Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Criminal Minds
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Babilon

САЙТ

Премиера: 22 септември 2005 г.

Резюме:
Елитен екип от профайлъри към ФБР анализира най-извратените престъпни умове в страната и предугажда следващите им ходове, преди да са ги направили. Всеки член на екипа допринася чрез собствената си област на познание, като екипът определя хищничиските мотивации на престъпниците и емоционалните бариери, чрез които да ги спрат.

Сериала може да свалите от:
@mininova
@zamunda
@arena

Субтитри:

Сезон 1, епизод 1 - прогрес 100% - ЛИНК - Babilon

Сезон 1, епизод 2 - прогрес 100% - ЛИНК - Babilon

Сезон 1, епизод 3 - прогрес 100% - ЛИНК - Babilon

Сезон 1, епизод 4 - прогрес 100% - ЛИНК - Babilon

Сезон 1, епизод 5 - прогрес 100% - ЛИНК - Babilon

Сезон 1, епизод 6 - прогрес 100% - ЛИНК - cerato

Сезон 1, епизод 7 - прогрес 100% - ЛИНК - ivajlap

Сезон 1, епизод 8 - прогрес 100% - ЛИНК - Babilon

Сезон 1, епизод 9 - прогрес 100% - ЛИНК - Babilon

Сезон 1, епизод 10 - прогрес 100% - ЛИНК - ivajlap

Сезон 1, епизод 11 - прогрес 100% - ЛИНК - ivajlap

Сезон 1, епизод 12 - прогрес 0% - Babilon

Сезон 1, епизод 14 - прогрес 100% - ЛИНК - Stone

Сезон 1, епизод 16 - прогрес 100% - ЛИНК - Stone

Сезон 1, епизод 17 - прогрес 100% - ЛИНК - Stone

Сезон 1, епизод 18 - прогрес 100% - ЛИНК - Stone

Сезон 1, епизод 19 - прогрес 100% - ЛИНК - Stone

___
Criminal Minds в IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0452046/episodes

Субтитрите за втори сезон: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0

Субтитрите за трети сезон: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0

Субтитрите за четвърти сезон: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0

Субтитрите за пети сезон: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0
super_fanta
Тоя сериал ще е як. Пожелавам ти успех. wink.gif
the_creator_pz
Браво, браво!!! Hали ти взеха Ghost Wisperer smile.gif. Но серяла определено е много добър, 4акам го с нетърпение всяка седмица!
I WISH YOU GOOD LUCK!! :clap: :clap: :clap:
Babilon
Цитат(the_creator_pz @ 18 Oct 2005, 03:53 PM)
Браво, браво!!! Hали ти взеха Ghost Wisperer smile.gif. Но серяла определено е много добър, 4акам го с нетърпение всяка седмица!
I WISH YOU GOOD LUCK!! :clap:  :clap:  :clap:
*

Ами той Ghost Whisperer започна многообещаващо, ама бая се разводни нещо... unsure.gif Този обаче засега остава интересен. Държи в напрежение smile.gif

Субтитрите за първи епизод са на сайта. Линк за тях съм дал в първият пост wink.gif
AZDEAZ
Звучи интересно. Ще го гледам. Успех с начинанието.
cerato
Бряяя, какъв хубав старт на сериалчето. Ако го запазят в същия дух, ще е екстра. smile.gif
Бабилон, благодарности!
the_creator_pz
Babilon ЗА КМЕТ НА СОФИЯ!!!! smile.gif tongue.gif
cerato
Eто програмната схема на 1-и сезон

Original
Episode # Prod # Air Date Episode Title
_____ ______ ____________ ___________ ____________________

Season 1

1. 1- 1 101 22 Sep 05 Extreme Aggressor
2. 1- 2 102 28 Sep 05 Compulsion
3. 1- 3 103 5 Oct 05 Won't Get Fooled Again
4. 1- 4 104 12 Oct 05 Plain Sight
5. 1- 5 105 19 Oct 05 Broken Mirror
6. 1- 6 106 1 Jan 06 L.D.S.K.
7. 1- 7 107 The Fox
8. 1- 8 108 1 Jan 06 Derailed
9. 1- 9 109 1 Jan 06 Natural Born Killer
Babilon
Субтитрите за втори епизод са качени на сайта wink.gif
Благодаря на всички за добрите пожелания smile.gif
Insaneboy
браво браво, ама да попитам с Гелето какво стана?
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 22 Oct 2005, 11:38 PM)
браво браво, ама да попитам с Гелето какво стана?
*

