Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Star Trek - The Next Generation
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
IvanKanev
ami pri men za 30 lv uj e 2 MB/s, ama samo ot FTP-to. Ina4e ot vun6en server - nai-mnogo s 100 kb/s
az ve4e rabotq po 5x4, samo deto se zabavih nqkolko 4asa dokato si vuzstanovq po4ti vsi4kite stari subove, snimki i drugi ne6ta, 4e uj gi prehvurlih ot edna flashka na druga, puk te polovinata se precakali. 4e padna edno vuzstanovqvane...... mad.gif
ama sega po4vam ve4e 5x4.
uspeh i na teb nellyfen. Ako delp ka4i i drugite, ako nqkoi iska, moje da gi poema.
smile.gif
opitah se da svalqm 11,12 i 13, ama mi dade 4e se iz4erpal bezplatnia trafik za tozi fail
fool.gif ama 6te se razberem s delp, az ot nego izteglih sno6ti purvata troika, taka 4e ako ne stava ot 4storing.com, pak 6te mi share-ne po skaipa,nadqvam se smile.gif
uspeh na vsi4ki i leka rabota smile.gif

p.s. a, pusna me da svalq 11,12 i 13 - dano da stane, 4e bqh po4nal da svalqm 8,9 i 10, ama mi sprq na 180 MB. Dano tova da stane.
Za 8,9 i 10 raz4itam na teb nellyfen
clapping.gif na delp
nellyfen
Как слагаме субове ? Аз пускам сериала чета и пиша ръчно на мястото на английските...
Или с workshopa ?
IvanKanev
i az sum taka. v workshopa 6te se razminavat, poneje taiminga e razli4en.
Az otivam malko na gosti za praznicite, taka 4e 6te se 4uem pak sled 6-ti.
Veseli praznici na vsi4ki i mnogo drinks.gif
nellyfen
Абе нали уж "?" "!" се пишат след думата... ето така ! Или така ?
Защо навсякъде е плътно зад думата...
Весели Празници и на теб Иван Канев.
Аз днес или утре ще съм готов с 1 от 3-те епизода.
и да кажа няма да издържа да преписвам 3-те ... Отнема ми поне 6 часа... Така че или след много време или някой да поеме другире... А гледа 5х08 е взет от ливар66 какво правим ? Спирам с превода за сега.
Между другото има неточности на английските субове и на това което казват... Това се отнася за всички епизоди. Ама карай.
livar66
Цитат(nellyfen @ 4 May 2008, 12:53 PM) *
8 , 9 10 Взимам. Еха сякаш някой ни носи подарък... smile.gif
С каква скорост теглите от варна ... и другите.. аз 20 лв 500 кб Мн добре .
Но има някакво ограничение и свалям от там с 360

8ми е на 40% ако искаш да ти го пратя.
livar66
Цитат(delp @ 4 May 2008, 09:58 AM) *

Защо не мога да свалям от тук? Стигам до свали фаила и като чукна дава, че е свален веднага а нямя нищо.
delp
На първите 3 пише изчерпан трафик,на последното уж всичко е наред,ама наистина не се тегли,може заради авторски права да са ги изтрили от сайта,нямам идея.

http://4storing.com/jp2zs/9a31df5d39a3ff27...b1d6ea1a41.html 19
http://4storing.com/n9cj6/192db777722935ff...ceb7b46027.html 20,21,22
http://4storing.com/gdklf/183b9c0690945097...4f378b7f87.html 23,24,25

