Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
paco88
За озвучението няма да коментирам щото само критики ще изприказвам,а за превода още по малко biggrin.gif biggrin.gif
А за предложението на phoenix_bg_lp сам съгласен.Ще прегледам пак епизодите за да си ги припомня и ще изнеса "кракто" постче със лубимите ми епизоди biggrin.gif
phoenix_bg_lp
Аз имам още малко колебания за сезони 2, 6 и 9, ама и аз по-късно ще драсна 1 пстче smile.gif
paco88
Ето ги моите лубими епизоди през изминалите 9 сезона на Stargate SG-1:
Сезон 1-Епизод 19-There but for the grace of god
Сезон 2-Епизод 6-Thor's chariot
Сезон 3-Епизод 22-Nemesis
Сезон 4-Епизод 6-Window of oppurtunity
Сезон 5-Епизоди 21+22-Meridian+Revelations
Сезон 6-Епизод 17-Disclosure
Сезон 7-Епизоди 21+22-Lost city Part 1+Part 2
Сезон 8-Епизоди 19+20-Moebius Part 1+Part 2
Сезон 9-Епизод 13-Riplple Effect
За 10-ти ще обявя след 22-ри септември(поне за първата половина на сезон 10) biggrin.gif :59:
stratobob
През октомври започват излъчването на втората половина на третия сезон на Атлантида по канадската телевизия.Така че, няма да чакаме да ги излъчват по SciFi

Stargate Atlantis - S03E11 - 23-Oct-2006
Stargate Atlantis - S03E12 - 30-Oct-2006

:clap:
BIG_MIRO
че това е лудо!! ще чакаме има няма 1 месец и ще се радваме на Атлантис smile.gif а за сг-1 разбрах че май ще я пуснат пак канадците или англичаните по тяхните TV ама след Коледа!
stratobob
Цитат(BIG_MIRO @ 4 Sep 2006, 11:12 AM)
че това е лудо!! ще чакаме има няма 1 месец и ще се радваме на Атлантис smile.gif а за сг-1 разбрах че май ще я пуснат пак канадците или англичаните по тяхните TV ама след Коледа!
*

Правилно си разбрал, англичаните почват октомври излъчването на Sg-1 сезон 10, също и канадците. Но първо трябва да дадат епизодите от 1 до 10 и за това се получава така, че епизодите от 11 до 20 ще ги гледаме живот и здраве от януари нататък. rock.gif
BIG_MIRO
аха ми хубаво то иначе щеше да е много хубаво и сг-1 да го пуснат Октомвреи пък знаем че много добре не е на добре smile.gif
stratobob
Цитат(BIG_MIRO @ 4 Sep 2006, 04:32 PM)
аха ми хубаво то иначе щеше да е много хубаво и сг-1 да го пуснат Октомвреи пък знаем че много добре не е на добре smile.gif
*

SG-1 е още в продукция. Не са заснели последните три епизода от сезона dry.gif
chezet
Моите любими епизоди:

Сезон 1-Епизоди 1+2-"Children Of The Gods"+"The Enemy Within"
Сезон 2-Епизод 16-The Fifth Race"
Сезон 3-Епизод 1-"Into The Fire"
Сезон 5-Епизоди 21+22-Meridian+Revelations
Сезон 7-Епизоди 1+2-"Fallen"+"Homecoming"
Сезон 7-Епизоди 21+22-Lost city Part 1+Part 2
Сезон 8-Епизоди 1+2-"New Order"-part 1 & 2
Сезон 9-Епизоди 1+2-"Avalon"-part 1 & 2
Сезон 9-Епизод 6-"Beachhead"
Сезон 9-Епизод 18-"Arthur's Mantle"
Сезон 9-Епизод 19-"Crusade"
Сезон 9-Епизод 20-"Camelot"
phoenix_bg_lp
Цитат(stratobob @ 4 Sep 2006, 09:35 AM)
През октомври започват излъчването на втората половина на третия сезон на Атлантида по канадската телевизия.Така че, няма да чакаме да ги излъчват по SciFi

Stargate Atlantis - S03E11 - 23-Oct-2006
Stargate Atlantis - S03E12 - 30-Oct-2006

