Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Babylon 5 (1994-1998)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
boikoborisov
Цитат(s0rs @ 9 Nov 2005, 08:02 AM)
Качен е 15-ти...
*

s0rs Blagodaria :clap: clapping.gif
Borislava
Приключих с 19-ти епизод :clap:

Остава s0rs да си каже тежката дума smile.gif

Това беше всичко от мен за 1-ви сезон....

Сега излизам във ваканция :1236:
boikoborisov
Цитат(Borislava @ 9 Nov 2005, 03:14 PM)
Приключих с 19-ти епизод  :clap:

Остава s0rs да си каже тежката дума  smile.gif

Това беше всичко от мен за 1-ви сезон....

Сега излизам във ваканция :1236:
*

Blagodarim ti :59: biggrin.gif
No, nikakva vakancia!Prevejdai blink.gif biggrin.gif
Borislava
Отиде ми почивчицата :4_1_72:
martinnest
дали има някой с бърз външен нет, да дръпне и 5-те филма на Вавилон 5 ?
Ето и линк: http://www.niteshdw.com/torrents-details.php?id=2525&rated=1

някой знае ли дали ги има качени на наши сървари случайно ?
Boygenius
Имам превода на B5 02х01, ще го сложа като стигнете дотам.
Някой има ли eng субтитри на Babylon 5: Legend Of The Rangers?

Regards
Borislava
Цитат(Boygenius @ 12 Nov 2005, 06:56 AM)
Имам превода на B5 02х01, ще го сложа като стигнете дотам.
Някой има ли eng субтитри на Babylon 5: Legend Of The Rangers?

Regards
*

Имам ги на руски за сега...източвам още субтитри, но не знам какви са...
ако има английски ще ти ги пратя
Unok
Първо искам да благодаря за добрия превод. 10х
Второ Babylon 5 Thirdspace, но си мисла или че не е цял файла или е с кофти качество. Не съм го теглел
Трето искам да питам за Babylon 5 Crusade, дали го някой го има целия сезон и дали може да го качи някъде

П.С. Legend of the Rangers има ли го някъде ?
stoyo5
Цитат(Unok @ 12 Nov 2005, 11:59 AM)
Първо искам да благодаря за добрия превод. 10х
Второ Babylon 5 Thirdspace, но си мисла или че не е цял файла или е с кофти качество. Не съм го теглел
Трето искам да питам за Babylon 5 Crusade, дали го някой го има целия сезон и дали може да го качи някъде

П.С. Legend of the Rangers има ли го някъде ?
*

Вавилон 5 - Крусад е излязал само до 13 епизод и не се знае дали ще го продължат. Тук може да намериш повече инфо. Аз го имам и в най-скоро време мога да го кача в www.nine.cult.bg/tt/.

Информация за Крусад
martinnest
Имам всички игрални филми заедно със субтитри на английски.

Babylon 5 - The Gathering
Babylon 5 - In The Beginning
Babylon 5 - Thirdspace
Babylon 5 - The River Of Souls
Babylon 5 - A Call To Arms

В subsunacs.net , няма субтитри само за Babylon 5 - Thirdspace и Babylon 5 - A Call To Arms. Та ако някой по-нататък има желание за превод, ще съм му много благодарен. cool.gif
Boygenius
Липсва ти един: Legend of the Rangers. За него не се намират субтитри на английски.

За останалите два аз ще се погрижа.
martinnest
Освен да кача Babylon 5 - Thirdspace и Babylon 5 - A Call To Arms със субтитрите на английски като торенти в data.bg ? Мога и останалите филми да ги кача.
martinnest
Тук http://bt.data.bg/torrents/details.php?id=12595&hit=1 съм качил всичките филми, заедно с английските субтитри !
Borislava
Цитат(Boygenius @ 16 Nov 2005, 05:43 PM)
Липсва ти един: Legend of the Rangers. За него не се намират субтитри на английски.

За останалите два аз ще се погрижа.
*

Качих едни руски.. няма ли да помогнат? за сега няма английски... само полски и испански....
Boygenius
Имам и аз на различни езици, но не ми се повтаря зора дето го имах с Hellsing от руски. Вършат работа само за тайм код. Смисълът винаги е изкривен, респ. трябва почти по слух да се превежда.

Английски търся от годинаsmile.gif Ще проверя по видеотеките дали го няма на DVD.

Regards
Borislava
Намерих скрипт (или не знам как се казва) на английски за Legend of the Rangers.

http://www.midwinter.com/lurk/countries/us/synops/117.html

Има ли от къде да се изтегли този филм ?
martinnest
някой превежда ли и останалите серии на 1-ви сезон или се отказахте ?
Borislava
Не сме се откази, разбира се smile.gif

Повечето серии са преведени, но са при Сорс за корекции.
Той ги качва в сайта.
А в момента е много зает.

Предполагам, че ще ги качи всичките като се освободи.

