Здравейте,
Искам да изразя моето мнение по последните няколко поста. Като започна с това:
Цитат(hellfire)
- Както решиш. След като най - вероятно за пореден път Enterprise Bg Team ще се увеличи...
Не знам какво си имал в предвид, но знам на останалите как звучи това. "Ех, пак се увеличаваме, аман". Момент! Преди да тръгнеш да се защитаваш или да ме нападаш, искам да допълня.. ЗНАМ че не си имал това в предвид, но не можеш да правиш такова изказване, и да не очакваш такива реакции:
Цитат(Borislava)
...надявам се, че няма сърдити за това, че и други се включват, но ако е така кажете... и спирам :)
После и другото, което не ми беше приятно да прочета:
Цитат(kabalstein)
....От всички, най- малко тя искам да спира, поради качеството на преводите които прави! Моята идея е нека хората да се докажат, че са сериозни, и тогава да ги включваме в екипа! Защото екипът е екип само, когато всички действат заедно като 1 цяло... и когато някой изостане с превода на някой епизод да го преодстъпи на друг и така...
Вие (първоначалния Ентърпрайз Тиим) на много места бяхте писали, че сте малко и търсите хора, които да ви помогнат! Е, когато две момичета решиха да Ви помогнат - Borislava и yonkaval, какво казахте - "в пробационен период", "да се докажат", "да видим че са сериозни" и т.н. Те са решили да си използват времето да Ни помагат, а отношението ви към тях е "те искат да влязат в НАШИЯ екип от професионалисти, които могат и без тях, така че да се доказват или да се махат!". Не казвайте, че не така, защото те го усетиха и реагираха на това.
Цитат(yonkaval)
...Аз не съм искала да съм в екипа, исках само малко да ви помогна...
Разбирам, че за вас Тиим-а е нещо важно, ама то ви стана като фикс идея. Не забравяйте идеята за която сме се събрали - да помагаме! И когато някой дойде и каже, че иска да помага - трябва да го посрещнем с отворени ръце, да му благодарим и да го стимулираме. Неща, които не правите в момента. Или се опитвате, но правите неправилно и виждате резултата.
Не очаквам никой от вас да се извинява, искам да се опитате да ме разберете. Определено има проблем - всички виждате това във форума и няма смисал да го оспорваме. Затова нека не губим време в това кой колко и как е виновен, а да се опитаме да оправим нещата сега и за в бъдеще. Нека бъдем екип!
До Borislava и yonkaval:
Разбираме, че някои наши реакции може да са ви стреснали, както и отношението ни. Съжаляваме! Oт името на целия екип - не спирайте да ни помагате! Имаме нужда от повече хора като вас. Вие казахте, че оценявате работата ни и сте ни благодарни. Тогава Ви молим да направите още един опит. Е ?