Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Alias
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Jack Bauer
Дам както се казва Тенкю вери мач.
Сега да се надяваме сноопера да продължи няколко епизода
докато ти се завърнеш.
УСПЕХ !!!
cheffo
Всъщност заминаването ми се отлага с няколко дена. Мога да преведа още един епизод. Snoopera, ти 4х08 ли ще превеждаш? Аз да хвана значи 4х09.
SnOOpeRa
Цитат(cheffo @ 23 Nov 2005, 09:22 AM)
Всъщност заминаването ми се отлага с няколко дена. Мога да преведа още един епизод. Snoopera, ти 4х08 ли ще превеждаш? Аз да хвана значи 4х09.
*

мда аз почнах 4х8 , мисля до събота/неделя да е готов , ти започни 4х9 щом имаш време smile.gif
Jack Bauer
Еийй немога да ви се нарадвам бе хора.
Браво че превеждате 4 сезон на Алиас - се пак и 5 ти чака.
Айде успех и чакаме хубавите ви преводи !
MartineZzZ
Евала хора!Страшно много се радвам че най-накрая ще доизгледам АЛИАС.Серийте от 2 и 3 сезон за които нямаше субтитри ги изгледах на немски,все пак немския го знам доста по-добре от английския.4 сезон обаче,германците тепърва го пускат по телевизийте и съответно го няма по тракерите,така че ударих на камък.Отначало си мислех да пробвам да го гледам на английски,но за разлика от други сериали АЛИАС ми е малко труден за разбиране.Така че преустанових гледането и от тогава поглеждам всеки ден с надежда докъде сте стигнали.Дочаках!
УРААААААААААА!

Благодаря на всички които работят по въпроса.Благодаря им от сърце!

П.С. Навремето гледах на АЛИАС някак си с недоверие.Мислех че е поредния крими сериал.Като почна ЛОСТ,съвсем за кратко се влюбих в него.Стана ми любимия сериал.После от любопитство свалих АЛИАС,за да видя какво е измайсторил J.J.Abrams преди да почне да работи по ЛОСТ.Само след няколко епизода установих колко уникален сериал е АЛИАС и сега съвсем смело смея да заявя че определено е ЛЮБИМИЯ МИ СЕРИАЛ.
Въпреки всичко ЛОСТ по-нищо не му отстъпва и ес тъпил много здраво на второ място в моята собствена класация.Като приема факта че ЛОСТ е все още в началото на втория си сезон,установявам,че все пак има огромния шанс да завземе първото място.НО докато това се случи - ALIAS RULEZZZZzzzz!

Сори за оф-топика
SnOOpeRa
качих титрите за епизод 8 , само трябва да се появят на сайта , проверени са до 30минута , след това сега не мога , серията си я дръпнах от дата-та и имаше грешка при тегленето явно , защото не ми я плейваше никой плеър , само с кристала , успях да я подкарам , ама само до 30 минута , затова казвам че са синхронизирани със видеото до 30 минута , останали те 12минути се надявам да няма някоя грешка със местоименията , но ако има приемам коментари и критика , последните около 150 реплики ги преведох преди малко , защото бях казал че ще я кача днес , ама се забавих със работа и се прибрах по късно от колкото мислех , затова я пускам сега , та бях доста изморен , надявам се да няма и някоя фактологична грешка след 30-та минута

п.с; специално за Jack Bouer прикачам серията smile.gif обещах му че ще може да я гледа днес smile.gif
Jack Bauer
Бравооо !!!
Само така .
Ти си човека !
cheffo
Качени са субтитрите за 4х09. Приятно гледане на всички.

За няколко седмици спирам с преводите. После пак ще има.
sora
nqkoi prevejda li ostanalata 4ast ot 4 sezon tongue.gif
KALBI
хора откаде теглите епизодите защото след 7ми не мога да намеря нито един
w0lf
Цитат(KALBI @ 3 Dec 2005, 11:34 PM)
хора откаде теглите епизодите защото след 7ми не мога да намеря нито един
*

Ето ти линкове за 4ти сезон:

