Цитат(kabalstein @ 3 Aug 2006, 02:05 AM)
А бе момчета... плашите ме...
Какво правите, хората искат да гледат сериала ПОСЛЕДОВАТЕЛНО, така не се прави... Виждам че още не е свършен последният епизод на 1ви сезон, разчупили сте 2ри сезон на 2 части и чак превеждате първа серия на трети сезон...
Не че нещо, ама разпределете се из втори, някой да свърши последният на първи сезон, и тогава почвайте другите...
Също разнообразявайте... не 1 преводач - 10 поредни епизода, а по- скоро се редувайте за да излизат горе долу последователно субтитрите... Вие това го знаете, не искам да ви давам акъл, преразпределете се и си оптимизирайте усилията, защото иначе ако искате направо сега и 7ми сезон можете да почвате
![biggrin.gif](http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Така, тъй като аз отговарям за първия пост че чувствам отговорен за разпределението на епизодите. До 2 дена 1х26 ще е готов. Забавих го доста, но имам доста уважителни причини.
Абсолютно съм съгласен с казаното от няколко човека, че трябва да се превежда подред. НО!
Преди до около месец бяхме само аз, спок и Lazy и превода вървеше супер бавно но подред. Впоследствие едно момче изяви желание да превежда и аз ми казах тогава да преведе 1х25. Той обаче искаше да превежда 3х26 и 4х01 серията за Борг. Аз му казах, че така не става и трябва да караме подред. Той ми отговори, че той вече ги бил гледал и не му дремело и просто искал да помогне, но не му се превеждало "някакви безумни серии" и се отказа. И така пак си останахме същите. Изведниъж впоследствие дойде FRozenMax и после още хора след него. Те си казаха кои епизоди искат и аз нищо не им казвам, тъй като мисля, че няма да е хубаво за 2-ри път да се получава така. А и мисля, че някой който иска да превежда много добре знае кои епизоди са свободни и се виждат на 1-ва страница. Ще ги пусна пак тук, ако някой иска да взима
Но когато някой реши да прави превод за другите, не мога да му казвам: "Ей пич, нема да правиш това, ще правиш онова". Живеем във свободна държава и всеки прави преводите от желание да помогне на фенове да се запознаят със сериала и мисля, че едно заповедническо поведение не е добър отговор към свободната инициатива!
Свободни епизоди от 2-ри сезон:
Episode 5 - The Schizoid Man - Свободен
Episode 8 - A Matter Of Honor - Свободен
Episode 9 - The Measure Of A Man - Свободен
Episode 10 - The Dauphin - Свободен
Episode 11 - Contagion - Свободен
Episode 12 - The Royale - Свободен
Episode 15 - Pen Pals - Свободен
Episode 17 - Samaritan Snare - Свободен
Ще помоля тези, които искат да превеждат нека вземат някой от тези епизоди, за да караме горе-долу подред