Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<< Alias (2005) >>>
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
cheffo
Обикновено английските субтитри за Alias във www.forom.com излизат
3-4 дена след епизода. Много е, но пък ги изпипват до краен предел.
И така е много по-лесно за преводача. Докато при другите сериали понеже
е много голям интереса се превеждат "нерафинирани" английски субтитри.
Но има ли значение? И без това сериала свършва. Няколко дена или седмици
не е кой знае какво.

Понеже все още нямам много време ще правя до края само редакции.
Face0ff
smile.gif)
субтитрите на английски
napy6en
искам само да попитам от каде мога да дръпна сезон 4 целия ?
10x предварително
Pentagon
Искам да попитам снощи излезли ли са последните две серии на сериала?
Цяла сутрин се ровя из чуждите тракери, на засега нищо.
Ако някой знае нещо по въпроса(проблема), моля да го сподели с нас.
Jack Bauer
Излезна си има го в BitmeTV.org явно не си гледал кадето требва.
Има последните 2 епизода (16 и 17) на HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-NBS.
prison break rocks
Цитат(napy6en @ 23 May 2006, 10:50 AM)
искам само да попитам от каде мога да дръпна сезон 4 целия ?
10x предварително
*

Ми във www.find-bg.com го има целия 4-ти сезон и до 5 епизод на 5-ти сезон.10х
napy6en
има го в www.find-bg.com ама не мога да го сваля а и на торрент го няма там sad.gif
ако ми може от някаде другаде ?
prison break rocks
Цитат(napy6en @ 23 May 2006, 07:16 PM)
има го в www.find-bg.com ама не мога да го сваля а и на торрент го няма там sad.gif
*

Има го на торент.поледни по-добре и ще го намериш.Аз с торент от там съм го сваляла.10х
Conquer
cheffo мога ли да те помоля като правиш корекции на дадени субтитри, качвай ги и за двете версии, че така малко гадно се получава.
only^girl
само да попитам в arenabg.com са излезнали епизод 16 и 17 нали бяха до 16?
napy6en
Цитат(prison break rocks @ 23 May 2006, 06:25 PM)
Цитат(napy6en @ 23 May 2006, 07:16 PM)
*

Има го на торент.поледни по-добре и ще го намериш.Аз с торент от там съм го сваляла.10х
*

ахаа да видех го ама в4ера нещо се беше преебал !
мерси се пак
cheffo
Цитат(Conquer @ 24 May 2006, 01:40 AM)
cheffo мога ли да те помоля като правиш корекции на дадени субтитри, качвай ги и за двете версии, че така малко гадно се получава.
*

Ами сори, че така става, но в повечето случаи имам само едната версия.
А ако имам двете и да ги правя и двете ще ми отнеме малко повече време, което точно сега нямам. За 15 еп. мога да ти кажа, че спокойно може да се гледа без моите корекции.
prison break rocks
Цитат(only^girl @ 24 May 2006, 09:07 AM)
само да попитам в arenabg.com са излезнали епизод 16 и 17 нали бяха до 16?
*

Ти какво оплакваш се че има още един епизод от най-готиния сериал ли???Мисля че това са последните два епизода.Повече няма да има.Споко blink.gif :lol2:
prison break rocks
Сега трябва да изчакаме към една седмица и ще има субтитри.Нямам търпение направо.Дано сериалът свърши яко.
gabata
Цитат(cheffo @ 24 May 2006, 09:39 AM)
За 15 еп. мога да ти кажа, че спокойно може да се гледа без моите корекции.

БЛАГОДАРЯ !
tato
Целия пети сезон можете да си свалите и през торент от Академията (sab.bz) или от сървър (линк в подписа ми).
Enjoy!

