Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Star Trek Enterprise
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
TeroglisT4o
абе сериала просто е страхотен ама тая песен напрао ми топи сърцето отдавна не се бях зарибявал така 10х за превода на мен ми остават към 6-7 епизода и ся ми е гадно да ги гледам щот кат свършат няма повече за разлика от sg-1.Незнам кра на сериала но се надявам на някой да му хрумне нещо и за още един сезон.
marty_mcfly
tongue.gif tongue.gif tongue.gif УРААААААААААААААААААААА ,А СЕГА СЛЕДВА СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ
TeroglisT4o
bwaaaaaaaa otvraten s1m ot posledniq epizod e za tva me drazni fantastiakta kade po dqvolite e happy enda kade sa decata na t'pol i t1k1r za kvo po dqvolitenego ubiha po dobre ar4er da bqha otepali pone 6te6e da stane o6te po velik geroi za kvo trqa6e da ima svadba da stane 6otu i taka da sv1r6i i kvi bqha tiq 18i19 epizod apsolutni bezmislici ni6to ne shvanah kvo ob6to ima6e p1k te s1s ostanaloto ot sezona kat nqkva kr1pka izob6to ne na mqsto bwaaaa dano da ne se razo4arovam ot k1v be6e tam a da kapitan pikar i dano da ima pak nqkva qko putka det da se zaribi s nqkoi i da ima za kvo da g gledam
kabalstein
но комънт...
TeroglisT4o
не моля коментирай кажи си квот ти е на сърцето
TeroglisT4o
а и щях да забравя бе мноо мноо ама мноо мноо ви балгодаря на сичкото бг народ дет превждал туй чудо превода беше просто пирфектен направо идеален за да може един човек кът мен максимално да се изкефи а не като на някои др сериали .... и пак да кажа 10х макар и според мен сериалчето да свършва уникално тъпо ама един епизод не може да ми промини мнението за нещо толкова яко .
hellfire
Е точно 18ти и 19ти епизод са си много хубави. Като цяло епизодите за огледалната вселена (и от оригиналните серии и от Deep Space 9 и от Enterprise) са ми доста интересни. Що се отнася до последния епизод - не ми пречи това, че спряха сериала след 4ти сезон, пречи ми начина по който свърши. Дори аз, въпреки, че не разбирам много от телевизия бих могъл да направя доста по - добър последен епизод.
TeroglisT4o
да бе така е и тва тнгсори ама 3 пъти сядам да гледам първия епизод и 3 пъти заспивам е мноо е тъп бе нищо общо с ентерпрайс и с тея дърти прически и стая музика и начина по който минават на светлинна изобщо няма да се учудя ако в някой епизод няма да се види няква ръка която држи кораба отдолу и мноо по добре щеше да бъде ако бяха оставили сериала с отворен край че да мойе някой да го продължи а така савсем го затапиха
M-r Anderson
Цитат(TeroglisT4o @ 28 Mar 2006, 01:27 PM)
да бе така е и тва тнгсори ама 3 пъти сядам да гледам първия епизод и 3 пъти заспивам е мноо е тъп бе нищо общо с ентерпрайс и с тея дърти прически и стая музика и начина по който минават на светлинна изобщо няма да се учудя ако в някой епизод няма да се види няква ръка която држи кораба отдолу
*

Сигурен ли си ,че нямаш впредвид TOS,а не TNG hmm.gif
musakaaa
да наистина 1-ва серия от следващото поколение е малко тъпа но повечето серий от сериала са много яки :clap:
а който изка да са възмоти анимираните серий са за него
hellfire
Това, че ефектите не са хубави, не значи че даден филм е лош. Все пак TNG е правен в края на 80те и началото на 90те. Като цяло сериала е много хубав. На мен лично обаче DS9 повече ми харесва.
Spock
Kabal, какво стана със пълните архиви на сезоните от Ентърпрайз ?? Ако ги имаш моля те прати ги на d.kandev@gmail.com , че ми трябват възможно най-бързо. А и ги качете тука, щото както тръгнах да гледам 3 и 4 сезон да ги търся едно по едно си е цляо мъчение.
yonkaval
Цитат(Spock @ 11 Apr 2006, 08:58 PM)
Kabal, какво стана със пълните архиви на сезоните от Ентърпрайз ?? Ако ги имаш моля те прати ги на d.kandev@gmail.com , че ми трябват възможно най-бързо. А и ги качете тука, щото както тръгнах да гледам 3 и 4 сезон да ги търся едно по едно си е цляо мъчение.
*

