Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Star Trek Enterprise
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Borislava
Цитат(znamli @ 10 Jan 2006, 12:43 AM)
Само чакам първи и ще на правя юруш на епизоди от 1-до 5 нито жена и дете ще ми попречат хехееее rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif
*

Още един почитател на Гигер smile.gif
shrik
Цитат(znamli @ 10 Jan 2006, 12:43 AM)
Само чакам първи и ще на правя юруш на епизоди от 1-до 5 нито жена и дете ще ми попречат хехееее rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif
*

продължавай в същия дух clapping.gif
hellfire
Цитат
Само чакам първи и ще на правя юруш на епизоди от 1-до 5 нито жена и дете ще ми попречат хехееее rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif

Много телевизия гледаш...
z-Z-z
Естествено как ще го прекъсват такъв готин сериал не е за изпускане.
P.S.Ще има ли и пети сезон?
hellfire
Почти от цяла година сериала е спрян и шансовете за нови епизоди са толкова минимални, че направо ги няма. Феновете дори събраха 3 милиона долара само от Upn да подновят сериала (за подобно нещо, между другото няма прецедент, само феновете на farscape направиха нещо подобно, но те така и не събраха пари), но и това не помогна. Единственият шанс да видим любимите си герои отново на екрана е да направят филм (Star Trek XI), но информацията за подобен проект е доста противоречива и е много вероятно дори действието да се развива преди TOS да има изцяло нов екипаж.
z-Z-z
Цитат(hellfire @ 10 Jan 2006, 09:05 PM)
Почти от цяла година сериала е спрян и шансовете за нови епизоди са толкова минимални, че направо ги няма. Феновете дори събраха 3 милиона долара само от Upn да подновят сериала (за подобно нещо, между другото няма прецедент, само феновете на farscape направиха нещо подобно, но те така и не събраха пари), но и това не помогна. Единственият шанс да видим любимите си герои отново на екрана е да направят филм (Star Trek XI), но информацията за подобен проект е доста противоречива и е много вероятно дори действието да се развива преди TOS да има изцяло нов екипаж.
*

Много тъпо така.Едва ли е заради парите.Да не би продуцентите да са се отказали нещо?
stoyo5
Епизод 4x7 - Превод: Borislava, качен на сайта и чака одобрение. smile.gif
hellfire
Не толкова заради парите, а заради рейтингите. Ако рейтингите бяха високи щяха да намерят предостатъчно пари. Ако се чудиш защо рейтингите са били ниски, замисли се - The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager, Enterprise - от около 18 години постоянно се прави някакъв сериал по Star Trek. Нормално е на публиката да почне да и умръзва от франчайза, а и идеите започват да се изчерпват и започват да се повтарят сюжетите. Спадането на рейтингите се наблюдава постоянно някъде от DS9 насам. От известно време продуцентите се стараят не да привлекат нови зрители, а да запазят старите. Когато Enterprise е започнал е имал около 10 милиона редовни зрители, а към края бройката е паднала до 2 милиона. Като се има впредвид, че един епизод струва няколко милиона долара (3те милиона, които феновете са събрали едва биха стигнали за един епизод) и им трябват повече от 100 милиона за сезон, мисля, че е нормално. Не, че големите компании не могат да съберат толкова, но е нормално да отклонят средствата към по - перспективни проекти.
arunner
Става офтопик, но: наистина жалко за сериала и актьорския състав. Таймслотът (таймслотовете, след разместванията) също са изиграли негативна роля. А и последната дума са имали голяма част от американските зрители, които така и не са възприели вижданията на продуцентите. При мен например беше точно обратното - опитах да изгледам пилотите на TNG и Voyager, но така и не мога да ги възприема в сравнение с Enterprise. ПО темата: още веднъж браво, че сте се заели, заради вас се захванах да гледам сериала и си струваше.
Insaneboy
разбрах че феновете са събрали няколко милиона долара за нов сезон от дарения само, ама на никой не му се правело нов сезон...
stoyo5
Ето го и 4x8 - Превод: Borislava & breaker4eto
Редакция: <<stoyo5>>
Приятно гледане. smile.gif
zaq
Извинявам се за нахалството,ама за 1 епизод от 4 сезон ще има ли субтитри?
Дълбок поклон пред всички преводачи!!Да сте живи и здрави!!
kabalstein
Ами принципно ще има! Ама днес (12 ЯНУ) имам рожден ден и не ми се занимава да го завършвам! Начи до неделя треа да е готов, щот сега гости, глупости, п*тки майни... неа време за това!

Ае хора... станах на 18! :cool2: :cool2:
w777
Цитат(kabalstein @ 12 Jan 2006, 01:45 AM)
Ами принципно ще има! Ама днес (12 ЯНУ) имам рожден ден и не ми се занимава да го завършвам! Начи до неделя треа да е готов, щот сега гости, глупости, п*тки майни... неа време за това!