Благодаря на всички преводачи, редактори и въобще всички, които са работили по превода на сериала!
cikada
И аз благодаря вие сте мноо добри само така ам и знаете за кво чакаме който е свободен ще помоля да почне благодаря много !!!
prison break rocks
Благодаря за предвода на 15 епизодsmile.gif
Майкъл Вон
И аз благодаря за прекрасните преводи! Всички които сте се захвнали с тях, ей така без нищо, само за да зарадвате другите заслужавате уважение! Сигурен съм, че сте невероятни хора и най-искрено ви благодаря за това което вършите. :clap:
cikada
Успех с превеждането за 16 и 17 дано станат хубави субтитрите ам поздравявам всички харесващи сериала дано краят е подобаващ и има врата за продалжение
Jack Bauer
Само да попитам има ли някакъв прогрес с субтитрите за последните 2 серий.
Излезнаха ли английски субтитри , някой зае ли се ?
Face0ff
ето ги английските
cikada
Супер тогава успех
gabata
Понеже някой може да е почнал епизод 16, аз ще се заема със 17-ти.
Conquer
Според мен никой не я е почнал. Но няма проблем като завършиш 17-та ако никой не я е почлал 16-тата серия още и ти имаш време и жалание ще я преведеш.
cheffo
И според мене никой не е почнал 5х16. Жалко, че нямам време аз да го преведа.
@gabata, справяш се доста добре с преводите напоследък.
gabata
Преводът на епизод 5х17 е готов. Довечера ще го проверя за грешки. Утре ако се върна навреме от командировка, ще го пусна за одобрение, но ако не стане очаквайте го в понеделник. Проблема е, че в къщи нямам нет.
prison break rocks
Благодаря gabata.А с 16-ти епизод някой ще се захване ли.Просто питам от обща култураsmile.gif
cikada
Дано се захване некой нема лошо smile.gif та да видим края хем ми се иска продалжение хем най накрая да сварши smile.gif
shmat
em to 17 epizod e posledniq;[
sulu
субтитри за 16-ти епизод вече има.Сега остава да видим какво става в 17 епизод
prison break rocks
Изгледах и последните два епизода на Alias и ми харесаха.Струва ми се че някак си оставиха прозорче за продължение.Един от най-готините сериали свърши.Еми сега?Дано пуснат нов сериал който да запълва ''празнотата'' :biglol: :new_puppy_dog_eyes:
SayRaS
ВСИЧКО СВЪРШИ !!! :greenchainsaw: :biglol: :crying: :biglol: :crying: :biglol: :crying: :biglol: :crying: :biglol: :crying:
cikada
ДАМЗ така е
....дано има продалжение иначе .... SUX дано Джей Джей се захване по натам той е блестящ smile.gif и lost сега добре го замисли и Mission imposible 3 ще гледам абе можете да запалните празнотата с Dark angel не е лош мен ми хареса горе-доло не е сащото ама
sulu
Ще пробвам с този dark angel дано ми харесаsmile.gif
sulu
ето верно ми хареса,но сериала не е довъшен и сега със среден пръст в...останах
dragon x
Дайте някой линк за сериите 13-17 от последния сезон, моля. Няма ги никъде в нета sad.gif
FreemanPH
Цитат(dragon x @ 8 Jul 2006, 03:20 AM)
Дайте някой линк за сериите 13-17 от последния сезон, моля. Няма ги никъде в нета sad.gif
*

В Arena.bg ги има.
Stati
Хей бихте ли намерили субтитри за 18,19,20,21 епизоди че изгледах всички сезони а немога да намеря никаде субтитри за последните 4 епизодчета.
Благодаря ви!
vamilo
За кой сезон говориш? Ако става въпрос за последния 5 сезон, то той има само 17 епизода, така че трудно някой ще ти намери субтитри за серии които не съществуват.
krystal
Моля за субтитри за 2-ри епизод, тези дето са на сайта - едните не ми стават, а другите дават грешка и не се разархивират.
Stati
Цитат(vamilo @ 25 Sep 2006, 08:06 AM)
За кой сезон говориш? Ако става въпрос за последния 5 сезон, то той има само 17 епизода, така че трудно някой ще ти намери субтитри за серии които не съществуват.
*

Става въпрос за 5 сезон, сериите са общо 22 т.е. последните 4 не са преведени никъде, т.е. сериалът не свършва с 18-тата серия
п.с. Ако някой може да направи тези субтитри на последните 4 серии на този невероятен филм нека да го направи.Благидаря
w0lf
Цитат(Stati @ 21 Oct 2006, 02:54 AM)
Става въпрос за 5 сезон, сериите са общо 22 т.е. последните 4 не са преведени никъде, т.е. сериалът не свършва с 18-тата серия
п.с. Ако някой може да направи тези субтитри на последните 4 серии на този невероятен филм нека да го направи.Благидаря
*

Чакай сега, искаш да кажеш, че сериала има още 4 серии без суб. ли,защото аз като го гледах си имаше за всички епизоди, много те моля, кажи от къде ги сваляш тия серии, защото не са излъчвани още по никоя ТВ, където и да е по света, за справка ТУК и ТУК и ТУК и ТУК, навсякъде пише, че са излезнали 17 серии от 5ти сезон.