Здравей,
Изпратих ти архива на мейла, който си дал.
Поздрави на всички :59: biggrin.gif smile.gif
viharcho
Цитат(Spock @ 11 Apr 2006, 09:58 PM)
*

има ги в arenabg.com аз от там си ги теглих елите сезони wink.gif
Spock
Мерси на yonkaval за архивите. Ще ми свършат идеална работа.
Anubis
Изтеглих няколко серии от 1-ви сезон от Арена.бг и картината е с ужасни артефакти :evil2: .Такива ли са всичките серии?Този който го и рипвал от ДВД-то си е нямал и понятие какво прави :evil2:
scarlette
Цитат(Anubis @ 4 May 2006, 08:28 PM)
Изтеглих няколко серии от 1-ви сезон от Арена.бг и картината е с ужасни артефакти :evil2: .Такива ли са всичките серии?Този който го и рипвал от ДВД-то си е нямал и понятие какво прави :evil2:
*

Изгледал съм всички сезони и да си призная чесно може би на 1-2 епизода за 1-2 сек имаше проблем.
Но аз си ги дръпнах от linkos

btw Искам да изкажа тук благодарност на кобал тим :clap:
martineliazz
Цитат(TeroglisT4o @ 26 Mar 2006, 11:02 PM)
bwaaaaaaaa otvraten s1m ot posledniq epizod e za tva me drazni fantastiakta kade po dqvolite e happy enda kade sa decata na t'pol i t1k1r za kvo po dqvolitenego ubiha po dobre ar4er da bqha otepali pone 6te6e da stane o6te po velik geroi za kvo trqa6e da ima svadba da stane 6otu i taka da sv1r6i i kvi bqha tiq 18i19 epizod apsolutni bezmislici ni6to ne shvanah kvo ob6to ima6e p1k te s1s ostanaloto ot sezona kat nqkva kr1pka izob6to ne na mqsto bwaaaa dano da ne se razo4arovam ot k1v be6e tam a da kapitan pikar i dano da ima pak nqkva qko putka det da se zaribi s nqkoi i da ima za kvo da g gledam
*

и това е писано от "бъдещето на българия".... мъъъъкаааа мъка мъка мъка...
Spock
Цитат(martineliazz @ 7 May 2006, 04:04 PM)
Цитат(TeroglisT4o @ 26 Mar 2006, 11:02 PM)
*

и това е писано от "бъдещето на българия".... мъъъъкаааа мъка мъка мъка...
*

Лелееееее и се очаква тва нещо да оправи страната некой ден. Мъкааааа мъкаааааа. Поне на български да го беше написал, ужас. Нямам думи, макар че и аз съм съгласен със някои от нещата, които е написал, но не с тоя език и не с тоя тон. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif dry.gif dry.gif
hellfire
Интересно ми е този човек как ли би понесъл Battlestar Galactica. Истината е, че макар и да нямам нищо против щастливия край, едно от нещата, които ме дразнят в американските филми е именно неистовото им жеание за щастлив край, дори тогава, когато такъв край е "нелогичен".
etconev
Даа, сериала излезе много хубав. Изгледах го на един дъх. Може би направих грешка като гледах първо Ентърпрайс, защото сега TNG и още повече TOS ми се струват много зле направени и някакси не мога да ги гледам. Може би преводачите ще бъдат така добри да насочат усилията си към Вояджър и Дийп Спейс 9, който изглеждат приятни.
bastuna2003
Цитат(etconev @ 7 May 2006, 09:02 PM)
Даа, сериала излезе много хубав. Изгледах го на един дъх. Може би направих грешка като гледах първо Ентърпрайс, защото сега TNG и още повече TOS ми се струват много зле направени и някакси не мога да ги гледам. Може би преводачите ще бъдат така добри да насочат усилията си към Вояджър и Дийп Спейс 9, който изглеждат приятни.
*

