Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
zaharchee
Английски субс:
zaharchee
Английски субтитри:
zaharchee
Англ. букви:
zaharchee
English:
terminatervt
rock.gif
hubavena
AZ SAM NOVOBRANKA V TAZI TEMA.TA ISKAH OBESNENIE KAK DA SVALQ 4ETVARTI SEZON S SUBTITRI.MOLQ VI ZA BARZ OTGOVOR PISNA MI DA GO GLEDAM NA ANGLISKI VSI4KITE SERII.
She
Цитат(hubavena @ 29 Dec 2008, 03:54 PM) *
AZ SAM NOVOBRANKA V TAZI TEMA.TA ISKAH OBESNENIE KAK DA SVALQ 4ETVARTI SEZON S SUBTITRI.MOLQ VI ZA BARZ OTGOVOR PISNA MI DA GO GLEDAM NA ANGLISKI VSI4KITE SERII.

ami az ne sym sigurna dali sym prava no kato go teglish..predpolagam che go teglish ot zamunda.net i te sa seriika po seriika i kum vsqka seriika ima subtitri i teglish i tqh.. i kato gi slojish v edna i sushta papka ..puskash epizoda i toi si trygva sas subtitri..
zlat0t0
Вие не се ли научихте да пишете на кирилица!

Следващите серии на сериала пролетта чак.
bernardov
Цитат(zlat0t0 @ 31 Dec 2008, 03:08 PM) *
Вие не се ли научихте да пишете на кирилица!

Следващите серии на сериала пролетта чак.

Наясно ли си кога пролетта долу-горе, а и колко епизода ще има 4-и сезон ?
kar4i
Следващите серии на сериала пролетта чак.[/quote]

Наясно ли си кога пролетта долу-горе, а и колко епизода ще има 4-и сезон ?
[/quote]

Ето тук можеш да намериш пълна информация обновява се всеки ден:
http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-4
Johnny Cage
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
knife
Prison.Break.S04E17.REPACK.HDTV.XviD-0TV
zaqzatata
Айде сега ако може някой да направи Субтитри на 17 серия .. Мн ще съм му благодарен rock.gif wub.gif
mavro
Ало, г-да модератори! Какво става? Защо допускате да се качват субтитри без редакция? Вие видяхте ли какво представляват субтитрите на Prison break епизод 17 ? Пълни глупости! Този сайт не държи ли на реномето си? Според мен трябва веднага да ги премахнете и този самозван преводач да го пратите да учи английски. По-добре да го гледам без субтитри- повече ще разбера, въпреки ,че не знам английски.
madhulk
Цитат(mavro @ 18 Apr 2009, 07:16 PM) *
Ало, г-да модератори! Какво става? Защо допускате да се качват субтитри без редакция? Вие видяхте ли какво представляват субтитрите на Prison break епизод 17 ? Пълни глупости! Този сайт не държи ли на реномето си? Според мен трябва веднага да ги премахнете и този самозван преводач да го пратите да учи английски. По-добре да го гледам без субтитри- повече ще разбера, въпреки ,че не знам английски.

Модераторите не са тези, които одобряват или премахват субтитри.
За това можеш да се обърнеш към Spark.
mavro
Цитат(madhulk @ 18 Apr 2009, 07:25 PM) *
Модераторите не са тези, които одобряват или премахват субтитри.
За това можеш да се обърнеш към Spark.

Какъв е този Spark ? Вие за какво сте се кръстили "глобални модератори" след като не можете да контролирате сайта? Въобще с какво се занимавате ?
insomnias
А теб какво те прихваща? Кой си ти, че държиш сметка за устройството на сайта и функциите на модераторите? Ако субтитрите не са качествени, те са си получили съответната оценка и коментари - това е достатъчно, да не се свалят от други хора. Значи, ще изчакаш по-качествени и толкова. И да се свалят от сайта, какво? Ще се свалят... но видиш, ли, трябва моментално, по заповед на някого, който сигурно си е повредил компютъра с некачествените субтитри smile.gif Хайде, успокой топката и се радвай на живота smile.gif
mavro
Цитат(insomnias @ 18 Apr 2009, 07:51 PM) *
А теб какво те прихваща? Кой си ти, че държиш сметка за устройството на сайта и функциите на модераторите? Ако субтитрите не са качествени, те са си получили съответната оценка и коментари - това е достатъчно, да не се свалят от други хора. Значи, ще изчакаш по-качествени и толкова. И да се свалят от сайта, какво? Ще се свалят... но видиш, ли, трябва моментално, по заповед на някого, който сигурно си е повредил компютъра с некачествените субтитри smile.gif Хайде, успокой топката и се радвай на живота smile.gif

Нищо не ме прихваща и съм г-н Никой. Не Ви държа сметка, а се учудвам на някои неща. Хайде, успокоих топката и се радвам на живота. Радвайте се и Вие и продължавайте в същия дух. Весели празници !
Raikonen07
Тук с бг субтитри

http://bgzona.info/details.php?id=2620
knife
Prison.Break.Season.04.HDTV.XviD-PhoenixBG
apapa
pls subs za prison break s04e21 i s04e22

Преместих поста тук, в темата за сериала.
stdoominic
goodold
Ще има ли превод днес? Благодаря предварително! smile.gif
FFabregaSS
Ще има ли субтитри скоро?
goodold
Цитат(FFabregaSS @ 16 May 2009, 05:58 PM) *
Ще има ли субтитри скоро?

Май не... Егати, точно тези епизоди да не се хване някой да ги преведе...
dichev
Дано до края на вечерта да има субтитри или поне някой да каже до колко процента ги е превел. smile.gif
Smytt
Някой превежда ли "the final break". Ако никой не е започнал, да ги хващам.
DragonBallZ
Цитат(Smytt @ 27 May 2009, 10:37 PM) *
Някой превежда ли "the final break". Ако никой не е започнал, да ги хващам.

Айде мятай ги, че чакаме вече 2 дена, а още няма субс rolleyes.gif unsure.gif
SpeNs4o
Когато излезнат, илезнат стига сте ревали за тез субтитри... като не ви се чака преведете ги вие пфф...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.