Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 19 Sep 2006, 03:01 PM)
По английското SkiFi започват излъчването на Sg-1 и Атлантида мисля на 18 Октомври, само че от първите серии на текущите сезони. Така, че до края на декември ще дават сериите от 1 до 10та. След прекъсването за новогодишните празници, някъде около 5-8 януари продължават излъчването И НА ДВАТА сериала.

p.s. м/у другото, честита 101-ва страница на темата за дискусиите.  clapping.gif
*

осми епизод на атлантида по канадската телевизия ще го дават на 30ти октомври. Не съм сигурен, но мисля че те няма да прекъсват, което значи, че 3 седмици след 30ти октомври, което значи на 20ти ноември (Рождения ми ден tongue.gif ) може да има The Return Part 2 :clap:
ROCKY
Цитат(Insaneboy @ 19 Sep 2006, 04:09 PM)
По английското SkiFi започват излъчването на Sg-1 и Атлантида мисля на 18 Октомври, само че от първите серии на текущите сезони. Така, че до края на декември ще дават сериите от 1 до 10та. След прекъсването за новогодишните празници, някъде около 5-8 януари продължават излъчването И НА ДВАТА сериала.

p.s. м/у другото, честита 101-ва страница на темата за дискусиите.  clapping.gif
*

осми епизод на атлантида по канадската телевизия ще го дават на 30ти октомври. Не съм сигурен, но мисля че те няма да прекъсват, което значи, че 3 седмици след 30ти октомври, което значи на 20ти ноември (Рождения ми ден tongue.gif ) може да има The Return Part 2 :clap:
*

Ето.. знаех си :clap: поне атлантида ще гледаме cool.gif
cvetangg
Чудно ми е кога ше почват битките hmm.gif ( яките )
Killa-g
Цитат(cvetangg @ 19 Sep 2006, 05:35 PM)
Чудно ми е кога ше почват битките  hmm.gif  ( яките )
*

Не може само битки.
Иначе как ще попълнят 10 сезона като SG-1. smile.gif
ROCKY
Цитат(cvetangg @ 19 Sep 2006, 06:35 PM)
*

Еми предполагам сега в 10-ти епизод и на двата сериала ще има битки и в 11-ти после понеже ще има продължение след 10-ти dry.gif и следващи яки битки сигурно чак в последния епизод от сезона hmm.gif
Meto
Цитат(cvetangg @ 19 Sep 2006, 05:35 PM)
*

аз пък се чудя, кога ще почват сватбите :bigarmhug: :inlove:
събраха се няколко двойки :cheers: :na_masa:
paco88
Ся се сетих една идея която се породи в мен днеска-сетих се за едно филмче(компютърна анимация) което го даваха преди 6-7 години по Ариел ТВ(незнам има ли го оче тоя канал).Та там имаше четири раси сяка на една планета и кам края на първи сезон откриха на всяка планета технология построена много отдавна от предците им а именно-планетен двигател.Освен че можеше да премести планетата той създаваше енергиен щит около самата планета и поддържаше постоянен светлинен и енергиен източник.
Та мисълта ми е-да намерят наще някоя планета кораб(като Звездата на смърта от Star wars) и да погнат Орай и другите шматки и да ги изплющят подобаващо :clap: biggrin.gif tongue.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 19 Sep 2006, 04:55 PM)
Цитат(Insaneboy @ 19 Sep 2006, 04:09 PM)

*

*

Ето.. знаех си :clap: поне атлантида ще гледаме cool.gif
*

Но все пак имай предвид думите "може", "мисля" и "не съм сигурен" rolleyes.gif

pacо88, интересно как са си поддържали топлината на планетата след като са се отдалечили от слънцето си...

