Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
stratobob
Цитат(BIG_MIRO @ 27 Aug 2006, 06:43 PM)
ами незнам за нов сериал, да но да има защото туко що прпчетох в линк даден в scifi че 11 сезон на сг-1 няма даима и че най-накрая сериала ще свърши след рекордните 10 сезона / аз лично се надявах да бъде "Дързост и Красота " на фантастиката ама... smile.gif/
ДАНО да има ново сериалче но до токава ще се радваме на Атлантиса който 100% ще има 4-ти сезон вече е потвърдено /е дано да прехвърлят повечко бюджет там за да се радваме на по-яки серии/
п.п Поздрави!!! smile.gif
*

Ако погледнеш 2-3 страници назад в тази тема има доста изписано по въпроса.
stratobob
SCI FI потвърждават, че се отлага излъчването на втората половина на текущия сезон на SG-1 за месец МАРТ 2007ма.
Добрата новина е, че след новогодишните празници британското SCI FI ще ги излъчи, така че няма да чакаме чак до март.

За жалост тия дни стана ясна една подробност от контракта м/у MGM и SCI FI, която почти отрязва по-нататъшносто съществуване на SG-1. Според контракта нови серии на SG-1 не може да се излъчват по други телевизи освен по Sci Fi - а знаем, че те отрязоха сериала.

“There is not going to be [an 11th season] on U.S. television,” Stern said flatly. “Our contract with MGM prohibits it.”

(този Stern е някакъв изпълнителен директор от Sci Fi).
Същия този (да не го определям какъв е ами да оставя на вас) казва

“We would look for opportunities for some or all of the members to appear on Atlantis,” Stern also said.
(Ние гледаме положително на възможността някои или всички герои от SG-1 да участват в Атлантис.)
Ако това стане, Sci Fi не само че спират SG-1 ами явно имат намерения да променят облика и на SGA, като още не е ясно дали желанието им е да ползват като guest staring персонажите от SG-1 в атлантида или да заменят (!!!) някои от сегашните главни актьори в SGA с такива от SG-1. (опазил ни господ)

MGM не са заинтересовани да правят нов игрален филм към момента по темата.

По думите на Б.Врайт личи, че края на 10ти сезон на SG-1 ще бъде доста впечатляващ:

Wright said that the final episodes of SG-1's current season "should be a very satisfying end to the season, but not necessarily an end to SG-1 by any means."

Той добавя още по отношение бъдещето на SG-1

"There's absolutely no reason in the world there couldn't be and won't be another series that takes part in the Stargate universe,"

(няма никаква пречка за съществуването на друг сериал в света на Старгейт)
може би, те ще имат възможност да реализират проекта си по SGC. Знам ли...
Alt_CX
Цитат(stealth @ 26 Aug 2006, 12:44 PM)
Цитат(Azzour @ 25 Aug 2006, 01:51 PM)
Аз да питам...
в Линкос-а са качили няколко комикса по Старгейт, които са доста готини, обаче немога да намеря никъде останалите части (само в Демоноид.ком има едни, но те са същите), затова ако някой има идея нека помогне...
*

не знам какво има в линкос, но аз дръпнах това -> http://axelbg.net/details.php?id=2612 - 160MB SG комикси
*

Не мога да го отворя :crybaby: Някой друг има ли такъв проблем или е при мен само? sad.gif

Edit: Извинявам се, отворих го.

Цитат(martineliazz @ 26 Aug 2006, 04:10 PM)
Цитат(stealth @ 26 Aug 2006, 12:44 PM)
Цитат(Azzour @ 25 Aug 2006, 01:51 PM)
Аз да питам...
в Линкос-а са качили няколко комикса по Старгейт, които са доста готини, обаче немога да намеря никъде останалите части (само в Демоноид.ком има едни, но те са същите), затова ако някой има идея нека помогне...
*

не знам какво има в линкос, но аз дръпнах това -> http://axelbg.net/details.php?id=2612 - 160MB SG комикси
*

