Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
cvetangg
Цитат(Insaneboy @ 25 Nov 2006, 09:50 AM)
Цитат(burndead @ 25 Nov 2006, 01:46 AM)
hmm.gif Като гледам как е заглавието на 3х20 - Фърст Страйк няма начин да няма още 1 сезон, като продължение на този епизод. Освен, ако продължението не се казва " Империята отвръща на удара". wink.gif
Видях, че един от епизодите се казва "Дъ Тао ъф МакКей".
Лично аз тълкувам "тао" като душа. Прав ли съм? hmm.gif
*

Всъщност от китайски значи Пътят.
*

Всъщност няма значение Родни е №1, щом успя да е.е мамата и на древните smile.gif, значи ще се справи с каквото и да е.
Някой знае ли какво ще стане с кораба на древните дето им беше повреден хипердвигателя?
Insaneboy
Цитат(cvetangg @ 25 Nov 2006, 09:15 AM)
Цитат(Insaneboy @ 25 Nov 2006, 09:50 AM)
hmm.gif Като гледам как е заглавието на 3х20 - Фърст Страйк няма начин да няма още 1 сезон, като продължение на този епизод. Освен, ако продължението не се казва " Империята отвръща на удара". wink.gif
*

*

Всъщност няма значение Родни е №1, щом успя да е.е мамата и на древните smile.gif, значи ще се справи с каквото и да е.
Някой знае ли какво ще стане с кораба на древните дето им беше повреден хипердвигателя?
*

Ами дано да научим в следващия епизод, според мен са го пратили на старо желязо :lol2:
paco88
Дано да има повечко мед на кораба че д аима полза като го занесат в металекса хахахах tongue.gif
ROCKY
Според мен нищо не е останало от кораба на древните
сега поне според думите на репликаторите града трябва изцяло да е поправен на 100% то даже ако сте забравили когато се бяха нанесли и изплуваха отгоре доста части на града са им били наводнени още тогава, а отделно те прецакаха още доста smile.gif а сега би трябвало целия град да е читав а и даже си имаме и 3 ZPM-а и гледам и от дрноните си имаме малко (майче така се казваха) w00t.gif леле само да дойдат призраците cool.gif
cvetangg
Insaneboy може и да излезе прав, то за 10000 години квото и да е ше клияса biggrin.gif
ivajlap
Нали "древните" разглобиха кораба, за да поправят Атлантис?
Дори д-р Уиър се изненада колко бързо и добре са го ремонтирали след взрива.
cvetangg
Цитат(ivajlap @ 25 Nov 2006, 12:25 PM)
*

Най добре пак да изгледам серийте rolleyes.gif
ROCKY
Цитат(ivajlap @ 25 Nov 2006, 12:25 PM)
*

Казаха напълно ремонтиран Атлантис на 100% и готов за отлитане biggrin.gif
а за Др. Уиър --> е те тия от атлантиса се се чудат на репликаторите колко тва колко онова а ако бяха sg-1 въобще нямаше да се изненадват от репликаторите biggrin.gif те колко много са видяли от тях biggrin.gif

бтв майче така е по добре.
1. чисто нов град
2. 3 ZPM-а
3. Дрони (майче така се казваха)

или

1 древен кораб с развален хипердвигател dry.gif

мисля че първото е по-добро cool.gif
а ако искат даже могат да ходят да изследват и с града други планети laugh1.gif
martineliazz
градът не е 100 % ремонтиран а 100 % готов за полет и то преди доктора да нахака 3 дрона в двигателя на града
незабравяйте все пак че О'Нийл и другия се криеха из повредените части на града
колкото до кораба на древните може пък да вземат някой и друг чарк от кораба на репликаторите и да стане използваем hmm.gif
ROCKY
Цитат(martineliazz @ 25 Nov 2006, 12:54 PM)
градът не е 100 % ремонтиран а 100 % готов за полет и то преди доктора да нахака 3 дрона в двигателя на града
колкото до кораба на древните може пък да вземат някой и друг чарк от кораба на репликаторите и да стане използваем  hmm.gif
*

