Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: House, M.D.
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
the_creator_pz
Малко ms е но се усеща като при Призъна от тази седмица... на тренираното око нищо не му отбягва :4:
ivajlap
Английски:
sandra_theinsane
6-ти епизод www.sab.bz
House.S03E06.HDTV.XviD-LOL
smile.gif
deank
House 3x06 (series@home)
ivajlap
Английски:
slon4ik
Може ли някой да ми каже от къде да си дръпна 1 сезон.Казаха ми,че сериала е много добър,но нещо не мога да го открия.Благодаря предварително!
djdobo
Цитат(deank @ 9 Nov 2006, 10:45 AM)

Дидо хубаво даваш линк ама и малко сийд да дадеш че от денонощие и половина съм на 41.7 % smile.gif
gugy1
Да! Моля дайте малко сийд от тоя сайт. :starz:
raina
Цитат(slon4ik @ 10 Nov 2006, 09:01 AM)
Може ли някой да ми каже от къде да си дръпна 1 сезон.Казаха ми,че сериала е много добър,но нещо не мога да го открия.Благодаря предварително!
*

http://free.linkos.bg/details.php?id=60930 smile.gif
sandra_theinsane
7-ми епизод
House.S03E07.HDTV.XviD-XOR arenabg.com
House.S03E07.HDTV.XviD-XOR sab.bz
smile.gif
ivajlap
Английски:
abaka
Не искам да нахалствам, но не мога да намеря субтитрите за 5еп. от трети сезон(на български). Ако ги има някъде моля ви ориентирайте ме къде!!
ssandino
До 2-3 дни са готови. пак ги бавя, ама какво да се прави, работата е с предимство.
abaka
OK, огромно тенкю, сериала много го харесвам и с нетърпение чакам субтитрите.
sandra_theinsane
8-ми епизод
House.S03E08.HDTV.XviD-XOR @ sab.bz
House.S03E08.HDTV.XviD-XOR @ arenabg.com
smile.gif
tomato
и буквичките
w0lf
Не знам нищо за 9ти епизод,защо не е излязъл още,но единственното място където го открих и то само х264 е в ТВТорентс:

house.s03e09.720p.hdtv.x264-ctu.mkv
ludoto_mimi
Цитат(w0lf @ 29 Nov 2006, 07:37 PM)
Не знам нищо за 9ти епизод,защо не е излязъл още,но единственното място където го открих и то само х264 е в ТВТорентс:

house.s03e09.720p.hdtv.x264-ctu.mkv
*

Да се надяваме, че ще има и други версии, защото с това няма да се оправя. laugh1.gif
Мерси, иначе, навсякъде дирих, само в TVTorrents не се сетих.
the_creator_pz
House.S03E09.Finding.Judas.HDTV.XviD-FQM :4:
w0lf
Ето го вече и на БГ Тракер:

house.s03e09.hdtv.xvid-fqm
Sisq0
Крайно време беше да пуснат и HDTV.
m_joy
Не знам дали някой ще се заинтересува, но все пак реших да споделя с вас тази книга. Не съм я чела все още, но в Amazon.com имаше хубави отзиви.
djdobo
House s03e09 английски
abaka
Абе има ли някъде субтитри на български за 5,6,7,8 еп. от 3сезон? Не мога да ги намеря.
lost24
Има ли някой които ще се захване да ги превежда тези епизоди от 5 до 9 включително. Сериалчето е много интересно. PLS
krakozia
Нещо май бая се позабави 5-а,че и останалите... sad.gif
Жалко...
Все пак се надяваме на някакъв прогрес.
elisiaelf
А аз вчера си пуснах филма с английски субтитри ! sad.gif
Голямо напъване беше - само картинки - почти нищо не разбрах , освен елементарните изрази sad.gif .
Затова много оценявам труда на всички , които са се захванали да превеждат , за такива като мен И МНОГО ИМ СЕ КЕФЯ, защото иначе всичкото това богатство дето го има в нета , би било само хубави картинки !!!Сигурна съм , че интереса към прекрасния сериал ще бъде възобновен някой ден - сега се наслаждавам на други преведени сериали - голяма мания е това със сериалите - безброй БЕЗСЪННИ НОЩИ smile.gif smile.gif
ssandino
Пичове, стискайте ми палци утре на изпита по инфекции, ако го взема обещавам да имате пети епизод до петък вечерта. wink.gif
elisiaelf
Цитат(ssandino @ 12 Dec 2006, 03:47 PM)
Пичове, стискайте ми палци утре на изпита по инфекции, ако го взема обещавам да имате пети епизод до петък вечерта. wink.gif
*