Ае хора... станах на 18!  :cool2:  :cool2:
*

Честит рожден ден !!! clapping.gif clapping.gif clapping.gif
stoyo5
Цитат(kabalstein @ 12 Jan 2006, 12:45 AM)

*

Честит ти рожден ден Kabal, да си жив и здрав и да радваш хората все така с преводите си. Хайде наздраве :cheers:.

*
z-Z-z
Цитат(kabalstein @ 12 Jan 2006, 01:45 AM)

*

Честито и внимавай с пиячката :all_coholic: :drunk: :yay:
Borislava

*

Честит Рожден ден и от мен smile.gif :clap:

И весел купон :wine:
V-o-o-d-o-o
Честит и от мен. Жив и здрав... wink.gif
MadCat246
[quote=kabalstein,12 Jan 2006, 12:45 AM]

Ае хора... станах на 18!

chestit i ot men da si jiv i zdrav :na_masa:
MadCat246
[quote=kabalstein,12 Jan 2006, 12:45 AM]

Ае хора... станах на 18!

chestit i ot men da si jiv i zdrav :na_masa:
hellfire
И от мен честит рожден ден. Да си жив и здрав. Наздраве:cheers: !Приятно прекарване :na_masa::walkman: :pepsi: :punk: :banana: :thumbup: :31: И да не караш :drive2: пиян :wine: или в каквото :cannabis: и да било нетрезво състояние :fing02:
Niksanina

*

еми аре да сме живи и здрави (и аз имам ден wink.gif
vaskod
И от мен честит рожден ден. :all_coholic: и леко с пиячката smile.gif
boikoborisov
И от мен честито :clap: blink.gif
veliko69
Да си ни жив и здрав
kabalstein
Мерси на всички! Много благодаря за уважението! Ще продължа да правя субтитри! Чакайте само да сигна до понеделник, че да съм в някакво състояние да говоря! wacko.gif Да не стана кат 1 приятел от мойто даскало, който така се беше нарязал, че когато трябваше не можа да го дигне! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh1.gif
yonkaval
Малко със закъснение и от мен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
ЖИВ И ЗДРАВ

Работя по 4х12, но бях една седмица в АЕЦ-а в командировка и там не съм работила по превода. Така, че почакайте, моля.
А 4х06 съм го предала много отдавна, :59: така че отбележете на първа страница, че е готов.

Поздрави, Йонка
martinnest
Честит Рожден на Kabal и от мен ! Жив и здрав и всичко най най най !
kabalstein
Оуууу какъв купон какво чудо! Всички ще го запомнят!
И гостите бяха доволни, и аз бях доволен!

А каква руса маца си хванах, да не ви казвам!

Ще гледам да ви дам снимков материал възможно най- скоро!
emzz
Дай мацата , не щем снимков матриал
hellfire
Не че има нещо общо с темата, която се върти но ще се забавя с 9ти епизод, защото съм зает с учене. Трябваше да е готов днес, но както е тръгнало най вероятно ще е готов към края на идната седмица.
Spock
Айде кабал и от мене честит макар и на патерица.А кво решихте бе хорица ще има ли хора дето да превеждат другите сериали от стар Трек сагата,че малко поизостанах с материала тука. sad.gif
stoyo5
Цитат(Spock @ 16 Jan 2006, 10:12 PM)
Айде кабал и от мене честит макар и на патерица.А кво решихте бе хорица ще има ли хора дето да превеждат другите сериали от стар Трек сагата,че малко поизостанах с материала тука. sad.gif
*

В момента двама но не от Ентърпрайс тим превеждат Star Trek TNG, ето ти линк към темата:

Star Trek TNG
naruto
От тези всичките са излезнали без първата!
Някъв шанс и тя да се появи?
Episode 1 KABAL Работи се 13%
Episode 2 breaker4eto Готов
Episode 3 Hellfire Готов
Episode 4 Stoyo5 Готов
Episode 5 Stoyo5 Работи се
Episode 6 yonkaval Работи се
Episode 7 Borislava Готов
Episode 8 breaker4eto В процес на редакция!
kabalstein
Не съм ъпдейтвал отдавна! 67%, работя с около 17% на ден... Ако нямах семейни проблеми в момента, сигурно можеше и по- бързо...!
naruto
Цитат(kabalstein @ 17 Jan 2006, 02:57 AM)
Не съм ъпдейтвал отдавна!

И аз така реших ама да попитам rolleyes.gif
П.П.Ч.Р.Д. предполагам че ти си kabal,kabalstein hmm.gif
stoyo5
Цитат(naruto @ 17 Jan 2006, 01:25 AM)
От тези всичките са излезнали без първата!
Някъв шанс и тя да се появи?
Episode 1 KABAL Работи се 13%
Episode 2 breaker4eto Готов
Episode 3 Hellfire Готов
Episode 4 Stoyo5 Готов
Episode 5 Stoyo5 Работи се
Episode 6 yonkaval Работи се
Episode 7 Borislava Готов
Episode 8 breaker4eto В процес на редакция!
*

Няма страшно всички епизоди на 4 сезон рано или късно ще се появят. smile.gif

Между другото 10-ти епизод е на 50 %. Очаквайте го скоро.
kabalstein
Цитат(kabalstein @ 17 Jan 2006, 02:57 AM)
Не съм ъпдейтвал отдавна! 67%, работя с около 17% на ден... Ако нямах семейни проблеми в момента, сигурно можеше и по- бързо...!
*

Бързо цепиш...