но бг ли са ?
*

Тези в Линкос не са, за другите ще ти кажа като ги изтегля smile.gif
ekaterinna
Извинявайте, че ще бъда толкова грубо откровена,но ми дойде до гуша.И нека никой не се обижда,защото и аз самата съм го правила но си взех поука.МОЛЯ престанете с тея глупави постове в Старгатовете.Аз отварям да проверя дали са излезли новите субтитри,а намирам само няколко страници с безмислени постове на мястото на които не е там и аз през цялото време съм длъжна да ги чета,защото мога случайно да подмина субтитрите ,за което е точно този раздел между другото.Ако ме интересува мнението на някой кога според него ще излязат субтитрите ще се обарна към него или милионите благодарности след всеки епизод.Мисля че точно тук е мястотто да им се благодари колкото искате,но смятате ли че трябва да се четат постове които въобще не са сварзани със субтитрите.Това просто е едно негудование,защото всеки път се прави забележка,но никой не обръща внимание.Не очаквам и на мен да се обърне внимание ,но се пробвам за всеки случай biggrin.gif

Благодаря страшно много на Babilon и Insaneboy за усърдната работа и ни позволяват да имаме достъп до тези интересни сериали и не ни се връзват особено на глупостите smile.gif
Благодаря за вниманието.
Insaneboy
ето тийзърите за следващите 2 епизода, които ще бъдат излъчени не тази, а следващата седмица...
Вижте прикачените файлове
Вижте прикачените файлове
stratobob
Мдааа, този петък нови серии няма да има понеже ще излъчват класация на 10те най-любими серии от SG-1 според зрителската класация . hmm.gif
martineliazz
Цитат(ekaterinna @ 29 Aug 2006, 01:50 PM)
Извинявайте, че ще бъда толкова грубо откровена,но ми дойде до гуша.И нека никой не се обижда,защото и аз самата съм го правила но си взех поука.МОЛЯ престанете с тея глупави постове в Старгатовете.Аз отварям да проверя дали са излезли новите субтитри,а намирам само няколко страници с безмислени постове на мястото на които не е там и аз през цялото време съм длъжна да ги чета,защото мога случайно да подмина субтитрите ,за което е точно този раздел между другото.Ако ме интересува мнението на някой кога според него ще излязат субтитрите ще се обарна към него или милионите благодарности след всеки епизод.Мисля че точно тук е мястотто да им се благодари  колкото искате,но смятате ли че трябва да се четат постове които въобще не са сварзани със субтитрите.Това просто е едно негудование,защото всеки път се прави забележка,но никой не обръща внимание.Не очаквам и на мен да се обърне внимание ,но се пробвам за всеки случай biggrin.gif

Благодаря страшно много на Babilon  и Insaneboy за усърдната работа и ни позволяват да имаме достъп до тези интересни сериали и не ни се връзват особено на глупостите smile.gif
Благодаря за вниманието.
*

ти откачи ли blink.gif тук е раздел дискусии... за суба си гледай раздел сериали huh.gif
ekaterinna
Napalno sam naqsno no vmesto da go pisha v razdel sybtitri kadeto e samo za sybtitri az go pisha v razdel diskusii,mislia che tuk my e miastoto.az prosto kazvam che v razdel sybtitri ne triabva da ima bezmisleni postove kakto e palno i prodalgava da se palni
Цитат(martineliazz @ 29 Aug 2006, 07:18 PM)
Цитат(ekaterinna @ 29 Aug 2006, 01:50 PM)
Извинявайте, че ще бъда толкова грубо откровена,но ми дойде до гуша.И нека никой не се обижда,защото и аз самата съм го правила но си взех поука.МОЛЯ престанете с тея глупави постове в Старгатовете.Аз отварям да проверя дали са излезли новите субтитри,а намирам само няколко страници с безмислени постове на мястото на които не е там и аз през цялото време съм длъжна да ги чета,защото мога случайно да подмина субтитрите ,за което е точно този раздел между другото.Ако ме интересува мнението на някой кога според него ще излязат субтитрите ще се обарна към него или милионите благодарности след всеки епизод.Мисля че точно тук е мястотто да им се благодари  колкото искате,но смятате ли че трябва да се четат постове които въобще не са сварзани със субтитрите.Това просто е едно негудование,защото всеки път се прави забележка,но никой не обръща внимание.Не очаквам и на мен да се обърне внимание ,но се пробвам за всеки случай biggrin.gif

Благодаря страшно много на Babilon  и Insaneboy за усърдната работа и ни позволяват да имаме достъп до тези интересни сериали и не ни се връзват особено на глупостите smile.gif
Благодаря за вниманието.
*

ти откачи ли blink.gif тук е раздел дискусии... за суба си гледай раздел сериали huh.gif
*

