Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Star Trek Enterprise
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
hellfire
Цитат
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ, smile.gif

ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, ЗДРАВЕ И ЖИВОТ 59.gif
НА ВСИЧКИ СЕГАШНИ И БЪДЕЩИ ПОЧИТАТЕЛИ НА ENTERPRISE, lol_2.gif
И СПЕЦИАЛНО НА ЦЕЛИЯ ЕКИП ПРЕВОДАЧИ clapping.gif innocent.gif

newyear.gif

ОСТАВАМ С МНОГО ОБИЧ
ЙОНКА

И на теб весели празници, както и на всички от екипа и на всички почитатели на Enterprise. :8_5_7: :wine: :pepsi: :cheers:
Borislava
Весели празници на всички и от мен :newyear:

Много щастие, по-малко проблеми и
не прекалявайте с хапването и алкохола smile.gif :wine:
stoyo5
:concert: Весели да са на всички. :santa:

Пожелавам ви приятно изкарване на коледните и новогодишните празници и с риска да се повторя - Много здраве и успехи през новата година. :newyear: :8_5_7: :punk:

Ей и след купона да не карате пияни :wine: :drive2:
breaker4eto
Весела Коледа е Честита Нова Година и от мен. Пожелавам на целия екип на Ентърпрайс много здраве, щастие и любов. Най-вече приятно изкарване на празниците .

С МноГо ОБиЧ BreaKeR4eTo clapping.gif :clap: tongue.gif tongue.gif
vaskod
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ smile.gif,

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО И ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ НА КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ smile.gif
martinnest
Честита Коледа от мен ! Пожелавам на екипа на Enterprise BG TEAM, и на всички почитатели на Star Trek, една успешна, здрава и изпълнена само с весели емоции НОВА ГОДИНА !
kabalstein
24 - 25%

Как е коледата, хора!
MediEvil
Коледата е страхотна ! А превода ви е още по страхотен!!! wink.gif
Insaneboy
Цитат(MediEvil @ 26 Dec 2005, 06:26 AM)
Коледата е страхотна ! А превода ви  е още  по страхотен!!! wink.gif
*

така е така е!!
:cool_xmas: :confused_xmas: :wink_xmas: :razz_xmas:
stoyo5
Коледа наистина e страхотна. smile.gif

Епизоди 20 и 21 на 3-ти сезон са качени и чакат одобрение. Подължавам с 23.

От тук за тези които нямат търпение:

3 x 20 - Превод: stoyo5
3 x 21 - Превод: Borislava
V-o-o-d-o-o
Евала... Само 23-ти и 24-ти не сам ги гледал, че няма субс...

Имате едно голяма БРАВО за вашето начинание от мен...
breaker4eto
Здравейте всички, отново съм на линия.

04х08 ---- 87% :wink_xmas:
Spock
Абе хора за вас коледа няма ли??Аз не мога да се замъкна до компа Вие ще ми работите.Айде сега без суб за някой от епизодите няма да умрем! :biggrin_xmas: tongue.gif
hellfire
Цитат
Аз не мога да се замъкна до компа

И аз съм така. Епизод 4x03 (Home) е почти готов, но няма да мога да го довърша днес, а утре заминавам извън града за около седмица, като се върна първо с него ще се заема, до тогава ще трябва да почакате. Пожелавам ви весела Нова година.
stoyo5
Незнам за вас, но аз съм към края на 23 епизод и до 28 смятам да приключа. На мен лично не ми отнема много от свободното време, но ако искате ще позабавя темпото и ще се концентрирам с Вавилон 5. :cool_xmas:
Insaneboy
Цитат(stoyo5 @ 26 Dec 2005, 11:34 PM)
Незнам за вас, но аз съм към края на 23 епизод и до 28 смятам да приключа. На мен лично не ми отнема много от свободното време, но ако искате ще позабавя темпото и ще се концентрирам с Вавилон 5. :cool_xmas:
*

а не, давай тоя сериал да свършите, пак после ще се концентрирате всите на Babylon smile.gif
breaker4eto
И аз съм така да ви призная чесно. 8 епизод го превеждам вече седмица , защото все няма време постоянно не съм си вкъщи , а особено по празниците. :lol_xmas: tongue.gif
kabalstein
Eй мързели! Я се стегнете стига сте яли пили и лежели!