Според мен е 100% ремонтиран но неможе това да се види понеже вече бяха заловили Онийл и другия и не са давали повече сцени дали има повредени части из града но аз предполагам че е ремонтиран понеже някак си не върви да излети с дупки из целия град в космоса (а и точно малко след като Макей каза че е ремонтиран града за да излети ги заловиха всички едновременно а бяха в различни части на града) biggrin.gif та значи стигаме до-->
1. ремонтиран град но без звездния двигател за излитане
2. 3 ZPM
3. малко дрони
и пак ни устройва по-добре от корабчето което нз дали е останало нещо от него rolleyes.gif а за репликаторския кораб нищо не разбрах в сериала blink.gif
burndead
Цитат(Insaneboy @ 25 Nov 2006, 08:50 AM)
*

*

Ясно. А бях толкова близко... rolleyes.gif
cvetangg
Цитат(ROCKY @ 25 Nov 2006, 01:01 PM)
Цитат(martineliazz @ 25 Nov 2006, 12:54 PM)
колкото до кораба на древните може пък да вземат някой и друг чарк от кораба на репликаторите и да стане използваем  hmm.gif
*

Според мен е 100% ремонтиран но неможе това да се види понеже вече бяха заловили Онийл и другия и не са давали повече сцени дали има повредени части из града но аз предполагам че е ремонтиран понеже някак си не върви да излети с дупки из целия град в космоса (а и точно малко след като Макей каза че е ремонтиран града за да излети ги заловиха всички едновременно а бяха в различни части на града) biggrin.gif та значи стигаме до-->
1. ремонтиран град но без звездния двигател за излитане
2. 3 ZPM
3. малко дрони
и пак ни устройва по-добре от корабчето което нз дали е останало нещо от него rolleyes.gif а за репликаторския кораб нищо не разбрах в сериала blink.gif
*

Техният кораб го изпозваха за да съживят града,
демек репликираха го на части.
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 25 Nov 2006, 11:25 AM)
*

Те използваха техния си кораб, с който те дойдоха.
Какво е станало с Трия - никъде не казват, а също така дали всички Древни са били избити.
Като казваха, че са го поправили, имаха предвид контролната кула, всичко друго си е по старому, естествено вече няма звезден двигател, но това е, за да няма въпроси от рода на "Вече има 3 ЗПМ-а, защо не литнат на някъде?". А според мен скоро време ще ги загубят и трите. biggrin.gif
sM1Le
Цитат(Insaneboy @ 25 Nov 2006, 04:41 PM)
Цитат(ivajlap @ 25 Nov 2006, 11:25 AM)
*

"Вече има 3 ЗПМ-а, защо не литнат на някъде?". А според мен скоро време ще ги загубят и трите. biggrin.gif
*

Еми нали трябва да гледаме още 10 сезона biggrin.gif Мможе да почнеме да залагаме как ще ги загубят hmm.gif ,аз предлагам Дженаите им ги отмъкнат tongue.gif
arris
Maккей ще изхаби поне един tongue.gif
martineliazz
такааа... да запишем сега - 1 за дженаите 1 за маккей а третия какво ще го правиме hmm.gif да го шитнем на търг а :lol_2:
cvetangg
Цитат(martineliazz @ 25 Nov 2006, 07:43 PM)
такааа... да запишем сега - 1 за дженаите 1 за маккей а третия какво ще го правиме  hmm.gif да го шитнем на търг а  :lol_2:
*

Другия за нас българите, понеже нали ще ни затварят АЕЦ-а rolleyes.gif
Alt_CX
Няма да е честно да не дадат единия на нашите хора (в нашата си галактика), ама пък така стават 4 tongue.gif
paco88
Единия ЗПМ ще си го закопят за черни дни хахахха tongue.gif
cvetangg
Цитат(paco88 @ 25 Nov 2006, 10:40 PM)
Единия ЗПМ ще си го закопят за черни дни хахахха tongue.gif
*

