Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Criminal Minds
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Babilon
Цитат(cerato @ 7 Mar 2006, 01:37 PM)
Ще го пускат по AXN.
*

И аз видях - с името "Престъпни намерения". Да видим какви субтитри ще сложат... Да не вземат поразително да си приличат с тези тук... biggrin.gif
Roben
Благодаря Ви още веднъж за перфектните субтитри - накрая ще пусна целия сезон в arenabg със всички серии.
the_creator_pz
За съжаление надали ще си приличат, и па ще са бъкани с грешки и неточности както и в преводите на другите сериали по AXN tongue.gif
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 7 Mar 2006, 12:55 PM)
Цитат(cerato @ 7 Mar 2006, 01:37 PM)
Ще го пускат по AXN.
*

И аз видях - с името "Престъпни намерения". Да видим какви субтитри ще сложат... Да не вземат поразително да си приличат с тези тук... biggrin.gif
*

по-скоро ще стане като с цайлоните tongue.gif
vercheto
Като видях, че сте писали за сериала, че ще го дават по АХN потърсих кога точно ще го дават. Поне в предишните съобщения не видях датата. Така че, ако на някой друг му трябва тази информация, ето:

"Престъпни намерения (2005 г.) - За да заловиш престъпник, трябва да мислиш като един от тях.
Чисто новият хитов сериал, който се радва на изключително висок рейтинг в САЩ, ще се излъчва екслузивно по AXN за региона на Централна Европа.
Криминален трилър, разказващ за елитен екип от профайлъри, които анализират най-изпечените престъпни умове на страната, предвиждайки следващия им ход, преди да са нанесли поредния си уред.
Часове на излъчване: от 15 март, всяка сряда от 21:05 ч."
ogi
10x за информацията.Сериала е много добър.
ivajlap
Ето английски за 17ти епизод. Явно заради излъчването по AXN се изгуби интереса към превода, но все пак не всички имат кабелна/сателитна телевизия.
ogi
Сериала е много добър.Не знам защо няма интерес към него.
jaseniv
Сериала с супер готин ! Отправям ОГРОМНА молба към преводачите да продължат с превода. Благодаря :clap:
PAULLO
Присъединявам се към молбата.
w777
Аз също !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bulgar: :bulgar: :bulgar:
ivajlap
Най-сетне пълни субтитри на английски за 8ми епизод, а също и за новия - 18ти.
Babilon
Цитат(ivajlap @ 3 Apr 2006, 07:13 PM)
*

Чудесно smile.gif Девети също беше орязан... Ако откриеш и за него, супер.
P.S. Започнала ли си някоя серия?
ivajlap
Не съм започвала нов превод.
tamisuper
Podkrepyam vsi4ki prevoda4i : MILEN,IVAJLA,DEAN,BABILON,TUREZKI,SMYTT i t.n. i im blagodarya 4e ima takova ob6testvo i hora kato tyah koito ni predlagat udovolstvieto da gledame vsi4ki tezi seriali (24,LOST,INVASION,SURFACE i t.n.)

Dano vinagi ima priateli kato vas v tozi sayt.

Blagodarya vi ot imeto na vsi4ki BG v 4ujbina.
Babilon
Цитат(Babilon @ 3 Apr 2006, 09:43 PM)
Цитат(ivajlap @ 3 Apr 2006, 07:13 PM)
*

Чудесно smile.gif Девети също беше орязан... Ако откриеш и за него, супер.
P.S. Започнала ли си някоя серия?
*

Сега изгледах с английските субтитри 8-ми епизод... И тези са орязани по същият начин като другите, @ivajlap... sad.gif Явно, че в нета се въртят едни и същи субтитри...
rado1971
Здравейте и от мен.Сериала е невероятен и много съжелявам ,че след като го пуснаха по AXN темата позамря,но изкам да ви уверя че има доста хора които очакват с нетърпение превода на сериите.Предварително благодаря на всички които се занимават с него!
Babilon
В никакъв случай това, че сериалът тръгна по AXN не е причина (поне за мен) да не се превежда, най-малкото защото риповете в интернет са HDTV, пък и ми се струва, че нашите преводи са по-добри... wink.gif Когато започнах да превеждам Stargate SG-1, той вече течеше по Нова телевизия... Резултатът е, че ние преведохме девет сезона, а Нова спря на третият tongue.gif

