Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The O.c. - Season 3
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
kalipso
Английските субтитри обикновено излизат в понеделник, така че трябва още малко търпение wink.gif
rico
Цитат(SymbianBoy @ 11 Feb 2006, 08:50 PM)
Хора евала за преводите, обаче искам да оповестя това което прочетох преди малко в официалния сайт на сериала > т.е 15 епизод е последен за този месецsad.gifМоже да очакваме 16 епизод както и всички останали на 9 Март от 20 часа/Америка/,т.е на другия ден можем да се насладим на най-новия епизод макар и без превод!
*

Значи чак на 10 Март ще има нов епизод ?
muradhidiued
маи маи тогава ше излезе 16 епизод wink.gif ше го 4акаме с нетарпение smile.gif
auftreten
Хора, ТОВА ТУК е тема за СУБТИТРИ, не за ДИСКУСИИ!!!

Няма да се научите да пишете ТУК май !!!
rscosworth
каже те ми плс от каде да намеря англ. субтитри hmm.gif
ioana_g
Цитат(rscosworth @ 13 Feb 2006, 03:22 PM)
*

За коя серия търсиш английски субтитри?
Killa-g
Цитат(rscosworth @ 13 Feb 2006, 02:22 PM)
*

forom.com
rscosworth
мерси ми попринцип за 15-та

а друго място има ли?
auftreten
15та ако я имаше, щеше някой да я е пуснал във форума вече...
djdobo
Ето англ.за 15еп..... wink.gif
PlexarN1
Аз и dtibugz ги почнахме след час два ще са готови надявам се wink.gif
TheStorm
Уау доста бързо се почна. Благодаря за което. Надявам се с бързината да не се изпусне много от качеството smile.gif Благодаря отново!
PlexarN1
Субтитрите са готови прави им се редакция и се качват очаквайте ги скоро в едните минути зависи след колко време ще ги пуснат в сайта wink.gif
smachko
Айде кефете се пълна редакция имат превода е на plexarn1 и dtibugz
gedsby
мнооо мерси за субтитрите обичам като забравя да проверявам тоя форум и като влезна сичко да е ток smile.gif Еваларка ви бичим,си4ко е чок сега :clap:
bloil
браво ве пич ,много бързо ако и превода е качество цена няма да имаш wink.gif
SetKoen
Браво!!! 2 часа са си направо истинско постижение!!!
tzar
Браво момчета!
Mimi91
10х за суб.Супер сте. wink.gif
smachko
Недейте така ще ни вдигнете самочувствието tongue.gif
malkata_bs
Цитат(smachko @ 14 Feb 2006, 02:55 AM)
Айде кефете се пълна редакция имат превода е на plexarn1 и dtibugz
*

ei na tva se kazva prevod ako vseki pat stavaha tolkova barzo nqma6e da se zaklu4va temata zaradi tapi izkazvaniq na koito mqstoto im ne e tuk
:59:
PlexarN1
от сега нататък мислим да продължим съвместната си работа и да правим субтитрите колкото се може по бързо wink.gif
smachko
То всичко много хубаво, само дето следващия епизод излиза чак на 9-ти март хех..
heavens
мерси са субтитрите ...
smachko
хех брей това момче thetycoon явно реши, че субтитрите имат грешки, гласува за тях с възможно най-нисък резултат, че и редакция им направи хаха поздравления много е бърз отне му само 1 седмица за да ги направи ГЕРОЙ smile.gif)) иначе обожавам такива хора без работа които само злобеят хехе
freethedoom
За кво ги няма в първия пост ве ? Ебати аз от 4 ден апроверям и гледам все на първата страница, пък то ясно колко е сериозен пича
freethedoom
Някакви новини за 16-та серия? rolleyes.gif
Mimi91
Цитат(freethedoom @ 20 Feb 2006, 11:21 AM)
Някакви новини за 16-та серия? rolleyes.gif
*

Ти не можеш ли да четеш?smachko е написал, че чак на 9 март ще излиза.
Dra1man
сега четох малко инфо за 16 и 17 епизод и в 16 ще участва някъф пич дето също се казва Макензи и на снимката много ми прилича на Бен така,че нищо чудно да му е брат.серийките ще са мноо яки по това дето четох ама кога ще ги качат?все пак вече 2 серии излязоха а нищо няма никъде.

