Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Grey's Аnatomy
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
AZDEAZ
Субтитри за седма серия. За сега е качена в торенти за сериали, малко по-късно и в бол.бг.
ceceto
Цитат(AZDEAZ @ 29 Oct 2005, 05:18 PM)
Субтитри за седма серия. За сега е качена в торенти за сериали, малко по-късно и в бол.бг.
*

Благоадаря!!! smile.gif
krakozia
Не мога да не си кажа и моето благодаря! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
jull
Благодаря и от мен. clapping.gif
krakozia
Спорна работа с превода! Добре ще е ако се намерят и помощници. Че вече упорито си върви и втори сезон.
AZDEAZ
Цитат(krakozia @ 5 Nov 2005, 02:33 PM)
Спорна работа с превода! Добре ще е ако се намерят и помощници. Че вече упорито си върви и втори сезон.
*

Той си върви, но до момента има английски субтитри само за първа серия от втория сезон, а този сериал не може да се превежда без английски титри заради медицинските термини, които се налага да се издирват в интернет. Така, че въпреки че вървя бавно няма и закъде да бързам, защото тъй или иначе после пак ще се налага да чакаме. Вече по независещи от мен причини.

Цитат(tomato @ 5 Nov 2005, 03:50 PM)
Откъде мога да сваля серии 8 и 9 от 1 сезон?
*

Само от външен торент, от български засега няма от къде, пускаме сериите след като ги преведа.
krakozia
Имай предвид че това с терминологията е видно и съм сигурен че се оценява от всички следящи сериала. clapping.gif
Работата ти е страхотна, давай все така и не се притеснявай.
AZDEAZ
Субтитри за осма серия.
Засега качена само в торента за сериали, малко по-късно през деня и в бол.бг.
w0lf
много 10х Дари clapping.gif :clap: :59:

Ето и линк за серията в торент сериали:

greys.anatomy.108.hdtv-lol
krakozia
Едно чудесно начало на деня :lol2:
Благодаря много и go ahead!
Сериала е страхотен, работата ти също...
ceceto
благодаря !!! wink.gif
Pepper
Просто сте върха!!!! clapping.gif :clap: :59:
Мерси много и успех със следващите серии.
tomato
Благодаря и от мен. clapping.gif
AZDEAZ
Девета серия.тук
Серията е много хубава и забавна.
ceceto
Цитат(AZDEAZ @ 14 Nov 2005, 02:29 PM)
Девета серия.тук
*

Благодаря!
smile.gif
w0lf
Много 10х Дари,а ето и линк към 9та серия:

Grey's Anatomy.S01E09.HDTV-LOL-Торент-Сериали

Grey's Anatomy.S01E09.HDTV-LOL - БОЛ.БГ
mweb
Благодаря много. Свършихме 1 сезон.
krakozia
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ и от мен!
И веднага питам - как стоят нещата с втория сезон? Ще се заемате ли и има ли налични субтитри на английски? Желая ви успех с начинанието! :clap: :clap: :clap:
the_creator_pz
Евала Дари направо си ЗЛАТНА. Сериала е страхотен, дано да продължаваш така и за напред.
MartineZzZ
Хайде да се запиша и аз в списъка с благодарности:

БЛАГОДАРСКО!!! От сърце!
AZDEAZ
Цитат(krakozia @ 14 Nov 2005, 06:40 PM)
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ и от мен!
И веднага питам - как стоят нещата с втория сезон? Ще се заемате ли и има ли налични субтитри на английски? Желая ви успех с начинанието! :clap:  :clap:  :clap:
*

Продължавам и с втория сезон, субтитри на английски има само за първите две серии (тия дни ще гледам да ги преведа), така че ще се наложи да чакаме за следващите и вече забавянето няма да е по моя вина.

Иначе адски много се радвам, че сериалът ви харесва и трудът ми намери адресатите си. Като че ли и феновете се увеличават, което също много ме радва - филма го заслужава.
Pepper
Цитат
субтитри на английски има само за първите две серии

ето и за 3-та, 4-та,
Pepper
5-та и 6-та
krakozia
Усещам увеличаване на ентусиазма - ама как няма да се харесва този сериал, като е супер як!?
Айде спорна работа с новия сезон! :clap:
P.S. AZDEAZ - много работа ти се отвори smile.gif Но,споко - карай леко...
Pepper
ето и за 7-ма мисля, че тези са излезнали досегаsmile.gif
AZDEAZ
Супер, значи ще може да гледаме любимия сериал.
Pepper много благодаря за субтитрите, значи вече няма измъкване. smile.gif
ceceto
Благодарско!! :Bow:
tongue.gif
nikiiv
Цитат(AZDEAZ @ 23 Nov 2005, 11:44 PM)