Mark
След като гледах семия епизод от третия сезон на Stargate Atlantis разбрах каква ще е последната серия на целия сериал: полковник Шепърд се жени за призрачка и си раждат призрачни шепърдчета dry.gif .
ROCKY
Определено ще има още епизоди с този призрак, а и дори може и да стане съюзник или нещо подобно като Майкъл biggrin.gif tongue.gif
бтв тука показаха че и те имат нещо човешко а не само да се хранят rolleyes.gif
а сега като се сетих Insaneboy беше споменал че още в този сезон на атлантиса ще дадат новия враг или още е рано за него или пък са онези репликатори но тях не ги броиме за нов враг нали biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 29 Aug 2006, 07:13 PM)
Определено ще има още епизоди с този призрак, а и дори може и да стане съюзник или нещо подобно като Майкъл  biggrin.gif  tongue.gif
бтв тука показаха че и те имат нещо човешко а не само да се хранят  rolleyes.gif
а сега като се сетих Insaneboy беше споменал че още в този сезон на атлантиса ще дадат новия враг или още е рано за него или пък са онези репликатори но тях не ги броиме за нов враг нали  biggrin.gif
*

Отидоха да атакуват Атлантида и едва не убиха Уиър, мда определено не са врагове...
ROCKY
Цитат(Insaneboy @ 29 Aug 2006, 08:16 PM)
Определено ще има още епизоди с този призрак, а и дори може и да стане съюзник или нещо подобно като Майкъл  biggrin.gif  tongue.gif
бтв тука показаха че и те имат нещо човешко а не само да се хранят  rolleyes.gif
а сега като се сетих Insaneboy беше споменал че още в този сезон на атлантиса ще дадат новия враг или още е рано за него или пък са онези репликатори но тях не ги броиме за нов враг нали  biggrin.gif
*

Отидоха да атакуват Атлантида и едва не убиха Уиър, мда определено не са врагове...
*

Е това ли са новите врагове... това е от репликаторите и тях сме ги срещали вече и немисля че са нови а просто ще ги виждаме по често и там като в SG-1 (за тях вече знаем) smile.gif
аз предполагах както в SG-1 ето Ораите са нови врагове и се появяват и в атлантиса некви нови дето запърви път ги виждаме и тепърва се чудиме как да ги разбиеме (допълваме списъка си с враговете си, а в този списък вече е въведен рапликатор отдавна) biggrin.gif wink.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 29 Aug 2006, 07:35 PM)
Цитат(Insaneboy @ 29 Aug 2006, 08:16 PM)
*

*

Е това ли са новите врагове... това е от репликаторите и тях сме ги срещали вече и немисля че са нови а просто ще ги виждаме по често и там като в SG-1 (за тях вече знаем) smile.gif
аз предполагах както в SG-1 ето Ораите са нови врагове и се появяват и в атлантиса некви нови дето запърви път ги виждаме и тепърва се чудиме как да ги разбиеме (допълваме списъка си с враговете си, а в този списък вече е въведен рапликатор отдавна) biggrin.gif wink.gif
*

Нови са в Атлантида rolleyes.gif
ROCKY
явно грешно съм те разбрал под думичката --> нови врагове biggrin.gif
карай както и да е...

дано да пуснете и днеска субтитрите на еп. 7 от SG-1 че нещо сега изгледах 7еп. атлантис и не се нагледах smile.gif
Babilon
Цитат(ROCKY @ 29 Aug 2006, 08:41 PM)
дано да пуснете и днеска субтитрите на еп. 7 от SG-1 че нещо сега изгледах 7еп. атлантис и не се нагледах  smile.gif
*

Не виждам как ще стане тая работа... rolleyes.gif
ROCKY
Цитат(Babilon @ 29 Aug 2006, 09:14 PM)
Цитат(ROCKY @ 29 Aug 2006, 08:41 PM)
дано да пуснете и днеска субтитрите на еп. 7 от SG-1 че нещо сега изгледах 7еп. атлантис и не се нагледах  smile.gif
*

Не виждам как ще стане тая работа... rolleyes.gif
*

еми помечтах си малко cool.gif
OFFFF
Единствената причина да не гледам филмите е че немога да схвана каква е разликата м/у SG-1 и Atlantis и що са различни герои и кой първо трябва да гледам :evil2:
gadmina
Цитат(OFFFF @ 30 Aug 2006, 09:52 PM)
Единствената причина да не гледам филмите е че немога да схвана каква е разликата м/у SG-1 и Atlantis и що са различни герои и кой първо трябва да гледам :evil2:
*

