hakera
25 Feb 2006, 04:24 PM
Nemam s kvo!!! Telefona mai nema pokritie tam, puk i nemam kade da zaregdam bateriyta (dori i da ima kude v Nigeriy hich nyma da sum na vakancia, taka che...)
To vsyshtnost ne mi i trybva ludnica to tam she sam izoliran s opasnost za jivota, to tova ako ne si e ludost, ama aide... Ako sum oshte jiv kat sa vyrna(davam si 80 procenta shas da oceleq ako ne zadqna nqkoq nigeriika i 50 procenta ako ne izdurja bez s.x tiy 7-8 meseca) sha vi pisha i she chakam subs i za drugite Star Trekove(nai veche TNG). Basi pak napisah 100 reda obysnenia ama kvo da sa prai she ma izdurgite oshte 3-4 dena i posle se molete za men(nadyvam se na Bog, ne na Alah ili na Kala) I chakam SUBS za 19 i 22 EP!!! Blagodarq na prevodachite i molq vi poburzaite. MOLQ VI
BIG_MIRO
25 Feb 2006, 04:43 PM
da te pratqt v somaliq tam i jenite prili4at ba m1je :59:
hakera
25 Feb 2006, 05:57 PM
Bazikame se s izgnannicite, a????? Gadnqri. She vi dokaram nqkoq malariq i she vidite vie... Jalko che mi biha 100 injekcii inache i korab znaish li kvo lesno sa vkarva virus osobeno v Bulgariq A? A? A? A? Ma kvo li si aaakam i az, shega shega ama she zema da hvana nqkoi spin ili nekoq treska i she ma pishat po vesnicite (ako ma namerqt de, ma to puk az sam sus Svetla i Mitko, te nema da ma ostavqt, te ne sa gadni kat vas) Puk za Somaliq - mnogo daleche e ot kursa. She minavame prez Libiq (ako iskate moga i ot vas da gi zapliuq tia gadini) I za poreden put sa otklonih ot temata... I NEED OF SUBS! PLEASE, GAYS! 19 & 22 EP. NO TIME! TANKS!
BIG_MIRO
25 Feb 2006, 06:24 PM
ave to v bg ve4e vsi4ko e minavalo i vse o6te sme tuk!!!!!!! taka 4e ako iska6 i antraks xvani pak nqma da ni spre6 muxaaaaaaaaaa
hakera
25 Feb 2006, 06:43 PM
Ma samnqva che i dvamata si nqmame druga rabota. Kefi sa kefi sa ti. She vi dokara dve spinozni negurki i she vidite vii, sha oplezite ezicite. Puk i po poslednite statistiki bulgarite namalqvat - 2000 bqhme 8 mil, a sega 7,300 mil. To ne che statistikite vinagi sa verni ama vse pak... Puk i rajdamosta namalqva. Abe s dve dumi polojenieto ne e kum dobre... Puk i kat gledam kolko ludi sa navudiha(nachelo na men i ekipa - malkoutochnenie za vsichki koito ma mislqt za nai-ludia na zemqta - ne sam, Svetleto e po-luda i otkachena, po-veroqtno e tq da vi dokara nekoy zaraza prez pristanishteto ili da dokara nekoi sanduk kalashnikovi, koeto iskre sa nadqvam da ne stane shtoto togava statistikata za 2006 shte e 5 mil naselenie na Bulgaria) I na taka... Pak kum temata iskam SUBS za 19 i 22 ep Blagodarsko i poburzaite! 10x za prevodachite
kabalstein
26 Feb 2006, 12:20 AM
Ще стане за неделя, нямах достъп до ПЦ да го завърша днес... на 80% е!
hakera
26 Feb 2006, 08:41 AM
hakera
26 Feb 2006, 06:00 PM
Ei nali imash predvid dnes, shtoto ako e drugata nedelq............. Boge opazi!
replicona
26 Feb 2006, 08:38 PM
неделя мина... почти!