Alias.S04 - TV Torrents

Alias.S04 - Data.bg
KALBI
10x brato
Razorbg1
10x ама кога ще преведете останалите серии...?
Jack Bauer
Еми аз още чакам snoopera превежда 10 сериа
но незнам какво стана с него щеше да я качи,но още я няма.
Дано да се появи тези дни !
Razorbg1
ok ще чакаме за превода и благодарско за усърдията :clap:
Ra1N
аре бе момчетаsad.gif кво стана с 10 и 11 серииsad.gif мн ми се гледа..sad.gif
mpeg4world
http://193.24.240.45/Video/Serials/Alias/Season%2004/
От тук можете да си свалите DVD Rip на 4-ти сезон.
chezet
Май има напредък с 4-ти сезон,дано да се включат и други да превеждат,че става бавно.
TeroglisT4o
nqkoi prevejda li sq subs za 10 ep ili si 4akame naprazno blink.gif
Jack Bauer
Еми аз чакам SnoOpera,ма незнам какво направи той.
А трябваше да ги пусне миналата или поминалата седмица.
Се пак дайте му време то не е лесна работа.
Но да се надявам да ги пусне скоро се пак мина половин месец
от както каза , че започва 10 еп.
Много хора чакат сноопер земи пусни ги твойте бг субс за 10 еп.
cheffo
Здравейте, върнах се. Тей като гледам никаква работа не е свършена докато ме
нямаше. Нищо. Сега кой епизод да превеждам. 11 ли?
TeroglisT4o
ami 1vo 10ti
Conquer
Цитат(cheffo @ 17 Dec 2005, 10:50 AM)
Здравейте, върнах се. Тей като гледам никаква работа не е свършена докато ме
нямаше. Нищо. Сега кой епизод да превеждам. 11 ли?
*

Аз лично много се радвам, че пак се появи.

Когато имаш време почвай направо 11-та или 12-та. Досега не е ставало дума, че никой ги превежда. А ако се изпусне някоя винаги може после да се преведе. Важното е да се завърши превода на този невероятен сериал.
IckY
И ся има ли превод на 10еп. ??Ако има каде е??
MartineZzZ
Цитат(IckY @ 17 Dec 2005, 06:47 PM)
И ся има ли превод на 10еп. ??Ако има каде е??
*

НЯМА,но се предполага,че snooper-а ги прави.Ще го помоля да драсне два реда и да обясни какво става.Благодаря!

На Cheffo,благодарности и успех!Сериала наистина е униакален и един от любимите ми.Доста хора отдавна чакат довършването на субтитрите,така,че Cheffo, ти си човека!

Аз пробвах навремето (2х15) да превеждам,но за съжаление не се получи.Специално Alias ми е малко сложен и няма смисъл да се мъча и бавя.
MisterXto_theZ
Хора помогнете, не мога да намерия 9-ти епизод от сезона читав. Тоест в датата намирам две версии едната е 6 МБ другата е 95. Някой ако може да ми даде линк ще съм благодарен.
Сори за oффтопика.
MartineZzZ
Цитат(MisterXto_theZ @ 18 Dec 2005, 02:13 AM)
Хора помогнете, не мога да намерия 9-ти епизод от сезона читав. Тоест в датата намирам две версии едната е 6 МБ другата е 95. Някой ако може да ми даде линк ще съм благодарен.
Сори за oффтопика.
*

Потърси в някой външен тракер.Аз самия нямам достъп до повечето БГ тракери,но и не вярвам там да намериш нещо.Мисля,че колкото и да си бавен (ако ти е бавен нета) все ще я изтеглиш тази една серия.

П.С. Другия път пиши в Дискусий,че ще ни се скарат
w0lf
Цитат(MisterXto_theZ @ 18 Dec 2005, 03:13 AM)
Сори за oффтопика.
*

Мисля си,че ако поровиш малко в темата ще видиш,че съм дал линк за Торент Сериали,там го има целия 9ти епизод.
cheffo
Ами, мисля днеска да започвам да превеждам 4x11.
Най-късно ще бъде готов до Бъдни Вечер.
Johnny_Bravo
Цитат(MisterXto_theZ @ 18 Dec 2005, 02:13 AM)
Сори за oффтопика.
*

