Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: House, M.D.
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
KALBI
Мерси и аз за превода макар, че още не съм стигнал до тези сезони smile.gif
aseim2
tomato!!!!

Страшни преводи човече, респект
slashdotcom
blagodarq na tomato...naistina prevodite sa super....vqrvam,4e vsi4ki fenove na seriala sa mu mnogo priznatelni...
LorD DemoniC
Някой ако ми пусне линк за Сезон 2 от де да си дръпна е безценен ..
ceceto
ето и линк към новия 15 епизод
House S03E15 HDTV XviD-LOL
http://arenabg.com//details.php?id=69836
arenabg.com
wink.gif
dizar
Цитат(LorD DemoniC @ 7 Mar 2007, 03:44 PM) *

Пробвай тук:
http://www.torrents.to/search/245/house.html
KALBI

http://arenabg.com//details.php?id=67729
само с една забележка по торента на 20 епизод не съвпадат субтитрите свали си ги от сайта
didomi
Линк към английски субтитри за последния (03х15) епизод?

Благодаря предварителноsmile.gif
elisiaelf
Английски
gugy1
ей, слънчо си!
LorD DemoniC
Цитат(dizar @ 8 Mar 2007, 11:17 AM) *

Пробвай тук:
http://www.torrents.to/search/245/house.html

Цитат(KALBI @ 8 Mar 2007, 03:07 PM) *

http://arenabg.com//details.php?id=67729
само с една забележка по торента на 20 епизод не съвпадат субтитрите свали си ги от сайта

Благодаря ви много smile.gif
Chipp
Благодаря на всички трудили се за превода на този сериал, найстина е невероятен и бих се радвал да продължавате все така smile.gif
Crowly
Дали скоро ще бъдат готови субтитрите за 15-ти еп? Сори, че ви тормозя, но сериалчето наистина е мега добро ^^
LorD DemoniC
Вижте прикачените файлове

Оправен тайминг и някой друг ред smile.gif
sonique
Моля ви, направете суб за 15 та серия. Начаках се. Сериала е страхотен. Благодаря на всички, които работят по превода!
LorD DemoniC
Някой заел ли се е ? sad.gif
tomato
Пратени са за одобрение.
mmmatev
благодаря много!!
sonique
И аз много ти благодаря!
elisiaelf
tomato, отдавна не съм изказвала благодарностите си !
Благодаря много - без твоите български буквички не бих се насладила пълноценно на прекрасния сериал.
Благодаря !! clapping.gif
Crowly
Много, много благодаря smile.gif
Persson
Шестнадесети епизод не трябва ли да излезе днес ?
pleo
Цитат(Persson @ 28 Mar 2007, 08:46 AM) *
Шестнадесети епизод не трябва ли да излезе днес ?

Вече излезе и е на разположение в mininova wink.gif
vikooo
дам дори го тегля в момента от там с 15к/сек. малко бавно ама...колко бързо излизат субтитрите?съдейики по предната серия май ще чакаме 8 дена
KALBI
House.M.D.S03E16.HDTV.XviD-LoL @ arenabg
Aegir
Някой има ли идея дали могат да се намерят анаглийски субтитри за шестнадесети епизод?
elisiaelf
Английски
sonique
Браво! Ще чакам с нетърпение субтитрите. Този сериал се очертава да ми е любимия. Дано не се забавят много. smile.gif
vikooo
искаме субтитри на бг
pleo
дали някой работи по последния епизод?
KALBI
Цитат(vikooo @ 29 Mar 2007, 09:20 PM) *
искаме субтитри на бг

Браво на вас! Ще има субс в другия форум има нова тема и скоро ще се преведат.
pleo
Цитат(KALBI @ 1 Apr 2007, 09:47 PM) *
Цитат(vikooo @ 29 Mar 2007, 09:20 PM) *
искаме субтитри на бг

Браво на вас! Ще има субс в другия форум има нова тема и скоро ще се преведат.