![tongue.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/tongue.gif)
маи пак ще чакаме кат луди :lol2: !!!!!!!!!!! не че е смешно ама да плача не върви! и аз съм така през час проверявам но не съм писъл до сега ма вече и аз изперках
![rock.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/rock.gif)
:clap: !!!!!!! А и да не забравя ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ЦЕЛИЯ Star Trek Enterprise Team®: KABAL ; stoyo5 ; hellfire ; Lirex ; BORISLAVA; Yonkaval
БЕЗ КОИТО НЯМАШЕ ДА МОЖЕМ ДА СЕ НАСЛАДИМ ИСТИНСКИ НА ФИЛМА!!!!
hakera
26 Feb 2006, 09:46 PM
V-o-o-d-o-o
26 Feb 2006, 10:14 PM
Споко бре. Пичовете са точни, ще свършат работа....
hakera
27 Feb 2006, 06:03 PM
Kakto kazah: Vii me ubichte ve hora. Az naistina ma NAISTINA zaminavam za MURTVATA ZONA na 2 mart(tay godina). Vii ako she puskate subtitrite chak na 4 mart, she ima da gi gledam chak kum aaa... SEPTEMVRI. Ako ne i OKTOMVRI. I to ako sum vse oshte jiv(za neznaeshtite po-gore v temite) Vii ma zakovahte za stenata napravo, she si umra bez da sam gledal 2 epizoda ot obshto kum 100 ep. Uf nadqvam se da se bazikate. Inache she trbva da tursy nekak da sa svurga ot Bengazi kum interneta i da tegly.
Ne sa samnyvam che she gi naprayt obache az nemam vreme neska oprayhme prigotovleniyta, bagaja i tempodobnite... Tui che ako moje do 2 mart da sa poyvat subovete she sam mnogo blagodaren, ma mnogo...
Spock
27 Feb 2006, 06:12 PM
Въх, ама ти в Либия ли отиваш.Край минаваш на сух режим: без алкохол без жени и никакво ама никакво теглене, че не ги знаем там законите за пиратството какви се.Ще земат да те затворят за сваляне на субтитри.Сакън!!
Ама ако си навитак ще ти ги пратят на пощата бе, поне ътака няма да те обвинят в пиратсво.
hakera
27 Feb 2006, 07:01 PM
PřΘŁůχ
27 Feb 2006, 08:45 PM
Това го обърнахте на тема дискиусий!!!
![mad.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/mad.gif)
:evil2:
По същество без да пришпорвам никого кога ще бъде завършен целия 4 сезон да го
качваме вече на двд-та и мир на хдд???
п.с. Повтарям се със това мнение не се стремя да пришпонвам някого просто питам!!
Благодаря на всички от прекрасния екип превел тоз мн интересен сериал
naruto
27 Feb 2006, 09:23 PM
Kaaaaaaaaaabal :crybaby: :wall:
kabalstein
27 Feb 2006, 11:38 PM
УТРЕ СЪМ С ПЦ И НЕТ! НА СЕДМОТО НЕБЕ СЪМ... Айде ще се прибирам към къщи щот стана 12 ч!
hakera
28 Feb 2006, 12:07 PM
Vuh, ako i pusnesh subsa she ta pozlaty...
Th3_s0uL_ma573R
28 Feb 2006, 11:16 PM
Kabal ми предаде да ви кажа че утре ще му пуснат нетеца, но има ПЦ!
hakera
1 Mar 2006, 01:41 PM
Hora do sy vi prishporvah, ma veche i da gi pusnete, za men smisal nyma. Utre zaminavam, she gledam filmite bez subs, no dosta technicheski termini i dumi harakterni za Star Trek nyma da gi razbera. I ponege znam che skoro shte se trie cylata tema eto edna misul ot men za vsichki koito chetat: Ne vzimaite givota na seriozno, toi e bolest, kojto se predava po polov put i s sus 100 % smurten izhod. Taka che ne otlagaite, pravete vsichko koeto vi haresva, qgte tova koeto vi e vkusno, obichaite kato za posledno, i otidete tam kudeto vinagi ste iskali, nezavisimo ot tova kolko shte vi struva. Jivei za dnes, utre e tolkova daleche.
yonkaval
1 Mar 2006, 02:07 PM
Недей така печално да гледаш на нещата. :clap: :59:
![sad.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sad.gif)
В предишните ти коментари имаше включен мейл, така, че ако искаш, ще ти изпратя субтитрите, които не си извадил 4х19 и 4х22.