Това са и последните епизоди от сезона,в последната група епизоди към средата на 23 почва нещо да насича и част от кадрите липсват,а също и част от субтитрите,но все пак стават за нещо.Другата седмица ще гледам да запиша и 6-ти сезон.Това е от мен засега. smile.gif
IvanKanev
zdraveite na vsi4ki.
Ne znam dali ste zabelqzali, ama saita ima bezplaten i ekstra trafik. I ako bezplatnia e iz4erpan pi6e 4e moje da se mine na ekstra trafik, a ako ne iskate - da IZ4AKATE primerno 10 minuti. Az taka iz4akvam , posle go refresh-vam saita i mi dava da teglq. Izteglih gi vsi4ki do 5x16,17 vklu4itelno i produljavam. Dobre 4e tuka na gosti e silen neta, 4e svalqm s 600-700 k/s 4e i nagore. Samo deto 8 GB flaska nqma da mi stigne biggrin.gif:D:D:D:D
delp, nqma stra6no ka4vai gi na saita. Vsi4ki sme ti zaduljeni 4e gi svali. smile.gif
vajnoto e 4e gi imame, ve4e malko po malko 6te gi opravim. Az kato se vurna se zaemam aktivno s prepisvaneto.
livar66
Цитат(IvanKanev @ 5 May 2008, 02:43 PM) *
zdraveite na vsi4ki.
Ne znam dali ste zabelqzali, ama saita ima bezplaten i ekstra trafik. I ako bezplatnia e iz4erpan pi6e 4e moje da se mine na ekstra trafik, a ako ne iskate - da IZ4AKATE primerno 10 minuti. Az taka iz4akvam , posle go refresh-vam saita i mi dava da teglq. Izteglih gi vsi4ki do 5x16,17 vklu4itelno i produljavam. Dobre 4e tuka na gosti e silen neta, 4e svalqm s 600-700 k/s 4e i nagore. Samo deto 8 GB flaska nqma da mi stigne biggrin.gif:D:D:D:D
delp, nqma stra6no ka4vai gi na saita. Vsi4ki sme ti zaduljeni 4e gi svali. smile.gif
vajnoto e 4e gi imame, ve4e malko po malko 6te gi opravim. Az kato se vurna se zaemam aktivno s prepisvaneto.

Не става .Не е изчерпан лимита .Дава да свалям,обаче след "Име на файл: Star Trek 5x08,09,10.avi

Размер на файл: 1.09 GB

Този бутон ще работи само няколко минути.
Ако искате да преглеждате с MOP без да сваляте трябва да позлвате Екстра трафик. " и дава, че е свалено веднага и няма нищо.
nellyfen
Смени си браузера/клиента за теглене. Internet download manager е най добрия както и opera/firefoх.. а за преписването просто не мога аз да земе някой епизодите, евентуално по късно ще се включа
cvetangg
Аз ще си пасувам за преписването, като свършим с агнетата почвам наново серийката дето ми е записана.
Да си поупражнявам английския.
IvanKanev
I az sega sum na etap agunce, taka 4e ot utre ve4e se zaemam po-seriozno s subtitrite.
Nqma stra6no, malko po malko 6te gi opravim, vajnoto e 4e gi imame zapisani.
az uspqh vsi4kite da si gi svalq ot 4storing.com, a za livar66 - mai naistina e dobre da probva6 s drug brauzar.
ako ne stane - 6te izmislim kak da ti gi dam, moje 4rez drug sait, moje po skype.
leka i poleka na vsi4ki i nazdrave friends.gif drinks.gif
mag0
Честит Гергьовден!
Вчера довърших 06x01 Times Arrow Part2 и вече е качена.
Айде приятно изкарване, а после ще видя коя ще е следващата.
IvanKanev
mag0, ако искаш вземи някоя от 4-ти сезон. Например 4х16 или някоя от следващите я. 5,6 и 7-ми сезон както изглежда ще им намерим превода, но да не изоставаме с 4-ти сезон. Благодаря за 6х1 и кажи коя е следващата , която си си избрал.
smile.gif
IvanKanev
сложих готовия 4х14, вече редактиран, понеже чак снощи имах възможност да го гледам и да оправя грешките.
mag0
Добре, взимам 04х16 biggrin.gif
IvanKanev
момчета, за съжаление допуснах малък гаф - забравих паролата на bastuna2003 и сега не мога да актуализирам поста.
писах на Spark, но резултат никакъв. Ако не мога да се сетя за паролата, предлагайте как да подходим - нова тема, или да чакаме Админ-а да се смили и да оправи проблема.
sad.gif
Съжалявам за гафа, но много пароли ми се насъбраха.

