Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: House, M.D.
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
gotina23
Не мога да тегля от арена там е проблема. huh.gif Нещо бтк ни прецакаха.
pleo
Цитат(gotina23 @ 5 Apr 2007, 03:14 PM) *

И аз го имам тоя проблем. бтк ни прецаква някакси и неможе да се тегли от арена. доколкото разбирам не сме само двама или трима...
meinblock
Цитат(pleo @ 5 Apr 2007, 03:55 PM) *

И аз го имам тоя проблем. бтк ни прецаква някакси и неможе да се тегли от арена. доколкото разбирам не сме само двама или трима...

Не ви прецаква 6Тk, а АРЕНА, ако можем да го наречем прецакване...
Четете.
asd_
Вече има титри за 16ти епизод.
Цък@subs.sab.bz, благодарение на minastirit
pleo
Цитат(meinblock @ 5 Apr 2007, 04:44 PM) *
Цитат(pleo @ 5 Apr 2007, 03:55 PM) *

Не ви прецаква 6Тk, а АРЕНА, ако можем да го наречем прецакване...
Четете.

ще чакаме края на май...
tonypop
Много добър сериал!
Поздравления на всички, които превеждат smile.gif
+ ? Кога ще има 3ти сезон?>?....
elisiaelf
Английски
vikooo
да не се презорите нещо УРА 16та серия
muzicantini
Днес излезе 18 серия в Арената!!!! Айде който може да даде англ. субтитри за нея (3 сезон)
eovin
Английски
Persson
House M.D. - 03x19 - ArenaBG
muzicantini
Ооо даа!!! А сега ако може англ субтитри?
babakuna
знам че не е за субтитри но имам проблем и ако може да ми помогнете ще съм ви мн благодарен. Слу4ва ми се като тегля от арена цял сезон например 1 на др. Хауз и след това някой епизоди да не може да ми ги отвори например 2,3 сега пробвах. Защо питам аз? clapping.gif
Благодаря !!!
Sorry за това значи когато се опитам да отворя някой файл не при всички ми се получава това ми пише че файла не е някакъв подържан формат и не знам защо ? и това ми става от време на време не постоянно , мн страно!! smile.gif
KALBI
Нещо така си го написал, че едвам те разбрах, а дали успях също не е ясно.
Мисля, че ти е от кодеците.
HaKaTa
Цитат(babakuna)
знам че не е за субтитри но имам проблем и ако може да ми помогнете ще съм ви мн благодарен. Слу4ва ми се като тегля от арена цял сезон например 1 на др. Хауз и след това някой епизоди да не може да ми ги отвори например 2,3 сега пробвах. Защо питам аз? clapping.gif
Благодаря !!!
Sorry за това значи когато се опитам да отворя някой файл не при всички ми се получава това ми пише че файла не е някакъв подържан формат и не знам защо ? и това ми става от време на време не постоянно , мн страно!! smile.gif

Hash check на торента, и си изтегли uTorrent dry.gif smile.gif
elisiaelf
Английски
muzicantini
Ето го и 20 епизод! Бях превел 19. Ама нещо не са го качили. Сега да видим за двайсети.
vrabec
Цитат(MUERTE @ 24 Apr 2007, 02:01 AM) *
Ако някой може да ми каже откъде да си дръпна субтитри за 11 серия на втория сезон...

http://subsunacs.net/list.php?l=H&page=34 - от тук : )
LorD DemoniC
Цитат(TZANKOSSS @ 27 Apr 2007, 03:51 PM) *
Гледам в унакс сайта за субтитри сте надвишили до трети сезон - епизод 19 и никой не е превеждал натам. Гледам, че и по колегиите няма никой. Ако някой го прави да свирне, за да отбележа в първия пост!

Нормално ... оня ден излезе 3х20 ... А вчера английските ...
TZANKOSSS
Да, аз съм объркал за това. Извинявам се. Ще изтрия коментара си. Просо нещо обърках. Гледал съм втори сезон и гледах че има повече от 20 епизода и затова питах!
taebo
Някой заел ли се е със субтитрите на 21 епизод?
Не искам да препирам никого, но този сериал не мога до го гледам без субтитри biggrin.gif
zornitsa_sunny
да и мен това ме вълнува много. надявам се скоро да има субтитри за 21 епизод, защото съм си го свалила от доста време, а вече излезе и 22 smile.gif
LorD DemoniC
Ще прозвучи кофти ама тук няма ... има в другия сайт ... Ще се радвам ако спре "враждата" между двата сайта .. Ех мечти
zornitsa_sunny
Аз мисля, че няма значение от къде ще си свалим субтитрите, важното е да ги има. Независимо за кой филм или сериал става въпрос. Мисля че тези сайтове са точно за това, за да са в полза на потребителя в случая хората които искат да гледат филма/сериала
elisiaelf
Английски
The_Godfather
Епизод 23 (аренабг)
slon4ik
House.S03E24
http://avatarbg.info/details.php?id=5620

Новата и последната за този сезон серия!Благодаря за преводите!
Boreto
Ако някой може да преведе и последната серия на сериала ще бъде наистина чудесно smile.gif мерси предварително за целия труд който полагате!
LorD DemoniC
Гледам за Но ТВ пуснати някви букви ... за House.S03E24.HR.HDTV.XviD-TVFF ще има ли скоро ?
asd_
Титри за епизод 24
Alex2604
Цитат(sonique @ 4 Apr 2007, 11:06 AM) *
Да ви кажа честно, много съм разочарована! За този супер сериал много се бавят субтитрите. Явно от екипите преводачи няма интерес към него. За други, много по-тъпи сериали, веднага излизат субтитри. Днес сигурно е излязла и новата 17 серия, а ние още чакаме суб за 16. Много, много жалко. Сериала е много класен, не случайно взима златни глобуси...

