Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<< Alias (2005) >>>
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
cheffo
Прогрес с 5х12 - 101% ...
cheffo
Епизодът е пратен за одобрение.
Става все по-интересно...
Conquer
Вече е одобрен. Много благодаря за превода. Продължавай в същия дух.
RoLLaRe
10х и от мен smile.gif Супер smile.gif
tato
Благодаря.
cheffo
За съжаление еп.13 няма да имам време да го преведа.
Имам няколко изпита да вземам.
Ако може някой друг да го преведе, а аз евентуално ще му
направя редакция и/или ще го наглася за версията HR.HDTV.
Jack Bauer
Еми случват се и такива неща.
RoLLaRe и ttittoo да кажат могат ли те да го преведат за ЛОЛ-а или за по голямата версия.
Айде успех и дано да има превод!
SayRaS
ЕТО английски субтитри и за двата варианта на 5x13 серия на Alias smile.gif
ttittoo
Ами аз 6те се заема с тези за lol версията!!!
ама нямам представа кога 6те са готови, най-рано утре ве4ер, ама не гарантирам!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif rock.gif rock.gif rock.gif
Conquer
Няма проблеми, когато стане. По-добре не бързай а направи по-качествен превод отколкото нещо набързо.
Jack Bauer
Цитат(ttittoo @ 9 May 2006, 08:01 AM)
Ами аз 6те се заема с тези за lol версията!!!
ама нямам представа кога 6те са готови, най-рано утре ве4ер, ама не гарантирам!!!! tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif
*

Да и аз това викам недеи бърза и петък да станат и събота - когато не бързай
за да станат хубави.
Айде успех :59:
Pentagon
Някой има ли информация, кога ще излязат следващите епизоди?
Предварително Ви благодаря.
Jack Bauer
Когато излизат винаги! - Сряда се излъчват в Америка и четвъртък сутринта излизат тук.
Ето графика за останалите 3 епизода!

Alias final season episodes will air on Wednesdays at 8 p.m
Episode 5.14: I See Dead People
Airdate: May 10, 2006

Episode 5.15: No Hard Feelings
Airdate: May 17, 2006

Episode 5.16: Reprisal (Part 1 of the 2-hour series finale)
Episode 5.17: All the Time in the World (Part 2 of the 2-hour series finale)
Airdate: Monday May 22, 2006 from 9 to 11 p.m.
MisterXto_theZ
Значи тоя сезон ще е 17 а не 22 епизода ако съм разбрал правилно?
Jack Bauer
По точно 16 последният ще е двоен като на Лост и ще е 1:25 минути !
Това е остават 3 епизода и Алиас свършва за винаги - което не е хубаво но това е положението!
Pentagon
Извинявайте за елементарния въпрос, но коя версия да си изтегля. И ако може някой да ми обясни каква е разликата.
Alias.S05E14.HDTV.XviD-XOR
alias.s05e14.hdtv.xvid-xor.[VTV]
Alias 5x14 (HDTV-LOL-PROPER)[VTV]
alias 514 hdtv lol [VTV]
Alias S05E14 HDTV XviD-XOR [eztv]

Благодаря Ви предварително.
tato
PROPER-LOL
Pentagon
Цитат(tato @ 11 May 2006, 10:00 AM)

Thanks !
ttittoo
Ами аз заварших субтитрите за lol версията!!!
Пратил съм ги за удобрение.
Но ако някой много бърза качвам ги и тука.
Нядавам се да ви харесат!!!!! tongue.gif :59: biggrin.gif :clap: :clap: :clap:
Jack Bauer
Цитат(Stone @ 11 May 2006, 06:53 PM)
Можеше и да ни харесат ако бяха написани грамотно, но аз ги спрях още на втората реплика. Няма да е зле да проверяваш нещо преди да го пуснеш.
*

Недей така критикува да ги беше направил ти!
Знаеш ли колко време отнема.
За това благодарете на човека не да го критикувате-а на който не му харесва да направи по-добри.
Все пак айде малко уважение - не че съм ги правил аз субтитрите но момчето
си е играло 1-2 дена за да го гледаш ти със субтитри - а и на всичкото от горе и да критикуваш!
ttittoo
Jack Bauer мерси много че се застъпваш за мене и само който е седнал да прави субтитри знае че не стават лесно особенно, ако съчетаваш още работи едновременно!!!!!!!!
Все пак признавам 4е има грешки и затова хварлих едно око отново и направих леки корекции!!!!!!
Надявам се Cheffo скоро да се освободи и да ги провери той!!!!!!!!
ЕТО и ПОДОБРЕНИТЕ -->>>
ttittoo
Jack Bauer мерси много че се застъпваш за мене и само който е седнал да прави субтитри знае че не стават лесно особенно, ако съчетаваш още работи едновременно!!!!!!!!
Все пак признавам 4е има грешки и затова хварлих едно око отново и направих леки корекции!!!!!!
Надявам се Cheffo скоро да се освободи и да ги провери той!!!!!!!!
ЕТО и ПОДОБРЕНИТЕ -->>>
cheffo
Аз вече редактирах едни на Гъбата и ги направих за HR.HDTV-то.
С други за същия епизод не ми се занимава.
Conquer
Ами значи просто някой да направи тайминга за LOL версията на cheffo редакцията и готово. Ще има два варианта и всеки ще си избира кое да си свали.
tato
Виж тъй като го кажеш колко е лесно и бързо.
smile.gif
rado1971
Незнам дали сам ви в помощ но намерих едни субтитри:
prison break rocks
Е незнам вече.В тоя сериал мъртвите винаги се оказват живи и живите се оказват мъртви.Как става тая работа.Ето са се оказа,че и Вон е жив.Въпреки,че аз бях напълно сигурна,че ще го съживят дори да изобретят машина на времето за тая цел.Много ще съм благодарна за субтитри на 14 епизод от 5 сезон.10х на преводачите
ttittoo
аз се заемам със субтитрите за 14 епизод. Мисля че ще са готови вторник или сряда!!!! Но не обещавам нищоооо!!!!!!!!!!!!!!!
tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
prison break rocks
Благодаря предварително ttittoo. :28: А и малко тъпи въпросчета.1-во в кой ден от седмицата излизат епизодите 2-ро колко епизода остават до края на Alias.10х
sora
Цитат(prison break rocks @ 14 May 2006, 07:44 PM)
Благодаря предварително ttittoo. :28: А  и малко тъпи въпросчета.1-во в кой ден от седмицата  излизат епизодите 2-ро колко епизода остават до края на Alias.10х
*

