Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Link: Blake's 7
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Exorcist
Цитат(oberon3 @ 26 Jan 2006, 08:52 PM)
Някой да знае какво стана с сайтчето:

http://store5.disney.com/Video/Serials/Bla...78)/Season%202/

Parvona4alno se otvaria6e s gornia link, posle s:

http://193.24.240.45/Video/Serials/

a sia ne moga nikade da go nameria...
*

Find-bg.сом, минаха на торенти.Всички сериали, вече ги има само в този вид.За съжаление, за сега не съм видял да са сложили Блейк.Писах на един от админите с цел да разбера, изобщо възнамеряват ли да го качат отново, но отговор не последва.За сега приеми, че там вече не можеш да го намериш.
booker
Цитат(heron @ 12 Jan 2006, 11:25 PM)
Уф!Най-после всичко е наред.
Вече мога спокойно да се занимавам с превода на еп.6.
Още веднъж извинявайте за объркването.
Heron biggrin.gif
*

Херон , браво за за 4 епизод на 2рия сезон, но какво става с 5 и 6 епизод,превежда ли ги някой? Защото 3тия сезон върви по-бързо от 2рия, а пък друго си е да си ги караш подред,нали smile.gif ! Хайде, успех на преводачите - англ. субтитри има,нали ?
ilibed
Koga moge da o4akwame subtitri za ostanalite serii ot 2 i 3 sezon.
idonkov
Цитат(ilibed @ 1 Feb 2006, 09:49 AM)
Koga moge da o4akwame subtitri za ostanalite serii ot 2 i 3 sezon.
*

Осми епизод от третия сезон можете да го очаквате най-късно до 10 февруари.
Ще се постарая до средата (най-късно до края) на април да са преведени всички серии на трети сезон.
Exorcist
Ще съчетая в едно, отговорите на двата въпроса относно субовете за втори сезон и конкретно за 5 и 6 серия.
5 серия е преведена на 90%,а 6 е готова.Аз казах на Херон да я задържи, още преди седмица.Имам съображение за това, но от 10 дни, нямам време да довърша 5. wink.gif
Тук е мястото ,да му благодаря , че започна да помага с преводите,защото последния месец се оказа и продължава да е свръхнатоварен за мен. rolleyes.gif
Предполагам, в момента Heron действа по 7 серия.
Знам колко е тъпо и много омразно за мен да гледам серийте не по реда им, но за съжаление в момента това се реалностите.Тези дни, ще се помъча да намеря време да довърша 5 и ще я получите в комплект с 6.А може и 7,но това не зависи от мен.
heron
Седми епизод е на 50%
heron
idonkov
Ако имате нужда от помощ за втори сезон викайте. Но според мен, май ще е по-добре да продължа със трети сезон, за да можем да ги завършим и двата. А като излезе четвърти, можем да се включим всички в певода, така ще стане по-бързо.
Exorcist
Цитат(idonkov @ 1 Feb 2006, 01:30 PM)
Ако имате нужда от помощ за втори сезон викайте. Но според мен, май ще е по-добре да продължа със трети сезон, за да можем да ги завършим и двата. А като излезе четвърти, можем да се включим всички в певода, така ще стане по-бързо.
*

Не, благодаря.Няма нужда.
Според скромното ми мнение, до към 20 март ще можем да приключим 2 сезон.
Относно 4 няма проблем.Стига да излезе скоро.Защото, явно няма желаещи да се пробват да направят нещо по скриптовете.
idonkov
Аз между другото се пробвах и направих субтитри на една трета от първа серия на четвърти сезон по скриптовете. И даже според мен стават добре, но е много пипкава работата и я изоставих. Гледам да довърша осма серия от трети. Ако искаш мога да ти ги пратя на имейла да ги пробваш (даже и текста не е напълно редактиран). Направени са по релийза от
http://www.nine.cult.bg/tt/details.php?id=...d8ed129fbd1efef
Exorcist
Цитат(idonkov @ 1 Feb 2006, 02:08 PM)
Аз между другото се пробвах и направих субтитри на една трета от първа серия на четвърти сезон по скриптовете. И даже според мен стават добре, но е много пипкава работата и я изоставих. Гледам да довърша осма серия от трети. Ако искаш мога да ти ги пратя на имейла да ги пробваш (даже и текста не е напълно редактиран). Направени са по релийза от
http://www.nine.cult.bg/tt/details.php?id=...d8ed129fbd1efef
*