Започвам с превода на 2-ри сезон и взимам 2-ри епизод, тъй като разбрах, че първи е преведен от Boygenius.
Boygenius
Неееееее!! Имал съм и втори епизод! Дано ме прочетеш навреме, Бориsmile.gif
Borislava
Цитат(Boygenius @ 20 Nov 2005, 12:43 PM)
Неееееее!! Имал съм и втори епизод! Дано ме прочетеш навреме, Бориsmile.gif
*

Ох, ужас... превеждах цял ден и ми останаха 100-тина реплики....казвай по-рано

Нищо, както и да е... ще започна 3-ти
martinnest
Един въпрос: Babylon 5 - The Gathering, някакъв въвеждащ филм към 1-ви сезон на сериала ли е, защото гледам, че на няколко места го дават към 1-ви сезон, а не към останалите филми ?
Boygenius
Цитат(martinnest @ 21 Nov 2005, 05:25 PM)
Един въпрос: Babylon 5 - The Gathering, някакъв въвеждащ филм към 1-ви сезон на сериала ли е, защото гледам, че на няколко места го дават към 1-ви сезон, а не към останалите филми ?
*

Такъв е да. Всичко друго (развитието на историята) следва след него.
stoyo5
Babylon 5 - Crusade s1 e1-13, може да изтеглите от тук:

Babylon 5 - Crusade - Season 1 - Episode 1-13

Borislava
Хващам се сериозно с Вавилон, че нещо поизостанахме :-)

s00000000rs!
pirocorp
Какво е това Babylon 5 - Crusade нов сериал по вавилон??
deank
Прочетох всичките съобщения в темата, но не намерих отговор, затова ще рискувам и ще задам един глупав въпрос:

Споменати са тези филми:

The Gathering
In The Begining
Third Space
The River of Souls
A Call to Arms
(DVD Extras)

Освен това, сезон едно започва с The Gathering...

Започвам да тегля 1-ви сезон и бих искал да ми кажете (и да напишем в 1вото съобщение на темата) каква е поредността в която се гледат всичките неща.

Започва се с The Gathering, а след това? Останалите четири филма и тогава първи сезон? Нека напишем точно в каква поредност трябва да се гледат филмите и епизодите от сезоните.

Моля ви, насочете ме.

Вероятно реда е:

The Gathering
(евентуално In the Begining)
Season 1
Season 2
Season 3 / Някъде наоколо сигурно е
Season 4 \ Third Space
Season 5
The River of Souls
A Call to Arms

Деян
:ph34r:

п.п. Прегледах хрониките и не ми стана ясно единствено кои епизоди описват периода между Shadow War и конфликта между Babylon 5 и Земята (когато трябва да се гледа Third Space).
Unok
И аз търся отговор на този въпрос smile.gif. Вече се и обърках нз дали първо да се гледа The Gathering или In The Begining. Намерех това
* Movie order
1. In The Beginning (Before Babylon 5)
2. The Gathering (Pilot)
3. Third Space (Right after the Shadow war)
4. Rivers of Souls (Right after the IA moved to Minbari)
5. A Call to Arms (2-3 years after the IA moved to Minbari), and the start of the Crusade adventure.
6. The Legend of the Rangers (some years after the IA moved to Minbari)
Но In The Begining е излязъл след The Gathering. Затова ако някой наистина знае как трябва да се гледат и по точно къде из между сезоните, ще е добре smile.gif
Boygenius
Ред на записване на 1 DVD като колекция:

1. The Gathering (Pilot)
2. In the Beginning
3. Thirdspace
4. The River of Souls
5. A Call to Arms
6. Legend of the Rangers

Ред на гледане:

1. The Gathering
- Първи сезон
2. In the Beginning (Той описва войната с Минбар и хронологично се отнася за времето преди изграждането на станцията, но през погледа на героите от първи сезон. В този смисъл е добре да се гледа след сезона, за да е наясно човек защо се държат както се държат във филмаsmile.gif. Накратко, замислен е като ретроспекция, а не като въведение)
- Втори сезон
- Трети сезон
- Четвърти сезон
3. Thirdspace
- Пети сезон
4. The River of Souls (няма пряко отношение към фабулата на сериала, най-добре след предпоследния епизод "Objects at Rest")
5. A Call To Arms (действието се развива по времето описвано в сезон 5, но пък в самия сезон не се задълбочават със случая във филма. IMDB го води като почва за Crusade и съм съгласен с тях)
6. The Legend of the Rangers (Crusade Pilot, само дето е сниман след Crusade...)
- Crusade

Конфликтът със Земята и войната със сенките се застъпват и биват разрешени почти едновременно в четвърти сезон.

Това, че датите на заснемане на филмите не се вписват с линията на сериала се дължи на желание за някой и друг $ от готови декори и персонажи. Малко ехидно казано, но така или иначе не постигат ролята на филмите (или филма от три части) към Battlestar Galactica например.