Който иска може да попита някой въпрос актрисата Rachel Lutrell (Тейла), ако въпроса бива може да го включат в бонус материала на ДВД излизащо през 2007 ето линка - http://www.gateworld.net/ask_rachel_luttrell.shtml
аз питах за телефонния й номер :naughty:
Sp0n
Цитат(paco88 @ 19 Sep 2006, 08:44 PM)
Ся се сетих една идея която се породи в мен днеска-сетих се за едно филмче(компютърна анимация) което го даваха преди 6-7 години по Ариел ТВ(незнам има ли го оче тоя канал).Та там имаше четири раси сяка на една планета и кам края на първи сезон откриха на всяка планета технология построена много отдавна от предците им а именно-планетен двигател.Освен че можеше да премести планетата той създаваше енергиен щит около самата планета и поддържаше постоянен светлинен и енергиен източник.
*

Shadow riders (a.k.a. War Planets)
paco88
Цитат(Sp0n @ 20 Sep 2006, 12:43 PM)
Цитат(paco88 @ 19 Sep 2006, 08:44 PM)
*

Shadow riders (a.k.a. War Planets)
*

Да за този сериал говоря.На БГ-Ездачи в сянка biggrin.gif
Insaneboy ако не сам го написал в поста си ето-имаха генератор поддържаш енергиините им потребности-светлина топлина......
Филмчето беше мноо яко ама го спряха и не сам го гледал повече sad.gif
Insaneboy
btw ето тийзърите за новите епизоди

Вижте прикачените файлове
Вижте прикачените файлове
BIG_MIRO
аз да попитам някой знае ли дали ще се здобием с нови кораби че вече станаха много врагове и в 2-те галактики ама ние си стоим с по 1 кораб в галактика ;0!!!!!!!
paco88
Ми и аз искам да имаме още корабчета ама................
Или няма кинти да се построят(в което се съмнявам) или сценаристите не се сещат(което по бий на истина) biggrin.gif
BIG_MIRO
ами да се чукнат малко тия сценаристи, защото става много нереално
просто то вповечето битки все ни превъзхождат числено и технологично а ние все се измъкваме по някъв късметлийски начин !!! то късмет, късмет хубаво ама все ще свърши smile.gif
ROCKY
Цитат(Insaneboy @ 20 Sep 2006, 05:13 PM)
btw ето тийзърите за новите епизоди

Е предполагаше се че в атлантиса ще завърши с репликаторите понеже вече е изтъркано с призраците biggrin.gif
бтв аз пък мисля че когато приключват окончателно с изтребването на призраците в сериала Асгардите ще дойдат с тяхната нова флота (понеже нали са се възтановявали в новата си глактика и си възтановявали щетите си) и ще ги разнищят или ще имат много голяма роля в изтребването им понеже Древните не са ги победили щото са ги превъзхождали страшно много а Асгардите нямат такива проблеми... те колко много планети защитават от други врагове като гоаулди и т.н. че едва ли ще им е трудно а и ние ще сме доста наваксали вече в материала с кораби и др. екстри дотогава cool.gif
но ще поживееме и ще видиме rolleyes.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 20 Sep 2006, 06:07 PM)
ами да се чукнат малко тия сценаристи, защото става много нереално
просто то вповечето битки все ни превъзхождат числено и технологично а ние все се измъкваме по някъв късметлийски начин !!! то късмет, късмет хубаво ама все ще свърши smile.gif
*

и като заимаме кораби и помелат всичко наред, кое ще му е интересното?
пък и тея битки пари струват, това не ви е филм wink.gif
BIG_MIRO
е не да тръгнем да мелим подред ама имайки предвид с какви врагове си имаме работа пък много ли е интересно 4 човека да спасяват галктиката отново и отново по някъв луд фантастичен начин ! естествено че не трябва да скалъпят цялата работа на 2 на 3 ама баш пък толкоз ли?!
Babilon
Цитат(BIG_MIRO @ 20 Sep 2006, 09:37 PM)
е не да тръгнем да мелим подред ама имайки предвид с какви врагове си имаме работа пък много ли е интересно 4 човека да спасяват галктиката отново и отново по някъв луд фантастичен начин ! естествено че не трябва да скалъпят цялата работа на 2 на 3 ама баш пък толкоз ли?!
*

