Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The O.c. - Season 3
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
dtibugz
Нямаш проблеми и между другото auftreten добре си се справил и ти
rico
Благодаря много за субтитрите.Перфектни са
ivanmar
The.OC.S03E14.HDTV.XviD-XOR -> 14 Епизод
ksaksaksa
Супер излезе и 14ти епизод.Сега се надявам и отбора на субсунакс да не закъснее много с ценните преводи дето прави и ще сте супер smile.gif
betrayed
Ще чакаме бавно за да се насладиме на качествен превод smile.gif
defg
Дам но колко време вече мина почти 1 седмица от как е излязла тази серия dry.gif biggrin.gif blink.gif wink.gif
criminall
Цитат(defg @ 5 Feb 2006, 11:51 PM)
Дам но колко време вече мина почти 1 седмица от как е излязла тази серия  dry.gif  biggrin.gif  blink.gif  wink.gif
*

Споко, проблема е че все още няма английски субтитри никъде! Аз сега търся по чуждестранни хъбове, ама нещо не мога да намеря... blink.gif
betrayed
Цитат(defg @ 5 Feb 2006, 10:51 PM)
Дам но колко време вече мина почти 1 седмица от как е излязла тази серия  dry.gif  biggrin.gif  blink.gif  wink.gif
*

Излезе на 3 фев. За по-бързо направи ги ТИ smile.gif
А аз ще изчакам качествен превод smile.gif
PlexarN1
По добре се въздържайте от безмислени коментари в тази тема като излязат някой ще ги постне и ще почнем да ги превеждаме дано е скоро wink.gif
Padme
Здравейте,опитвам се да намеря субтитрите за 12 епизод,но немога blush.gif
Някой би ли бил така добър да ми даде линк... smile.gif
flysoldier
http://subsunacs.net има търсачка и като потърсиш ей тва "the o.c. 03x12" ще ги намериш!
Cray
Само това успях да намеря в еМуле (май са на испански или нещо подобно).
PlexarN1
благодаря ти за усилието но ще изчакаме английски и тогава ще превеждаме освен ако някой друг не иска да се заеме wink.gif
defg
на мен ще ми свършат работа и на портогалски ако има де wink.gif ако има даи те ще ги преведа
Killa-g
Цитат(defg @ 6 Feb 2006, 10:05 PM)
на мен ще ми свършат работа и на портогалски ако има де wink.gif ако има даи те ще ги преведа
*

По-скоро българския ти ме притеснява.
Не мога да разбера какъв е смисъла всяка седмица да се прави драма от това
кой ще превежда сериала и дали ще се забавят субтитрите.
Има хора заели се с превода на сериала, защо просто не чакате търпеливо
и само ако попаднете на английски субтитри да ги постнете в темата.
Няма смисъл да се трупат страници с едни и същи глупости.
djdobo
Ето англ.с тайминг за The O.C.S03E14.....
hed1e
:clap: :clap: :clap:
Ще почна да превеждам, пък до къде ще стигна hmm.gif не се знае !
PlexarN1
и аз се заемам от 0-400 изпратих PM на auftreten и той сигурно ще вземе останалите ако ли не аз ще ги направя до утре на обяд ако той не ми даде отговор

Прогрес : 100%
smachko
аз ги преведох вече чакам само да ги одобри администратора
PlexarN1
Е много рано ми каза аз стигнах на 20 % mad.gif

абе ще си ги направя откъде да те знам и ти какво си направил аз си ги правя за себе си и ще ги постна като са готови
criminall
:holloween:
criminall
Цитат(smachko @ 7 Feb 2006, 02:21 AM)
*

Еми да беше постнал един линк... :lol_2:
defg
Цитат(criminall @ 7 Feb 2006, 02:54 AM)
Цитат(smachko @ 7 Feb 2006, 02:21 AM)
*

Еми да беше постнал един линк... :lol_2:
*

амм верно виж колко хора има които чакат,ти си ги преведе изгледа серията а ние да си чакаме още 1/2 дена ??? Брао

А и не ми комкентираите правописа !!! А и като се заема да ги преведа гарнтирам 10000% че няма да има правописни грешки wink.gif
hed1e
Аз преведох до 300 някаде hmm.gif
Дано на някои му свършат работа ! (Тук таме с пропуски sad.gif )
PlexarN1
Ето субтитрите не са редактирани все пак съм ги правил цяла нощт и очаквам поне малка благодарност че има грешки може би има хайде радвайте се отивамда спя wink.gif
Mimi91
Цитат(PlexarN1 @ 7 Feb 2006, 06:48 AM)
Ето субтитрите не са редактирани все пак съм ги правил цяла нощт и очаквам поне малка благодарност че има грешки може би има хайде радвайте се отивамда спя  wink.gif
*

10x 3a cyb. wink.gif
UpS
тази серия беше много яка
rico
10х за субтитрите
SmotunMC
Мерси за субтитирите и серията си е добра (особено в края)
Dide7o
mersi mn sa sub smile.gif
jabkata
дайте линк за 14 серия
hed1e
Цитат(PlexarN1 @ 7 Feb 2006, 06:48 AM)
Ето субтитрите не са редактирани все пак съм ги правил цяла нощт и очаквам поне малка благодарност че има грешки може би има хайде радвайте се отивамда спя  wink.gif
*

Не се притеснявай, субтитрите са ти перфекни направих малка редакция но и без нея са си супер.Браво clapping.gif
gedsby
мноо благодаря човече ектрса си smile.gif
LaMQ7a
10x mnogo za subtitrite
PlexarN1
не исках да прозвучи нагло това което написах снощи но все пак си легнах в 6 и не бях много в час tongue.gif радвам се че са ви харесали
tzar
Опа мерси пич. Другия път си се наспи, после превеждай, няма заради нас да не спиш. Евалата.
ksaksaksa
Благодаря за субтитрите,вършите си мн добре работата нямат грешки и са идеално преведени,браво!! smile.gif
ffms
Eto redaktiranite subtitri na Plexar
tzar
Мерси.
ksaksaksa
Дам излезе и 15ти епизод smile.gif Сега чакаме другата 1/2-ра от филма,тоест субтитрите smile.gif
Stambi
Извинете може ли някой да ми даде линк за 14 епизод ?
PlexarN1
Абе бате земи разгледай темата преди да питаш тъпи въпроси mad.gif
sceep
Мерси и от мен! Сериалчето си го бива доста! И макар че досега не съм, искам да благодаря на всички, които се заемат с превеждането на всеки един от епизодите!
kralete
The O.C. rulzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
muradhidiued
мерси на вси4ки пи4ове които превеждат наи якия сериал ! Това последния сезон ли ше е ?
freak4o
Цитат(muradhidiued @ 11 Feb 2006, 02:23 AM)
мерси на вси4ки пи4ове които превеждат наи якия сериал ! Това последния сезон ли ше е ?
*

Така се говори, че ще е последният, но избягвай да питаш в темата за субтитри подобни въпроси, защото повече от 1 човек се дразнят.
Sharpshooter
Английски субтитри излезлили са?
antongergana
Готов съм да превеждам,само дайте английски субтитри,защото аз не мога на намеря нещо.
SymbianBoy
Хора евала за преводите, обаче искам да оповестя това което прочетох преди малко в официалния сайт на сериала > т.е 15 епизод е последен за този месецsad.gifМоже да очакваме 16 епизод както и всички останали на 9 Март от 20 часа/Америка/,т.е на другия ден можем да се насладим на най-новия епизод макар и без превод!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.