rock.gif rock.gif rock.gif
PlexarN1
нямаше да е лошо да не го пишеш в темата за СУБТИТРИ !!! dry.gif
rayder_
до 9ти март няма да има нови епизоди
на 9ти ще излъчат май новия
Dra1man
PlexarN1?
what seems 2 be ya problem bro?

rock.gif rock.gif rock.gif
auftreten
Хора, знаете ли, има си тема за дискусии huh.gif, тази тук е за субтитри blink.gif!

hmm.gif
Dra1man
rock.gif rock.gif rock.gif pffffffff tongue.gif rock.gif rock.gif rock.gif
freethedoom
Кво стана със серията ?
dtibugz
Цитат(freethedoom @ 9 Mar 2006, 05:21 AM)
Кво стана със серията ?
*

Добре де трябва ли да се обеснява на всеки по отделно? Поинтересувай се по форумите и ще видиш. Плюс това тук далеч не му е мястото има си тема в "Дискусии" Обеснявам за последно: Епизодите излизат всеки четвъртък по FOX TV и идват в българия в петък. Превода е наша грижа и става готов едва неделя, защото тогава излизат английските субтитри. Надявам се да не питате повече подобни въпроси. Сори за оф топика
DevilDmxXXX
Ето ви още един сайт на O.C.

http://www.TheOC-BG.com

А иначе сериите не излизат всеки четвъртък а само някои четвъртъци smile.gif
Днес излиза 16 епизод и утре сигурно ще го има в торентите smile.gif
auftreten
Aбе, хора, има си сайт за дискусии БЕ, правете си там рекламите на сайтовете и си изказвайте "компетентните" мнения!
criminall
http://www.arenabg.com/details.php?id=37389
Новият епизод е вече тук! w00t.gif
Сега само едни титри липсват!
emo_mg
Тай като излезе 16 епизод мисля да помоля за субтитри ако некой може да направи няма да е лошо мерси ето и линк към арената
http://www.arenabg.com/details.php?id=3738...ewcomm#comments
PlexarN1
Хайде изчакай да излезът английски пък тогава ще поработим по въпросът със субтитрите hmm.gif
x/\aneTo
Браво на преводачите!Много добър сериал.
auftreten
Аз предлагам още преди да излязат да се разберем кой ще превежда, за да не
станат после някакъв вид надпревари и "реални" оценки на преводите по-нататък.
Нека тоя път всичко да бъде направено "както света", за да има полза от работата -
не е номера да се бърза хипер много за да изпреварим, видиш ли, всички останали,
идеята е да се превежда качествено и прецизно, поне според мен. Аз също бих се
включил в превода, ако целта е да се направят наистина качествени субтитри и
ако има нужда от помощ. Но ако стремежа е да изпреварим и да "прецакаме"
останалите, които също са решили да заделят време, за да направят нещо, просто
няма смисъл.
dtibugz
Ами понеже аз пиша за последните 3 епизода и особено последния в комбина с Plexar станаха много добри наистина без никави грешки. Та реших да оповестя за да не стават обърквания, че пак ние 2-та ще се заемем със превода.1-во че имаме желание 2-ро че става качествен и 3-то става за 2 часа. Ако има някой против да си каже smile.gif
Chumera
Абе ако стават за 2 часа, нямаме нищо против естествено.
SetKoen
Цитат(dtibugz @ 10 Mar 2006, 04:08 PM)
Ами понеже аз пиша за последните 3 епизода и особено последния в комбина с Plexar  станаха много добри наистина без никави грешки. Та реших да оповестя за да не стават обърквания, че пак ние 2-та ще се заемем със превода.1-во че имаме желание 2-ро че става качествен и 3-то става за 2 часа. Ако има някой против да си каже smile.gif
*

Едва ли някой има против 2 часа след английските да има и на БГ така че всички сме съгласни rock.gif :clap: rock.gif
gedsby
хаха боже на горе по рожен много ясно че няма проблеми ти пък леле и за 4 часа да станат важно е да ги има успех в предостоящият превод браточки tongue.gif
muradhidiued
кога излизат субс !
Edmond
ами ако просто някой направи тайминг, а друг по слух ги преведе няма ли да стане също?
PlexarN1
Ами щом мислиш че е толкова просто си ги направи сам dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.