Ще ме извинявате за закъснелия коментар, но искам да кажа, че аз пък съм разочарован от хора като теб, Sonique.
Лично аз имах намерението да превеждам трети сезон, както направих с половината втори, но подобни коментари и "наглотии" ме спряха още в самото начало. В крайна сметка, не знам за кой път се повтаря тази реплика, на мен или на когото и да било друг Юнак никой не ни плаща (доколкото знам) и правим преводи за удоволствие. Нали знаеш, че на мен не ми е проблем да го гледам и без титри.
Съжалявам, ако се почувстваш обидена, не те познавам лично и нямам правото да те обиждам, но прекалявате нечовешки много с подобни изказвания!
sonique
Цитат(sonique @ 4 Apr 2007, 02:15 PM) *
dimi123, сигурна съм, че си абсолютно прав. Сериала е много труден за превод... Не съм искала да обидя никой, напротив винаги съм била благодарна на преводачите и ценя труда им! Нищо лично към никой, просто ме е малко яд, че се бавят преводите за този сериал smile.gif
KALBI, вече обясних, че не съм имала намерение да засегна някой, ако има такива, моля да ме извинят, но не мисля, че съм била "БЕЗОЧЛИВА И НАГЛА". Не е в стила ми! sad.gif

Цитирам се с мой отговор от началото на април. Няма нужда отново да се повтарям, нали?
~ShoCoLaTe~
Мерси на всички,които са направили субтитри на първите три сезона....Едно ГОЛЯМО благодаря clapping.gif clapping.gif clapping.gif

Не искам да съм нахлана,ама някой заел ли се е с първа серия ат четвърти сезон...
thankyou
<#thank#>
slon4ik
Преведен е.търсете и на други места.
~ShoCoLaTe~
Някой знае ли къде мога да намеря субтитри за втората серия-на българске не се и надявам,поне на английски... unsure.gif
tiki
Ако намерите субтитри на английски, прикачете ги тук.
Добър превод по слух ще стане бавно и трудно.

П.С. Появиха се английски за най-нетърпеливите.
kalveto
Моля дайте някои сайт където качват новите серий.
tiki
Цитат(kalveto @ 3 Oct 2007, 10:26 PM) *
Моля дайте някои сайт където качват новите серий.

zamunda.net
demonoid.com
Прикачвам един файл с началото на превода. Не го теглете.
Той е за г-н Real, понеже се съмнява че му имитирам превода.
milenazla
Благодария на всички, които превеждат и пишат субтитри за този сериал! В къщи го следиме и сме му големи почитатели, въпреки някои очевидни "недоразумения" в медицинската причина за някои болести. Моля продължавайте да се трудите, а ние ще продължаваме да сме ви благодарни!
tiki
Пратени са за одобрение. Най-нетърпеливите да теглят от тук. Приятно гледане smile.gif
joni_
Едно голямо Благодаря
tiki
Поради нетърпението на феновете на "Д-р Хаус" за превод на новите епизоди, предлагам следното: Поемам ангажимент до го превеждам, но от другата седмица пак съм на 48 часови смени на работа. За да се появи превод максимално бързо, нека всеки да оставя първите линкове към нова серия и към английски субтитри в темата. Ще проверявам редовно.
Мога да качвам започнатия превод за довършване от някой друг, докато аз съм на работа.
Както и обратното. Можем и да разделяме репликите за да стане бързо. Ако има желаещи да помагат, моля пишете тук или на ЛС.

П.С. Медицинските термини са моя грижа. Имам си чаровна редакторка на разположение rolleyes.gif
Gemuse
Изключително много благодаря за бързата направа на субтитрите! Продължавай в същия дух!
Gemuse
Episode 3: 97 Seconds
http://www.zamunda.net/details.php?id=103341

Episode 3: 97 Seconds
http://arenabg.com/details.php?id=db790698...209180d7244a476

tongue.gif
tiki
Цитат(Gemuse @ 10 Oct 2007, 12:02 PM) *

Мерси. Тегля го. Само английски субтитри да се намерят.
tiki
Все още не намирам английски субтитри hmm.gif Забавянето не е приятно, но аз лично не се наемам с превод по слух на този сериал. Заинтересованите могат да проверяват за английски субтитри тук:
http://sfile.ydy.com/bbs/read.php?tid=166819
Мисля че първо там ще се появят. Ако намерите другаде, давайте ги насам.
Със здраве и имайте търпение. Едва ли искате да гледате филма
със "свободно съчинение" по слух wink.gif
tiki
Намерих испански за тайминг. Започвам превод, но при първа поява на английски субтитри, моля да ги прикачите тук.
nikola89
Ето английски субтитри. Успех в превода.

P.S. Не сам писал в форъма така, че ще пробвам да ги кача. Ако не стане : http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=8819
tiki
Мерси. Тези не ги прикачвай тук, че лошо става smile.gif До утре вечер ще е готов.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.