Значи, сериите много целенасочено се правят така... Замисълът на сценаристите не е случаен. Следете и заглавията на сериите, оттам се схваща много. wink.gif Например SG-1 10x08 Memento Mori - това заглавие е израз, които датира от Римската империя. Целият израз е: "Memento moriendum esse", или в превод "Помни, че си смъртен". По време на Римската империя, след като някой римски пъкловодец се връщал с победа от някоя битка и бивал посрещан с възгласът "Io, Triumphe", имало специално изпращани роби, които вървяли след него, насочвали копия към гърбът му и викали :"Memento moriendum esse!". Това се правело, за да не се самозабравят пълководците, въпреки техните победи. Т.е. дори и великите умират, те също са смъртни.
ROCKY
Цитат(Babilon @ 21 Sep 2006, 03:09 AM)
Значи, сериите много целенасочено се правят така... Замисълът на сценаристите не е случаен. Следете и заглавията на сериите, оттам се схваща много. wink.gif Например SG-1 10x08 Memento Mori - това заглавие е израз, които датира от Римската империя. Целият израз е: "Memento moriendum esse", или в превод "Помни, че си смъртен". По време на Римската империя, след като някой римски пъкловодец се връщал с победа от някоя битка и бивал посрещан с възгласът "Io, Triumphe", имало специално изпращани роби, които вървяли след него, насочвали копия към гърбът му и викали :"Memento moriendum esse!". Това се правело, за да не се самозабравят пълководците, въпреки техните победи. Т.е. дори и великите умират, те също са смъртни.
*

Аз мисля че това което го казваш го нямат в предвит сценаристите unsure.gif а мисля че всеки има осбствена преценка но твойта е уникална huh.gif rolleyes.gif
paco88
Абе могат да направят поне още един кораб ама се инатят.............
Аз казвам да им се обадим или направо да идим при тях(сценариситте) да седнем на една маса да одарим по една две че може и повече ракии и ши видиш как ши напраят още кораби tongue.gif biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 21 Sep 2006, 08:55 PM)
Аз казвам да им се обадим или направо да идим при тях(сценариситте) да седнем на една маса да одарим по една две че може и повече ракии и ши видиш как ши напраят още кораби  tongue.gif  biggrin.gif
*

И какво ще го правят тоя кораб?
Ще го направят, ще го покажат в един епизод и това ще е...
paco88
Цитат(Insaneboy @ 21 Sep 2006, 09:26 PM)
Аз казвам да им се обадим или направо да идим при тях(сценариситте) да седнем на една маса да одарим по една две че може и повече ракии и ши видиш как ши напраят още кораби  tongue.gif  biggrin.gif
*

*

Еми ще го ползват нали уж наще все се оплакват че нямаме достатъчно кораби.....
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 22 Sep 2006, 07:34 AM)
*

*

*

Друга е идеята, че не могат да ги ползват, защото нямат пари за специални ефекти rolleyes.gif
paco88
Цитат(Insaneboy @ 22 Sep 2006, 08:10 AM)
Цитат(paco88 @ 22 Sep 2006, 07:34 AM)
*

*

*

Друга е идеята, че не могат да ги ползват, защото нямат пари за специални ефекти rolleyes.gif
*

АААААААААААААААа
туй ли било.....
хаха да ги направят анимационни по евтино ще е хахах tongue.gif
tss04
Вече теглих поне 3-4 пъти новия епизод на Атлантис и то от все различни торенти и все излиза без звук. С другите теглени серии и филми няма никакъв проблем. Какво да направя че да се появи тоя звук? Компютърът е мощен с всички кодеци но дава греишка единствено на тази серия...
paco88
Ти поне го гледаш-на мен въобще не ми тръгва 9 епизод с който и да е плеър.
sad.gif sad.gif sad.gif hmm.gif
tss04
Нещо не свестен тоя епизод - не знам защо?
m00n
Цитат(paco88 @ 22 Sep 2006, 03:46 PM)
sad.gif  sad.gif  sad.gif  hmm.gif
*