А Родни ще се погрижи да дойдат по рано :lol2:
Alt_CX
Хехе, докарахме ги до шест - 1 - Дженаите, 2 - Маккей, 3 - търг, 4 - за нас (бг де), 5 - SGC, 6 - закопан за черни дни :lol_2: Те не бяха ли три? rolleyes.gif
martineliazz
Цитат(Alt_CX @ 25 Nov 2006, 09:48 PM)
Хехе, докарахме ги до шест - 1 - Дженаите, 2 - Маккей, 3 - търг, 4 - за нас (бг де), 5 - SGC, 6 - закопан за черни дни  :lol_2: Те не бяха ли три?  rolleyes.gif
*

кат са малко - ще ги репликираме tongue.gif
E-Tle
Е има време, в някой от следващите епизоди вземат да се срещнат пак с репликаторите и да се сдобият с още 3 ЗПМ-а :gathering:
sM1Le
Определено,нашия Родни ще изхаби 1-2,другия ще устане в "базата" smile.gif
burndead
Цитат(sM1Le @ 26 Nov 2006, 12:18 PM)
Определено,нашия Родни ще изхаби 1-2,другия ще устане в "базата" smile.gif
*

Офф/
Ае стига ве. blink.gif
Офф/
phoenix_bg_lp
StarGate SG-1 - Inside The 200th Episode@Arena
eddie
Цитат(phoenix_bg_lp @ 26 Nov 2006, 03:55 PM)

За да стане по-ясно ще цитирам един от коментарите:
Цитат
тжа е фюм за фюма абе става за гледане но нее задалжително некво героите говорят как са минали 10 години от началото на фюма

множественото число на филмите сигурно ще е "фюмовете" :lol2:
martineliazz
Цитат(eddie @ 26 Nov 2006, 06:15 PM)

Цитат
тжа е фюм за фюма абе става за гледане но нее задалжително некво героите говорят как са минали 10 години от началото на фюма
*

:lol_2: :ph34r:
paco88
Цитат(E-Tle @ 26 Nov 2006, 11:58 AM)
Е има време, в някой от следващите епизоди вземат да се срещнат пак с репликаторите и да се сдобият с още 3 ЗПМ-а :gathering:
*

По често да наминават тогава хахахахаха
Insaneboy
Цитат(eddie @ 26 Nov 2006, 06:15 PM)

Цитат
*

Това надминава коментара в торент с музика.
Цитат
Ама тея песни вие ли ги правите?
martineliazz
:lol2: боже боже кви хора има laugh1.gif

съжалявам за латиницата хич не съм се усетил :evil2:
sM1Le
Цитат(martineliazz @ 26 Nov 2006, 08:40 PM)
:lol2: boje boje kvi xora ima  laugh1.gif
*

Е нали някои трябва да ни расмива biggrin.gif
ivajlap
Попадна ми един филм "Ice Men" (2004), в който главна роля играе David Hewlett (Родни МакКей).
В сайта няма качени субтитри, а във форума търсенето по три букви е забранено. Някой да има повече информация?
Insaneboy

Това се оказа много забавно :clap: clapping.gif
stratobob
Цитат(eddie @ 26 Nov 2006, 05:15 PM)
Цитат

*

"Божеее, колко мъка има по земята" (за пореден път) unsure.gif

СПОЙЛЕР

СПОЙЛЕР

СПОЙЛЕР

Потвърдиха се слуховете че д-р Карсън Бекет ще напусне Атлантида в следващите епизоди и няма да присъства в сезон 4. Ще го замести Jewel Staite от Файърфлай. Нейната героиня ще се казва Dr. Keller .

p.s. Инсане писа по-нагоре за "хрилцата" й laugh1.gif

p.s. №2 It's the final countdown... countdown to SGA 3x12 Echoes:
:31: Tonight is the night !!!:coool:
(всъщност рано сутринта, ама нейсе...)
stratobob
Цитат(Killa-g @ 24 Nov 2006, 06:56 PM)
Едва ли ще го спасите, спомням си, че преди имаше подобна камапания за  Farscape, но нямаха голям успех освен че събраха солидна сума (поне по наши стандарти),
която се оказа, че нямало да стигне за повече от 1 епизод да бъде заснет. Поне го завършиха с филма. Предполагам, че и тук може да очакваме нещо такова. По-интересно наистина беше кой ще премине в Атлантис, май че е О'Нийл.
*