От първи сезон останаха два епизода - моя и на hag. После ще му мислим biggrin.gif Понеже излязоха субовете за първите два епизода на този сериал, първо го хванах него. Той е и доста по-трудоемък, защото има много специфични изрази и съкращения, пък има и доста повече реплики smile.gif
the_creator_pz
Човече направо си ЦАР. Аз си ги гледам без субове де, но баща ми постоянно ми дава зор кога ще има субове та да гледа и той. Един вид ми спаси живота smile.gifsmile.gifsmile.gif 10x!!!
djdobo
Цитат(Babilon @ 22 Oct 2005, 10:33 PM)
*

10x Babilon но търсачката не ги открива...или все още чакат одобрение...излиза само 1еп./пусни едно прикачено файлче ако ще се бавят/10x again...
Babilon
Цитат(djdobo @ 23 Oct 2005, 10:22 AM)
Цитат(Babilon @ 22 Oct 2005, 10:33 PM)
*

10x Babilon но търсачката не ги открива...или все още чакат одобрение...излиза само 1еп./пусни едно прикачено файлче ако ще се бавят/10x again...
*

В първият пост има линкове за филма и за субтитрите. Дръпни си ги от там wink.gif
Babilon
Нещо бавят английските субтитри за трети епизод... dry.gif Между 1-ви и 2-ри имаше пет дни пауза. Трети бяга вече с осем... sad.gif
Bakhus
В мулето ги има субтитрите за 3 епизод на английски, но нещо не мога да ги дръпна sad.gif unsure.gif
Babilon
Цитат(Bakhus @ 25 Oct 2005, 09:55 PM)
В мулето ги има субтитрите за 3 епизод на английски, но нещо не мога да ги дръпна    sad.gif  unsure.gif
*

Същият номер е и при мен. Изобщо не иска да ги почне... hmm.gif
hag
Babilon, благодарности за труда. :thumbup:

Станах разногледа wacko.gif. Толкова сериали толкова нещо.
Bakhus
Ето ги най-накрая и английските субтитри за 3 епизод:
Babilon
Чудесно. Почвам ги smile.gif Малко дълги редове са направили, но ще ги оправя.
В тази серия са се счупили да говорят - 900 реда wacko.gif
w777
Сериала е жесток!!! :fing02: :fing02: :fing02:
looney
Gledam 4e 3-tata seriq e na 100 % sas titrite..tarpenie mu e maikata)))
silvianik
Цитат(looney @ 3 Nov 2005, 10:30 AM)
Gledam 4e 3-tata seriq e na 100 % sas titrite..tarpenie mu e maikata)))
*

Сезон 1, епизод 3 - прогрес 10%

???
Babilon
Цитат(silvianik @ 3 Nov 2005, 11:10 AM)
Кажете - този сериал ще имали прогрес в суб? Само питам smile.gif
*

Ако съм се отказал да правя превода, щях да го напиша wink.gif Превеждам в свободното си време(когато имам такова), така че не давайте зор! Ще станат :ph34r:
silvianik
Цитат(Babilon @ 3 Nov 2005, 01:01 PM)
Цитат(silvianik @ 3 Nov 2005, 11:10 AM)
Кажете - този сериал ще имали прогрес в суб? Само питам smile.gif
*

Ако съм се отказал да правя превода, щях да го напиша wink.gif Превеждам в свободното си време(когато имам такова), така че не давайте зор! Ще станат :ph34r:
*

OK без агресия!!! rock.gif
Babilon
Преполовил съм трети епизод. Ако някой попадне на английски субтитри за четвърти епизод, да ги закачи тук, защото изглежда, че във forom.com са се отказали да правят субтитри за сериала... sad.gif
AZDEAZ
Гледах двете серии и много ми харесаха, очаквам с нетърпение трета. Ще се оглеждам и аз из другите сайтове за субтитри за останалите серии. Наслука с превода - много е добър.
Babilon
Цитат(AZDEAZ @ 7 Nov 2005, 10:13 PM)
Гледах двете серии и много ми харесаха, очаквам с нетърпение трета. Ще се оглеждам и аз из другите сайтове за субтитри за останалите серии. Наслука с превода - много е добър.
*

Сериала наистина е много добър. Труден е за превод, заради чисто криминалните и медицински изрази, но си заслужава. Ако утре остане време да го довърша, ще го кача. Субовете за четвърти епизод обаче все още липсват... sad.gif За 3-ти бяха от "емулето", но аз нещо май не мога да дърпам от там(заради доставчика)... :evil2: Който ги набара, да ги закачи тук rock.gif

P.S. Скрипт също би бил добре дошъл, евентуално rolleyes.gif
hag
Ако все още нямаш английски букви, дано тия ти свършат някаква работа. smile.gif