И на бастуна се обадих, ама не са му пратили никаква парола на пощата.
Моля се само Админ-а да оправи нещата. Няма как, ще му досаждам smile.gif
mag0
w00t.gif aaaa, аз затова си записвам в едно тефтерче laugh1.gif
Обади се на бастуна по-добре. Ако си упорит ше се реши проблема по един или друг начин. rolleyes.gif
nellyfen
По дяволите !! Сега ни сгащиха !! Хиляди агнета !! Званнах на федералните от ФБР но и те отказаха за съдействие за намиране на паролата, не били в трезво състояние а и не са били на мястото когато е станало това нелепо нещо!! Спокойно успях да се свържа с Гошо от село "кажипарола" той се обади на друг, че на трети че ... Разбрах каква била едната част от тайния пасуорд... "34" и две трети от 5 .. останали са само още 3 цифри .. smile.gif))))
Съжалявам пичове не се сдържах ... малко спам ама карай smile.gif))))
Айде да се поздравим че поне имаме и дано да имаме и следващите епизоди със субове от тв рипа !
IvanKanev
Писах на де що срещна администратор и модератор - ама излезе че само Spark може да реши проблема. Само че не ми е отговарял, а номера с збравената парола не работи, бастуна не е получавл нищо на мейла си. Така че ще чакам отговор от Spark.
Ако не стане - ще отворим нова тема, ако нямате против, хем ще отпаднат доста неща от преди.
иначе аз работя по 5х4 и съм на около 50%
Моля тези, които не искат да се занимават с 5-ти сезон, да поемат довършването на 4-ти.
Свободните серии от 4-ти сезон са:

Season 4 - Еpisode 17 - Night Terrors
Season 4 - Еpisode 18 - Identity Crisis
Season 4 - Еpisode 19 - The Nth Degree
Season 4 - Еpisode 20 - Qpid
Season 4 - Еpisode 21 - The Drumhead
Season 4 - Еpisode 22 - Half a Life
Season 4 - Еpisode 23 - The Host
Season 4 - Еpisode 24 - The Mind's Eye
Season 4 - Еpisode 25 - In Theory

Аз засега продължавам с 5-ти сезон. Дано delp да успее да смъкне и другите два сезона.
mag0
04x16 ve4e e zaeta (ot men) wink.gif
bastuna2003
Е, момчета, готово, оправохме се с паролата благодарение на шефа Spark и сега се заемам по същество с 5х4. Вече е на 50%.
Ако на някой от другите не им се занимава с 5-ти сезон, може да поемат 4-ти, за да го довършим и него.
nellyfen
Цитат(bastuna2003 @ 8 May 2008, 07:25 PM) *
Е, момчета, готово, оправохме се с паролата благодарение на шефа Spark и сега се заемам по същество с 5х4. Вече е на 50%.
Ако на някой от другите не им се занимава с 5-ти сезон, може да поемат 4-ти, за да го довършим и него.

Иван Канев също е на 5х4 50 % .... Или има грешка, или работите върху 1 епизод.
cvetangg
Цитат(nellyfen @ 8 May 2008, 10:57 PM) *
Цитат(bastuna2003 @ 8 May 2008, 07:25 PM) *

Иван Канев също е на 5х4 50 % .... Или има грешка, или работите върху 1 епизод.