Да не ми се обиждат феновете на Фарскейп, но сериала си беше изключително детски. Злодеят, който е толкова тъп, колкото и лош гони нашия човек... Естествено всеки би ме настъпил, че идеята на почти всички сериали е такава. Но аз искам да кажа, че специално сценаристите на сериала бяха направили историите такива предсказуеми, стандартни, а героите бяха лишени от присъствие. А по принцип идеята е героите да се направят така, че, зрителят да си каже "Мдаа, такъв човек може да съществува", а още по-добре е да се отъждестви с него.Смял съм се естествено на страхотните кукли на създателя на "Мъпет шоу", но и дума не може да става да се сравнява Старгейт с Фарскейп.
Когато чух, че въведждат Бен Браудър и Клаудия Блек в Старгейт, честно бях в ужас, естествено базирайки се на играта им във Фарскейп. За мое най-голямо щастие се оказа, че съм грешал. Актьорите са страхотни, просто не са имали възможност да изградят героите си в сериала на база сюжетите. С ръка на сърцето мога да кажа, че героинята на Клаудия Блек в Старгейт ми стана изключително любима. Да ама тук тя не е просто "жената с оръжието",ами образа й е доста по-различен, някак по-реалистичен и земен, а не такъв идеализиран.
Както и да е. Това си е мое мнение. Исках само да кажа, че може и да не успеем да спасим сериала , но надеждата умирала последна.
В заключение искам да кажа, че даже и да няма SG-1, Старгейт ще продължи да съществува. Може и след година-две да стане , но дори и Атлантида да спрат след време ще се появи друг сериал по темата. Доказателството: Ентърпрайз го има и без капитан Кърк.... Вавилон 5 го спряха, но скоро ще излезе поредния филм по темата, а нищо чудно и нов сериал да последва.

P.s. като споменах за Вавилон 5, актрисата която играе д-р Джанет Фрейзър ще участва в него.
cvetangg
Цитат(stratobob @ 27 Nov 2006, 11:41 AM)
Цитат(Killa-g @ 24 Nov 2006, 06:56 PM)
Едва ли ще го спасите, спомням си, че преди имаше подобна камапания за  Farscape, но нямаха голям успех освен че събраха солидна сума (поне по наши стандарти),
която се оказа, че нямало да стигне за повече от 1 епизод да бъде заснет. Поне го завършиха с филма. Предполагам, че и тук може да очакваме нещо такова. По-интересно наистина беше кой ще премине в Атлантис, май че е О'Нийл.
*

Да не ми се обиждат феновете на Фарскейп, но сериала си беше изключително детски. Злодеят, който е толкова тъп, колкото и лош гони нашия човек... Естествено всеки би ме настъпил, че идеята на почти всички сериали е такава. Но аз искам да кажа, че специално сценаристите на сериала бяха направили историите такива предсказуеми, стандартни, а героите бяха лишени от присъствие. А по принцип идеята е героите да се направят така, че, зрителят да си каже "Мдаа, такъв човек може да съществува", а още по-добре е да се отъждестви с него.Смял съм се естествено на страхотните кукли на създателя на "Мъпет шоу", но и дума не може да става да се сравнява Старгейт с Фарскейп.
Когато чух, че въведждат Бен Браудър и Клаудия Блек в Старгейт, честно бях в ужас, естествено базирайки се на играта им във Фарскейп. За мое най-голямо щастие се оказа, че съм грешал. Актьорите са страхотни, просто не са имали възможност да изградят героите си в сериала на база сюжетите. С ръка на сърцето мога да кажа, че героинята на Клаудия Блек в Старгейт ми стана изключително любима. Да ама тук тя не е просто "жената с оръжието",ами образа й е доста по-различен, някак по-реалистичен и земен, а не такъв идеализиран.
Както и да е. Това си е мое мнение. Исках само да кажа, че може и да не успеем да спасим сериала , но надеждата умирала последна.
В заключение искам да кажа, че даже и да няма SG-1, Старгейт ще продължи да съществува. Може и след година-две да стане , но дори и Атлантида да спрат след време ще се появи друг сериал по темата. Доказателството: Ентърпрайз го има и без капитан Кърк.... Вавилон 5 го спряха, но скоро ще излезе поредния филм по темата, а нищо чудно и нов сериал да последва.

