Цитат(Alex2604 @ 17 Feb 2006, 02:01 PM)
Мерси на MartinezZz, sora и Conquer за добрите отзиви.
Гъба, ако щеш ми се обиждай ама тоя превод на еп 5 е ужасен. Така като го гледам Бултра-та е играла голяма роля. И все пак попадения има. Браво, че си седнал да го напишеш. Сега аз ще седна да го редактирам.
Би трябвало да ги довърша (редакцията на еп 5 и еп 6) до 22:00 тая вечер. Не че ми остава много ама гледам са се дръпнали два епизода от The 4400 пък и вчерашния LOST не намерих време да го изгледам....
Та така днес петък еп 6 утре събота да се надявам еп 7. Не обещавам за еп 8 щото понеделник вече не съм в болнични и трябва да зубкам доклади по физика в неделя. Ще видим.
Гъба, ако щеш ми се обиждай ама тоя превод на еп 5 е ужасен. Така като го гледам Бултра-та е играла голяма роля. И все пак попадения има. Браво, че си седнал да го напишеш. Сега аз ще седна да го редактирам.
![smile.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)
Та така днес петък еп 6 утре събота да се надявам еп 7. Не обещавам за еп 8 щото понеделник вече не съм в болнични и трябва да зубкам доклади по физика в неделя. Ще видим.
Няма какво да се обиждам. Почти позна. Използвах Web Trance. Надявах се така да спестя малко от писането, но явно не се е получило. Не че се оправдавам, но когато правих превода още не бях свалил серията и съответно не я бях гледал. Късно през ноща, когато я дръпнах, пуснах на няколко места и пооправих работата. Предполагам че грешките са основно смислови.
Както и да е. Рекох да помогна. Май ще е по добре да си бъда само потребител и друг да върши мръсната работа.
Затова ти пожелавам успех в начинанието.