:clap:
*

Еми перфектно. Въобще няма да чакаме много :coool: E верно за SG-1 ще е малко повечко, но поне Атлантидата ще си гледаме rock.gif
paco88
Важното е поне едното да дават ,че да има какво да зяпаме,щото преди да изляза някъде трябва да си зема дозата Stargate :59: biggrin.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(paco88 @ 4 Sep 2006, 06:48 PM)
Важното е поне едното да дават ,че да има какво да зяпаме,щото преди да изляза някъде трябва да си зема дозата Stargate  :59:  biggrin.gif
*

Еееми да това е най-важното :coool: Само леко някой път да не се предозираш,че представяш ли си тогава диагнозата "Свръхдоза Старгейт". tongue.gif Това даже и Бекет няма да може да го излекува :lol2: :lol_2: :6:
paco88
Цитат(phoenix_bg_lp @ 4 Sep 2006, 07:08 PM)
Цитат(paco88 @ 4 Sep 2006, 06:48 PM)
Важното е поне едното да дават ,че да има какво да зяпаме,щото преди да изляза някъде трябва да си зема дозата Stargate  :59:  biggrin.gif
*

Еееми да това е най-важното :coool: Само леко някой път да не се предозираш,че представяш ли си тогава диагнозата "Свръхдоза Старгейт". tongue.gif Това даже и Бекет няма да може да го излекува :lol2: :lol_2: :6:
*

хахахахах
ами да ти кажа случвало се е на един ден да поема 5-6 хапчета(епизода) Stargate,така че не се съмнявай в моите възможности хаха tongue.gif
п.с.
Бекет лекува сичко като нафилм хахахахах cool.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(paco88 @ 4 Sep 2006, 08:08 PM)
хахахахах
ами да ти кажа случвало се е на един ден да поема 5-6 хапчета(епизода) Stargate,така че не се съмнявай в моите възможности хаха  tongue.gif
п.с.
Бекет лекува сичко като нафилм хахахахах cool.gif

Еееми аз най-много съм гледал за 1 ден целия 4 сезон, ама после ми беше мноооо "яко" :lol_2: и затова вече си гледам само по 1 епизод rolleyes.gif
Айде ето ги и мойте любимци :coool:

Сезон 1-Епизод 17 - Solitudes
Сезон 2-Епизоди 15 A matter of time & 16 The Fifth race :fing02:
Сезон 3-Епизод 12 Jolinar's memories smile.gif
Сезон 4-Епизод 03 Ugrades rock.gif
Сезон 5-Епизод 15 Summit & 16 Last stand cool.gif
Сезон 6-Епизод 06 Abyss tongue.gif
Сезон 7-Епизод 21 & 22 The Lost City :laser_anim:
Сезон 8-Епизод 12 Gemini :lol_2:
Сезон 9-Епизод 18 Arthur's Mantle :punk:
Сезон 10-Епизод 07 Counterstrike (засега) wink.gif
These are my favorites!!! От Атлантидата друг път tongue.gif
:coool:
paco88
Мда хубав избор.За Атлантиса ши напрая справка утре.
А ся се сетих-в последния епизод от миналата седмица на Атлантис оня Коя или Колия както му е там името-той не пукна ли от атомната бомба в един епизод от втори сезон ако не ме лъже паметта? hmm.gif
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 4 Sep 2006, 10:15 PM)
А ся се сетих-в последния епизод от миналата седмица на Атлантис оня Коя или Колия както му е там името-той не пукна ли от атомната бомба в един епизод от втори сезон ако не ме лъже паметта? hmm.gif
*

Това беше Кауен, бившия лидер на Дженаите.
phoenix_bg_lp
А ето ги и тези от Атлантидата:
Сезон 1 - Епизоди 04 38 minutes & 13 Hot Zone
Сезон 2 - Епизод 16 The Long Goodbye
А в предния си пост как можах да забравя 10x03 The Pegasus Project
:coool:

Леле, вече нямам търпение да дойде събота!
paco88
Цитат(Insaneboy @ 4 Sep 2006, 10:53 PM)
*

*

да де ама той не се ли гътна на оная планета дето по младия дженай взриви атомна бомба? hmm.gif
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 5 Sep 2006, 09:25 AM)
Цитат(Insaneboy @ 4 Sep 2006, 10:53 PM)
*

*

да де ама той не се ли гътна на оная планета дето по младия дженай взриви атомна бомба? hmm.gif
*