1 Малко съобщение! Ако тук се намират още приятелки на моята половинка, моля да си кажат сега, не да си чатим 3 месеца като напълно непознати и после да се окаже, че някак си я познавате от някъде!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
yonkaval
1 Малко съобщение! Ако тук се намират още приятелки на моята половинка, моля да си кажат сега, не да си чатим 3 месеца като напълно непознати и после да се окаже, че някак си я познавате от някъде!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*

[/quote]

Не се предавай така лесно. Иначе няма да си признаят. Малко ги коткай. Подлъжи ги с нещо. cool.gif :lol_2: hmm.gif biggrin.gif
А сега сериозно. 4х12 е преведен на 80 %, но компютърът ми в къщи (където превеждам основно) се развали и сега ще има малко затишие. Тъй като 12,13 и 14 са свързани, ще се изчакваме ли или ще ги пускаме когато са готови. 4х12 ще го свърша, не се безпокойте, ще намеря начин.

Поздрави
Йонка
fakirabg
Предварително се извинявам за може би малко глупавия вьпрос но :
Изгледах 4-те сезона на Star Trek Enterprise и искам да продьлжа с развитието на серияла та след тези 4 сезона искам да питам как се казва продьлжението на сериaла и ако знаете да кажете от кьде да го дрьпна ?
yonkaval
Цитат(fakirabg @ 18 Jan 2006, 11:03 AM)
Предварително се извинявам за  може би малко глупавия вьпрос но :
Изгледах 4-те сезона на Star Trek Enterprise  и  искам да продьлжа с развитието на серияла та след тези 4 сезона  искам да питам как се казва продьлжението на сериaла и ако знаете да кажете от кьде да го дрьпна ?
*

За съжаление са само 4 сезона. dry.gif mad.gif Въпреки желанието на почитателите Ентърпрайс не беше продължен, поне засега. Може би ще правят филм, но не е сигурно.
Съжалявам
fakirabg
Цитат(yonkaval @ 18 Jan 2006, 02:51 PM)
Цитат(fakirabg @ 18 Jan 2006, 11:03 AM)
Предварително се извинявам за  може би малко глупавия вьпрос но :
Изгледах   4-те сезона на Star Trek Enterprise  и  искам да продьлжа с развитието на серияла та след тези 4 сезона  искам да питам как се казва продьлжението на сериaла и ако знаете да кажете от кьде да го дрьпна ?
*

За съжаление са само 4 сезона. dry.gif mad.gif Въпреки желанието на почитателите Ентърпрайс не беше продължен, поне засега. Може би ще правят филм, но не е сигурно.
Съжалявам
*

Благодаря за отговора
kabalstein
Йонче, нямай грижи! Аз 1ви още не съм свършил... гледайте до края на седмицата да направим 1 хоумрън от няколко епизода на веднъж!

77% съм, но имам проблеми вкъщи, + това мойта си е втълпила че съм Рокфелер и трябва да я отърва от тея мисли! Което не е малка работа ако знаете! БТУ Снимките са на адрес http://store1.data.bg/kabalstein/, който иска може да ги разгледа! Жокер... аз съм оня с гранатомета!
V-o-o-d-o-o
Хайде банда. Последен напън и да се довърши и последния сезон... smile.gif Нямам търпение да го догледам...
hellfire
Цитат
това мойта си е втълпила че съм Рокфелер и трябва да я отърва от тея мисли

Жени... Със тях не можем, но и без тях не можем.
Иначе, що се отнася до превода, мисля, че до края на седмицата ще съм готов с моя епизод.
kabalstein
До събота и аз трябва да съм готов с моя! В момента съм на 89%, вероятно в петък вечер ако имам време!

Айде моля някой да ме светне на ЛС, какво трябва да променя още в 1ва страница!
stoyo5
При мен нещата стоят по същият начин. Ще съм готов с 10 епизод най-късно в събота. Ще драсна на Лирекс едно съобщение да разбера до къде е стигнал. *
yonkaval
Най-късно в понеделник 4х12 ще е готов. :59: tongue.gif Останало ми е малко, но както ви писах в къщи не мога да работя, а днес тук на работа имам други неща да правя.

Поздрави :lol_2: huh.gif
yonkaval
Здравейте отново,

Свърших 4х12 :59: :59: biggrin.gif tongue.gif smile.gif и го изпратих на Lirex.

Поздрави
Йонка
kabalstein
Аз пък приключих с 1ви... измъчи ме, ама се оказа 670 реда...

Качвам го на сайта! Утре трябва да го има!
Започвам 17!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.