Не бе шегувам се! Превода не трябва да ви е нещо като задължение! Когато спре да ви харесва, вземете си почивка - 1 седмица, може повече!

Ае аз продължавам с прогреса, бавно но славно!

24 - 35%
V-o-o-d-o-o
Продължаваите в същия дух, че не съм си догледал последните 3 епизода от 3-ти сезон... wink.gif
breaker4eto
Готов съм с епизод осем качвам го за редакция. Тайминга е добре
wysiwyg
Season 3 DVDRip [FoV] http://www.sab.bz/details.php?id=11973
ако на някой му се синхронизират субтирите wink.gif ... скоро ще кача и сезон 4
stoyo5
Цитат(wysiwyg @ 27 Dec 2005, 07:26 PM)
Season 3 DVDRip [FoV] http://www.sab.bz/details.php?id=11973
ако на някой му се синхронизират субтирите wink.gif ... скоро ще кача и сезон 4
*

Това е супер, мисля че ще се заемем със синхронизацията на DVDRip и на двата сезона 3 и 4, но първо ще преведем и синхронизираме за версията в Арена. :cool_xmas:
Дано докато се хванем да синхронизираме от sab.bz да не е изчезнал торента. :biggrin_xmas:

Епизод 23 е на 90 % и утре ще е готов. Тайминга на 4х2 е много лош и ще ми отнеме повечко време за да го оправя. Сигурно до два дена ще е готов.
kabalstein
С удоволствие, ако някой ми даде акаунт там, ще интегрирам таймингите до края на януари!
Borislava
Другарчета, имам едно предложение....

Нека да не се качват във форума некоригирани субтитри...
Хората ги теглят така и не могат да се насладят на филма ако има някакъв проблем с превода или тайминга smile.gif
Spock
Като гледам вече сте на привършване.Та аз имам следното предложение,явно екипа иска да превежна Вавилон,обаче има хора които искат да видят реализирана идеята за субтитири на останалите филми от Стар Трек.Знам че съм го писал ва ама беше в мноог ранен стадии на превода на Ентърпрайс,за това не го гледахте много.Та може да се разделите и едните да превеждат Стар Трек другите Вавилон.Аз лично ще се фключа в превпда на Стар Трек.
Borislava
Цитат(Spock @ 28 Dec 2005, 09:35 AM)
Като гледам вече сте на привършване.Та аз имам следното предложение,явно екипа иска да превежна Вавилон,обаче има хора които искат да видят реализирана идеята за субтитири на останалите филми от Стар Трек.Знам че съм го писал ва ама беше в мноог ранен стадии на превода на Ентърпрайс,за това не го гледахте много.Та може да се разделите и едните да превеждат Стар Трек другите Вавилон.Аз лично ще се фключа в превпда на Стар Трек.
*

Превеждам Вавилон още преди да се включа в Стар Трек, така че си оставам там smile.gif
Той си е първата ми любов smile.gif

За другите не знам.. предполагам, че и Stoyo5 ще продължи с Вавилон, но той ще си каже мнението smile.gif
stoyo5
Цитат(Borislava @ 28 Dec 2005, 09:30 AM)
Другарчета, имам едно предложение....

Нека да не се качват във форума некоригирани субтитри...
Хората ги теглят така и не могат да се насладят на филма ако има някакъв проблем с превода или тайминга smile.gif
*

Съгласен съм с теб. Предложението ти е много добро.