Бъркаш Кауен с Колия .
nikiiv
Спират SG-1 и ще продължат с Atlantis
_____
SCI FI Channel confirmed that it will not renew its record-breaking original series Stargate SG-1 for another season, but will pick up its spinoff series Stargate Atlantis for a fourth year. SG-1 aired its 200th episode on Aug. 18, and the SF series is the longest-running SF show on American television.
_______
Insaneboy
Цитат(nikiiv @ 5 Sep 2006, 04:04 PM)
Спират SG-1 и ще продължат с Atlantis
_____
SCI FI Channel confirmed that it will not renew its record-breaking original series Stargate SG-1 for another season, but will pick up its spinoff series Stargate Atlantis for a fourth year. SG-1 aired its 200th episode on Aug. 18, and the SF series is the longest-running SF show on American television.
_______
*

Човек ти живееш с 3 седмици назад...
4 страници по назад ще видиш как е обсъждан проблема и какво са казали продуцентите по въпроса...
cvetangg
Абе тоя Кауен не играеше ли в Стар Трек hmm.gif по времето на Пикард?
Познат ми се види. hmm.gif
Insaneboy
Цитат(cvetangg @ 5 Sep 2006, 05:22 PM)
Абе тоя Кауен не играеше ли в Стар Трек  hmm.gif по времето на Пикард?
Познат ми се види. hmm.gif
*

Мда, играл е в ТНГ като некой си Miles O'Brien. - http://www.tvrage.com/person/24896/Colm+Meaney
paco88
Да бе верно,че беше той biggrin.gif
Мерси Insaneboy biggrin.gif
А да питам някой разбра ли как Адрия се спаси от дезинтегриращата вълна от оръжието на Дакара?
martineliazz
Цитат(paco88 @ 5 Sep 2006, 07:37 PM)
Да бе верно,че беше той  biggrin.gif
Мерси Insaneboy  biggrin.gif
А да питам някой разбра ли как Адрия се спаси от дезинтегриращата вълна от оръжието на Дакара?
*

некво парче от някъв свещен град увесено на вратът и я пазело
Babilon
Цитат(paco88 @ 5 Sep 2006, 07:37 PM)
*

Колието на вратът й е направено с частица от Селест - свещеният град на Орай. То я прави неуязвима wink.gif
ivajlap
Дали ще бъде твърде прозаично Вала да направи цап-царап на това "медальонче" ?
phoenix_bg_lp
Цитат(ivajlap @ 5 Sep 2006, 08:01 PM)
*

Хах като нищо!!! :lol2:
BIG_MIRO
аааа твърде лесно!!! пък и + това трябва някой да я килне веднага след като и вземат огълицата че да не си я смени с нова smile.gif
martineliazz
Цитат(ivajlap @ 5 Sep 2006, 09:01 PM)
*

ми поне на мене ми се стори че когато щерката обясни за медальона мамчето го изгледа с блеснал поглед tongue.gif
paco88
А да верно че имаше нещо на вратлето и.Не се и самнявам че Вала ще го прицапа и него се пак това и е призвание по душа(да краде не да цапа) tongue.gif
paco88
Ето ги и моите лубими Атлантически епизоди:
Сезон 1-Епизод 14-Sanctuary
Епизод 15-Before I sleep
Сезон 2-Епизод 6-Trinity
Епизод 13-Critikcal mass
Епизод 20-Allias
За третия сезон като минат сичките серии biggrin.gif
tss04
Има пълно съвпадение в предпочитанията ми относно Атлантис с твоите smile.gif
paco88
Цитат(tss04 @ 6 Sep 2006, 03:38 PM)
Има пълно съвпадение в предпочитанията ми относно Атлантис с твоите smile.gif
*

:clap: :clap: tongue.gif
p.s-vlizai v skype 4e ne sam te skival otdavan(izviqnvam se 4e go pi6a na latinica)
paco88
Ей хора що не пишете бе.Аз ли се трябва да измислям въпросчета tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
paco88
Писахме за лубими епизоди-Дайте да напишем и за лубимите герои,ммммм?
BIG_MIRO
аз съм навит:
от сг-1 О'Ниил , Даниел и Тил'к
Атлантис: Шепард, Ронън и МакКей
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 7 Sep 2006, 05:38 PM)
аз съм навит:
от сг-1 О'Ниил , Даниел и Тил'к
Атлантис: Шепард, Ронън и МакКей
*

