Conquer
25 Jan 2006, 06:31 PM
Синхронизирах 16-та серия за htdv версията. Доста време ми отне, но в крайна сметка се получи. Качил съм я на сайта, сега чака одобрение. dragon x беше прав имаше и разминаване в репликите и трябваше всичко да се преподреди наново. Използвах базовия превод с мой корекции и подредба при визуализация на субтитртите. Мисля, че се получи нещо качествено.
Jack Bauer
28 Jan 2006, 11:07 AM
Преводачи,кажете как е АЛИАС-а на добре ли втрви!
Поне да знаят хората и тук кажете как са серийте!
cheffo
28 Jan 2006, 02:33 PM
Епизод 4х19 е на 34%.
Доволно?
Conquer
28 Jan 2006, 03:45 PM
Това е добра новина за 19-та серия. Лошото е, че не знаем нищо за 18-та серия.
RaVeN_ReaL
29 Jan 2006, 10:36 AM
Епизод 21 е готов100%
Jack Bauer
29 Jan 2006, 10:48 AM
А спокойно сега правят 18 и 19-ти
и ще ги пуснат до края на другата седмица!
Се пак не бързайте!
Другата седмица Чеффо обеща да пусне 19 еп!
А драгон-х и той сигурно!
Работете спокойно та да станат хубави субтитрите!
Успех!!!
Conquer
29 Jan 2006, 12:14 PM
Да няма за къде да се бърза. Какво е още една седмица...
delfinbg
31 Jan 2006, 09:35 PM
Извинявам се за ОФ типика
Дали и при вас има проблем с тръгването на 5х01, в момента в които се опита да тръгне и ми забива explorer.exe и ми прави LOG OFF/ON.
Мартинез, нямам проблем с бозата, единствено като пусна "Алиас 5х01" или ми забива плеара с които се опитвам да е пусна - bsplayer,mv2,wmp, avipreview - или ме изхвърля и ми ресетва explorer.exe( затваря ми текущите програми и се възтановява системата).
Затова попитах точно в тази тема дали някой друг има проблем.Също така в нине.бг видях на пост-а, че и при други се е случвало.
Благодаря за вниманието
MartineZzZ
31 Jan 2006, 10:28 PM
Цитат(delfinbg @ 31 Jan 2006, 09:35 PM)
Дали и при вас има проблем с тръгването на 5х01, в момента в които се опита да тръгне и ми забива explorer.exe и ми прави LOG OFF/ON.
Въпреки,че това което питаш е изцяло НЕ ПО ТЕМАТА и има опасност да ни смъмрят,ще ти кажа,че проблема е при тебе и то със сигурност.Незнам точно какъв му беше случая на тоя проблем,но ми се е случвало и на мен.Потърси с гуугъл.Пиши в Гуугъл нещо от сорта: "explorer.exe problem" и ще му намериш цаката.Мисля,че имаше 4 или 5 различни причини за появата на такъв проблем.Всички са различни,но за всяка има решение.
Можеш да опиташ дори от настройките на Гуугъл да му зададеш да търси само на БГ сайтове и да напишеш "проблем с explorer.exe".Това ако не си на "ти" с английския.Проблема е доста често срещан и със сигурност ще намериш начин да го решиш.Успех!
cheffo
2 Feb 2006, 03:41 PM
Пуснах на сайта епизод 4х19.
Много е интересен!
ENJOY!
P.S. Вземам си 2 седмици почивка.
dragon x
2 Feb 2006, 05:57 PM
Ето един сериозен човек (не като мен)
Conquer
3 Feb 2006, 10:48 AM
Искам да поясня, че не пришпорвам никой просто се информирам. dragon X ти нали превеждаш 18-та серия? Може ли да дадеш ориентир, кога може да я очакваме?
А на cheffo благодаря за поредния превод. И да се наслаждаваш на почивката си. Дано останалите помогнат за довършването на превода на този сезон.
dragon x
3 Feb 2006, 12:00 PM
В момента съм точно на 50%, до 2-3 дни ще е готова.
cheffo
3 Feb 2006, 12:14 PM
Conquer, мерси за пожеланията.
Но като преглеждах субтитрите на 20 епизод видях, че не са много репликите.
За това викам да преведа и него пак после вече наистина ще почивам.
Значи хващам
4х20.
6 дена и ще е готов.
