Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Alias
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Conquer
Синхронизирах 16-та серия за htdv версията. Доста време ми отне, но в крайна сметка се получи. Качил съм я на сайта, сега чака одобрение. dragon x беше прав имаше и разминаване в репликите и трябваше всичко да се преподреди наново. Използвах базовия превод с мой корекции и подредба при визуализация на субтитртите. Мисля, че се получи нещо качествено.
Jack Bauer
Преводачи,кажете как е АЛИАС-а на добре ли втрви!
Поне да знаят хората и тук кажете как са серийте!
cheffo
Епизод 4х19 е на 34%.
Доволно?
Conquer
Това е добра новина за 19-та серия. Лошото е, че не знаем нищо за 18-та серия.
RaVeN_ReaL
Епизод 21 е готов100%
Jack Bauer
А спокойно сега правят 18 и 19-ти
и ще ги пуснат до края на другата седмица!
Се пак не бързайте!
Другата седмица Чеффо обеща да пусне 19 еп!
А драгон-х и той сигурно!
Работете спокойно та да станат хубави субтитрите!
Успех!!!
Conquer
Да няма за къде да се бърза. Какво е още една седмица...
delfinbg
Извинявам се за ОФ типика

Дали и при вас има проблем с тръгването на 5х01, в момента в които се опита да тръгне и ми забива explorer.exe и ми прави LOG OFF/ON.

Мартинез, нямам проблем с бозата, единствено като пусна "Алиас 5х01" или ми забива плеара с които се опитвам да е пусна - bsplayer,mv2,wmp, avipreview - или ме изхвърля и ми ресетва explorer.exe( затваря ми текущите програми и се възтановява системата).

Затова попитах точно в тази тема дали някой друг има проблем.Също така в нине.бг видях на пост-а, че и при други се е случвало.

Благодаря за вниманието smile.gif
MartineZzZ
Цитат(delfinbg @ 31 Jan 2006, 09:35 PM)
Дали и при вас има проблем с тръгването на 5х01,  в момента в които се опита да тръгне и ми забива explorer.exe и ми прави LOG OFF/ON.
*

Въпреки,че това което питаш е изцяло НЕ ПО ТЕМАТА и има опасност да ни смъмрят,ще ти кажа,че проблема е при тебе и то със сигурност.Незнам точно какъв му беше случая на тоя проблем,но ми се е случвало и на мен.Потърси с гуугъл.Пиши в Гуугъл нещо от сорта: "explorer.exe problem" и ще му намериш цаката.Мисля,че имаше 4 или 5 различни причини за появата на такъв проблем.Всички са различни,но за всяка има решение.
Можеш да опиташ дори от настройките на Гуугъл да му зададеш да търси само на БГ сайтове и да напишеш "проблем с explorer.exe".Това ако не си на "ти" с английския.Проблема е доста често срещан и със сигурност ще намериш начин да го решиш.Успех! rock.gif
cheffo
Пуснах на сайта епизод 4х19.
Много е интересен!
ENJOY!

P.S. Вземам си 2 седмици почивка.
dragon x
Ето един сериозен човек (не като мен) biggrin.gif biggrin.gif
Conquer
Искам да поясня, че не пришпорвам никой просто се информирам. dragon X ти нали превеждаш 18-та серия? Може ли да дадеш ориентир, кога може да я очакваме?

А на cheffo благодаря за поредния превод. И да се наслаждаваш на почивката си. Дано останалите помогнат за довършването на превода на този сезон.
dragon x
В момента съм точно на 50%, до 2-3 дни ще е готова.
cheffo
Conquer, мерси за пожеланията.
Но като преглеждах субтитрите на 20 епизод видях, че не са много репликите.
За това викам да преведа и него пак после вече наистина ще почивам.
smile.gif

Значи хващам 4х20.
6 дена и ще е готов.
Conquer
Аз лично съм ви много благодарен. Ще ги очаквам с нетърпение.
maniac
много ви благодаря за всеотдайната и качествена работа smile.gif
bochama
благодаря момчета за старанието и все така smile.gif
RaVeN_ReaL
Наричана Още - Сезон 4 - Епизод 21 - Български Субтитри
Наричана Още - Сезон 4 - Епизод 22 - Български Субтитри

От мен тези двата. Постарах се максимално, за да се получат добри преводи. Може да има малки неточности около имената, но това е, защото не съм гледал предишните серии с преведените субтитри. Надявам се феновете на сериала да останат доволни, а след като Cheffo приключи и 20 епизод ще има цели три епизода за гледане наведнъж. С което до колкото видях се приключва превода на Сезон 4. Ако пак се сформира екип за пети, най -вероятно ще се включа и аз.