SG-1 - Даниел, затова 6тия сезон ми е най-тъп
Atlantis - МакКей- затова пък първите 2 епизода от шести сезон много ме кефят biggrin.gif
paco88
От SG-1 харесвам Мичъл-заради хумористичната му наклонност и Ти'лк-заради сериозното му отношение към всичко
От Atlantis-Шепърд и Ронън поради същите причини
п.с.
Маккей също ме кефи заради "странното" си излъчване tongue.gif
tss04
От SG-1 - полк. Картър и Вала, втората ми е адски смешна (в хубавия смисъл) и постоянно се смея като почне да говори нейните смехории smile.gif От Атлантиса - Тейла и подп.Шепърд smile.gif
Но по отношение на Вала - не съм се смял никога така в серии на Старгейт smile.gif
paco88
Цитат(tss04 @ 7 Sep 2006, 07:16 PM)
От SG-1 - полк. Картър и Вала, втората ми е адски смешна (в хубавия смисъл) и постоянно се смея като почне да говори нейните смехории smile.gif  От Атлантиса - Тейла и подп.Шепърд smile.gif 
Но по отношение на Вала - не съм се смял никога така в серии на Старгейт smile.gif
*

Наистина Вала няма равна по отношение на хумора.То общо взето всичките герои са ни лубими tongue.gif biggrin.gif
tss04
Да наистина всички са ни любими, но си имаме и слабости към някои от тях все пак smile.gif Но най любим в този сериал ми е Старгейт - страхотен дизайн и замисъл на устройството особено това от SG-1 - същинска древна реликва - същински шедьовър в изработката си - авторите са уцелили абсолютната десетка с този замисъл. Старгейта от Атлантис по не ме кефи - някък си е като не естествен, не изглежда като каменна реликва в сравнение с този от СГ-1. Този от Атлантис е електронен което е леко тъпо а и с тези сини кристали не ме кефи особенно.
ivajlap
Какво сравнение - русокоса американка и нахакана австралийка.
tss04
По външен вид неще и сравнение - американката е в пъти по хубава tongue.gif Вала за сметка на това е симпатяга а хумора й е незаменим.
cvetangg
Даниел - без него сериала не е същия , просто вижте 6-ти сезон blink.gif
ROCKY
Любими :clap:

Stargate SG-1
О'Ниил, Даниел и Тил'к smile.gif

Stargate Atlantis
лейтенант Форд, Шепард и Ронън smile.gif
а да кефи ме и асгарда на Дедал (Хърмиод) smile.gif

Тези които ги мразя :evil2:

Stargate SG-1
полк. Картър и Вала

Stargate Atlantis
ми майче никой не ме дразни там smile.gif

Цитат(cvetangg @ 7 Sep 2006, 09:29 PM)
Даниел - без него сериала не е същия , просто вижте 6-ти сезон  blink.gif
*

Определено ! И ако наистина спрат да дават SG-1 и се прехвърлят някой герои в Атлантиса със сигурност Даниел ще е първия smile.gif
paco88
Като стана дума за "нежните" герои какво ще кажете за Елито(Д-р Уиър)-според мен доста се е разхубавила tongue.gif biggrin.gif
paco88
ето едно малко сравнение за Елито
преди-
сега-
paco88
А за Тейла да не говорим.Тя май е най-хубавата от мадамите tongue.gif
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 7 Sep 2006, 09:11 PM)
А за Тейла да не говорим.Тя май е най-хубавата от мадамите  tongue.gif
*

Не знам, тя нещо ме дразни. Много е нереална и като почне да се превзема как народа и е горд и ми иде да се пресегна и да й шибна един.
Забравяте Бекет, той също е голям пич.
Предлагам вместо да казваме кой ни харесва да си направим една класацийка.

Атлантида

1. МакКей
2. Шепърд
3. Бекет
4. Уиър
5. Ронън
6. Тейла

SG-1

1. Даниел
2. Тийл'к
3. РДА
4. Мичъл
5. Картър
6. Вала

От лошите Ба'ал винаги ми е бил любим. rock.gif
След него Апофис, Анубис най-нещо не ме привличаше. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.