Не пазя готови субтитри!!!
Цитат
Епизод 3х2 е изпратен за редакция.
Обърни внимание на думичката в червено!!!
1. Щом са пратени за редакция и не са качени значи не са редактирани! Не знам за кое се обиждаш но факта, че се налага да ти обяснявам елементарни неща като на 5-годишно детенце, говори дали съм прав в предният си пост!
2. Всички преводи, които в първия пост пише, че са на 99% са при мен - не е само 3х2!
3. Аз мога да се заяждам и да нападам, но не съм обиждал и проклинал никой! За мен това е израз на словесно безсилие!
4. Дали сме набори няма значение. Щом съм споменал детската градина, май е имало защо... Аз съм на 32 години, ако и ти си приблизително на толкова - дръж се като нормален, а не като фен на Мишо-Шамара. Глупостите всеки ги знае и може да ги напише, но не всеки може да напише нещо смислено.
5. Като не ми харесваш снимката, защо си я пазиш?

А и красотата е въпрос на гледна точка, не на определение!!!
6. Що не си намериш преводи от по-красиви преводачи?!
7. Специално за теб и BIG_MIRO ще кача всички субтитри от трети сезон, но ще обърна всички букви на латиница! Явно така ги четеш по-лесно!
8. Този е последния пост, който пиша по отношение на твоите изказвания. Ако искаш да спориш, да изразяваш недоволството си, да ме обвиняваш, да ме контролираш какво съм или не съм направил, наистина не е тази темата.
9. Помолих тук да пишат само преводачите, и тази част ли не разбра?!
10. Мога да напиша още, но в 5:20 сутринта ме мързи...