Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The O.c. - Season 3
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Sara
Не съм го казала с лоши чувства! Просто да знаете занапредsmile.gif И ест благодаря на всички трудили се, без вашите усилия нямаше да е същото!
sTraFe
Браво на преводачите
gedsby
tongue.gif благодаря много,ае другият път пак така biggrin.gif
Mimi91
19 епизод: http://torrents.linkos.bg/download.php/363...dtv-lol.torrent
criminall
Цитат(Mimi91 @ 6 Apr 2006, 09:14 AM)

Абе епизодите не се ли излъчваха четвъртък вечер и петък сутринта по торент тракерите? huh.gif blink.gif
opa
Цитат(Mimi91 @ 6 Apr 2006, 09:14 AM)

Нещо си с една седмица назад biggrin.gif
Mimi91
Леко се объках,сори за което. smile.gif
crazy_racer
Хора нищо против, че си лафите тука, но стига толкова спам. С туй темпо на писане на Off Topic-и е само въпрос на време някой модератор или админ да "тегли ножа" на темата. Прочетете 1-вия коментар на стр.7, и следващият път преди да пишете се замислете дали е по-темата.
Dobby
O.C.,_The_-_2x03_-_The_New_Kids_On_The_Block.(DVD).english.TVEP..[www.tvunderground.org.ru] Nqkoi ima li subove za tazi versia, Tva e DVD VERSIATA i samo za tozi epizod nqma subove ako nqkoi moje mi pomogne, pLEASE...
criminall
Епизод 20 -> http://www.arenabg.com/details.php?id=41409
:clap:
Meibas
ся скед 3 дни субтитри smile.gif
pepi_me
май никой няма да се заеме с превода на тази серия sad.gif
auftreten
Още няма субтитри на английски език.
Dra1man
знам,че тука не е мястото да питам въпроси от типа,от който ще питам ама знам,че тука много фенове на сериалчето ровичкат и пишат мненийца....
та искам да питам някой дали знае как се казва песничката,с която свършва последния епизод от сезон 2 (точно там дето мариса прострелва трей).жестоко парче е,а никъде не мога да го намеря...та...плс ако някой знае коя групичка изпълнява парчето и как се казва нека драсне едно съобщение.мерси предварително.живи и здрави smile.gif

rock.gif rock.gif Restekpa rock.gif rock.gif
excape
Цитат(Dra1man @ 9 Apr 2006, 02:20 PM)
знам,че тука не е мястото да питам въпроси от типа,от който ще питам ама знам,че тука много фенове на сериалчето ровичкат и пишат мненийца....
та искам да питам някой дали знае как се казва песничката,с която свършва последния епизод от сезон 2 (точно там дето мариса прострелва трей).жестоко парче е,а никъде не мога да го намеря...та...плс ако някой знае коя групичка изпълнява парчето и как се казва нека драсне едно съобщение.мерси предварително.живи и здрави smile.gif

rock.gif  rock.gif  Restekpa  rock.gif  rock.gif
*

Потърси в Imdb.com-пишеш името на сериал и влизаш в саундтрак лист(по-подробно е обяснено във форума на датата-"Как да намерим песен от филм).
Доста песни съм намерила така.
Sobri
http://www.musicfromtheoc.com/weekly_mix_season2.html - На този адрес ги има имената на песните от всяка една серия и срещу името е описано кога точно по време на серията е пусната самата песен.

Предполагам,че песента която търсиш е Imogen Heap - Hide and Seek , защото е от последната серия ( "Dearly Beloved") на втори сезон и описанието и е: The song is playing as a funeral procession of cars arrives for Caleb's funeral, all Newport gathers to pay their respects. Later the song plays at the end of the episode.

На този сайт можеш да видиш песните както от втори така и от останалите сезони. smile.gif
Dra1man
Мерси на всички за помощта.Намерих я и наистина е тази "Хайд едн сийк".
Супер сте!!!!

clapping.gif clapping.gif clapping.gif

rock.gif
pepi_me
Песента на Imogen Heap - Hide and Seek ако искаш дай си мейла и ще ти я пратя
Spiri7
Кажете от къде ги теглите тези песни
miroslava_16
ако намерите субтитри на аглийски език на 20 епизод дайте линк..ще ги преведа за 1 ден даже и по малко...може и да са на немски или италиански...чакам линкове
cWetY^^
тук
има субтитри за всички епизоди,които са излясли от 3 сезон,но все още няма за 20
crazy_racer
Порблема не е недостиг на преводачи, а липсата на Английски субтитри.
PlexarN1
miroslava_16 ти разгледа ли предишните страници вече има хора в мое лице и dtibugz и ги правим за по 2-3 часа така че споко като излезнат ще има и бг
zizurona
хора hmm.gif днес е понеделник, няма ли вече субс на английски unsure.gif
dtibugz
щом няма превод значи очевидно няма английски субтитри престанете да задавате глупави въпроси въобще не му е тука мястото! :evil2:
zizurona
dry.gif добре де аз само питах, извиняваите unsure.gif
natiexu
егати мързеливците докато чакате англ.субс да ги бяхте превели вече вижте колко много хора сте !!!!!!!!!!
PlexarN1
абе ей :evil2: като много знаеш я земи си ги направи сам сега mad.gif

