Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Battlestar Galactica
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
goshe
Полски субтитри.
mahon
ако има на гръцки ще преведa 03х10
Koronis
In progress:
battlestar.galactica.s03e10.ws.dsr.xvid-orenji

---------------------------------------------
Превод - 5%
Корекции - 0%

Статут - в процес на превод.

Тъй като тази седмица се очертава като свръх претоварена, не знам как и кога ще успея да ги завърша. Трябва да се пишат реферати, да се правят контролни, да се отбиват часове за заверки, отделно трябва да издирвам книги, да си вадя документи, да се подготвям за заминаване в чужбина... накратко - когато успея, тогава. Просто да предупредя smile.gif
proprius
:Kaffee_Zeitung: Ау! Лошо...
Zoro
:59: clapping.gif rock.gif w00t.gif
lisa1
tozi ostana edin ot malkoto hubavi seriali,koito vse o6te ne e sprqn,taka 4e 6te 4akame kolkoto triabva.uspeh v na4inaniata ti koronis :59:
E-Tle
Цитат(Koronis @ 11 Dec 2006, 12:12 AM)
In progress:
battlestar.galactica.s03e10.ws.dsr.xvid-orenji

Превод - 5%
Корекции - 0%

Статут - в процес на превод.

Тъй като тази седмица се очертава като свръх претоварена, не знам как и кога ще успея да ги завърша. Трябва да се пишат реферати, да се правят контролни, да се отбиват часове за заверки, отделно трябва да издирвам книги, да си вадя документи, да се подготвям за заминаване в чужбина... накратко - когато успея, тогава. Просто да предупредя smile.gif
*

Хе-хе :lol_2: ! Аз вярвам, че ще успееш !
etconev
Сега след 10-ти епизод ще има ли почивка пак или в петък да чакаме 11-ти?
E-Tle
Ами Koronis ми каза, че ще има, така че не чакай!
То голяма простотия всички сериали излизат в почивка sad.gif и чак Януари-Фебруари пак тръгват !
Koronis
След 11-ти ще има почивка (мисля) за месец - месец и нещо.
tasaryion
Цитат(Koronis @ 13 Dec 2006, 12:08 AM)
След 11-ти ще има почивка (мисля) за месец - месец и нещо.
*

http://www.imdb.com/title/tt0407362/episodes#season-3
BIG_MIRO
lol zaglawieto na 11 ep. e interesno dano da stava v1pros za na6iq Jupeter tuka a dane nqkoq druga glupost !!!
E-Tle
Е значи ще се гледа още един епизос преди Коледа! :winter:
Sp0n
Цитат(BIG_MIRO @ 13 Dec 2006, 11:22 AM)
lol zaglawieto  na  11 ep. e interesno dano da stava v1pros za na6iq Jupeter  tuka a  dane nqkoq druga glupost !!!
*

Юпитер е бог, а както вече знаеш техните и гръцките богове съвпадат 1:1
Insaneboy
Цитат(Sp0n @ 13 Dec 2006, 12:06 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 13 Dec 2006, 11:22 AM)
lol zaglawieto  na  11 ep. e interesno dano da stava v1pros za na6iq Jupeter  tuka a  dane nqkoq druga glupost !!!
*

Юпитер е бог, а както вече знаеш техните и гръцките богове съвпадат 1:1
*

Всъщност Юпитер е римският вариант на Зевс, който е гръцки.
Така че техните и римските богове съвпадат 1:1 wink.gif
Sp0n
тъй де сега видях
atanasko
Може да се поспори по въпроса кои богове почитат точно .. от една страна Юпитер, който е римския вариант на Зевс, но пък от друга страна - Хера, гръцка богиня и жена на Зевс. Да не забравяме и новия "callsign" на Бумър - Атина, която също е гръцка богиня.

Може и още примери да се дадат, но не е тук мястото smile.gif
ivajlap
Английски:
tazz
Цитат(atanasko @ 13 Dec 2006, 01:39 PM)
Може да се поспори по въпроса кои богове почитат точно .. от една страна Юпитер, който е римския вариант на Зевс, но пък от друга страна - Хера, гръцка богиня и жена на Зевс. Да не забравяме и новия "callsign" на Бумър - Атина, която също е гръцка богиня.

