Цитат(Killa-g @ 24 Nov 2006, 06:56 PM)
Едва ли ще го спасите, спомням си, че преди имаше подобна камапания за Farscape, но нямаха голям успех освен че събраха солидна сума (поне по наши стандарти),
която се оказа, че нямало да стигне за повече от 1 епизод да бъде заснет. Поне го завършиха с филма. Предполагам, че и тук може да очакваме нещо такова. По-интересно наистина беше кой ще премине в Атлантис, май че е О'Нийл.
Да не ми се обиждат феновете на Фарскейп, но сериала си беше изключително детски. Злодеят, който е толкова тъп, колкото и лош гони нашия човек... Естествено всеки би ме настъпил, че идеята на почти всички сериали е такава. Но аз искам да кажа, че специално сценаристите на сериала бяха направили историите такива предсказуеми, стандартни, а героите бяха лишени от присъствие. А по принцип идеята е героите да се направят така, че, зрителят да си каже "Мдаа, такъв човек може да съществува", а още по-добре е да се отъждестви с него.Смял съм се естествено на страхотните кукли на създателя на "Мъпет шоу", но и дума не може да става да се сравнява Старгейт с Фарскейп.
Когато чух, че въведждат Бен Браудър и Клаудия Блек в Старгейт, честно бях в ужас, естествено базирайки се на играта им във Фарскейп. За мое най-голямо щастие се оказа, че съм грешал. Актьорите са страхотни, просто не са имали възможност да изградят героите си в сериала на база сюжетите. С ръка на сърцето мога да кажа, че героинята на Клаудия Блек в Старгейт ми стана изключително любима. Да ама тук тя не е просто "жената с оръжието",ами образа й е доста по-различен, някак по-реалистичен и земен, а не такъв идеализиран.
Както и да е. Това си е мое мнение. Исках само да кажа, че може и да не успеем да спасим сериала , но надеждата умирала последна.
В заключение искам да кажа, че даже и да няма SG-1, Старгейт ще продължи да съществува. Може и след година-две да стане , но дори и Атлантида да спрат след време ще се появи друг сериал по темата. Доказателството: Ентърпрайз го има и без капитан Кърк.... Вавилон 5 го спряха, но скоро ще излезе поредния филм по темата, а нищо чудно и нов сериал да последва.
P.s. като споменах за Вавилон 5, актрисата която играе д-р Джанет Фрейзър ще участва в него.