Обичам те.. 10х
krakozia
СУПЕР БЛАГОДАРЯ!!! АЙДЕ УСПЕХ С ВТОРИ СЕЗОН! СЕРИАЛЪТ Е СТРАШЕН, СПОРНА РАБОТА! :clap: :clap: :clap: :clap:
AZDEAZ
Благодаря на всички. Вие сте ми стимула.
jull
Не, ние трябва да ти благодарим. Това е един от малкото филми, на които им чакам субс, а ти винаги си точна. clapping.gif clapping.gif clapping.gif
MartineZzZ
Цитат(AZDEAZ @ 24 Nov 2005, 06:39 AM)
Благодаря на всички. Вие сте ми стимула.
*

AZDEAZ трябва да получи OSCAR за работата си!!! Благодарим и от все сърце!

:clap: :clap: clapping.gif clapping.gif
tomato
Страхотен превод както винаги! :clap:
Veronik
Страхотен сериал w00t.gif , и аз се запалих ,
и благодаря за превода :clap:
AZDEAZ
Тази вечер очаквайте превода за втора серия.
nikiiv
Цитат(AZDEAZ @ 29 Nov 2005, 07:12 PM)
Тази вечер очаквайте превода за втора серия.
*

АЛЕ АЛЕ.. няма да си лягам без да съм го гледал, да знаеш... smile.gif
IvanD
Ще чакаме! Браво АЗДЕАЗ
AZDEAZ
Субтитри за втори епизод
Grey's Anatomy 2x02 Enough Is Enough (No More Tears) (HDTV-LOL) - proper

Само предварително да ви предупредя, че не са толкова добри като друг път, но имах проблеми с тайминга, ора го оправи, но пък времето за показване на титрите се намали, но мисля, че се справих що годе.
krakozia
:bigarmhug: :gora:
ceceto
smile.gif
:no1:
ludoto_mimi
Цитат(AZDEAZ @ 29 Nov 2005, 10:22 PM)
Само предварително да ви предупредя, че не са толкова добри като друг път, но имах проблеми с тайминга, ора го оправи, но пък времето за показване на титрите се намали, но мисля, че се справих що годе.
*

Супер са, излизат си точно навреме wink.gif clapping.gif
AZDEAZ
Субтитрите за трета серия са готови, сори за забавянето, но ми почна стажа.

Субтитри за трета серия
Grey's Anatomy 2x03 Make Me Lose Control (HDTV-TCM)
ceceto
smile.gif
Благодаря!
jull
Първо, благодаря за суб. clapping.gif И друго, това дето си го написала най-отдолу е много готино, но да ти кажа, че като го направиш на 4 реда последния не излиза на екрана, поне при мен де, явно зависи от размера на суб и като са по- големи не излиза.
AZDEAZ
Ще го имам предвид, jull. Благодаря, че ми обърна внимание.
От бързане снощи да ги пуснах дори не съм ги гледала и на мен не ми излиза последния - най-важен ред. С BSPlayer-а не се появяват колкото и да намалиш размера на буквите, явно има ограничение само до три реда, а иначе с WMP-ра си излиза. Тъпо от моя страна tongue.gif
AZDEAZ
Хора, намери се добър човек, който да ни спаси в чакането на нови субтитри за сериала. Ето и титрите за 4-ти епизод. Титрите са на turezki. Той ще превежда сериала вече, за което много му благодаря. Абсолютно съм сигурна, че няма да съжалявате, нали?!
krakozia
Ама как ще съжеляваме? Благодаря за усилията! clapping.gif
MartineZzZ
Цитат(AZDEAZ @ 29 Dec 2005, 05:35 PM)
Хора, намери се добър човек, който да ни спаси в чакането на нови субтитри за сериала. Ето и титрите за 4-ти епизод. Титрите са на turezki. Той ще превежда сериала вече, за което много му благодаря. Абсолютно съм сигурна, че няма да съжалявате, нали?!
*

"Добрият човек" е добре дошъл!Да не говорим,че е от преводачите които отдавна са се доказали с преводите си.Шапка свалям на,Turezki!

AZDEAZ,надявам се,че и ти след време като останеш по свободна ще продължиш да ни радваш със преводите си.Независимо за кой сериал.Просто не си за "изпускане" :59: :59: biggrin.gif

Благодарим ти за всичко което направи до тук,а и за това което ще направиш от тук нататък!

Веселба покрай оставащите празници и щастливо "подхлъзване" в новата година!

:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :newyear: :newyear:
turezki
Честита Нова Година на всички.

Пускам 5-ти епизод.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.