О6те един епизод в четвартак, които 6те е час и дваисет минути и краи на Алиас sad.gif
Jack Bauer
Чакай бе , още един епизод в четвъртак който ще е 15 подред,
после на 22 Май ще бъде 16 епизод който е двучасов(тоест 1:25)
и тогава е края - така че има още време!
cikada
Айде бе с извинение какво стана чакам от много време субтитри за alias season 5 episode 14
cikada
Ам благодаря много tittoo!!!!!
Само така ама важното е качеството ти сигурно знаеш
prison break rocks
Нямам търпение за субтитрите.А и благодая за отговорът на въпросите ми.Жалко,че Alias свършва,но е така е по-добре отколкото да го разводнят и да го свалят от екран принудително clapping.gif
gabata
Сигурен съм, че сценаристите ще си оставят вратичка за продължение. Може би когато Изабел порастне... или когато Бен Афлек зареже Дженифър Гарнър и на нея й свършат парите.
prison break rocks
Е стига бе.Те са толкова сладка двойка.Дано никога не се разделяt.А и дано в сериала Сидни се събере с Вон :inlove:
cikada
Ам говори се,че Jenifer и някой други артисти са подписали за 7 сезон така поне четох в форума на алиас ето ви линк регнете се alias.fhhost.com pls и гласуwаите сериала да остане на www2.teavee.com/alias/
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
cikada
А и чакаме още субс за 14еп. ае де prison break за по малко от ден,а alias за седмица кат той е по-хубав и интересен :clap: :clap:
prison break rocks
Е намя причина за бързане.Така или иначе остават 2 епизода самоsad.gif
ttittoo
Ами събтитрите са готови!!!
Надявам се да ви харесат, иначе се извинява за забавянето ама бях малко зает тези днииии!!!!!!
С нетърпрние чакам следващия епизод!!!!! biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif :clap: :clap: :clap:
delfinbg
Нагласих ги за Alias.S05E14.HDTV.XviD-XOR и са качени , чакат одобрение.
prison break rocks
БЛАГОДАРЯsmile.gif
Conquer
Благодарско и от мене.
prison break rocks
Докато гледах 14 епизод със субтитри е излязал 15 епизод в Арена.Просто ви информирам да знаете.Не искам да излезе, че оказвам натиск за субтитри на 15 епизод.Но ако някой се заеме би било много хубаво rolleyes.gif
cheffo
Окончателно редактирах субите за 5х14. Пратени са за одобрение.
Нагласил съм ги за версията HR.HDTV 960x544 с AC3 5.1 звук.
Версията можете да я изтеглите от Alias 5x14
Atem
Izvinete za vyprosa no koga 6te sa gotovi titrite sa 15 ep?Za lost primerno izlizat vednaga a za6to tolkova mnogo se bavqt s alias sad.gif znam 4e sigyrno nqma mn hora ,koito da prevejdat i polagat dosta ysiliq, taka 4e 6te pomolq neka i drygi hora da se vly4at v pevoda za da moje po byrzo da stanat subovete.... za6toto edinstveno za alias se 4aka po 1 sedmica za titri.Vypreki tova sym blagodaren 4e gi ima dori sled 1 sedmica i sym blagodaren na horata ,koito se trydqt da prevejdat. smile.gif P.P sry za latinicata biggrin.gif
prison break rocks
Ми аз примерно ще изчакам да излязат субтитрите и за последния 16 епизод,както и на 15-ти ,за да гледам последните 2 епизода на Алиас на куп и да не си развалям удоволствието.Така че според мен няма причина да се бърза.Все някой ден ще ги преведат+това никой не е длъжен да ми превежда на мене филм cool.gif
cikada
Мдам,но това се пак е саит за субтитри ?!
Това е работата аз ако можех да превеждам,мислиш ли че нямаше ама немога blink.gif
Ам дали 2 последни серий ще излезнат наведнаж или отделно дано са наведнаж щот иначе зле
И чакам субтитри и благодаря на всички превеждащи
Ам за lost i prison break има голям интерес шот са финалните серии и наистина беха мноо яки
ttittoo
Все пак незнам да ли са излязли английските субтитри, ако са нека някой да ги пусне тука пак може някой от преводачите да се заеме с тях!!!!! НАЛИИИИ?????
а пак по слух е много трудно да се превежда както може да се досетите!!!
Така че може да се почака малко за субтитрите тай като и сериала сваршва скоро незнам за какво е това бързанее!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
cikada
Ами точно на всички им е интересно затова се барза!!
Нямам тарпение да го гледам със субтитри smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.