Тука яко се изложи м/у другото w00t.gif
П.П.
А иначе, Ванка вземи сложи нови линкове от къде може да се тегли, че тия са сдали службата отдавна
IvanKanev
nellyfen, нали аз имам и акаунта на bastuna2003, за да мога да актуализирам 1-та страница, че в бързината да ви се похваля за паролата писах от него. Иначе пак съм си аз smile.gif dirol.gif
А за линковете - аз по принцип изтеглих всичко , което delp бе сложил, но ще му пиша да провери дали всичко е наред , ако не е , ще ги кача и аз на 4storing.com или някой от другите сайтове които nellyfen даде.
Лека и до утре wink.gifsmile.gif
nellyfen
ха-ха вярно бе :-) А ти цветане айде свършвай с епизода си ;]
А ванката готов ли си с редакцията на онези субове дето направи последните ?
А на mag0 браво за субовете и за 4х16 че вземаш !
Edit: а да сега видях че са качени 4х14 !
IvanKanev
nellyfen, ако искаш хващай 4х17, а аз ще гледа да направя и 4х15. Засега гледам да завърша 5х4 и после се захващам с 4х15.
ще се пробвам да кача свалените тв-рипове и на други сайтове.
успех на всички smile.gif

п.с. пробвам да кача на сйтовете, ама нещо връзката ми май е много кофти и на работа и май ще ударя на кухо с качването.
delp, ако можеш пробвай и на някой от другите сайтове да ги качиш.
аз ще пробвам от вкъщи какво може да се направи.
Ако пък някой иска да има някой от сериите, можем да се пробваме вечерта да му ги пратя по скайпа или icq.
delp
Утре пак ще се рипва,а относно качените пробвайте с др браузър не с ИЕ,свалят си се нормално качените епизоди. smile.gif
Lord_Gudo
@delp имаш ли възможност при рипването да оставиш някакъв звук колкото да се чува та да не е хептен тихо ?
На ясно съм че размера на фаиловете ще се увеличи но едва ли на повечето 200-300 МВ отгоре ще им дойде в повече.
Ако не може здраве да е smile.gif
delp
Писах нагоре,че тунера ми е прецакан и не може никакъв звук да се запише.
IvanKanev
delp, ще става ли днес пак свалянето на 6-ти сезон ? smile.gif давай, всички сме с теб friends.gif
Иначе имаме покана да се присъединим към отбора на един от модераторите ХрисилияНчО.
Каза че ще пусне нашата тема в Отбора, и може да си намерим съмишленици и да се включат още преводачи - дано да стане.
Така че , ако искате включете се в екипа.

Ето какво ми писа :
http://subsunacs.net/ib/index.php?autocom=teams

Movies - Team SubtitlesОтбор за правене на субтитри на филми и сериали.

Това е отбора. Даваш отстрани присъедини се и чакаш Лидера Lady Death да те одобри. Преди бях аз лидер, но се отказах и реших мацето да е. Кажи и на колегите си да влизат аз ще пусна темата когато влезете в отбора.

Усшех с тв-рипа delp - дано да стане.
5х4 е на 70%, ще гледам днес да го свърша.
IvanKanev
delp, става ли свалянето на 6-ти сезон? като гледам в формат wmv бяха малки файловете, ама още не съм пробвал как вървят, само ги изтеглих.
IvanKanev
Готово , серийката е готова и я изпращам за одобрение. yahoo.gif
За по-нетърпеливите - слагам я и тук.
Приятно гледане.

Сега се заемам с 4х15, че да не изоставаме с 4-ти сезон. После ще продължа с 5х5 и 5х6.
IvanKanev
Почнах 4х15 и искам да се допитам до вас за една дума.
Става въпрос за един, който е пострадал с черепна травма и казват

"Пое лош удар.
Възможна е травма на.... (to the telencephalon)."

"Start quadroline. We'll need
a complete del-scan series."