Знам, че е пипкава smile.gif Именно, липсата и правеното на тайминг са трудоемки.Аз си ги бях оставил като последна възможност,евентуално, да се пробвам някога.
Но, да приключим с първите 3, пък после, каквото сабя покаже rock.gif
ilibed
Shte ima li skoro sub za ostanalite serii ot sezon 2. Blagodarq predwaritelno na prewoda4ite.
Exorcist
Цитат(ilibed @ 10 Feb 2006, 01:32 PM)
Shte ima li skoro sub za ostanalite serii ot sezon 2. Blagodarq predwaritelno na prewoda4ite.
*

Да,ще има.Изцяло аз поемам вината за забавянето на преводите.Вече, над 2 седмици нямам време или желание за превода на 100 реда от 5-та серия.
Причините няма да ги обсъждам,само ще кажа, че съвсем сокро ще има още преводи.
Предполагам, ще получите 3 серии на куп от мен и Heron
ivan75
Цитат(Exorcist @ 10 Feb 2006, 04:41 PM)
Цитат(ilibed @ 10 Feb 2006, 01:32 PM)
*

Да,ще има.Изцяло аз поемам вината за забавянето на преводите.Вече, над 2 седмици нямам време или желание за превода на 100 реда от 5-та серия.
Причините няма да ги обсъждам,само ще кажа, че съвсем сокро ще има още преводи.
Предполагам, ще получите 3 серии на куп от мен и Heron
*

Благодаря ви за информацията (както и за усилията) ,ще ги чакаме с нетърпение. wink.gif
heron
Ще има даже четири:5-6-7-8 .
ДНЕС!
heron
ilibed
Благодаря за добрата работа която вършите за да се наслагдаваме на този страхотен филм. clapping.gif
Exorcist
Ще се опитам и да спестя евентуални бъдещи въпроси по превода с анонса, че към средата на следващия месец, най-вероятно ще бъде завършен превода на 2-ри сезон.
Аз ще подхвана 9 ,а heron 10-ти.По конкрeтно, не желая да обещавам срокове, защото има и фактори, извън първоначално предвидените неща.
balsamvi
Blagodarsko!!!
klapaucius
искам и аз да се включа в купона. така и не успях да намеря субтитрите на английски, иначе с удоволствие бих превел 2-ри сезон.засега имам каквото вие сте превели, но ако ми дадете субтитрите още тази събота и неделя мога да направя качествен превод на 2-3 епизода. за да се се дублираме - примерно 11,12 и евентуално 13?
откъде ги намирате тези английските? някой може ли да ми ги метне на
tovasko&yahoo.com? &=@
booker
Цитат(klapaucius @ 15 Feb 2006, 08:54 PM)
искам и аз да се включа в купона. така и не успях да намеря субтитрите на английски, иначе с удоволствие бих превел 2-ри сезон.засега имам каквото вие сте превели, но ако ми дадете субтитрите още тази събота и неделя мога да направя качествен превод на 2-3 епизода. за да се се дублираме - примерно 11,12 и евентуално 13?
откъде ги намирате тези английските? някой може ли да ми ги метне на
tovasko&yahoo.com? &=@
*

klapaucius , имаш ли някакво развитие по въпроса със следващите епизоди или херон и екзорсист ги работят ? Въобще,момчета , дайте някакъв прогрес по епизодите от 9ти нататък ! Благодаря предварително ! smile.gif
heron
Епизод 10 е готов на 75%.
Надявам се да го завърша до неделя.
Heron
edi_k
какво стана с този сървър:

nine.cult.bg/tt/announce.php?pid=9a06fede61fe652df341675443f80f0a

то самото:
nine.cult.bg/tt/
вече не съществува?