ами атлантис е продължение на сг1 първо изгледай сг1 до 8 сезон после почни и атлантис двата са свързани smile.gif clapping.gif clapping.gif rock.gif
BIG_MIRO
аз незнам за вас ама мисля че само ще ни издразният тия от scifi т.е финала на сезона на сг-1 ще бъде сигорно нещо щуро а пък после нищо..... поне да направят някъв филм обобщениеа да има завършек
някъв!
stratobob
Цитат(BIG_MIRO @ 31 Aug 2006, 09:56 AM)
аз незнам за вас ама мисля че само ще ни издразният тия от scifi т.е финала на сезона на сг-1 ще бъде сигорно нещо щуро а пък после нищо..... поне да направят някъв филм обобщениеа да има завършек
някъв!
*

снимките на последните три серии приключват октомври месец. Иначе лично моите предпочитания са за нов сериал, филма като го изгледаш и после.... Естествено бих се зарадвал най-вече ако измислят вариант SG-1 да продължи да съществува.
Insaneboy
Цитат(gadmina @ 30 Aug 2006, 11:52 PM)
Цитат(OFFFF @ 30 Aug 2006, 09:52 PM)
*

ами атлантис е продължение на сг1 първо изгледай сг1 до 8 сезон после почни и атлантис двата са свързани smile.gif clapping.gif clapping.gif rock.gif
*

грешка, сериалите не са свързани, свързани щяха да бъдат, ако примерно и в двата сериала се бият срещу Орай и си помагат активно...
Тук просто се виждат няколко crossover-а, което не значи че са свързани.
arris
Гледаи си SG-1 и ще разбереш сам кога трябва да почнеш да гледаш и Атлантис не са свързани сериалите, Атлантис е с хора от земята в друга галактика и деиствието е там а SG-1 си е при нас а от SG-1 вече ходиха на гости в Атлантис може и да ги свържат скоро особенно ако спрат SG-1 няма как да не са свързани полсе като остане само един
genchev
Искам да попитам някой има ли на представа защо в 6ти сезон, през по-голямата част от него, не играеше Даниел Джаксън ? Гледал съм сезона преди доста време, но днес докато разглеждах биографията му се сетих, че имаше такъв момент. Някакви идеи ?
Insaneboy
Цитат(genchev @ 1 Sep 2006, 03:44 PM)
Искам да попитам някой има ли на представа защо в 6ти сезон, през по-голямата част от него, не играеше Даниел Джаксън ? Гледал съм сезона преди доста време, но днес докато разглеждах биографията му се сетих, че имаше такъв момент. Някакви идеи ?
*

Защото тогава се беше отказал да участва в сериала, ама после си промени решението и се върна.
m00n
И какво сега..тази седмица няма да има нито СГ-1 нито Атлантис така ли? sad.gif
M-r Anderson
Цитат(m00n @ 1 Sep 2006, 07:03 PM)
И какво сега..тази седмица няма да има нито СГ-1 нито Атлантис така ли?  sad.gif
*

Да , да за съжаление.Тази седмица ще дават избрани епизоди от миналите сезони(по наше желание tongue.gif -и аз гласувах biggrin.gif ) самоче си ги гледах предварително , преди канадците tongue.gif
arris
маи така се получава

на 8 15 и 22 са другите 3 епизода после вече 2007 година и на двата сериала
ROCKY
хуху как само се накефих като взривиха оръжието на Дакара понеже щеше да ми стане тъп сериала ако едно и също оръжие побеждава и репликатори и ораи...