Признавам, че не бях особен фен на филма и преведох последните епизоди, за да помогна, но пък ми стана интересно и сега ми се гледат и следващите серии.
Доколкото видях, за сега има само 9 епизода, от които са преведени първи и втори, а следващия ще е през март.

Субтитри на Английски има, така че това няма да е проблем, само ентусиазма да не се губи...

Поздрави на всички Сашо!
Conquer
Когато видях, че преведена и тази серия много се зарадвах. Останаха само да излезнат 18-та и 20-та серия. Сериала е много добър и определено си заслужава вниманието.

Благодаря за този превод.
TeroglisT4o
ave kvo stana s toq 18 epizod we iz4aka mi se 4akaneto
Conquer
Цитат(TeroglisT4o @ 6 Feb 2006, 03:00 PM)
ave kvo stana s toq 18 epizod we  iz4aka mi se 4akaneto
*

Пич не давай зор. Ще се появи.
MartineZzZ
Цитат(TeroglisT4o @ 6 Feb 2006, 03:00 PM)
ave kvo stana s toq 18 epizod we  iz4aka mi se 4akaneto
*

Мислиш ли,че на някого му пука какво ти се е изчакало на тебе?Едва ли с наглоста си ще ускориш превода.Много хора нямат търпение,но на никой не му се е "изчакало чакането" все още.Чакали сме дълго и можем да почакаме и още малко.Преводачите също са хора.И те спят,ядат,серат,дишат...
Я,вземи се стегни малко и покажи малко повече уважение.Никой не ти е длъжен с НИЩО! <-------Това го запомни добре!Запиши си го ако трябва!

П.С. Моля да бъда извинен за вулгарноста.В момента съм сбръчил вежди и ми иде да почна да бълвам огън. :flamethrower:
dragon x
Благодаря на Мартинез за защитата. Едно аверче се върна от чужбина и доста ходихме по дискотеки да полеем повода. За което моля да ме извините.
Но все пак, дръжте се...след 30 минути субтитрите ще са готови. Йееееееееееее!
TeroglisT4o
hah martinez pi4 ne e bilo nqkoi da napi6e ne6to v toq sait i ti da si po nego pone ne pi6a bezmislici eto pisah i polu4ih vednaga otg koito sus sigurnost ne vulnuva samo men btw mnoo 10x 4e pone ima koi da gi prai a tva s neturpenieto samo pokazva jelanieto mi da gledam toq epizod
dragon x
Пиши на БГ, моля.
TeroglisT4o
сори виновен съм но 10х за субовете захващам се с гледането
Conquer
Цитат(dragon x @ 6 Feb 2006, 11:13 PM)
Пиши на БГ, моля.
*

Искам да попитам това последния редактиран вариант ли е? Ако не е мога да помогна, но просто трябва да знам. Мерси за положения труд.
dragon x
Ами мисля, че друг вариант няма да има освен ако не постъпят "оплаквания от зрители" biggrin.gif. Мисля, че тайминга и превода са наред, правописни грешки със сигурност няма. Скоро Чефо ще свърши с 20 епизод и поредицата ще е готова.
cheffo
Епизод 20 очаквайте до четвъртък вечер.
MaSTeRMinD
Гледам че си писал че 18ти епизод е за HDTV или поне така си мислиш smile.gif
Сложих един коментар при субтитрите, тайминга е ок за DVDrip версията, така че нека някой с HDTV да каже дали и за нея е ОК smile.gif
dragon x
Ами сериите много отдавна съм ги свалил и в имената им няма инфо за релийза. Субтитрите, които превеждах - също.
Мерси за съдействието.
MartineZzZ
Благодаря за 18-та а и за всички останали които излязоха последните дни.Лично на мен ми се събраха цели 5 епизода (с прекъсване заради 20-и) които не съм изгледал.Голям кеф!Благодаря на целия екип,че свърши работата си!