Абе Вояджър и аз съм му хвърлил око, ама май ще почнем да го превеждаме чак догодина blink.gif
Lazy
rock.gif
etconev
Цитат(Lazy @ 8 May 2006, 10:17 AM)
Цитат(etconev @ 7 May 2006, 09:02 PM)
*

Аз много харесвам Дийп Спейс 9 и съм готов да се заема с него веднага, щом се приключи с ТОС и ТНГ. Но дотогава, ако някой е недоволен, може би ще бъде така добър да седне и да си преведе сам каквото иска да гледа. Аз по принцип съм страшно ангажиран и съм принуден да правя много жертви, за да превеждам любимите си сериали, без никой да ми плаща за това. Мисля, че ако се появят още 2-3 неблагодарницзи, които да ми казват какво да превеждам и какво - не, ще бъде достатъчно, за да наклони везните в полза на това, че да зарежа тази работа и да се откажа от преводите на субтитри изобщо.

На мен български субтитри не ми трябват. Аз си ги гледам тези сериали без никакви субтитри или в краен случай с английски субтитри. Тогава се чувствам съвсем комфортно. Защо да се мъча заради хора, които няма да оценят това, което правя?
*

А може би нещо се бъркаш. Колкото и да се пуля не виждам и нотка на неблагодарност в това което съм написал, а още по-малко и нареждане какво да превеждаш. А и защо си мислиш, че е насочено лично към тебе, след като не съм цитирал и едно име. И още нещо, когато човек прави нещо доброволно, той не използва всеки случай да да го натяква. Преди да пишеш такива застрашителни постове, друг път се опитай да вникнеш по - добре с съдаржанието на това което четеш. Нито съм казал на някой какво да превежда, нито пък съм изказал някаква неблагодарност.
Spock
Сътига бре ейййй. Ся начи първо да преведем ТНГ после ще помогнем на ТОС и после ще почнем Вояджър. Така че спокойно. ТНГ са златните години на Стар Трек и си заслужава да се гледа, това, че е грозен откъм ефекти не значи, че е тъп.
kabalstein
Започнах работа по редакцията... 1ва готова, 2ра на 40%
krasi1977
Цитат(kabalstein @ 19 Jul 2006, 10:59 PM)
Започнах работа по редакцията... 1ва готова, 2ра на 40%
*

Може ли да попитам до къде стигна с редакцията ?
cvetangg
Чудесна работа сте свършили браво екип :clap: :clap: :clap:
Дано и нашия Андромеда стане толкова добър cool.gif
bigstoyan
Здравейте и БЛАГОДАРЯ за вложения труд!
smile.gif
Ако имах време като преди... щях да помагам, но уви засега се налага само да "гледам отстрани"...
Имам една молба (въпрос). За да не ровя из целия форум бихте ли ми казали, дали сте правили синхронизация на субтитрите за двд-рип версиите на 4-те сезона? Защото аз незнайно как съм се сдобил с тях и... ще трябва да си припомням как се синхронизираха титри... smile.gif Не че има нещо лошо, но ако е вече сторено ще съм благодарен да ми кажете.

МЕРСИ ПАК на всички, участвали в превода.
kabalstein
Синхронизацията за рилийзите я пише на първа страница... Успех!

ПС, он холд ми е редакцията след 0-вото ми време :/
Scorpions
И от мен едно Голямоооооооооо Благодаря.smile.gif
E-Tle
Някой би ли ми дал ликнк за 1-ви и 3-ти сезон, че в Arena-та няма кьорав сийдър или лийчър от Декември !
yonkaval
Здравей,

Ето ти линкчета за 1 и 3 сезон

Сезон 3

Сезон 1

Приятно гледане, особено на трети сезон, моят любим. Дано да има сийд.
Поздрави
E-Tle
Благодаря ! clapping.gif Ще стане бавно но ще ги дръпна да се надявам ! unsure.gif
vidon
Някой дали ще може да синхронизира субтитрите за релийза на HdNet?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.