![rolleyes.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Може там, където отиваш все пак да има НЕТ но да не можеш да си изтеглиш субтитрите.
Няма страшно, където и да отиваш там също живеят хора.
По-бодро.
Приятно пътуване
Поздрави
PřΘŁůχ
1 Mar 2006, 05:37 PM
Цитат(yonkaval @ 1 Mar 2006, 02:07 PM)
Недей така печално да гледаш на нещата. :clap: :59:
В предишните ти коментари имаше включен мейл, така, че ако искаш, ще ти изпратя субтитрите, които не си извадил 4х19 и 4х22.
![rolleyes.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Може там, където отиваш все пак да има НЕТ но да не можеш да си изтеглиш субтитрите.
Няма страшно, където и да отиваш там също живеят хора.
По-бодро.
Приятно пътуване
Поздрави
Ае да не се лъжем от България по скъпа и хубава НЯМА стига да се оправим 1 пат икономически ще е мн хубаво място за живот!!!!И дано тогава голяма част от неините деца в чужбина се завърнат
![smile.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)
:59:
п.с. Няма зн каде ще пътува!!!!!!
Spock
1 Mar 2006, 06:52 PM
Цитат(hakera @ 27 Feb 2006, 08:01 PM)
Извън темата: Абе приятел, ти да не си морски пехотинец или някой пропадна агент на ЦРУ дето го залавят още на летището. Спокойно, ако не си нефтодобивник ще си живееш що годе спокойно в Нигерия.Ако можеш да пишеш и на български цена няма да имаш, щото на места се затрудних да ти разчета.
ПО темата: Радвам се че най-накрая ще си догледам сериала.Кабал честита ти видео карта и друг път внимавай, че ако земеш пак така да бавиш хората дето искат да го гледт филма, ше се караме
BIG_MIRO
1 Mar 2006, 08:28 PM
da be haker ti kakvo pa4ka6 4e obikalq6 po nai gore6tite to4ki na zemqta v t1rsene na.........................
)))))))))))))
hakera
1 Mar 2006, 08:42 PM
He-he... Morski pehotinec. Chakaite che mi stana smeshno ve hora. Ne ve v Libiq sum shtoto otplavam ot Burgas do Libiq i ot Libiq sus samoket do Nigeria(tva bil nai-udachniq i spestoven marshrut) Ei ma kak ma iznudihte da pisha pak trybva da lygam che she stavam rano. Mi nii sme ekip ot 5 dushi i az sum toy deto raboti s laptopa na programi leko skuchni i nerazbiraemi za ostanalite, pak i znam nykoi i drug ezik(ave napolovina Nemski, dosta no ne i dostatuchno Angliiski i estestveno na kude bez Ariiski(za neznaeshtite poznat kato Irakski) Abe i malko kato putnik, ma ne kum otvudniy svyt. Ave stiga vi tolkova... A i Spok pisha taka shtoto sum sviknal i mi e po-lesno - bukvite q,y=я , u=ъ,у , g,j=ж. Po temata kakvoto kazah po-rano oshte vagi:
Hora do sy vi prishporvah, ma veche i da gi pusnete, za men smisal nyma. Utre zaminavam, she gledam filmite bez subs, no dosta technicheski termini i dumi harakterni za Star Trek nyma da gi razbera. I ponege znam che skoro shte se trie cylata tema eto edna misul ot men za vsichki koito chetat: Ne vzimaite givota na seriozno, toi e bolest, kojto se predava po polov put i s sus 100 % smurten izhod. Taka che ne otlagaite, pravete vsichko koeto vi haresva, qgte tova koeto vi e vkusno, obichaite kato za posledno, i otidete tam kudeto vinagi ste iskali, nezavisimo ot tova kolko shte vi struva. Jivei za dnes, utre e tolkova daleche.
Chal i she sa chuem kum Septemvri. Givi zdravi
MartineZzZ
2 Mar 2006, 02:13 AM
Хакерю,приятно пътуване и не бързай да се връщаш.Едва ли ще липсваш на някого.Бих казал,че си за "4-ти Километър" а не за Нигеря и Либия.