Conquer
3 Feb 2006, 12:42 PM
Аз лично съм ви много благодарен. Ще ги очаквам с нетърпение.
maniac
3 Feb 2006, 08:38 PM
много ви благодаря за всеотдайната и качествена работа
bochama
3 Feb 2006, 08:44 PM
благодаря момчета за старанието и все така
RaVeN_ReaL
4 Feb 2006, 11:08 PM
Наричана Още - Сезон 4 - Епизод 21 - Български СубтитриНаричана Още - Сезон 4 - Епизод 22 - Български СубтитриОт мен тези двата. Постарах се максимално, за да се получат добри преводи. Може да има малки неточности около имената, но това е, защото не съм гледал предишните серии с преведените субтитри. Надявам се феновете на сериала да останат доволни, а след като Cheffo приключи и 20 епизод ще има цели три епизода за гледане наведнъж. С което до колкото видях се приключва превода на Сезон 4. Ако пак се сформира екип за пети, най -вероятно ще се включа и аз.
Признавам, че не бях особен фен на филма и преведох последните епизоди, за да помогна, но пък ми стана интересно и сега ми се гледат и следващите серии.
Доколкото видях, за сега има само 9 епизода, от които са преведени първи и втори, а следващия ще е през март.
Субтитри на Английски има, така че това няма да е проблем, само ентусиазма да не се губи...
Поздрави на всички Сашо!
Conquer
5 Feb 2006, 12:11 AM
Когато видях, че преведена и тази серия много се зарадвах. Останаха само да излезнат 18-та и 20-та серия. Сериала е много добър и определено си заслужава вниманието.
Благодаря за този превод.
TeroglisT4o
6 Feb 2006, 03:00 PM
ave kvo stana s toq 18 epizod we iz4aka mi se 4akaneto
Conquer
6 Feb 2006, 06:02 PM
Цитат(TeroglisT4o @ 6 Feb 2006, 03:00 PM)
Пич не давай зор. Ще се появи.
MartineZzZ
6 Feb 2006, 06:34 PM
Цитат(TeroglisT4o @ 6 Feb 2006, 03:00 PM)
Мислиш ли,че на някого му пука какво ти се е изчакало на тебе?Едва ли с наглоста си ще ускориш превода.Много хора нямат търпение,но на никой не му се е "изчакало чакането" все още.Чакали сме дълго и можем да почакаме и още малко.Преводачите също са хора.И те спят,ядат,серат,дишат...
Я,вземи се стегни малко и покажи малко повече уважение.Никой не ти е длъжен с НИЩО! <-------Това го запомни добре!Запиши си го ако трябва!
П.С. Моля да бъда извинен за вулгарноста.В момента съм сбръчил вежди и ми иде да почна да бълвам огън. :flamethrower:
dragon x
6 Feb 2006, 10:17 PM
Благодаря на Мартинез за защитата. Едно аверче се върна от чужбина и доста ходихме по дискотеки да полеем повода. За което моля да ме извините.
Но все пак, дръжте се...след 30 минути субтитрите ще са готови. Йееееееееееее!
TeroglisT4o
6 Feb 2006, 11:01 PM
hah martinez pi4 ne e bilo nqkoi da napi6e ne6to v toq sait i ti da si po nego pone ne pi6a bezmislici eto pisah i polu4ih vednaga otg koito sus sigurnost ne vulnuva samo men btw mnoo 10x 4e pone ima koi da gi prai a tva s neturpenieto samo pokazva jelanieto mi da gledam toq epizod
dragon x
6 Feb 2006, 11:13 PM
Пиши на БГ, моля.
TeroglisT4o
6 Feb 2006, 11:53 PM
сори виновен съм но 10х за субовете захващам се с гледането
Conquer
7 Feb 2006, 08:47 AM
Цитат(dragon x @ 6 Feb 2006, 11:13 PM)
Искам да попитам това последния редактиран вариант ли е? Ако не е мога да помогна, но просто трябва да знам. Мерси за положения труд.
dragon x
7 Feb 2006, 10:05 AM
Ами мисля, че друг вариант няма да има освен ако не постъпят "оплаквания от зрители"
. Мисля, че тайминга и превода са наред, правописни грешки със сигурност няма. Скоро Чефо ще свърши с 20 епизод и поредицата ще е готова.
cheffo
7 Feb 2006, 10:15 AM
Епизод 20 очаквайте до четвъртък вечер.
MaSTeRMinD
7 Feb 2006, 10:37 AM
Гледам че си писал че 18ти епизод е за HDTV или поне така си мислиш
Сложих един коментар при субтитрите, тайминга е ок за DVDrip версията, така че нека някой с HDTV да каже дали и за нея е ОК
dragon x
7 Feb 2006, 10:39 AM
Ами сериите много отдавна съм ги свалил и в имената им няма инфо за релийза. Субтитрите, които превеждах - също.
Мерси за съдействието.
MartineZzZ
7 Feb 2006, 12:18 PM
Благодаря за 18-та а и за всички останали които излязоха последните дни.Лично на мен ми се събраха цели 5 епизода (с прекъсване заради 20-и) които не съм изгледал.Голям кеф!Благодаря на целия екип,че свърши работата си!