имали от каде да се дръпнат 2ри и 3ти сезон?

МЕРСИ!
wasabi
от Линкос-а rolleyes.gif
booker
Ето линка към 3 сезон на Седморката - http://torrents.linkos.bg/details.php?id=18556 ! smile.gif Enjoy !
edi_k
МНОГО МЕРСИ!
изтеглих всичко!

ех... спомням си как навремето гледах първия сезон на черно-бял телевозор... за следващия вече имахме хубав цветен и видео с което си ги записах... но никога не мислих че някой ден ще вида отново пърите серии!!! а ето сега ще гледам и други недавано по телевозоята...

та така... :-)
edi_k
... само звука е малко скапан при някои от сериите :-(
32kbs 24kHz
wasabi
А някой спомня ли си до кой сезон беше излъчвано сериалчето едно време??? Не съм 100% сигурен но мисля, че беше някъде до втори, ама не мога да се сетя дали бяха пуснали всички серии или докъм пета шеста...unsure.gif Не знам за вас обаче аз в момента с огромен кеф си гледам трети сезон и нямам търпение да излезе и четвърти на ДВД, дано докъм април - май да го пуснат...
Голямо благодарско и на тези които се погрижиха за буквите clapping.gif
kadir
Благодаря на преводачите за чудесно свършената работа до момента.
Чудя се аз ли не мога да открия субтитрите на Blake's 7 - Season 2 - Episode 9
или те са преведени още.
Exorcist
Цитат(kadir @ 10 Mar 2006, 08:28 AM)
Благодаря на преводачите за чудесно свършената работа до момента.
Чудя се аз ли не мога да открия субтитрите на Blake's 7 - Season 2 - Episode 9
или те са преведени още.
*

Не се чуди.Още не са преведени. 2-ра седмица не мога да преведа около 300 реда.Успях само да ги намаля на 250. blink.gif
Точно когато имам желание да стане бързо и всички босове лудват.Пфу, да работиш в сфера като мойта си е живо прецакване :lol2:
Тържествено се заклевам ,че стъпвам на педали.И 13 серия е 50%изтеглена.Нея си я запазих .
Paiiinkilller
някой ще може ли да даде линк и за сезон 2 - епизоди 9, 11, 12 и 13. В търсачката на сайта ги няма, прерових и разни бг и чужди сайтове, но без успех
delfinbg
Цитат(Paiiinkilller @ 12 Mar 2006, 05:50 PM)
някой ще може ли да даде линк и за сезон 2 - епизоди 9, 11, 12 и 13. В търсачката на сайта ги няма, прерових и разни бг и чужди сайтове, но без успех
*

щом ги няма, значи не са преведени.
А ще станат - когато станат.

Имам само за 3 сезон английски, ако ти вършат работа, ще ги закача. Но с тези програми за превод... по добре превеждай без тях.
Paiiinkilller
Цитат(delfinbg @ 12 Mar 2006, 07:00 PM)
*

*

ами може и на английски. Сдобих се с една програмка за преводи на субтитри, качеството сигурно ще ужасно, но поне няма да го превеждам а само ако мога редакция :freak:
Exorcist
Цитат(Paiiinkilller @ 13 Mar 2006, 11:29 PM)
Цитат(delfinbg @ 12 Mar 2006, 07:00 PM)
*

*

ами може и на английски. Сдобих се с една програмка за преводи на субтитри, качеството сигурно ще ужасно, но поне няма да го превеждам а само ако мога редакция :freak:
*

wasabi
Нещо май не е много читав този архив unsure.gif при мен не се отваря...
Exorcist
Цитат(wasabi @ 17 Mar 2006, 06:11 PM)
Нещо май не е много читав този архив  unsure.gif  при мен не се отваря...
*