Regards

Допълнение ---> pirocorp
Crusade се занимава с проблема от "A Call to Arms" и е продължение на Вавилон 5, но е спрян след 13 епизод. Едва ли ще бъде продължен.
stoyo5
Цитат(pirocorp @ 26 Nov 2005, 10:09 PM)
Какво е това Babylon 5 - Crusade нов сериал по вавилон??
*

Ето тук има повече информация за това какво всъщност е Крусат, както и инфо за сериите. Сериалчето си заслужава, но за съжаление няма да бъде продължено. Последния епизод е бил направен през 1999 година. sad.gif
Не ми се превеждаше инфото на Крусат, за това ви пращам линка към страницата където може /ако знаете английски /да прочетете повече.

Информация за Babylon 5 - Crusade
Borislava
приключвам вече с 3-ти епизод от 2-ри сезон... и взимам 5-ти
stoyo5
Аз ще взема 4-ти и след него 6-ти
stoyo5
Eпизод 20 на 1-ви сезон е качен и чака одобрение.

19 епизод е качен и чака одобрение. Борислава се е захванала и със 22-ри и скоро ще може да се похвалим със завършен 1 сезон. :clap: :clap: rock.gif
Borislava
Тъй като s0rs не е в наличност за момента поради много ангажименти...

на 1-ва страница, 2-рото съобщение са отбелязани готовите епизоди,
както и тези, които се работят в момента.
stoyo5
Цитат(Borislava @ 5 Dec 2005, 09:56 PM)
Тъй като s0rs не е в наличност за момента поради много ангажименти...

на 1-ва страница, 2-рото съобщение са отбелязани готовите епизоди,
както и тези, които се работят в момента.
*

Епизод 4 на втори сезон на 30 %.
Borislava
22-ри епизод е готов... останаха само малко корекции..
вижда му се края на 1-ви сезон smile.gif
Borislava
Най-после свършихме 1-ви сезон clapping.gif :cheers:
Sevast
clapping.gif Честито с първи сезон и БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!
s0rs
Поста е изтрит от автора си!!!
stoyo5
Поста е изтрит от автора си!! wink.gif
s0rs
Поста е изтрит от автора си!!!
vaskod
Здравейте някой знае ли от къде мога да си дръпна

The Gathering
In The Begining
Third Space
The River of Souls
A Call to Arms

иначе сезоните сам ги свалил но отделните филми немога да ги намеря, така че ще съм благодарен на всеки линк smile.gif
stoyo5
Цитат(vaskod @ 14 Dec 2005, 10:14 PM)
Здравейте някой знае ли от къде мога да си дръпна

The Gathering
In The Begining
Third Space
The River of Souls
A Call to Arms

иначе сезоните сам ги свалил но отделните филми немога да ги намеря, така че ще съм  благодарен на всеки линк smile.gif
*

Babylon 5 - Pilot Movies

Но трябва да си регистриран там, за да можеш да теглиш..!!

Babylon 5 - Pilot Movies от тук го тегли само ако имаш добра външна връзка.
stoyo5
Съжалявам че ще закъснея с превода на 4-ти епизод на Вавилон, но в последно време имам много работа по другия сериал, но ще гледам да съм готов до неделя вечерта. sad.gif smile.gif wink.gif
Ashas
А този пилотен епизод на crusade The Legend of the Rangers някой да знае къде може да се намери. По възможност в български сайт.
stoyo5
Цитат(Ashas @ 17 Dec 2005, 09:59 PM)
А този пилотен епизод на crusade The Legend of the Rangers някой да знае къде може да се намери. По възможност в български сайт.
*

За сега не знам да го има на бг сайт. Има го на много чужди сайтове, но с лошо качество. С добро качество ТУК, но е чужд сайт и е DVD 3,98 GB. Ако някой се навие и го свали и рипне, а после го качи на някой бг сайт, няма да е зле. Но явно още няма такъв ентусиаст. dry.gif smile.gif
Ashas
Ами аз днеска към 3-4 вече трябва да съм го свалил. Не DVD версията а няква друга и ще я кача, само че ми кажете къде да я кача.
stoyo5
Цитат(Ashas @ 18 Dec 2005, 09:06 AM)
Ами аз днеска към 3-4 вече трябва да съм го свалил. Не DVD версията а няква друга и ще я кача, само че ми кажете къде да я кача.
*

За да качваш трябва да си ъплоудър някъде. Ако можеш да качваш, кажи къде. Иначе в ll Линк ll, ще можеш да я качиш без проблем. smile.gif
Ashas
За жалост нещата не се развиват както ги очакваме и нещо ми уби скоростта в торента, но смятан че много скоро ще го кача. Най-вероятно днес.
vaskod
Здравйте отново аз го имам свален този филм The Legend of the Rangers днес ще гледам да го сложа на http://nine.cult.bg/tt/ smile.gif
vaskod
Хайде някой да пробва и да каже стана ли или не smile.gif
http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=3eeb...a0a4cb60723f50c

Забравих да спомена че няма да пусна повече от 50 - 60 К/с
защото правя и други неща smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.