Започнал съм 8-ми епизод, но е с много лоши английски субтитри. На места, заради бързото говорене нищо не се разбира и е много трудно да се прави превод по слух на изречения, в които бъка от специфични изрази и термини. Но ще стане, няма проблем biggrin.gif
danaia77
Цитат(Babilon @ 17 Apr 2006, 10:05 PM)
В никакъв случай това, че сериалът тръгна по AXN не е причина (поне за мен) да не се превежда, най-малкото защото риповете в интернет са HDTV, пък и ми се струва, че нашите преводи са по-добри...  wink.gif Когато започнах да превеждам Stargate SG-1, той вече течеше по Нова телевизия... Резултатът е, че ние преведохме девет сезона, а Нова спря на третият  tongue.gif

Започнал съм 8-ми епизод, но е с много лоши английски субтитри. На места, заради бързото говорене нищо не се разбира и е много трудно да се прави превод по слух на изречения, в които бъка от специфични изрази и термини. Но ще стане, няма проблем  biggrin.gif
*

Много благодаря,че си се захванал,Babilon.Сериалът е велик. :clap: :clap: :clap:
jaseniv
И аз МНОГО благодаря!!!
ogi
10x
rado1971
Ще чакаме колкото е нужно заслужава си.Благодарско !
rado1971
Пробвайте тези
rado1971
Ето и за 9та серия:
rado1971
И за 12 та:
ivajlap
И тук има нужда от преводаческо рамо, сериите са специфични.
Не съм се отказала да превеждам, но определено тук предизвикателството е по-голямо от удоволствието!
rado1971
Ти си знаеш най-добре.Ние само четем но гледам че със 7 ма серия си се справила за няколко дни тъй че недей да скромничиш
rado1971
Тук намерих някъкви титри но незнам дали вършат работа дано да са по свестни
deank
Criminal Minds 1x12 - 1x21 - series@home
ivajlap
Ето английски за 22-ра серия. Излязла е на 11 Май, но май още я няма в БГ. Видях я на mininova, но е в частен тракър и няма сийд.
ogi
10x
ivajlap
Ето го вече и в БГ:
http://varna.hopto.org/tr/details.php?id=c...2ffdfe3d7b794b7
Raduu
добро е сериалчето!! :1028:
Babilon
Субтитрите за Criminal minds 1x08 са качени на сайта. Линк към тях има в първият пост.
Забавих се с тях, но английските субтитри бяха с адски много пропуснати реплики... После пък ми изгърмя компютъра... :evil2:

P.S. Сега видях, че съм объркал заглавието на епизода с това на 9-ти... 8-ми епизод е "Убиец по рождение"... rolleyes.gif
ogi
10x
jaseniv
Много Благодарности!!!
jaseniv
Здравеите преводачи! Ще има ли превод на 9ти 12,13 и т.н. епизоди?
Babilon
Цитат(jaseniv @ 24 May 2006, 06:56 PM)
Здравеите преводачи! Ще има ли превод на 9ти 12,13 и т.н. епизоди?
*

Английските субтитри за 9-ти епизод са десет пъти по-гадни от тези за осми... Филма го превеждам за личната си колекция, така че ще направя субтитрите, но не искам да се ангажирам с време... cool.gif Ако се намери скрипт, ще бъде от голяма полза. wink.gif
ggergi
Щом трябва ще се чака.. smile.gif
marishka
браво на вас!! с голямо нетърпение чакам субс за епизодите след 11.никъде другаде няма сериите, камо ли субтитри.иначе аз имам до 22 епизод филма и е просто удивителен!!
ogi
Ще има ли 2-ри сесон?
Сериалът е много добър.
Babilon
Засега нищо не се чува, но предполагам, че ще има. Заслужава си втори сезон. Те на "Профайлър" му боднаха толкова сезони... Надявам се да има smile.gif
grezdei
http://www.tvrage.com/Criminal_Minds

02x01: Season 2, Episode 1 (20/Sep/2006)
ogi
10х за информацията.Ще чакаме.
Babilon
Охо! Появил се е втори сезон!! Браво clapping.gif
Rockfeler
да качим ли някъде всички епизоди за някои ако иска - имам ги всичките епизоди. smile.gif
grezdei
Да. Добре ще е.
kiko-astra
много хубаво, ама ще има ли субтитри за липсващите от 12 до 20 епизод на 1 сезон, дано по-скоро да има smile.gif
Babilon
Английските субтитри не са пълни, така работата се удвоява, а напоследък нямам много свободно време. Не искам да правя половинчати работи, затова - търпение wink.gif
kiko-astra
благодаря за отговора, заслужава си търпението clapping.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.