бтв имам чувството че Даниел ще стане точно за тези 2-3 епизода (които остават да ги дадат) приор и ще бъде сигурно в 10-тия еп. лош даниел biggrin.gif
paco88
познайте кои се върна tongue.gif
сега ще напиша нещо което се каня да напиша цели 20 дни:
Искам да ви разкажа една приказка дано ви интересна:
"В една """""""приказна"""""""" страна имало двама магьосници,които правели субтитри за един наистина изклучителен сериал.Те го правели по свое желание,а не по принуда,защото наистина харесвали сериала,а и обичали хората,които го гледали.За нещастие имало няколко гоблина,които не можели да чакат и постояннопришпорвали двамата магьосници да бързат.Това пришпорване продължило извстно време.Накрая на маговете им писнало и заявили,че повече няма да правят субтитри за този лубим на много хора сериал.Мрак и ужас застигнал феновете на сериала.Те трябвало,вместо да гледат с вълнение,само да слушат какво говорят любимите им герои,защото очите им трябвало да гледат чуждоезичния речник,който те държели в ръцете си,за да могат да си превеждат.Това продължило толкова дълго,че феновете се вкаменили от усилията,които полагали."
бел.авт.-всяко съвпадение с лица и събития от реалността е напълно случайна.
За сега това е само приказка и дано си остане такава.
Затова
ПРЕСТАНЕТЕ С ДУМАТА КОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paco88
продължавам темата за черпенето тук щото ако пиша за нея в темата за атлантис ще ме ритнат пак за 20 дена хаха.Та да си доидем на думата,а именно-Babilon,Insaneboy за парично и технологично не мога да помогна ама за русо ще се погрижа хахахахах tongue.gif cool.gif
phoenix_bg_lp
rock.gif Cool rock.gif

w00t.gif
ROCKY
Цитат(phoenix_bg_lp @ 2 Sep 2006, 08:36 PM)
rock.gif  Cool  rock.gif

w00t.gif
*

Тзз нз за вас ама аз още немога да му свикна на тоя...(нещо още ми е противен) Онийл повече си ме кефи smile.gif и си го искам него ама ако беше с поне 10г. по млад и немаше да се напъвам да го гледам тоя...........
phoenix_bg_lp
Цитат(ROCKY @ 2 Sep 2006, 09:17 PM)
Тзз нз за вас ама аз още немога да му свикна на тоя...(нещо още ми е противен) Онийл повече си ме кефи smile.gif и си го искам него ама ако беше с поне 10г. по млад и немаше да се напъвам да го гледам тоя...........
*

Еми никой няма да бъде достоен заместник на О'Нийл tongue.gif
Поне Бен Браудър се старае biggrin.gif
P.S Еми ако искаш гледай MacGyver. Там не е с 10, а с 20 години по-млад wink.gif
asenn
Гледам всяка събота и неделя след полунощ по Нова телевизия излъчват първи сезон на Старгейт СГ1.
Любопитно ми е, като са отделили пари и време да дублират филма, защо го дават по никое време!
Иначе нямам нищо против отнякъде да ми попадне СГ1 за теглене с БГ аудио.

Едит: Поправям се. Тия хич не са си направили труда да погледнат съществуващите субтитри и откриват топлата вода:
- лошите са гоаул-и, а не гоаулди
- има порта, а не портал,
- "портата" е изградена от "накадах"!
- когато се установява тунел се чува - "знак едно"; "знак две"...
Пълен абсурд!

Ама с тая порта направо избиха рибата! А аз се чудя защо ги е срам да пуснат филма в по-нормален час...
Insaneboy
Цитат(asenn @ 2 Sep 2006, 11:55 PM)
Гледам всяка събота и неделя след полунощ по Нова телевизия излъчват първи сезон на Старгейт СГ1.
Любопитно ми е, като са отделили пари и време да дублират филма, защо го дават по никое време!
Иначе нямам нищо против отнякъде да ми попадне СГ1 за теглене с БГ аудио.

Едит: Поправям се. Тия хич не са си направили труда да погледнат съществуващите субтитри и откриват топлата вода:
- лошите са гоаул-и, а не гоаулди
- има порта, а не портал,
- "портата" е изградена от "накадах"!
- когато се установява тунел се чува - "знак едно"; "знак две"...
Пълен абсурд!

Ама с тая порта направо избиха рибата! А аз се чудя защо ги е срам да пуснат филма в по-нормален час...
*

Едно време го даваха в нормален час, но за да не си личи, че винаги повтарят едно и също го наръгаха в късен час. Те и със Ентърпрайз така правеха...
phoenix_bg_lp
Аз гледах някой от епизодчетата с дублажа и какво да кажа. Много смях biggrin.gif
Но най-много ме разби превода на DHD-то - телефон за дома :lol2: :lol2: :lol2:
То верно, че е Dialling Home Device, ама направо ме разби тоя превод
paco88
Освен че го дават в измислен час,ами и го повтарят 1-ви сезон вече втора година.Хората гледат 10-ти сезон ,а НТВ си стоят десет години назад hmm.gif
Възмощаващо е поне за мен. dry.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(paco88 @ 3 Sep 2006, 08:33 AM)
Освен че го дават в измислен час,ами и го повтарят 1-ви сезон вече втора година.Хората гледат 10-ти сезон ,а НТВ си стоят десет години назад  hmm.gif
*