Аз нямах абсолютно никакви проблеми нито с тръгването на епизода нито със звука. Да не би нещо кодеците ви да са по- стари и слаби..или пък при свалянето нещо да се е прецакала hmm.gif
paco88
Незнам sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
абе ши го опрая като го ритна два три пъти компа хаха tongue.gif
btw-честит празник бе хора неска 22 септември Денят на независимостта
sora
tongue.gif
Цитат(paco88 @ 22 Sep 2006, 02:46 PM)
sad.gif  sad.gif  sad.gif  hmm.gif
*

na men pak vsi4ko mi tragva tongue.gif
cvetangg
Цитат(tss04 @ 22 Sep 2006, 01:15 PM)
Вече теглих поне 3-4 пъти новия епизод на Атлантис и то от все различни торенти и все излиза без звук. С другите теглени серии и филми няма никакъв проблем. Какво  да направя че да се появи тоя звук? Компютърът е мощен с всички кодеци но дава греишка единствено на тази серия...
*

Аз си бъзикнах настройките на дъното и си тръгна wink.gif
tss04
Интересно тогава защо всички други епизоди и други филми тръгват с изключение на новия епизод на Атлантис? blink.gif
BIG_MIRO
ам хора новите епизоди ислязоха ако не сте забелязали де, така че
спрете да се чепкате и се молете днеска на insaneboy да ни зарадва с бързите си субтитри!!!!
м/у 2 въпроса :
1.Някой знае ли какво става с играта Stargate Worlds/ дати на излизане има ли нещо?
2. И някой знае ли 100% датата на която почват да дават Старгейтовете по Английската scifi .
п.п питам защото insane беше казал нещо за средата на Октомври някаде и че по негови сметки ще дадат всички 10 еп. от двата сериала до 20 Ноември, та да питам как ще стане това ако и там ги пускат по 1 еп. на седмица, дали ще са по-повече на седмица ?!
sora
nai novvite oba4e naistiba nqmat zvuk nqkoi da kaje v koi torent sa OK
Mark
При мен и двата вървят: Stargate.SG-1.S10E10.WS.DSR.XviD-ORENJi и Stargate.Atlantis.S03E10.WS.DSR.XviD-ORENJi .Теглени са от варненски тракер, но невярвам да имат разлика с тези от по-големите тракери.
paco88
С най-новите драйвери сичко тръгва да знайте
хаха сложих ги ся сичко перфектно се гледа
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 23 Sep 2006, 11:46 AM)
ам хора новите епизоди ислязоха ако не сте забелязали де, така че
спрете да се чепкате и се молете днеска на insaneboy да ни зарадва с бързите си субтитри!!!!
м/у 2 въпроса :
1.Някой знае ли какво става с играта Stargate Worlds/ дати на излизане има ли нещо?
2. И някой знае ли 100% датата на която почват да дават Старгейтовете по Английската scifi .
п.п питам защото insane  беше казал нещо за средата на Октомври някаде и че по негови сметки ще дадат всички 10 еп. от двата сериала до 20 Ноември, та да питам как ще стане това ако и там ги пускат по 1 еп. на седмица, дали ще са по-повече на седмица ?!
*

Аз още не съм ги гледал, камо ли пък субтитри biggrin.gif
1. Наскоро излезе първият скрийншот от играта, което значи няма да е скоро.
2. Канадската телевизия би трябвало да навакса до 20ти но не съм сигурен дали ще ги дават, пък и ще е само Атлантида, SG-1 чак март.
BIG_MIRO
аха еми дано ги наваксат, аз лично повече Атлантида ми се гледа smile.gif
аз за сериите дано утре ни зарадваш с превод на Атлантида smile.gif
Azzour
Цитат(Insaneboy @ 23 Sep 2006, 08:58 PM)
2. Канадската телевизия би трябвало да навакса до 20ти но не съм сигурен дали ще ги дават, пък и ще е само Атлантида, SG-1 чак март.
*

това значи, че Атлантис ще си продължи нормално, тоест другият петък - нова серия? unsure.gif
Insaneboy
Цитат(Azzour @ 23 Sep 2006, 08:28 PM)
Цитат(Insaneboy @ 23 Sep 2006, 08:58 PM)
*

това значи, че Атлантис ще си продължи нормално, тоест другият петък - нова серия? unsure.gif
*

Не, трябваше да напиша аз 20ти ноември, ама къде ми е главата...
Ако канадската телевизия не правят почивка на 27ми ноември ще има нов епизод на Атлантида.
Ако англичаните не правят почивка някъде януари-февруари ще има нов епизод на SG-1.