терикатчета само знаят да плямпат dry.gif
St0kAtA
значи сега никои няма да ги преведе така ли става sad.gif
arnaydov
sad.gif аиде некои да я преведе тая серия де sad.gif
zizurona
natiexu, като гледам ти май друго освен да се оплакваш незнаеш, имаш общо 2 съобщения във форума, и в двете се оплакваш, по добре следващия път си замълчи, защото ти и една серия сигурно няма да можеш да преведеш и по добре че има хора които го правят!!!!
SmotunMC
Благодаря на всички които превеждат и на тези които редактират

па за тея дето питат за субтитри като имат толкоз зор да го гледат без

аз така правя не схващам всичко ама схващам смисъла на епизода wink.gif

и си чакам докъто някой не даде англ суб smile.gif
diliana_stancheva
Здравейте хора!Нямам никаква идея дали по тоя начин ви помагам ама намерих тоя адрес и мисля че има субтитри за 3x20.Надявам се да помогна smile.gif
http://www.mininova.org/sub/109
dtibugz
до колкото видях субтитри няма а има само торент за серията ама все пак не съм гледал много обстойно... Ще изчакаме тези от forom да изкарат.
emil644466
имам субс. на италиански - ако някой проявява интерес Вижте прикачените файлове :59:
runene
Някой да знае кога ще станат готови субтитрите за епизод 20? blink.gif
MartineZzZ
Абе какви хора сте вие,бре? Тая "Портокалова Долина" определено я гледа детската градина...или поне като от Детската Градина се държите!
Я,по-спокойно!Спрете да давате зор и оставете преводачите на мира.Когато - тогава!

Какво постигнахте до тук с последните 15 малоумни забележки?
AnTo
ох ... много се изнервям от такива постове като "кога ще са готови субтитрите" или ... "вас много ви мързи" ... и се дразня че темата е най-голямата сред форумите за субтитрите ... и се чудя ... дали някой хубав летен слънчев ден ... някой ще се накани да изтрие излишните постове ... ако няма кой да го направи ... дайте ми правя да мога да трия постове само в тази тема и ... за 1-2 дена ще стане сигурно 15-20 страници ... това е просто предложение smile.gif
ronic
а дали ще се намерят на френски???
и стига сте се оплаквали като ги преведат ще ги пуснат
Ga77aCa
Ето ви суб на италиaнски,ако някои го интересува! :lol2:

http://subsunacs.net/ib/index.php?act=Atta...pe=post&id=7170
mirowizard
Аз доколкото разбрах английски субтитри ще има утре или най-рано след кам полунощ sad.gif sad.gif sad.gif
SymbianBoy
Благодаря за италианските субтитри!:)
SymbianBoy
Хора захванах се да превеждам италиянските субтитри.Ще ми отнеме няколко часа.Надявам се утре да съм готов и да ви зарадвам.Един път и аз да помогнаsmile.gif
crazy_racer
Аз лично Италиянския го владея малко по-добре от Китайския biggrin.gif ...
...успех с превода пич Очакваме го с нетърпение smile.gif
pipinka
bravo SymbianBoy!!!! 4ove4e ti si moqt geroi :clap:
cWetY^^
ебаси мъчението се оказа тоя 20 епизод!
дано най-накрая да излязат
успех SymbianBoy :lol2:
Shimbadze
Ще има БАН, БАН, БАН!
Ще има много БАН!
:15:
Der Blau Mann^
Цитат(SymbianBoy @ 11 Apr 2006, 08:19 PM)
Хора захванах се да превеждам италиянските субтитри.Ще ми отнеме няколко часа.Надявам се утре да съм готов и да ви зарадвам.Един път и аз да помогнаsmile.gif
*

Ооо браво!!Ти си ни спасението!Давай с теб сме :clap: clapping.gif !
hopelesss
хора вие сте върха!!!Браво продължавайте в същия дух!!! clapping.gifАбсолютно съм съгаласна че тоя 20 епизод ви изтормози много,но всички (некадърниците дето гледаме на готово tongue.gif )сме ви много благодарни!!!Евала на всички!!!И ако някой има нужда от помощ аз съм на среща за превод(само трябва да ми обясните как стават нещата,иначе английския го знам).Още веднъж благодаря!!!
Pr0sTak
ами 21-ви епизод ще излезе ли когато трябва или ще има забавяне ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.