тук гледам че го има: http://193.24.240.45/Video/Serials/Alias/Season%2004/
MisterXto_theZ
Мерси. http://193.24.240.45/Video/Serials/Alias/Season%2004/ тоя линк не ми го отваряше, но го намерих в датаком. biggrin.gif
tweetyyy
Някой няма ли да превежда от десети сезон нататък,моля?Ве4е почвам да забравям за какво става на въпрос в предишните серии. unsure.gif
cheffo
За съжаление 10ти сезон няма. smile.gif
Аз превеждам епизод 4х11. В момнета съм на 26%.
Snoopera превежда 4х10, но се бави нещо.
sora
hubavo 6te e da se prevedat ostanalite epizodi ot 4 sezon :lol2:
Ra1N
Вижте не искам да упреквам никого.. но не мисля че "сноопара" или който е там скоро ще преведе 10ти епизод.. чакаме го от месец вече.. ако някой друг има желание нека го преведе..
MartineZzZ
Цитат(Ra1N @ 19 Dec 2005, 08:20 PM)
Вижте не искам да упреквам никого.. но не мисля че "сноопара" или който е там скоро ще преведе 10ти епизод.. чакаме го от месец вече.. ако някой друг има желание нека го преведе..
*

Snooper,хайде кажи две думи,де!Дори и да не си превел нищо,просто се покажи и ни кажи какво става за да можем да реагираме.Тъпо ще бъде да излезе 11 епизод без да сме гледали 10.Просто 2 думи4ки,плс!

Благодарско предварително!
Ra1N
Цитат(MartineZzZ @ 19 Dec 2005, 09:07 PM)
*

Snooper,хайде кажи две думи,де!Дори и да не си превел нищо,просто се покажи и ни кажи какво става за да можем да реагираме.Тъпо ще бъде да излезе 11 епизод без да сме гледали 10.Просто 2 думи4ки,плс!

*

че то има вече 5 епизода от 5ти сезон беsmile.gif
Jack Bauer
Не са 5 а 10 епизода има излезнали.
Но тва не е въпросът,а само да кажеш - ще правиш ли няма да праиш ли,почнал ли си свършил ли си и такиз работи.
Кажи как стоят при теб нещата сноопер с 10 еп на 4 сез на АЛИАС !
MartineZzZ
Цитат(Ra1N @ 19 Dec 2005, 09:16 PM)
Цитат(MartineZzZ @ 19 Dec 2005, 09:07 PM)
*

*

че то има вече 5 епизода от 5ти сезон беsmile.gif
*

Ле-ле,колко си зле пък ти.... blink.gif blink.gif blink.gif

Като казвам "да ИЗЛЕЗЕ 11 епизод" имам предвид да излязат субтитрите за 11-ти преди тези за 10-т,а не самият епизод.Мисля,че е повече от ясно!
cheffo
Добра новина говорих със снупера и разбрах, че субтитрите за 10 епизод ще излязат преди моите за 11 епизод. Извинява се на всички. Така че спете спокойно.
Conquer
Според мен няма за какво да се извинява. Много се радвам, че ще излезнат субтитрите. Още малко остана да ги докарате до края на 4-ти сезон. А ако после преведете и 5-ти сте страхотни.
Bakhus
Няма за къде да бързате. Когато ги преведете, тогава.
Без това петият сезон е финален.
SnOOpeRa
извинявам се много , случиха ми се неща които ... не ми позволиха да пусна серията, извинявам се на всички , и най-вече на Jack Bauer , сори мен , може някои път да ти кажа , какво стана ...

п.с: ето серията , казах че ще я кача преди събота на cheffo , и сега го правя , това е демо версия , преди да я кача на сайта сигурно ще я мина още веднъж , да направя някои корекций , всичко е преведено , синхронизирана е до 20 минута
Jack Bauer
Няма да се извиняваш се пак си имаш твой личен живот - на никого
не си длъжен да правиш субтитри.Но ти правиш така , че много ти благодаря и продалжавай в същият дух ;-)
cheffo
Качил съм субтитрите за 4х11 на сайта. Ще почна утре някъде 4х12 и до Нова Година ще бъдат готови.
Айде Весела Коледа!
Jack Bauer
Коледа е утре но все пак нека да е весела.
Имаме с какво да се забавляваме Алиас е преведен
сега чакаме финалните суби за 10 еп и така.
Благодаря на всички и приятно прекарване на празничните дни!
Conquer
Благодаря за субтитрите. Весела коледа и на вас.
cheffo
Субтитрите на 4х12 вече са достъпни на сайта.
Приятно гледане и весело посрещане на новата година.
Conquer
Да видяхме ги. Много ти блгодаря. Чесита нова година на всички.
cheffo
Днеска започнах да превеждам 4х13.
В момента съм на 10%.
Ще бъде готов до събота.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.