Ми, по дяволите, напълно възможно е.От известно време имам проблем с ъплоуда не само на сайта,а по принцип на всякъде,където съм правил опити.Превода е готов поне от седмица, но няма как да го кача някъде, защото не е възможно да се атачне и към мейл.Това тук, бе отчаян опит да стане нещо. Даже сутринта, като видях ,че е станало се изненадах..
Съжалявам, не знам причината за проблема, освен ако не е в Хоум лан. :evil2:
Буквите са качени на Дата.Просто пробвах и там стана.По нетърпеливите мога да потърсят.Знам за проблема с платената търсачка и съжалявам.Сега,отново ще пробвам да се качат тук. rock.gif
Взе, че стана. Скоро ще се появят на търсачката.Аз се приготвям за 13 епизод wink.gif
balsamvi
перфекция .
мерси
Paiiinkilller
Цитат(Exorcist @ 17 Mar 2006, 07:33 PM)
Цитат(wasabi @ 17 Mar 2006, 06:11 PM)
Нещо май не е много читав този архив  unsure.gif  при мен не се отваря...
*

Ми, по дяволите, напълно възможно е.От известно време имам проблем с ъплоуда не само на сайта,а по принцип на всякъде,където съм правил опити.Превода е готов поне от седмица, но няма как да го кача някъде, защото не е възможно да се атачне и към мейл.Това тук, бе отчаян опит да стане нещо. Даже сутринта, като видях ,че е станало се изненадах..
Съжалявам, не знам причината за проблема, освен ако не е в Хоум лан. :evil2:
Буквите са качени на Дата.Просто пробвах и там стана.По нетърпеливите мога да потърсят.Знам за проблема с платената търсачка и съжалявам.Сега,отново ще пробвам да се качат тук. rock.gif
Взе, че стана. Скоро ще се появят на търсачката.Аз се приготвям за 13 епизод wink.gif
*

Ами 12 епизод? Преведен ли е? Има ли го на английски? Ако да може ли едно линкче? благодарско
wasabi
Щом не го виждаш в унакс-а значи го няма wink.gif

@exorcist, голямо благодарско... rolleyes.gif
heron
Епизод 12 е готов и качен на сървъра.
С това приключва моето участие в превода на сезон 2.
В началото бе Exorcist, който преведе първите епизоди.
Това ни даде надеждата,че някой ден, ще видим преведени всички.
Аз помогнах тази Надежда, да се превърне в Увереност,
и приближих този Ден, от мъглявото бъдеще на един епизод разстояние(13)!
Сега пак на Exorcist се пада честта и отговорността да завърши започнатото.
Желая му Успех!
Heron
edi_k
Мога ли да помоля ако някой има субтитрите на филма на англииски ако може да каже от каде може да се вземат или ако не го затруднява да ми ги прати на е-маил:

edi_k@mail.bg

mnogo mersi!
Paiiinkilller
Сега остава само епизод 13. Айде дайте го и на английски да е, да се помъчиме и ние
eddiewotson
Ето субтитри на английски:
Вижте прикачените файлове
wasabi
Еха и 12ти е готов... суперско rolleyes.gif
Браво на heron за успешно завършената мисия clapping.gif clapping.gif clapping.gif
nightice
Браво! Мерси! clapping.gif
booker
Хайде ,момичета и момчета , не остана! 13 еп. от 2 сезон го прави Херон, а Донков довършва 12 и 13 еп. на 3 сезон ! Дано да са готови до края на месеца, за да се насладим изцяло на този легендарен сериал ! smile.gif Btw , знае ли някой кога ще пуснат 4 сезон на ДВД ?
wasabi
Като гледам трябва да излезе на 24.04.06...
поне така пише тук
idonkov
Субтитрите за 12 епизод вече са качени. До края на седмицата ще са готови и за 13, след което не ни остава нищо друго освен да чакаме да излезе 4 сезон на ДВД.
wasabi
clapping.gif clapping.gif clapping.gif
nightice
clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Grumpi
dry.gif
balsamvi
Let's go Херон,let's go.
Не остана.
smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.