Може и още примери да се дадат, но не е тук мястото smile.gif
*
... то тоя въпрос е много сложен - един голям миш-маш от богове, религии и какво ли още не ... ама добре са го забъркали - поне по-голямата част smile.gif

а за информация за епизодите - http://www.tv.com/battlestar-galactica-200...down;dropdown;2 - по-подробно от това не съм намирал ...

специално за това малко са объркали номерацията на епизодите ама вие ще се справите biggrin.gif
E-Tle
Къде пък видя, че са разбъркани ? Освен, че първите два са 3х01. Наред са си ! laugh1.gif
И като гледам 3х14 се заформя да е голяма простотия !
Много поча да изпростява ! Ше ме извинявате за езика smile.gif
mahon
Не знам как се работи тук!
Имам желание да преведа 03х10,дори го започнах.
виждам,че и коронис превежда.да продалжавам ли,или да опитам следващата серия?
Това ще е 1-ят ми превод!!!!!!!
sora
Цитат(mahon @ 15 Dec 2006, 03:54 AM)
Не знам как се работи тук!
Имам желание да преведа 03х10,дори го започнах.
виждам,че и коронис превежда.да продалжавам ли,или да опитам следващата серия?
Това ще е 1-ят ми превод!!!!!!!
*

mi davai 6tom si zapo4nal tongue.gif
darion
По-добре започвай да превеждаш. Както изглежда субтитрите на Коронис ще станат след около седмица така, че не пречи твойте да се появат по-рано като бета-версия.
BIG_MIRO
i iaz s1m na tova mnenie !!
p.p uvajavam rabotata na Koronis ama ne mi se 4aka tolkova d1lgo na i se nasladq
Koronis
Продължавай, разбира се, мен не ме чакай smile.gif
Моите ще станат най-рано утре, по-вероятно - в неделя.
Цялата седмица бях зает от тъмно до тъмно, а нямах сили в полунощ да нижа преводи, съжалявам за забавянето, но кофти се получава като завършва семестъра sad.gif
stratobob
Цитат(Koronis @ 15 Dec 2006, 11:52 AM)
Продължавай, разбира се, мен не ме чакай smile.gif
Моите ще станат най-рано утре, по-вероятно - в неделя.
Цялата седмица бях зает от тъмно до тъмно, а нямах сили в полунощ да нижа преводи, съжалявам за забавянето, но кофти се получава като завършва семестъра sad.gif
*

Ти гледай първо семестъра (минал съм по пътя ти и зная как е, пък и работех в същото време huh.gif )
mahon
Каквото можах направих!
има още работа по субтитрите,но!!!!
Ами то не било толкова лесно.
Когато преведеш един филм само-тогава можеш да оцениш труда
на другите преводачи.Благодаря на всички,които превеждат!
Значи моята версиа е бета,а като излязат на коронис-А,
сигурно ще разберете филма по друг начин :59:
http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=3376&st=390
Тези са малко по-добре smile.gif
w777
Цитат(mahon @ 16 Dec 2006, 05:03 AM)
Каквото можах направих!
има още работа по субтитрите,но!!!!
Ами то не било толкова лесно.
Когато преведеш един филм само-тогава можеш да оцениш труда
на другите преводачи.Благодаря на всички,които превеждат!
Значи моята версиа е бета,а като излязат на коронис-А,
сигурно ще разберете филма по друг начин  :59:
*

Предполагам, че говоря от името на всички лаици тук като ти казвам голямо благодаря!!! clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Продължавай в същият дух! smile.gif Майсторлъка - както казват старите хора идва с опита. clapping.gif clapping.gif clapping.gif
saso
Ето и 11ти епизод Battlestar.Galactica.S03E11.WS.DSR.XviD-ORENJi :clap:
M-r Anderson
Battlestar Galactica S03E11-http://zamunda.net/details.php?id=69596 biggrin.gif

Извинявам се за вида на линка,но нещо не е както трябва hmm.gif unsure.gif
mahon
Ето я и моята А smile.gif
Koronis
На mahon след редакция, че и сега, ще свършат работа - или поне за по-непрентиционните.
Видях, че има и човек, желаещ да поеме следващата, или по-точно сегашната, серия.
Значи приемам, че всичко е наред smile.gif
Всичко, без нещата в личния ми план sad.gif
Затова спирам с превода на 10-тата (и без това остава много) и няма да му мисля за 11. За януарските епизоди и нататък ще видя дали изобщо пак ще превеждам.
И без това до Коледа не ми се очертава да имам свободно време или пък да се наспя sad.gif