За последните 2 дни изчетох толкова глупости написани от теб,че още попивам сълзите който течат от очите ми.Посмях се от сърце!Особено от съобщението което си ми пуснал на ЛС....Човече,....клиничен случай си!Не се учудвам,че събираш фоно карти и че ме молиш да ти събирам и аз тукашни,немски и после да ти ги пращам...Всъщност нищо свързано с теб не ме учудва вече.Съвсем човешки те моля да потърсиш помощ.Имаш нужда от такава,повярвай.
Простете за поредния офтопик.То така или иначе тук заприлича на форума на сайта "www.psihodispanser.bg
Попътен вятър,хакерю :yessir: :yessir: :yessir: :dots: :Flush:
stoyo5
6 Mar 2006, 06:01 PM
EEeee, най-после. Успях да се вмъкна във форума
За сведение, Кабал прави редакция на епизод 22. Сигурно още не е разбрал че сайта работи за да ви каже сам. Дано да не е за кратко. Очаквайте скоро да качи и 19 епизод.
Bakhus
6 Mar 2006, 06:20 PM
Струва ми се, че някъде на по-предните страници някой от екипа беше написал, че ще прави синхронизация и за ДВД риповете, но не съм сигурен, та за това да попитам дали имате намерение да ги нагласяте, понеже именно тях свалям. Иначе благодаря за преводите.
logit
6 Mar 2006, 07:05 PM
Цитат(Bakhus @ 6 Mar 2006, 06:20 PM)
Струва ми се, че някъде на по-предните страници някой от екипа беше написал, че ще прави синхронизация и за ДВД риповете, но не съм сигурен, та за това да попитам дали имате намерение да ги нагласяте, понеже именно тях свалям. Иначе благодаря за преводите.
Нагласил съм субовете за ДВД релийза Star.Trek.Enterprise.175MB.DVDRip.XviD.CH
Като качат 19 и 22 еп. ще кача риповете за ДВД релийза!
Няма смисъл сега да качвам една част а после само 19 е 22!
kabalstein
6 Mar 2006, 07:33 PM
Прикачвам 18 и 19 (които ми бяха на компа и смея да кажа, че качеството на 18 е по- добро от другото)
Започнах да редактирам 22... нз кога ще стане, но до края на седмицата се надявам!
wintersheart
6 Mar 2006, 10:33 PM
моите искренни благодарности на целия екип "Star Trek Enterprise". :clap:
много благодаря за труда които сте положили и продължавате да полагате за нас неуките.
vivas
7 Mar 2006, 12:41 AM
Хиляди благодарности за добрите субтитри :59:
P.S. Последните серии нещо ми се струват "разводнени" от сюжетна гледна точка.Може би наистина сериала се е изчерпал и наистина е най-добре да свърши сега , преди да е станал безинтересен
(не мога да повярвам че използвах думата "безинтересен" за ентърпраиз)
V-o-o-d-o-o
7 Mar 2006, 09:36 AM
Остава и последния 22-ри епизод...и сериала свуршва...
ADOLF
7 Mar 2006, 04:10 PM
Супер. Страхотни сте!!!!! Продължавайте само така!
hellfire
8 Mar 2006, 07:39 AM
Цитат
P.S. Последните серии нещо ми се струват "разводнени" от сюжетна гледна точка.Може би наистина сериала се е изчерпал и наистина е най-добре да свърши сега , преди да е станал безинтересен sad.gif (не мога да повярвам че използвах думата "безинтересен" за ентърпраиз)
В интерес на истината последните епизоди (като изключим These Are The Voyages) и като цяло 4ти сезон бяха много интересни. Сериалът таман беше започнал да разгръща потенциала си и и го спряха. А можеха да покажат още много работи, като например войната с ромуланците (само от тук биха могли да дойдат 2 сезона) и създаването на федерацията.
djzeco
8 Mar 2006, 03:31 PM
Извинете, на на първата страница на тази тема прочетох следното:
ДО МОМЕНТА СУБТИТРИТЕ СА СИНХРОНИЗИРАНИ ЗА:
Сезон 1
Star.Trek.Enterprise(DVD) ДВД РИП версия 25 ФПС
Сезон 2
Сезон 3
Star.Trek.Enterprise.hdtv.xvid-sfm 23.976 ФПС, 16:9 видео
Star.Trek.Enterprise.175MB.DVDRip.XviD.CH 25 ФПС
Интересува ме къде има субтитри синхронизирани за "Star.Trek.Enterprise.175MB.DVDRip.XviD.CH 25 ФПС" - както пише там......