светлинка в тунела rolleyes.gif
sonique
Да ви кажа честно, много съм разочарована! За този супер сериал много се бавят субтитрите. Явно от екипите преводачи няма интерес към него. За други, много по-тъпи сериали, веднага излизат субтитри. Днес сигурно е излязла и новата 17 серия, а ние още чакаме суб за 16. Много, много жалко. Сериала е много класен, не случайно взима златни глобуси...
dimi123
Цитат(sonique @ 4 Apr 2007, 10:06 AM) *
Да ви кажа честно, много съм разочарована! За този супер сериал много се бавят субтитрите. Явно от екипите преводачи няма интерес към него. За други, много по-тъпи сериали, веднага излизат субтитри. Днес сигурно е излязла и новата 17 серия, а ние още чакаме суб за 16. Много, много жалко. Сериала е много класен, не случайно взима златни глобуси...

sonique, явно никога не си превеждала и нямаш представа колко труд, нерви и време са необходими за подобен превод и то по слух. Аз, който смятам, че имам някакви познания по английски и мога и съм правил преводи по слух, не бих се наел с превода на този любим мой сериал. В никой друг сериал не съм срещал толкова строгоспецифични термини и нямам никаква представа как биха могли да се преведат. За това си трябва медик и то експерт. Да оставим, че се говори толкова бързо, че половината от репликите трябва да се съкращават и префразират. Така че, преводът дори на един епизод от този сериал си е истинско предизвикателство за който и да е преводач.
KALBI
Цитат(sonique @ 4 Apr 2007, 11:06 AM) *

House M.D. - 03x16 - В прогрес: 85% от minastirit
Айде пък не бъдете чак толкова безочливи и нагли, моля ви се!
sonique
dimi123, сигурна съм, че си абсолютно прав. Сериала е много труден за превод... Не съм искала да обидя никой, напротив винаги съм била благодарна на преводачите и ценя труда им! Нищо лично към никой, просто ме е малко яд, че се бавят преводите за този сериал smile.gif
KALBI, вече обясних, че не съм имала намерение да засегна някой, ако има такива, моля да ме извинят, но не мисля, че съм била "БЕЗОЧЛИВА И НАГЛА". Не е в стила ми! sad.gif
KALBI
Аз ако не съм ти възприел така коментара нямало е така да се изразя, не съм имал за цел да те обидя. Не знам кои са тия известни сериали, за които излизат по бързо субс - кажи ми интересно ми е smile.gif Иначе съм съгласен, че за уникално глупави сериали има субтитри и се правят, но това си е избор на преводачите (няма да казвам кои сериали за мен лично са безсмислени, за да няма обидени) smile.gif
blagyz
някой може ли да каже от каде да съ дръпна субс на английски rolleyes.gif
universum
От тук може S03E16
blagyz
Цитат(universum @ 4 Apr 2007, 07:14 PM) *

мерси много

едит: трябваше да уточня че търся субс за 17-та smile.gif
HaKaTa
Аз лично се задоволявам само и със английски субтитри, но и това не виждам sad.gif
universum
Е на същото място предполагам ще излязат, ама е рано още.
gotina23
Моля някой да даде линк към 1 сезон.Пробвах сички дадени линкове до тук ,но не става.Ако случайно някъде пък го намеря няма сиид sad.gif
плс
Pebbles
Понеже е един от любимите ми сериали, чиято нова серия дебнa с нетърпение smile.gif най-накрая реших да пиша и във форума!

На първо място искам да поздравя всички преводачи на отделните епизоди.
От позицията на филолог и преводач ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО! и БЛАГОДАРЯ за чудесно свършената работа!

Относно превода на новите серии (17 и всички последвали) ще помогна с радост, ако някой само ми даде линк към английския текст.
Обещавам, че ще се постарая максимално smile.gif знам колко мъки иска...

Относно Сезон 1 ето линка с най-добрия сийд.

http://www.arenabg.com//details.php?id=67508

Ето и Сезон 2:
http://www.arenabg.com//details.php?id=67729

За сезон 1 не знам как е тегленето, защото аз лично го гледах онлайн в арената, а именно:
http://arena.tv/dl.php?id=837

Сезон 2 го дръпнах доста бързоsmile.gif
Ако и така не проработи, мога да ти дам торенти към един гръцки тракер. не е най-бързото решение, но става.

това е от мен, дано съм помогнала
KALBI
В арената са най-добре сийднати, а кой ги е качил там, а ? а ? А ?А ?А smile.gif cool.gif
Pebbles
friends.gif :clap:
treponema
Явно не знаете какво е да се превежда език с много мед. специфични термини и за това говорите така.
Имайте малко уважение към преводачите и към труда им.Трябва да сме благодарни ,че ни се предоставя възможност до гледаме такъв сериал с толкова висока художествена стойност.
gotina23
Успях да изтегля сериите на първи сезон от bgshare обаче като пусна субтитрите ми се разминава постоянно.Ако някой може да помогне. smile.gif
KALBI
Изтегли си ги от арената, субтитрите на първия сезон са проверени и си вървят всичките, само на втория сезон се разминават с един епизод на края, но ги има тук тия дето не се разминават.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.