Ураааа - ssandino се появи ! :clap: :clap:
Стискаме палци да си вземеш инфекциозните със шестичка !!
Най-важни са изпитите - подозирах аз, че имаш нещо общо с медицината ..... biggrin.gif biggrin.gif
УСПЕХ!!!!!!
krasytod
Даааааааааа Сандино , вземи си изпита с поне пет и почерпи близките си приятели :clap:
whiteandblack
Превеждам 6-ти епизод "Que Sera Sera" - прогрес 40%. Надявам се събота, неделя да е готов.
sandra_theinsane
10 епизод , 3-ти сезон
House.S03E10.Merry.Little.Christmas.HDTV.XviD-FQM.avi - Линкос
House.S03E10.Merry.Little.Christmas.HDTV.XviD-FQM - sab.bz
smile.gif
tomato
Радвам се че преводачите са отново на линия.Спорна работа момчета!Сериалчето заслужава. :clap: clapping.gif
deank
Ето го и във varna.hopto -> House M.D. - 3x10

Деян

п.п. Ако ми остане време може да преведа и аз някой епизод отново. Пак ще ви пиша.
deank
Тези от вас, които нямат предишните епизоди на сериала, могат да намерят 1-ви, 2-ри и 3-ти сезон през http тук:

House M.D.

Eдно ниво нагоре в папките има и другите сериали, които имам.

Дидо
Sisq0
Супер, най-накрая ще мога да дръпна и втори сезон на Numb3rs. Благодарности.

п.п.
Ех, ако имаше и старите сезони на CSI: Miami & NY wink.gif
elisiaelf
Ето английските буквички за 10 епизод !!

п.п Малко помощ за ivailap - ако не възразява smile.gif
whiteandblack
субтитрите за 6-ти епизод "Que Sera Sera" са качени на сайта http://subsunacs.net/get.php?id=27784
AgentXXL76
Няма субтитри от 5-та серия нататък от 3-ти сезон. Или греша?
nikiiv
You don't have what it takes - Не знаеш какво имаш?
Не е много точен превода..
Пробвай със - "Нямаш толки за тази работа" ако искаш да останеш със идиом или "Не ставаш за тази работа"..
NenoRMaleN
Някой ще се заеме ли да нагласи субтитрите за двдрипа на FoV?
Мога и да ги кача някъде....
delp
Цитат(NenoRMaleN @ 30 Dec 2006, 07:22 AM)
Някой ще се заеме ли да нагласи субтитрите за двдрипа на FoV?
Мога и да ги кача някъде....
*

ами сложи ги на сайта
Huk1
Това един от най-добрите сериали ,които съм гледал ,но за жалост след 6-ти епизод няма субтитри даже и за 5-ти няма sad.gif , а при този тип сериали е по-трудно ,защото има много термини от медицината ,но знам ,че тука има много хора ,които могат да се справят ,затова не се отказвайте от сериала има много хора ,които чакат субтитрите с нетърпение ,като мен smile.gif
danielladani
Здравейте всички! От много време влизам в този форум тихомълком, с надеждата за добри новини - нови субтитри . За съжаление напоследък няма нови, а това е може би най-хубавия сериал, който съм гледала. Имаше много хора, които превеждаха, но не зная защо се отказаха. Страшно много им благодаря за всички преведени серии досега и страшно много ги умолявам да не ни изоставят нас - бедните неговорящи английски люде ! МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА - ОБИЧАМ ВИ И - НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ !
krakozia
Сърце не ми дава да не се присъединя към вас, още повече че съм върл фен на сериала и често тук съм досаждал във форума с подкани за превод. И на мен страшно ми се искат останалите непреведени серии. Всъщност помня преди много месеци House MD беше замрял, изведнъж с дружни усилия потръгна, после пак малко се позабави, сега пък наново има доооста голяма пауза... Мен също много ме е яд, като се започне един филм и да се зареже. Още повече такъв който има луди почитатели. Ето,че дори и по Нова ТВ са го харесали и го пускат тази година.
И така - от мое име също подкрепям преводачите за останалите малко серии и за тези които предсоят :clap: clapping.gif :clap:
Serendipity
Цитат(deank @ 15 Dec 2006, 01:34 AM)
Тези от вас, които нямат предишните епизоди на сериала, могат да намерят 1-ви, 2-ри и 3-ти сезон през http тук:

House M.D.

Eдно ниво нагоре в папките има и другите сериали, които имам.

Дидо
*

Благодаря много, Дидо! cool.gif
deank
Любимата ми песен от сериала (в епизод 2х13 "Skin Deep"):

Ryan Adams - Desire

A това е саундтрака към сериала.

Деян
:ph34r:
excape
Свалих я сег, много е добра.

А може ли да кача в сайта на един торент файл - песните от сериали, които имам : "One tree hill", "Roswell", "Buffy", "Windfall", "Jericho", "Friday night lights".
Не са всички, но са доста.
elisiaelf
deank, Благодаря за соундтрака ! :clap: :clap:
Много ми харесаха песните !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.