Някой да знае какво е това telencephalon ? huh.gif wacko.gif И какво искат да започнат с това - quadroline. И какво ще сканират ? Малко не съм запознат с медицинските термини. Благодаря.
IvanKanev
delp, какво става, свали ли днес серии от 6-ти сезон ?
ще ги качваш ли на сайт, или по друг начин ще ги свалим ?
delp
От вчера ги свалих по-късно ще ги кача.
pgi
Вчера записах епизоди 6х05 до 6х11 на касети и почвам да вадя субтитрите. Днес продължавам, които серии успея. Само че съм ги гледал преди и нямам сериите на видео, та ако може да ги пратя на някой да ги синхронизира точно.
delp
Цитат(pgi @ 11 May 2008, 09:37 AM) *
Вчера записах епизоди 6х05 до 6х11 на касети и почвам да вадя субтитрите. Днес продължавам, които серии успея. Само че съм ги гледал преди и нямам сериите на видео, та ако може да ги пратя на някой да ги синхронизира точно.

Какво точно искаш да синхронизираш,че не разбрах ?
Lord_Gudo
Ако 05х16 не е зает го подхващам аз.
IvanKanev
Момчета, браво за сезона че го сваляте. Аз ще гледам да смъкна от вас каквото успея днес, защото цялата друга седмица съм отпуска и ще обикалям из България. Така че една седмица няма да съм с вас. wink.gif После като се върна пак се заемам сериозно със субовете. smile.gif
Щом pgi ти си свалил/а 6х5 до 6х11, пиши кои серии започвах да сваляш субовете, за да знаят и другите, да не се получи дублиране.
Радвам се че и други хора се запалиха и помагат и надявам се да завършим успешно сериала. Благодаря на всички ви.
smile.gif

Lord Gudo, ако искаш вземай и 5х16 и 5х17, никой не ги е заявил досега. Кажи ако ги искаш , да ти ги запиша на твое име.
pgi
Цитат(delp @ 11 May 2008, 10:19 AM) *
Цитат(pgi @ 11 May 2008, 09:37 AM) *

Какво точно искаш да синхронизираш,че не разбрах ?

Да се настроят за SFM релийза. Аз съм ги изгледал всички, само TNG.6x05.Schisms.DVDRip.DivX-SFM не бях, така че ги свалям за вас, да помогна на негледалите.

IvanKanev, почвам от 6х05. Нека който захване серия, да пише, за да не се повтаряме!

6х05 - готов.
IvanKanev
ok , давай, аз ще ти я запиша, но иначе договаряйте се тук с колегите, че да не стане каша, докато съм отпуска и ме няма. От 19-ти май нататък няма проблем, аз ще актуализирам редовно 1-ва страница.
Ти я направи, а аз ще оправя тайминга, нямаш проблем.
Успех на всички smile.gif
nellyfen
Цитат(IvanKanev @ 10 May 2008, 02:59 PM) *
"Пое лош удар.
Възможна е травма на.... (to the telencephalon)."

"Start quadroline. We'll need
a complete del-scan series."

The telencephalon is the anterior portion of the brain that consists of the cerebral cortex, basal ganglia, corpus striatum, and olfactory bulb.
Ето тук също открих
http://209.85.129.104/search?q=cache:dKCu2...;cd=1&gl=bg
nellyfen
А и между другото Иван Канев на 198 от субовете на 14-та серия "следи"
това I am telling you трябваше да се преведе като " уверявам те" . Само да вметна smile.gif)
Lord_Gudo
Като за начало взимам само 05х16 защото не мога да кажа колко време ще ми бъде нужно за да го препиша.
nellyfen
Предайте на Lazy че ми полази на нервите и може да си е*е майката ! Аз му отварям очите, даже за празника го поздравих той " Бил съм "нахалник" ? Той пък е малоумник !
cvetangg
И аз остава в застой за малко, и спирам серията ми дотук поради разни ангажименти, който съм поел в живота wink.gif. Скоро пак съм на линия!
livar66
Готово Season 5 - Еpisode 8 - Unification (Part II) е пуснат за одобрение.
За по нетърпеливите тук
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.