon3
Много благодаря за субтитрите, чакам с нетърпение суб за новите епизода а горния въпрос го задавам тук, защото от тук го научих този сайт smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.