Babilon,много хора биха го изгледали но явно чакат да бъдат преведени повечеко епизоди. И аз правя така
Когато почна първи сезон се опитах да го гледам без субтитри,но не се получи - беше ми трудно да разбирам какво говорят на моменти,и съответно преустанових гледането докато се появат субтитри.
Сега субтитри има на доста епизоди (благодарение на теб,Ивайла и cerato),но все още не съм почнал да гледам епизодите.
Предполагам доста хора са като мен.
От друга страна сериала изобщо не е известен в БГ - нито са го почнали по някоя наша програма,нито пък има много фенове които да го раздухват.
Странно е,че в Щатите Crimanal Minds е ОГРОМЕН хит,но най-вероятно има за какво да ехит! Тематиката му не е нещо особено,нещо ново и нечувано - може би затова у нас не предизвиква интерес.
Аз лично много искам да го изгледам и определено ще го направя - със или без субтитри. Убеден съм,че не съм единствения и незнам защо,но ми се струва,че хората напоследък се интересуват и подхващат да гледат единствено сериали които са изцяло или почти изцяло преведени...
Актуалните хитовеса разбира се изключение.
Би били добре всеки които има интерес към сериала да напише по два реда,
без да спами разбира се.Примерно едно натискане на бутона
THANK YOU би показало,че има интерес към сериала и преводачите ще знаят,че си заслужава да продължат да превеждат.
Хайде, народеееее...Има ли интерес?