Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Battlestar Galactica
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Babilon
Колеги, някой ще може ли да дръпне от e-mule английските субтитри за последната серия, за да я преведа, защото аз опитвам, но незнайно защо, не успявам... Ето линка:
ed2k://|file|Battlestar_Galactica_2003_-_3x07_-_A_Measure_Of_Salvation_(Part_2).english.ORENJi.DSR.srt|50362|930567EC3DDFBC4D8E
E58BA0E74A10E|/
ppesho
Цитат(Babilon @ 13 Nov 2006, 06:14 PM)
Колеги, някой ще може ли да дръпне от e-mule английските субтитри за последната серия, за да я преведа, защото аз опитвам, но незнайно защо, не успявам... Ето линка:
ed2k://|file|Battlestar_Galactica_2003_-_3x07_-_A_Measure_Of_Salvation_(Part_2).english.ORENJi.DSR.srt|50362|930567EC3DDFBC4D8E
E58BA0E74A10E|/
*

Дръпнах ги, но за съжаление са на френски mad.gif Името на файла е подвеждащо. Все пак съм ги атачнал.
ivajlap
Ха, тъкмо се зачудих кой е по-бърз от китайците!
Babilon
Два линка имаше в e-mule, но вторият е изчезнал... sad.gif
Чакам да прикачиш английските, Ивайла rock.gif Не ми се прави на слух и това... sad.gif
ivajlap
И аз се надявам скоро да има английски.
drag0n
Ето и едни сръбски за седми епизод... не, че го разбирам тоя език, ама имам доста познати, които го говорят... знае ли човек, може поне тайминга да помогне за нещо hmm.gif wink.gif
Van4eto75
Пробваи тези и успех
Babilon
Цитат(Van4eto75 @ 14 Nov 2006, 10:47 PM)
Пробваи тези и успех
*

Благодаря ти, току що ми ги пратиха на мейла. Но наистина благодаря за реакцията. Очаквам повече такива реакции за в бъдеще. smile.gif
AcidSouL
Babilon ти си wink.gif
Babilon
Наполовина горе-долу е готов. Вчера бях в командировка и не съм го пипал. Днес, ако приключа в нормално време мисля, че ще го довърша (но не обещавам) smile.gif
Zoro
OK значи чакаме
© Babilon е номер 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:59: :clap: clapping.gif rock.gif :59: :clap: clapping.gif rock.gif :59: :clap: clapping.gif rock.gif w00t.gif w00t.gif
Babilon
Субтитрите за Battlestar Galactica 03x07 са на сайта.
ЛИНК wink.gif

Моля, нека се следи субтитрите да не се появяват на сайта на linkos, преди да съм получил адекватен отговор за БАН-а ми там! :ph34r:
someonenew
Цитат(Babilon @ 17 Nov 2006, 07:10 PM)
Субтитрите за Battlestar Galactica 03x07 са на сайта.
ЛИНК wink.gif

Благодаря! clapping.gif
factotum

Крайно време е да вземем една такава тениска на Babilon. clapping.gif
Koronis
А-а, и аз искам, и аз :freak:
Zoro
дайте да купим на всички преводачи по една тениска аааа
НЕМА ПРОБЛЕМИ ЗАСЛУЖИЛИ СА :59: :59: biggrin.gif biggrin.gif :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif
wottan
Ами хора само кажете, че искате. То и тениски могат да се направят и чаши и знамена....каквото ви хрумне. 6+ за преводачите.
karin
Еййй, страшни сте! 10Х на Babilon за превода и 10Х на stoyanivanov за рецептата! Koronis, ти си! clapping.gif clapping.gif clapping.gif :pray:
Zoro
това с рома и BATLESTAR ми хареса :clap: :clap:

П.П. ей ама да ви кажа са ги гледах всичките видеа от сайта. СТАРШНИ СА КОРОНИС . МАЙ ЩЕ ЧАКАМЕ clapping.gif clapping.gif
yoss
малко полски суб за 8 епизод
Koronis
In progress:
battlestar.galactica.s03e08.ws.dsr.xvid-orenji

---------------------------------------------
Превод - 100%
Корекции - 100%

Статут - очакват одобрение на сайта.

Започвам ги, да видим кога ще успея да ги приключа smile.gif
proprius
Машалла! :bigarmhug: :goood:
E-Tle
Евала !!!! :nerd:
Zoro
ДА
Chipp
KORONIS clapping.gif clapping.gif clapping.gif

чакаме с нетърпение завършването на превода smile.gif
letana
clapping.gif Благодаря
B3ll0.
Цитат(Koronis @ 20 Nov 2006, 12:41 AM)
In progress:
battlestar.galactica.s03e08.ws.dsr.xvid-orenji

Превод - 10%
Корекции - 0%

Статут - в процес на превод.

Започвам ги, да видим кога ще успея да ги приключа smile.gif
*

Ако слууууучайно нямаш тайминг wink.gif ... един от братята сърби..

Цитат(Koronis @ 19 Nov 2006, 03:13 PM)
Мда, следя работата им приблизително от година и още помня юлското разочарование sad.gif
ПП - също така помня и априлския кеф, когато един от екипа им разпространи преалфа версия на мода им - добър кеф е, сигурно още я имам на диск някъде наоколо smile.gif
*

Аха... гледах и шотове на тая алфа... видях я, че я има по торентите, ама не мисе занимава, всички разправят, че е бъгава... много.
...И аз почвам да и дишам във врата на тия... че просто нямам търпение. :clap: rock.gif w00t.gif
E-Tle
Koronis здравей ! Отдавна не сме се чували tongue.gif ! Ето ти малко помощ за събовете - португалски, но тайминга може да го използваш съвпада ! cool.gif
Сега остава да чакаме rolleyes.gif
Koronis
Благодаря tongue.gif
Наистина много време мина откакто се видяхме :lol_2:
Кандиларов каза ли нещо за мене smile.gif . Колко имаш по математика tongue.gif
ivajlap
Английски:
Koronis
Субтитрите са готови. Съжалявам за закъснението, но имаше дълга редица лични основания за него. Като частичен реванш ги прикачвам към този пост, докато не се появят и на сайта.