Ако имаш липсващите серии, качи ги някъде да може да ги гледаме и ние и тогава ще измислим нещо за субтитри.
MartineZzZ
w0lf,споко,няма такива епизоди.Човека се е объркал нещо.Сигурно иска да каже 4-ти сезон.
Тук сме поне 10 човека които сме супер фенове на ALIAS и всички ние знаем,че ALIAS вече е МИНАЛО...Знаем също така,че епизодите от сезон 5 бяха 17,или по-точно 18,но последния бе слят в един.
Освен това това което се случи в последния епизод почти не оставя вратичка за продължение.

Би било хубаво да има още няколко епизода,но нямам как това да стане...
w0lf
Цитат(MartineZzZ @ 21 Oct 2006, 07:38 AM)
w0lf,споко,няма такива епизоди.Човека се е объркал нещо.Сигурно иска да каже 4-ти сезон.
Тук сме поне 10 човека които сме супер фенове на ALIAS и всички ние знаем,че ALIAS  вече е МИНАЛО...Знаем също така,че епизодите от сезон 5 бяха 17,или по-точно 18,но последния бе слят в един.
Освен това това което се случи в последния епизод почти не оставя вратичка за продължение.

Би било хубаво да има още няколко епизода,но нямам как това да стане...
*

Аз съм спокоен, просто казвам, ако има нещо което сме пропуснали, много ми се иска да го гледам.
Stati
Сега искам първо да ви кажа че ИМА още 4 серии, който ги намерих във външен тракер и ги то4их с 20к в продалжение на незнам колко дни
Ако ми кажете каде да ги ъплоад нп ще ви ги дам
можете да ме тарсите и по скайп Stati_Angelov, мога и там да ви ги пратя...с уговорката че все някои ще ги преведе
MartineZzZ
Цитат(Stati @ 22 Oct 2006, 03:28 AM)
Сега искам първо да ви кажа че ИМА още 4 серии, който ги намерих във външен тракер и ги то4их с 20к в продалжение на незнам колко дни
Ако ми кажете каде да ги ъплоад нп ще ви ги дам
можете да ме тарсите и по скайп Stati_Angelov, мога и там да ви ги пратя...с уговорката че все някои ще ги преведе
*

Stati,моля те престани да говориш глупости! Пределно ясно е,че серийте ти са фейк.Това,че пише в заглавието Е19,Е20 и т.н. не значи нищо!
Във всеки един сайт за сериали 5-ти сезон е даден с 18 епизода,ама ти си свалил от някъде още 4 такива....Аре,сега...
Освен това имам аканти в всички чужди ТВ тракери и никъде няма такова нещо.Как ще ми го обясниш това??

Ще ти кажа веднага къде да ги ъплоуднеш - http://varna.hopto.org/
Нужно е само да се регистрираш и след това можеш да качваш каквото си поискаш.Опитай си късмета,но да не стане като при онзи дето още преди година беше изтеглил 3-ти,4-ти и 5-ти сезон на LOST от някакво Интернет-кафе в Добрич! tongue.gif

Да,това е истински случай,пише го в дискусий,но ме мързи да търся линк.Тъкмо беше почнал втори сезон,а пича твърдеше,че го е гледал и даже има следващите три сезона. В тоз Добрич,интернт-кафетата сигурно са яко напреднали! tongue.gif
Stati,да не си и ти от Добрич? tongue.gif

Не,сериозно,пич - объркал си се нещо.Прощавай,че се майтапя с теб,но твърденията ти звучат смешно. За съжаление!

П.С. Дай поне линк към външния тракер да видим какво си теглил.Докажи думите си!
chezet
Първо искам да ме извините ако това което ще помоля вече е давано,но нямам времв да преглеждам цялата тема.
Молбата ми е да ми дадете линк от където да изтегля целият 5-ти сезон,но да не е от арена.бг
Мерси предварително.
w0lf
Цитат(chezet @ 30 Oct 2006, 07:34 PM)
Първо искам да ме извините ако това което ще помоля вече е давано,но нямам времв да преглеждам цялата тема.
Молбата ми е да ми дадете линк от където да изтегля целият 5-ти сезон,но да не е от арена.бг
Мерси предварително.
*

Ето ТУК го има целия:
chezet
Цитат(w0lf @ 30 Oct 2006, 11:54 PM)
Цитат(chezet @ 30 Oct 2006, 07:34 PM)
Мерси предварително.
*

Ето ТУК го има целия:
*

Там са само до 4-ти епизод,но нищо благодаря ти все пак за вниманието. :fing02:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.