Вижте прикачените файлове
Babilon
Цитат(hag @ 12 Nov 2005, 12:53 AM)
Ако все още нямаш английски букви, дано тия ти свършат някаква работа.  smile.gif

Вижте прикачените файлове
*

За трети ги имам... Трябват ми два часа свободни, за да го довърша и да го кача... Четвърти никакъв го няма... sad.gif
hag
Тъкмо прочетох по-обстойно горния ти пост... blush.gif
Объркала съм серията tongue.gif , но наистина, никъде няма за четвърти unsure.gif
Babilon
Субтитрите за трети епизод са на сайта. Линк към тях - в първият пост wink.gif Ако някой намери английски субтитри за четвърти епизод, да ги закачи тук cool.gif
silvianik
[quote=Babilon,17 Nov 2005, 09:10 PM]
Субтитрите за трети епизод са на сайта.

10x!! clapping.gif clapping.gif clapping.gif
w0lf
Ето и дългоочакваните субтитри на английски за 4ти епизод,много време мина,ама все пак дойдоха.
silvianik
Цитат(w0lf @ 29 Nov 2005, 03:33 AM)
Ето и дългоочакваните субтитри на английски за 4ти епизод,много време мина,ама все пак дойдоха.
*

Браво! :clap: ... и сега... :59:
w0lf
Ето още малко английски субтитри за някой серии на сериала,дано Babilon продължи с превода на сериала:

ПП.Има вече и за 5ти епизод английски
Babilon
Четвърти епизод го започнах днес, защото имах много работа, а преведох и Gettysburg. Сериалът ми харесва, тъй че не съм се отказал :biggrin_xmas:
djdobo
...значи наполовина си го свършил wink.gif нали така беше лафа!Благодаря!...не'ам думи..
w0lf
Добавени са и за 5ти епизод английските субтитри,в по горния ми пост съм ги добавил.
Babilon
Цитат(Babilon @ 29 Dec 2005, 09:18 PM)
Четвърти епизод го започнах днес, защото имах много работа, а преведох и Gettysburg. Сериалът ми харесва, тъй че не съм се отказал :biggrin_xmas:
*

Почвам отначало... Форматирах харда. Уиндоуса замина... :evil2:
Babilon
Субтитрите за четвърти епизод са на сайта. Занемарих го малко този сериал, но имам и много друга работа...
Линк към субтитрите съм дал в първият пост.
Приятно гледане wink.gif
excape
Meрси много wink.gif
the_creator_pz
Браво, браво. Бавно но славно.
Babilon
Цитат(the_creator_pz @ 17 Jan 2006, 11:16 PM)
Браво, браво. Бавно но славно.
*

Не е бавно, ами не съм се хващал отдавна... unsure.gif Снощи го хванах. Но филмчето е много хубаво smile.gif След следващият епизод на Stargate SG-1 ще го продължа пак smile.gif
Bakhus
Aнглийските субтитри за 12 епизод.
Babilon
Губят ми се английските субтитри за 8-ми епизод. Ако някой попадне на тях, да ги закачи тук smile.gif
w0lf
Цитат(Babilon @ 18 Jan 2006, 03:34 PM)
Губят ми се английските субтитри за 8-ми епизод. Ако някой попадне на тях, да ги закачи тук smile.gif
*

Няма ги все още никъде,аз ги дебна и тях,но все още не мога да ги намеря никъде,ако някой случайно ги мерне някъде да казва или да ги свали.
cerato
Babilon, можеш ли да спретнеш един речник на медицинските и криминални термини в раздела за сериала?
Ще видя как съм с времето и може да се хвана да помагам. wink.gif
Ще драсна и едно ЛС на ivajlap - тя е печена и голям ентусиаст. smile.gif
Babilon
Цитат(cerato @ 23 Jan 2006, 01:33 PM)
Babilon, можеш ли да спретнеш един речник на медицинските и криминални термини в раздела за сериала?
Ще видя как съм с времето и може да се хвана да помагам. wink.gif
Ще драсна и едно ЛС на ivajlap - тя е печена и голям ентусиаст. smile.gif
*

cerato, мога, обаче то е пълно с подобни термини... Ще трябва да изгледам отново сериите blink.gif По-лесно ще стане, ако ме питаш за термин, аз ще направя в първият пост речник и ще добавям термините. Обикновено, когато дадено съкращение, или термин се появяват за пръв път във филма, изписвам ги изцяло и по-нататък вече оставям само съкращенията, или термините, които героите използват.
Ако решиш нещо, пиши ми ЛС и ще го измислим wink.gif
cerato
Току що изгледах два епизода и много ми харесаха. Ще се пробвам тази Събота и Неделя да преведа и аз нещичко. Бабилон, захванал ли си вече някоя от сериите?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.