ПП - само да се обърна към един човек (надявам се той сам ще се познае кой е), че нищо не би могло да ме обиди повече от това да се каже, че съм човек който 'пише, че превежда, а само си играе с хората'. Също и другото, че преводачите на галактиката едва ли не 'по благоволение' правили субтитрите, понеже ставали за няколко дена та до седмица, пък на дадени други сериали излизали едва ли не месец преди самия епизод. Гледам - така и така е изявил желание да я превежда тая галактика, та ще го удовлетворя - нека следващия път си превежда сам.

На всички останали пожелавам приятно гледане.

Едит - субтитрите вече са качени на сайта.
Babilon
Koronis, не се връзвай, колега... Колко такива постове съм чел, не е истина dry.gif Надявам се, че въпросният (не знам какъв е поста) е получил предупреждението си и при следващо подобно изявление ще бъде БАН-анизиран wink.gif
stoyanivanov
Цитат(Koronis @ 24 Nov 2006, 09:05 PM)
ПП - само да се обърна към един човек (надявам се той сам ще се познае кой е), че нищо не би могло да ме обиди повече от това да се каже, че съм човек който 'пише, че превежда, а само си играе с хората'.

Koronis, ако ще се обиждаш заради такива неблагодарници, държа да знаеш следното:
Десетки пъти повече хора са ви много и искрено благодарни. Ще разчитаме на теб и за следващи серии, искрено се надявам, че пак ще се включваш активно и ще поемаш част от тях.
Благодаря ти!
На теб и на останалите.
П.П. А подобни дивотии може да пише само някой, който никога не е пробвал да превежда. Особено по слух...
Koronis
И аз благодаря, че има разбрани и учтиви хора smile.gif
Lazzarus
Ko-ro-nis! :clap: Ko-ro-nis! :clap: Ko-ro-nis! :clap: Ko-ro-nis! :clap: Ko-ro-nis! :clap: Ko-ro-nis! :clap: Ko-ro-nis! :clap: Ko-ro-nis! :clap: Ko-ro-nis! :clap: Ko-ro-nis! :clap: Ko-ro-nis! :clap:...

БЛАГОДАРИМ ТИ!
asenn
Едно огромно БЛАГОДАРЯ и от мен!
radulan2
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!!!
etconev
Днес няма ли да излиза друг епизод?
treponema
Благодаря за превода.
martin_sweet
Цитат(Lazzarus @ 24 Nov 2006, 10:27 PM)
Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap:...

БЛАГОДАРИМ ТИ!
*
m00n
Дам, днес няма ли да има епизод hmm.gif
B3ll0.
Цитат(Lazzarus @ 24 Nov 2006, 11:27 PM)
Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap: Ko-ro-nis!  :clap:...

БЛАГОДАРИМ ТИ!
*

И от мен така! Мани ги тия готованци-пишлемета...

Цитат(m00n @ 25 Nov 2006, 12:08 PM)
Дам, днес няма ли да има епизод hmm.gif
*

Мне => Скоро: 01.12 Battlestar Galactica Season 3 Episode 9: Unfinished Business / Бойна звезда "Галактика": Недовършена работа, Сезон 3 Епизод 9 [TV Епизоди 2006]
| IMDB | Инфо | Линк Скоро | Субс Скоро |
Един поглед върху събитията, които се развиват една година по-рано, в края на втори сезон - "Lay Down Your Burdens, Part 2". В епизода се разкриват подробности около причините за разрива между Старбък и Лий Адама.
Zoro
Ko-ro-nis! Ko-ro-nis! Ko-ro-nis! Ko-ro-nis! Ko-ro-nis! Ko-ro-nis! Ko-ro-nis! Ko-ro-nis! Ko-ro-nis! Ko-ro-nis! Ko-ro-nis! ...

БЛАГОДАРИМ ТИ!

KORONIS rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
nbacop1
Koronis не се ядосваи на някакви идиоти има много хора които оценяваме твоята робота и сме ти благодарни дори ако искаш помощт за сериала мога да ти помагам
E-Tle
И от мен едно благодаря !
azimov
Мдаа, всеки благодари, но никой нищо не обещава. smile.gif

Е, аз пък освен че също благодаря на Koronis, обещавам при първа възможност да черпя по бира... :cheers:

Сериалчето е №1!!!Браво и на ъплоудерите. clapping.gif

п.п.Както е казал народа-"по-добре късно, отколкото никога"...същото важи и за субтитрите. wink.gif
E-Tle
За мен никакъв проблем е и две да го черпя ! Стига да го видя на лекции ! smile.gif
KIKOBGD
Пуснаха новата серия
Battlestar.Galactica.S03E09.WS.DSR.XviD-ORENJi

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif clapping.gif
stoyanivanov
Цитат(KIKOBGD @ 2 Dec 2006, 07:19 AM)
Пуснаха новата серия
Battlestar.Galactica.S03E09.WS.DSR.XviD-ORENJi

:clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  clapping.gif  clapping.gif  clapping.gif
*

Ето бг линк:
http://free.linkos.bg/details.php?id=67590
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.