ТероглистЧо,едва ли има какво да ти кажа след като смяташ,че не говориш глупости.Спор няма,получи отговор и не там е проблема.Просто трябваше да попиташ малко по човешки,без да ти се изчаква каквото там ти се е изчакало.Неприятни са подобни твърдения!
А това,че съм НАВСЯКЪДЕ....хм,мисля,че грешиш.Аз съм там където имам интерес.Обърни внимание и ще видиш,че в 50% от темите въобще не съм и писал.Не си мисли,че съм някъв психар който само обикаля из форума и гледа да прави контра на някого.Не разполагам с времето за такова нещо. А да ти кажа и желанието липсва.Иначе си прав-обичам да се "обаждам" и да си казвам мнението.По някога дори прекалявам,знам си го.Но в крайна сметка форумите са за това.За мнения.
RaVeN_ReaL
7 Feb 2006, 12:21 PM
Цитат(MaSTeRMinD @ 7 Feb 2006, 11:37 AM)
някой с HDTV да каже дали и за нея е ОК
Да няма проблеми с HDTV версията.
Jack Bauer
8 Feb 2006, 11:00 AM
Цитат(MaSTeRMinD @ 7 Feb 2006, 10:37 AM)
Сложих един коментар при субтитрите, тайминга е ок за DVDrip версията, така че нека някой с HDTV да каже дали и за нея е ОК
Дам сега чакаме и 19 епизод за ДВДРип версията!
И успех на всички който се занимават с най-добрият сериал АЛИАС!
cheffo
8 Feb 2006, 01:06 PM
Пуснах за одобрение епизод 4х20. С това сезон 4 е преведен изцяло.
Мисля сега вече да си почина 2-3 седмици. А някой през това време да поеме щафетата на 5 сезон. Пък по-нататък и аз ще се включа пак.
Айде приятно гледане!
gabata
8 Feb 2006, 03:42 PM
БЛАГОДАРЯ на Cheffo и всички останали, които преведоха четвърти сезон. С нетърпение чакам пети, след заслужената почивка разбира се.
Conquer
8 Feb 2006, 04:45 PM
Големи благодарности за положения труд. Сега ще се насладя максимално на последните 5 епизода от 4-ти сезон. Като отпочинете дано да подхванете 5-ти сезон. Това е маниакален сериал.
MaSTeRMinD
8 Feb 2006, 04:46 PM
Цитат(Jack Bauer @ 8 Feb 2006, 11:00 AM)
4x19 DVDRip съм го нагласил, но понеже много даваш зор на ПМ,тоя епизод нарочно не съм го качил. Сега ще кача всичките 19-22 нагласени.
Jack Bauer
8 Feb 2006, 07:01 PM
Цитат(MaSTeRMinD @ 8 Feb 2006, 04:46 PM)
Цитат(Jack Bauer @ 8 Feb 2006, 11:00 AM)
4x19 DVDRip съм го нагласил, но понеже много даваш зор на ПМ,тоя епизод нарочно не съм го качил. Сега ще кача всичките 19-22 нагласени.
Няма нищо и без това DGD те изпревари!
Но следващите са за тебе 20 еп го има и може да пуснеш от 20 до 22ри!
MaSTeRMinD
9 Feb 2006, 10:15 AM
Качих ги още вчера 19-22 , но явно още никой admin не се е събудил
Jack Bauer
10 Feb 2006, 09:57 AM
Сега някой да каже дали ще почвате 5 сезон от 3 епизод .
Но вече пишете в темата за 5 сезон на Алиас !
Anubis
24 Jun 2006, 10:19 PM
Кажете от каде да истегля 4 сезан.В SAB и във find-bg няма сийдъри а от вънка ми е трудно щтот нета ми нее бърз.
letavia
24 Jun 2006, 11:25 PM
Аз го дръпнах от
http://torrents.linkos.bg/ Пробвай от там за сега има сийдъри. А тук има линк за 4 епизода, които не са на торенти:
http://nine.cult.bg/buffyforum/viewtopic.php?t=125. И ето тук също има доста епизоди:
http://www.dada2.com/Default.asp?show=5&ps...=99&NRecords=30
Anubis
25 Jun 2006, 12:00 AM
Цитат(letavia @ 24 Jun 2006, 11:25 PM)
Аз го дръпнах от
http://torrents.linkos.bg/ Пробвай от там за сега има сийдъри. А тук има линк за 4 епизода, които не са на торенти:
http://nine.cult.bg/buffyforum/viewtopic.php?t=125. И ето тук също има доста епизоди:
http://www.dada2.com/Default.asp?show=5&ps...=99&NRecords=30На Линкоса не оспявам да се закача а към датата имам ограничение и съшо не мога да тегля.
10x все пак.
thankyou
16 Sep 2007, 09:07 AM
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.