В америка новите епизоди чак март месец.
Цялата тая работа от една страна е на аванта, защото The Movie Network и Sky (канадската и английската) са HDTV телевизии (TMN е, за Sky не съм 100%), което значи че качеството ще е по-добре, защото Sci-Fi не е HDTV.
M-r Anderson
Eееееее най-после една страхотна серия на Атлантиса и този сезон,направо обра точките :clap: и те хвърля в размисъл biggrin.gif Време беше,само дето като знам,че другата седмица няма да го има та да видя продължението и се побърквам sad.gif
Страхотна,невероятна серия biggrin.gif :clap:

Прегледах на бързо и SG-1 също много добра серия.Точно когато решиха да ги спират те зеха та станаха пак интересни(запленяващи)направо ме боли че самия сериал е към своя краи sad.gif
Insaneboy
И като че ли сценаристите ви чуха, новият кораб ще се казва Apollo (Аполон) и ще се вясне в последният епизод от сезона на Атлантида (който ще бъде bitchin).

И Атлантидата и SG-1 много ми харесаха, доста по-добре от миналогодишните средни епизоди.

А в SG-1 това за WoW беше култово :clap:
Само че няма начин да има магьосник 75то ниво, като макса е 70то.
tss04
Каквито и драйвери да сложа звук няма на новия епизод на Старгейт Атлантис. С другите филми няма проблем. Какво да направя?
barovka_d
Цитат(tss04 @ 24 Sep 2006, 10:46 AM)
Каквито и драйвери да сложа звук няма на новия епизод на Старгейт Атлантис. С другите филми няма проблем. Какво да направя?
*

Пробвай да ги драпнеш от http://torrents.linkos.bg/browse.php?searc...at=0&incldead=1 smile.gif

На мен всичко си е добре wink.gif
symbiot
Пробвай тук ! http://www.codecguide.com/
Аз съм с k-lite 2.77 (full) кодеците и всичко си ми върви smile.gif
paco88
Цитат(tss04 @ 24 Sep 2006, 09:46 AM)
*

Пробвай с тези Codec Pack All in 1 6.0.3.0
ако и с тях не стане незнам sad.gif
paco88
Цитат(Insaneboy @ 23 Sep 2006, 11:51 PM)
И като че ли сценаристите ви чуха, новият кораб ще се казва Apollo (Аполон) и ще се вясне в последният епизод от сезона на Атлантида (който ще бъде bitchin).

И Атлантидата и SG-1 много ми харесаха, доста по-добре от миналогодишните средни епизоди.

А в SG-1 това за WoW беше култово  :clap:
*

Една сливова ракия и може да се говори със сценаристите хаха
ама чак на края на сезона ...
Нищо важното е че ще го скиваме :clap: :clap: biggrin.gif
tss04
Интересно ми е защо сериите на GS-1 тръгват със звук а на Атлантис без звук като ми съобщава - "Част от потоците на този филм са в неизвестен формат (XVid, MP3) но това е само на последните две серии на Атлантиса blink.gif
tss04
Всичко се оправи с K-Lite Mega Codec Pack 1.51 All Codecs smile.gif
BIG_MIRO
Цитат(paco88 @ 24 Sep 2006, 10:14 AM)
Цитат(Insaneboy @ 23 Sep 2006, 11:51 PM)

А в SG-1 това за WoW беше култово  :clap:
*

Една сливова ракия и може да се говори със сценаристите хаха
ама чак на края на сезона ...
Нищо важното е че ще го скиваме :clap: :clap: biggrin.gif
*

е нали все пак трявваше да се повдигне тоя въпрос рано или късно, радвам се че тоя път като попитах/ защото и преди съм питал smile.gif/ имаме положителен отговор :clap:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.