Еее да, ама след 10 години може пък да купят и някой друг сезон.
Те нажежават сега обстановката, за да им е интересно на феновете, които не са го гледали, какво ще се случи в началото на втория сезон. Дай боже поне първият епизод да купят, че да не дерзаят феновете. rofl.gif rofl.gif rofl.gif
cvetangg
Цитат(paco88 @ 3 Sep 2006, 09:33 AM)
Освен че го дават в измислен час,ами и го повтарят 1-ви сезон вече втора година.Хората гледат 10-ти сезон ,а НТВ си стоят десет години назад  hmm.gif
*

Сигурно не са имали много голяма зрителска аудитория иначе не се и съмнявам, че щяха да купят и другите сезони. Примера е :Изгубени" виж те как за 1 година зеха и двата сезона wink.gif
paco88
Така е може и заради това да е.Не че ни касае нещо ние сме си ги изгледали сериите,ама въпроса е принципен tongue.gif
p.s.
същото е и със стартрек ентърпрайз-за три години три пъти сам гледал едни и същи серии biggrin.gif
chezet
Цитат(ROCKY @ 2 Sep 2006, 10:17 PM)
Цитат(phoenix_bg_lp @ 2 Sep 2006, 08:36 PM)
rock.gif  Cool  rock.gif

w00t.gif
*

*

Ей пич,хайде да не се обиждаме.Бен Браудър ми е любимият актьор и само заради него почнах да гледам Старгейт СГ-1 отново.Бях се отказал от този сериал.
Ричард Дийн Андерсън ме кефи само и изцяло в МакГайвър.Тук спор няма.Ролята му там е просто култова.Жалко само,че няма кой да преведе сериала,а има и 2 филма за МакГайвър- "Trail To Doomsday"и "The Lost Treasure Of Atlantis".Имам филмите но са без превод,а и неочаквам да има изобщо.
Но да се върна на Старгейт,Бен Браудър добре се справя,просто си свикнал с Ричард Дийн Андерсън.

П.П. Ох, само да ми падне Клаудия Блек!!!!!
arris
*

ако ще правят и останалите епизоди като тоя сезон едно дето го дават по добре да не ги дават и пипат тия от нова че ще осерат и тях

ще поживеем може някои друга по свясна телевизия да се сети за тези сериали и да ги пусне
paco88
Цитат(arris @ 3 Sep 2006, 01:02 PM)
*

ако ще правят и останалите епизоди като тоя сезон едно дето го дават по добре да не ги дават и пипат тия от нова че ще осерат и тях

ще поживеем може някои друга по свясна телевизия да се сети за тези сериали и да ги пусне
*

ако питаш мен няма да е скоро tongue.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(cvetangg @ 3 Sep 2006, 09:29 AM)
Сигурно не са имали много голяма зрителска аудитория иначе не се и съмнявам, че щяха да купят и другите сезони. Примера е :Изгубени" виж те как за 1 година зеха и двата сезона wink.gif
*

Ами то въпроса не е чак толкова до зрителската аудтория. Аз си го обяснявам така:
1. Когато го излъчваха за първи път по Нова ТВ сериала нямаше чак толкова фенове.
2. Хората, ако не са гледали филма, няма да знаят за какво иде реч и няма да им е познато като заглавие, затова няма да се спрат да го гледат.
3. Сериалът е с доста сезони-тогава 8, вече 10. Сериозно начинание е да се захванеш да ги закупиш и да ги излъчиш.
А пък за "Изгубени", просто тогава са можели да закупят само 1 сезон, тъй като втория тъкмо започваше да се излъчва. Пък и беше доста нашумял в Щатите. И затова сега им е лесно да закупят 2 сезон. Просто други все още няма. Едно е да купиш 10 сезона, съвсем друго-2.
Цитат(arris @ 3 Sep 2006, 01:02 PM)