ТероглистЧо,едва ли има какво да ти кажа след като смяташ,че не говориш глупости.Спор няма,получи отговор и не там е проблема.Просто трябваше да попиташ малко по човешки,без да ти се изчаква каквото там ти се е изчакало.Неприятни са подобни твърдения!
А това,че съм НАВСЯКЪДЕ....хм,мисля,че грешиш.Аз съм там където имам интерес.Обърни внимание и ще видиш,че в 50% от темите въобще не съм и писал.Не си мисли,че съм някъв психар който само обикаля из форума и гледа да прави контра на някого.Не разполагам с времето за такова нещо. А да ти кажа и желанието липсва.Иначе си прав-обичам да се "обаждам" и да си казвам мнението.По някога дори прекалявам,знам си го.Но в крайна сметка форумите са за това.За мнения.
RaVeN_ReaL
Цитат(MaSTeRMinD @ 7 Feb 2006, 11:37 AM)
някой с HDTV да каже дали и за нея е ОК smile.gif
*

Да няма проблеми с HDTV версията.
Jack Bauer
Цитат(MaSTeRMinD @ 7 Feb 2006, 10:37 AM)
Сложих един коментар при субтитрите, тайминга е ок за DVDrip версията, така че нека някой с HDTV да каже дали и за нея е ОК smile.gif
*

Дам сега чакаме и 19 епизод за ДВДРип версията!
И успех на всички който се занимават с най-добрият сериал АЛИАС!
cheffo
Пуснах за одобрение епизод 4х20. С това сезон 4 е преведен изцяло.

Мисля сега вече да си почина 2-3 седмици. А някой през това време да поеме щафетата на 5 сезон. Пък по-нататък и аз ще се включа пак.

Айде приятно гледане!
gabata
БЛАГОДАРЯ на Cheffo и всички останали, които преведоха четвърти сезон. С нетърпение чакам пети, след заслужената почивка разбира се.
Conquer
Големи благодарности за положения труд. Сега ще се насладя максимално на последните 5 епизода от 4-ти сезон. Като отпочинете дано да подхванете 5-ти сезон. Това е маниакален сериал.
MaSTeRMinD
Цитат(Jack Bauer @ 8 Feb 2006, 11:00 AM)
*

*

4x19 DVDRip съм го нагласил, но понеже много даваш зор на ПМ,тоя епизод нарочно не съм го качил. Сега ще кача всичките 19-22 нагласени.
Jack Bauer
Цитат(MaSTeRMinD @ 8 Feb 2006, 04:46 PM)
Цитат(Jack Bauer @ 8 Feb 2006, 11:00 AM)
*

*

4x19 DVDRip съм го нагласил, но понеже много даваш зор на ПМ,тоя епизод нарочно не съм го качил. Сега ще кача всичките 19-22 нагласени.
*

Няма нищо и без това DGD те изпревари!
Но следващите са за тебе 20 еп го има и може да пуснеш от 20 до 22ри!
MaSTeRMinD
Качих ги още вчера 19-22 , но явно още никой admin не се е събудил smile.gif
Jack Bauer
Сега някой да каже дали ще почвате 5 сезон от 3 епизод .
Но вече пишете в темата за 5 сезон на Алиас !
Anubis
Кажете от каде да истегля 4 сезан.В SAB и във find-bg няма сийдъри а от вънка ми е трудно щтот нета ми нее бърз.
letavia
Аз го дръпнах от http://torrents.linkos.bg/ smile.gif Пробвай от там за сега има сийдъри. А тук има линк за 4 епизода, които не са на торенти: http://nine.cult.bg/buffyforum/viewtopic.php?t=125. И ето тук също има доста епизоди: http://www.dada2.com/Default.asp?show=5&ps...=99&NRecords=30
Anubis
Цитат(letavia @ 24 Jun 2006, 11:25 PM)
Аз го дръпнах от http://torrents.linkos.bg/  smile.gif Пробвай от там за сега има сийдъри. А тук има линк за 4 епизода, които не са на торенти: http://nine.cult.bg/buffyforum/viewtopic.php?t=125. И ето тук също има доста епизоди: http://www.dada2.com/Default.asp?show=5&ps...=99&NRecords=30
*

На Линкоса не оспявам да се закача а към датата имам ограничение и съшо не мога да тегля.
10x все пак.
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.