Добавка: благодаря на всички, следящи сериала и помагали/подкрепяли ме при преводите, които съм правил. Още да кажа, че съжалявам, че така стана. Смело напред към новата година, когато кой знае, може пак да се видим при някой галактичен превод tongue.gif
Taba
Готови са. Направих корекциите. Може би малко тайминга на места не е наред ама и записа е кофти. Иначе побутнах "времената" тук-таме". smile.gif
deank
Battlestar Galactica - 3x11 - The Eye Of Jupiter

Заповядайте!

Деян
:ph34r:
stanley56
Моята версия на превода на 10-ти епизод е предложена за качване на сайта и чака одобрение. За тези, които се интересуват и бързат, представям ги и тук smile.gif

(deank): Eто линк към качените в сайта: Battlestar Galactica 03x10 The Passage
MartineZzZ
Искам да кажа две думи за субтитри на 10ти епизод качени на сайта от jrebec.

Току що направих опит да загледам епизода с тях,но се отказах на 10тата минута. В тях срещнах такива безмислици който направо ме озадачиха.Ето някой от тях:

"Той ще ме убий", "Това е много далеко", "Бегай от тука", "по-полека", "Хотдок", "Мамака му"....

Хора,старайте се бе! Какво като jrebec e пуснал "субтитри" за еп. 10??? Да не би той да изпитва вътрешнно удовлетворение от тях? Доволен ли е от работата си? Не вярвам.

Да не говорим, че за десетте минути които гледах,имаше сума си непреведени редове и много,много,много правописни грешки. Честно казано останах без думи.
Чакаме по-добър превод.
letana
Благодаря на Koronis за това което е превеждал до сега и затова което може би ще превежда за в бъдеще,и много успехи на всички които превеждат сериала сега.Весели и щастливи празници на всички.Благодаря на всички преводачи за труда и усилията им за бърз и качесвен превод. clapping.gif clapping.gif clapping.gif
goshe
Ето синхронизирани субтитри за Battlestar.Galactica.S03E01-E02.HDTV.XviD-SFM , превода е на Koronis и Insaneboy аз само ги преправих за тази версия.
deank
Превод: BSG 3x13 - 100%

Battlestar Galactica - 3x13

Ето ви и превода на 3х14.

Деян

Battlestar Galactica - 03x15

Приятно гледане!

Деян

Battlestar Galactica - 03x16

Деян

Battlestar Galactica - 03x17

Battlestar Galactica - 03x18
kezino
19-ти ?
stefko_san
не трябваше ли днес да излезе?ако има некъв проблем кажете.
kezino
Някой няма ли да се заеме с правенето на суб за 19 и 20 еп. ? dry.gif huh.gif
avgusto0
А? Свърши..
Друг сезон ще има ли?
React
Цитат(avgusto0 @ 27 Mar 2007, 03:04 PM) *
А? Свърши..
Друг сезон ще има ли?

Да.
В началото на 2008 г.
Към края на тази година очакваме филм с продължителност 2ч.
aladin
аз не мога да намеря версията на филма за battlestar.galactica.s03e10.ws.dsr.xvid-orenji или да намеря субтитри за Battlestar.Galactica.S03E10.HDTV.XviD-SFM
stefko_san
Цитат(aladin @ 29 Mar 2007, 01:11 AM) *
аз не мога да намеря версията на филма за battlestar.galactica.s03e10.ws.dsr.xvid-orenji

ми то май преди да затворят тракера на дата-та го имаше там ама сега...
martineliazz
някой да знае името на песента от последната серия или от къде може да се изтегли ? smile.gif
wed
Песента наистина е много хубава!
Ако някои може да я намери от сега-евала smile.gif
Код
The song at the end is Bt4's "All Along The Watchtower" (The lead singer of Bt4 is Bear McCreary's (composer of BSG's music) brother Brendan McCreary. More on the music of this episode on: http://www.bearmccreary.com/html/blog/blogmain.htm

П.П.
Ако някой има eMule да провери там дали я има и да каже.
capri
А някой има ли представа кога ще започва 4 сезон ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.