P.s. като споменах за Вавилон 5, актрисата която играе д-р Джанет Фрейзър ще участва в него.
*

ТОЧНО rock.gif
paco88
Как ме сърбят ръцете да погледна в линкоса хахаххаха tongue.gif
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 27 Nov 2006, 09:13 PM)
Как ме сърбят ръцете да погледна в линкоса хахаххаха tongue.gif
*

Що, кфо има там? blink.gif
А иначе да си кажа честно, Бекет имам чувството, че само се опитваха да го набутат в някой епизод, примерно Шепард, МакКей, Уиър и Ронън разбирам какви са задачите им и какво правят там, но ми е пълна мъгла понякога защо взимат Бекет и Тейла. blink.gif
И понеже няма как да обвържат Бекет повече в сериала, затова го разкарват, иначе той с МакКей правят страхотен отбор.
А това за 200тния епизод беше много добро, шегата на Картър за Макгайвър беше много добра. clapping.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(Insaneboy @ 27 Nov 2006, 10:36 PM)
А това за 200тния епизод беше много добро, шегата на Картър за Макгайвър беше много добра.  clapping.gif
*

rofl.gif Беше просто уникална! :lol2: След това толкова съм кикотил, направо не е истина! :6:
stratobob
Беше голям смят. How "indeed" become "indeed". :biglol:
Или пък джънгала, в който са събрали всички актьори да казват "what" в различни моменти. Ами любимия момент на РДА? Това, че най-вече му харесвало да стреля наляво и надясно, да носи големи оръжия като някой сексуално подтиснат човек. Тоя човек не спира да се лигави пък е на 100 години :lol2:

СПОЙЛЕР

СПОЙЛЕР

СПОЙЛЕР

(Относно края на сезон 3 на Атлантида и командващият новия кораб Аполо)

Мдааа, както се предполагаше в края на сезнона на Атлантида в епизода "First Strike" ще видим Michael Beach като полковник Abe Ellis като командир на кораба Аполо. Mitch Pileggi, който играе полковник Колдуел бил прекалено зает с участието си в новия сериал "Day Break" и не е ясно какво ще се случи с героят му. Но Martin Gero е казал, че Колдуел продължава да е част от плановете на сценаристите в четвърти сезон ( Ще видим дали обаче ще подновят Day Break след пилотните епизоди и мисля, че от там ще зависи дали няма да решат да гръмнат Дедал. - бел. моя :evil2: )

p.s. It's the final countdown... countdown to SGA 3x12 Echoes:
:31: Днес е денят!!!:coool:
BIG_MIRO
супер, ще си имаме 2 кораба в Пегас засега, както викаш ако не гръмнат Дедал обаче аз смятам че в еп. "Първи удар" корабите които ще пратят репликаторите може да си останат за нас поне тези които оцелеят!!!!
sora
Трябва6е ве4е да е излязла новата серия sad.gif
E-Tle
Сигурно ще излезе пак кам 9 часа ! Тъпи канадци :bangin: !
Merck
Абе не сте ли мяркали новата серия още?
Аз търсих но май нямам късмет с търсачките... sad.gif
stratobob
Цитат(Merck @ 28 Nov 2006, 04:33 PM)
Абе не сте ли мяркали новата серия още?
Аз търсих но май нямам късмет с търсачките... sad.gif
*

Ами март месец , а ? hmm.gif
Изтрайте да се събудят канадците де. wink.gif
Merck
Е много мързеливи тея канадци де smile.gif
Аз за повече от 30 минутя и да се напъна с мързела няма да успея, че и кафенце ще си направя даже...
E-Tle
Излезе Stargate Atlantis 3x12 :clap:
Arena.BG
factotum
Ей на това му викам вече ЩИТ. :warm:
Insaneboy
Много добър епизод!
Много ми хареса. clapping.gif rock.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.