Колкото повече време мине, толкова по-трудно ще се намери някоя телевизия, която да може да си позволи да купи, озвучи или субскрибира и да ги излъчи. По-вероятно да има интерес към Атлантидата, но и тогава трябва да са гледани епизодите на SG-1, за да е интересно на зрителя.
Но както се вика "Поживем, поувидем". Може и някакво чудо да стане и в България да се излъчат SG-1 или Atlantis. Ние ще си ги сваляме от нета и ще си ги гледаме, пък телевизиите да си чакат tongue.gif
Аз пък ще си чакам новото еп-че, за да видя тази сцена w00t.gif
arris
много бъркаш че с времето шанса намалява точно обратното е освен че телевизиите са увеличават някои и забогатяват още повече зрителския интерес е наи важен се пак именно заради това и в момента се правят толкова много реалити шоута озвучаването е скъпо а буквите не чак толкова но те са нищо в сравнение с правата които трябва да закупи телевизията за да може да ги излъчи другия плюс е че нямат DVD-та на БГ пазара и шанса е по голям а и може да са по евтини правата така защото зрителя в Бг няма друга възможност ( осен по нета )
phoenix_bg_lp
Цитат(arris @ 3 Sep 2006, 05:32 PM)
много бъркаш че с времето шанса намалява точно обратното е освен че телевизиите са увеличават някои и забогатяват още повече зрителския интерес е наи важен се пак именно заради това и в момента се правят толкова много реалити шоута озвучаването е скъпо а буквите не чак толкова но те са нищо в сравнение с правата които трябва да закупи телевизията за да може да ги излъчи другия плюс е че нямат DVD-та на БГ пазара и шанса е по голям а и може да са по евтини правата така защото зрителя в Бг няма друга възможност ( осен по нета )
*

Ами според мен номера е някоя телевизия първоначално да излъчи филма StarGate, а след това да започне да излъчва епизодите. Но ще е хубаво в паузата след излъчването на филма и преди започването на сериала да се направи стабилна реклама, която да грабне зрителския интерес и повече хора да отделят време да го гледат. Спомням си 2003 преди да излезе "Шифърът на Леонардо" се беше завъртяла една доста добра реклама, която наистина успя на осигури на книгата доста продажби след излизането й. Също така сега гледам, че и рекламата на Нова ТВ за новия сезон на "Изгубени" не е лоша. А и рекламата на "Survivor" вече се научи наизуст biggrin.gif. Е такова нещо имам предвид.
Но сега и да гадаем само времето ще покаже tongue.gif

P.S. Между другото ми дойде една идея като видях, че по Sci Fi даваха най-добрите епизоди на SG-1. Нали сме тема за дискусии, предлагам ако искате всеки да напише своят най-любим епизод от всеки сезон. Например - от сезон 1 - 15 еп., от 2 сезон- друг и т.н. Ако сте навити - темата е наша. Пък и скоро ще имаме юбилей - 100 страници на темата smile.giftongue.gif;)
cvetangg
А за дублажа на филма нема да е трудно, трябва само да звъннат на
Insaneboy и Babilon tongue.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(cvetangg @ 3 Sep 2006, 07:28 PM)
А за дублажа на филма нема да е трудно, трябва само да звъннат на
Insaneboy и Babilon tongue.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ми нема лошо tongue.gif:P:P
Въпреки, че според мен ще е по-добре, ако някога се излъчват епизодите в БГ, да не са озвучени, а да са със субтитри.
Все пак, когато се озвучава не може да се намери глас - идентичен с този на главния герой. А когато не е подходящ гласа се преебава целия превод. А пък когато е със субтитри, усещаш филма по 1 друг начин, защото тогава чуваш истинските гласове на главните герои.
Аз примерно гледах 2 епизода по Нова, но се отказах. Просто не мога да им свикна на гласовете. Особено с този на Тийл'к :lol2:
ROCKY
Цитат(phoenix_bg_lp @ 3 Sep 2006, 08:41 PM)
Аз примерно гледах 2 епизода по Нова, но се отказах. Просто не мога да им свикна на гласовете. Особено с този на Тийл'к  :lol2:
*

Така е... аз се опитвам да навия един френд да го гледа и случайно една вечер е останал на пц-то до по късно и телевизора му е бил включен и давали през това време Stargate SG-1 по нова телевизия и се загледал и не го догледал понеже е била тъпа серията..(според него) но ме попита следното нещо като се видяхме след няколко дни --> абе тоя негъра с емблемата на челото случайно да не е гей или във филма само такава да му е ролята ?

леле аз направо паднах като ми го каза тва biggrin.gif явно тея по нова се гаврат яко със сериала :lol2:
бтв още не съм го гледал по нова телевизия и нямам и намерение да го гледам след толкова лоши изказвания... cool.gif
phoenix_bg_lp
Абе, не че се гаврат със сериала, просто озвучаването не е едно от най-качествените tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.