Аз също ще се заема с Вавилон 5, след като приключа с този сериал. Това не означава че няма да помагам в превода на останалите сериали на Стар Трек, но ще се концентрирам предимно на Вавилон 5. :wink_xmas:
Spock
От къде да зема да го сваля тоя сериал,че в дата го няма,нито по хъбовете дето съм си сложил в ДЦто.Щото съм чувал че бил интересен,а имам само смътни спомени за него.
stoyo5
Цитат(Spock @ 28 Dec 2005, 11:31 AM)
От къде да зема да го сваля тоя сериал,че в дата го няма,нито по хъбовете дето съм си сложил в ДЦто.Щото съм чувал че бил интересен,а имам само смътни спомени за него.
*

Можеш да свалиш всички сезони от тук:
Вавилон 5 - Всички сезони

Иначе в датата има само 1-ви сезон и част от 2-ри сезон

А от тук можете да се включите в темата за Вавилон 5: Тема
Spock
А освен на торент и дата има ли ги някъде,че торентите са ми малко сложни за боравене,макар че в тях има всичко.
naruto
Някои знае ли до кога са излъчвани по телевизията?
Да знам от кога да ги дърпам
Мерси
kabalstein
Аз лично мисля да се причисля към Вавилон (ако ме искат де biggrin.gif )... останалите сезони на Стар Трек ви ги оставям!

Наруто... Ами мисля, че само 1ви сезон! 2ри сезон тепърва ще се излъчва, но силно ти препоръчвам да си припомниш за какво тече реч в 1ви! Е ако искаш де!
stoyo5
Ето и епизод 3 x 23
Тайминга на 4х2 скоро ще е готов.
V-o-o-d-o-o
10x
naruto
Цитат(kabalstein @ 28 Dec 2005, 10:48 PM)
Наруто... Ами мисля, че само 1ви сезон! 2ри сезон тепърва ще се излъчва, но силно ти препоръчвам да си припомниш за какво тече реч в 1ви! Е ако искаш де!
*

Явно и втори сезон са го давали ей сега дръпнах една серия!
Няма какво да си припомням те нон стоп го повтарят по AXN(а преди го излъчваха и по НоваТВ) и го знам наизуст просто не сещам до кой епизод е излъчван dry.gif
Сега дърпам трети сезон че тия от AXN явно са го заебали тоя сериал и мерси на всички преводачи за труда clapping.gif
stoyo5
Цитат(naruto @ 29 Dec 2005, 04:16 AM)
Цитат(kabalstein @ 28 Dec 2005, 10:48 PM)
*

Явно и втори сезон са го давали ей сега дръпнах една серия!
Няма какво да си припомням те нон стоп го повтарят по AXN(а преди го излъчваха и по НоваТВ) и го знам наизуст просто не сещам до кой епизод е излъчван dry.gif
Сега дърпам трети сезон че тия от AXN явно са го заебали тоя сериал и мерси на всички преводачи за труда clapping.gif
*

По бтв са го давали до нападението на Зинди над Земята, т.е до 26 епизод на 2-ри сезон включително.
z-Z-z
Не по BTV никога не с давали Star Trek.Това дето казваш е за Нова Телевизия.Спомням си много добре защото не съм изпуснал нито един епизод wink.gif
Xpu3onpa3
Хора я кажете до каде го даваха нова телевизия(в смисал до кой сезон).Дето нападнаха Земята некви с някаква "сфера" и бяха изтребили маса народ.
И те тръгнаха да ги търсят там през някакви изкривени пространства кадето никой не смее да мине от там. И на влизане унищожиха тъпия Клингон дето все гонеше капитана. clapping.gif
Та това кой сезон се пада и има ли още след това?
enclave
Цитат(Xpu3onpa3 @ 29 Dec 2005, 08:07 PM)
Хора я кажете до каде го даваха нова телевизия(в смисал до кой сезон).Дето нападнаха Земята некви с някаква "сфера" и бяха изтребили маса народ.
И те тръгнаха да ги търсят там през някакви изкривени пространства кадето никой не смее да мине от там.  И на влизане унищожиха тъпия Клингон дето все гонеше капитана. clapping.gif
*