Търсих ги, но неуспешно......
logit
8 Mar 2006, 04:44 PM
Цитат(djzeco @ 8 Mar 2006, 03:31 PM)
Извинете, на на първата страница на тази тема прочетох следното:
ДО МОМЕНТА СУБТИТРИТЕ СА СИНХРОНИЗИРАНИ ЗА:
Сезон 1
Сезон 2
Сезон 3
Star.Trek.Enterprise.hdtv.xvid-sfm 23.976 ФПС, 16:9 видео
Star.Trek.Enterprise.175MB.DVDRip.XviD.CH 25 ФПС
Интересува ме къде има субтитри синхронизирани за "Star.Trek.Enterprise.175MB.DVDRip.XviD.CH 25 ФПС" - както пише там......
Търсих ги, но неуспешно......
Погледни на 39 страница във форума!
А ако те домързи това ще ти свърши работа.......
Поне така мисля!
djzeco
9 Mar 2006, 06:20 AM
Eййй, аз точно някъде на 30-32 ми свърши търпението и се отказах...... за малко не съм ги намерил......
V-o-o-d-o-o
9 Mar 2006, 06:53 AM
Кога ще бъде готов последния епизод ?
z-Z-z
11 Mar 2006, 11:59 AM
Ще излиза нова игра по темата за Star Trek. Ще е стратегия. Ето ви малко
Скрийншотове
tristen
11 Mar 2006, 12:20 PM
Цитат(V-o-o-d-o-o @ 9 Mar 2006, 06:53 AM)
Кога ще бъде готов последния епизод ?
Не знам и аз го чакам.
M-r Anderson
11 Mar 2006, 05:05 PM
Сори че ще питам тук ,ама кои Стар Трек да почна да гледам като свърши този,то един краи та нямам думи,направо ми скри шапката.И накрая пак Пикар
![biggrin.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/biggrin.gif)
не съм ви чел по горните постове и затова незнам нали ще има по нови серии пак от същата поредица.Този го изгледах за две седмици и четирите сезона и си заслужаваше и то много
M-r Anderson
13 Mar 2006, 03:46 PM
Пуснах си да гледам Star Trek Voyager
![dry.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/dry.gif)
,но не намерих никъде субтитри на български за него?Ако знаете някои да го е превеждал преди или ако сега се е захванал,да пуснете едно линкче къда мога да му намеря буквичките и на него
Ако не е преведен,пишете нали вашия екип от преводачи ще се захваща с него?Нещо не ми се стори толкова интересен но нали все пак и тои си е Star Trek
negus
13 Mar 2006, 05:31 PM
По принцип в историята на Стар Трек, най-напред се развива действието в Ентърпрайз, след това са оригиналните серии, след това новата генерация и накрая(за сега) са Voyager и Deep space 9, които се развиват горе долу по едно и също време, като Воиджър май стига малко по-надалеч.
pirocorp
13 Mar 2006, 10:31 PM
А със последния епизод какво става ??
kabalstein
13 Mar 2006, 10:36 PM
Ще ви пусна инфо че е на 50 %!
V-o-o-d-o-o
14 Mar 2006, 10:34 PM
А така ... Оптимизираите нещата...
imotepp
16 Mar 2006, 05:42 PM
Извинете за въпроса но ще започните ли да превеждате скоро или ваобще другите по старите епизоди на Стар трек. като ТНГ и ТОС.
stoyo5
16 Mar 2006, 05:47 PM
Цитат(imotepp @ 16 Mar 2006, 05:42 PM)
Извинете за въпроса но ще започните ли да превеждате скоро или ваобще другите по старите епизоди на Стар трек. като ТНГ и ТОС.
![blink.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/blink.gif)
Вече са започнали да ги превеждат. Ако отидеш на първа страница на тази тема има две картинки на които трябва да кликнеш и те ще те отпратят към темите ТНГ и ТОС. Другия начин е да използваш търсачката на форума за да намериш тези теми.
svruss
16 Mar 2006, 06:30 PM
А случайно дали има напредък със епизод 22? Бихме се радвали да го гледаме и със субтитри.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.