първите 2 сезона след това не са давали ако си гледал по нова са гледай направо 3ти сезон
Xpu3onpa3
Цитат(enclave @ 29 Dec 2005, 07:31 PM)
Цитат(Xpu3onpa3 @ 29 Dec 2005, 08:07 PM)
И те тръгнаха да ги търсят там през някакви изкривени пространства кадето никой не смее да мине от там.  И на влизане унищожиха тъпия Клингон дето все гонеше капитана. clapping.gif
*

първите 2 сезона след това не са давали ако си гледал по нова са гледай направо 3ти сезон
*

Мда по нова го гледах,обаче изпусня доста епизоди понеже съм много разсеян и се сещах ,че ще го дават чак след като е свършил sad.gif . А и нова телевизия само му променяше времето на излъчване, това доведе до изпускането на доста епизоди от моя страна. Първи обаче го изгледах по axn.
Няма значение радвам се че има още епизоди след нападението на Земята...
stoyo5
Цитат
По бтв са го давали до нападението на Зинди над Земята, т.е до 26 епизод на 2-ри сезон включително.
Цитат(z-Z-z @ 29 Dec 2005, 06:47 PM)
Не по BTV никога не са давали Star Trek.Това дето казваш е за Нова Телевизия.Спомням си много добре защото не съм изпуснал нито един епизод wink.gif
*

Не съм искал да кажа ВТV (грешката е моя, защото исках да посъкратя), а Българската Телевизия. :biggrin_xmas:

veliko69
Извинявай те а ще има ли субтитри за 3/24?
kabalstein
Ще има... на 3ти януари! В момента съм на 52% но отивам в новогодишен отпуск!
Xpu3onpa3
Аххх мам.а му:censored: за това мразя да чета коментари в торенти за цели сезони на някой сериял. Ебати гадния спойлер mad.gif още в първите няколко поста не е истина......(за арената става въпрос, при това щях да тегля втори сезон..... а те 4 ми коментират при това последния епизод:mad2::bash::bash:) Направо ми убиха желанието да гледам...:wall::wall:
stoyo5
Здравейте Enterprise BG TEAM,

Знам че празнувате, но ако все пак решите да влезете във форума, мисля че трябва да изтеглите тези Английски субтитри за 4-ти сезон, защото нямат проблем с тайминга.

Английски субтитри за 4-ти сезон
stoyo5
Субтитрите за 4х2 са качени на сайта и чакат одобрение.

Иначе от тук: 4x2 - Превод: Borislava & breaker4eto
Едит: << stoyo5 >>

Иначе на сайта е качен под името "B and B" - това е защото името става много дълго. :cool_xmas:
Borislava
Весело посрещане на Новата Година на всички почитатели и преводачи :biggrin_xmas:
breaker4eto
Честита Нова Година на целия екип пожелавам ви много здраве , щастие и успехи в живота , а всичко останало може да се купи с пари :wink_xmas:
hellfire
Честита Нова Година на целия екип и на всички, които разглеждат тази тема. Върнах се в Сливен и подновявам работата. Обаче почти съм приключил епизод 4x03 и не ми се иска да го почвам наново (става дума за новите субтитри за 4ти сезон, които сте качили). Между другото ако искате да синхронизирате с dvd rip рилийза на сезон 3 и 4 (надявам се да решите, защото аз имам точно тях), мога да ви дам субтитри за 4ти сезон. Ще гледам до довечера епизод 3 да е готов.
stoyo5
Цитат
Честита Нова Година на целия екип и на всички, които разглеждат тази тема. Върнах се в Сливен и подновявам работата. Обаче почти съм приключил епизод 4x03 и не ми се иска да го почвам наново (става дума за новите субтитри за 4ти сезон, които сте качили). Между другото ако искате да синхронизирате с dvd rip рилийза на сезон 3 и 4 (надявам се да решите, защото аз имам точно тях), мога да ви дам субтитри за 4ти сезон. Ще гледам до довечера епизод 3 да е готов.

Няма нужда да го почваш наново. Когато си готов го качи във форума или ми го прати на пощата и ще му оправя тайминга. Ако държиш Кабал да го оправи, кажи за да знам дали да се захващам.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.